Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Граждански НЕкоректно към психично болните

Featured Replies

преди 6 минути, Gaming_Solutions написа:

Ама кой ти налага извращения, същите тези, които налагат Филип Киркоров в Руснята ли?

Ти нормален ли си, ве? Кво общо има едното с другото? Филип Киркоров е бисексуален? И? Фреди Меркюри е бисексуален? И? Какво общо има едното с другото? В смисъл, как го навърза? Хомосексуалисти е имало навсякъде по света от време оно? Ние говорим за агресивното налагане на тия извращения в учебниците, във филмите и прочее. В днешно време, в огромно количество американски филми (че и не само) има по двама негри, дето са п*дали и се целуват и освен това са много репресирани. Това с Олимпиадата какво беше? Може ли момиче, да победи момче на силов спорт, само защото от отсрещната страна се "чувствало" като момиче? Ами очевадно е, че не може... То е от ясно по-ясно. А за откриването и "модерното" пресъздаване на "Тайната вечеря", там направо не ми се коментира. Това е потресаващо направо... Аз бях на работа тогава, помня, че Анатолий Шарий го беше постнал в Телеграм, мислех, че се е*ава... И няма какво да се лъжем... всички тия извращения идват точно от САЩ, нашият нов голям брат. Нищо хубаво не идва от там, даже и филмите им вече не струват.

преди 2 минути, communismatic написа:

Ти нормален ли си, ве? Кво общо има едното с другото? Филип Киркоров е бисексуален? И? Фреди Меркюри е бисексуален? И? Какво общо има едното с другото? В смисъл, как го навърза? Хомосексуалисти е имало навсякъде по света от време оно? Ние говорим за агресивното налагане на тия извращения в учебниците, във филмите и прочее. В днешно време, в огромно количество американски филми (че и не само) има по двама негри, дето са п*дали и се целуват и освен това са много репресирани. Това с Олимпиадата какво беше? Може ли момиче, да победи момче на силов спорт, само защото от отсрещната страна се "чувствало" като момиче? Ами очевадно е, че не може... То е от ясно по-ясно. А за откриването и "модерното" пресъздаване на тайната вечеря, там направо не ми се коментира. Това е потресаващо направо... Аз бях на работа тогава, помня, че Анатолий Шарий го беше постнал в Телеграм, мислех, че се е*ава... И няма какво да се лъжем... всички тия извращения идват точно от САЩ, нашият нов голям брат.

Е, аз за това те питах кой ги налага? Значи, когато идва от запада ни е наложено от някакво колективното западно правителство, което иска да ни разврати децата, но когато идва от закрилницата на православните семейни ценности си е нормално, винаги е имало гейове и бисексуални и тн.

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Е, аз за това те питах кой ги налага? Значи, когато идва от запада ни е наложено от някакво колективното западно правителство, което иска да ни разврати децата, но когато идва от закрилницата на православните семейни ценности си е нормално, винаги е имало гейове и бисексуални и тн.

Ами виж сега... Аз мисля, че обясних... явно отново не си разбрал. По времето на социализма (когато "закрилницата на православните семейни ценности" ни беше голям брат), не помня някога в учебника по природознание, да е пишело, че е нормално мъж да прави секс с друг мъж. Не помня и на Олимпийските игри в Москва от 1980 г. Асен Златев да е участвал в категорията за жени? Или греша?

на 6.04.2025 г. в 8:55, communismatic написа:

Ами виж сега... Аз мисля, че обясних... явно отново не си разбрал. По времето на социализма (когато "закрилницата на православните семейни ценности" ни беше голям брат), не помня някога в учебника по природознание, да е пишело, че е нормално мъж да прави секс с друг мъж. Не помня и на Олимпийските игри в Москва от 1980 г. Асен Златев да е участвал в категорията за жени? Или греша?

Програмата за олимпийските игри не се диктува от имагинерно западно прогей правителство, теза която искаш да прокараш. Това ти казвам.

Gi-mGg1WcAAxp_R?format=jpg&name=large

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 32 минути, Gaming_Solutions написа:

Програмата за олимпийските игри не се диктува от имагинерно западно прогей правителство, теза която искаш да прокараш. Това ти казвам.

Ъхъ... И как става така, че през последните десет (и повече) години все такива залитания, и то все от запада... Случайност, предполагам? Примерно, как виждаш на това момче или момиче да се преобличат като кучета и да лаят? Щото и това идва от Запада. Имаше някакъв пловдивски дебил, дето преобличаше още по-дебилната си приятелка като куче и я разкарваше из дискотеките. Или да се пресъздава по филмите Исус Христос като афроамериканец? Или като хомосексуалист? Александър Велики и него го бяха изтъпанили като "нежен" в един филм. Това всичко е плод на някаква уникална случайност... Мигрантската закрила?

Цитат

Филмът „Първото изкушение на Христос“ на режисьора Родриго ван дер Пут, включен в селекцията коледни филми на „Нетфликс“, разказва за един нетрадиционен Исус, който не се съобразява с никакви правила. В една от сцените той се връща при семейството си, за да празнува 30-тия си рожден ден и се оправдава, че е прекарал твърде много време в пустинята със своя интимен спътник Орландо. Образът на Дева Мария също не е каноничен – във филма тя е любителка на марихуаната.

преди 29 минути, communismatic написа:

Ъхъ... И как става така, че през последните десет (и повече) години все такива залитания, и то все от запада... Случайност, предполагам? Примерно, как виждаш на това момче или момиче да се преобличат като кучета и да лаят? Щото и това идва от Запада. Имаше някакъв пловдивски дебил, дето преобличаше още по-дебилната си приятелка като куче и я разкарваше из дискотеките. Или да се пресъздава по филмите Исус Христос като афроамериканец? Или като хомосексуалист? Александър Велики и него го бяха изтъпанили като "нежен" в един филм. Това всичко е плод на някаква уникална случайност... Мигрантската закрила?

Да, аз също не съм фен на така наречената уоке (woke) идеология, на която вече модата и минава. Всъщност тази идеология не ни прави по-толерантни, а наражда повече омраза и умело се използва от руската пропаганда. Тя не идва от западните правителства както ти си го представяш. На запад имаме демокрация, съответно правителства се сменят, леви, десни, консерватори, либерали и тн. Ти представяш ли си Майкъл Джексън да беше роден няколко десетилетия по-късно и да твореше сега? Щеше да е разпънат на кръст от трол-фермите на Путин и да е канселиран преди да му е започнала кариерата дори. Нямаше да имаме "краля на попа"

ПП. И не е само от запада, справка предната страница и Филип Киркоров

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

Ти да не падаш от небето? Не идвало от "западните правителства"? Според теб, как се дават филмовите награди в САЩ в днешно време? Как става така, че все политкоректни филми печелят наградите? Филма за оня клоун Навални спечели даже два Оскара. Използвало се било от руската пропаганда... Еб*си пропагандата, а? Щом говори истини... 😆

Я си спомни кой американски президент и шайката му защитаваха постоянно правата на пе*алите, мигрантите, афроамериканците и прочее...? Преди това даже беше и вицепрезидент на Барак Обама. Харис преди изборите даже обещаваше на афроамериканците безвъзмездни помощи и гражданство на милиони мигранти.

И какъв Филип Киркоров? Ти пак ли не можа, да ме разбереш? 😆

Той не защитава никакви права, просто ги използва за своите користни цели, а именно да си бетонира властта. Ти буквално нямаш никаква идея, за какво става дума. Щом си вярваш на тия простотии... Както зелените политики в Брюксел. Ти откъде мислиш, че идват? От ЕС? Т.е. ЕС сами си налагат зелени политики, т.е. да си бастисат икономиката под маската на фалшив морал? Глупости на търкалета. Правят го, понеже производството се изнася от континента и САЩ печелят.
Аз по-отвратителна държава от САЩ не знам, да съществува. Над половината от световните злини идват от тях. Тия... колко войни водеха, колко хора избиха... И сега ми обясняват руснаците какви агресори били. Потресаваща наглост. В Ирак бомбиха центъра на Багдад, щото имало военни обекти там. Кви военни обекти може да има в центъра на столицата им?

преди 3 минути, Gaming_Solutions написа:

Е ти разми много темата, освен да ти постна снимка орките къде бомбиха онзи ден и колко деца има избити?

Има, да. То и украинците избиват деца, между другото. Че и възрастни. Само дето нашите медии едните случаи умишлено ги раздуват и бият тъпани по два-три дена, а за другите услужливо си мълчат. Освен това, когато си организирал майдан през 2014-та и си налял десетки милиарди за да влошиш отношенията между две... то дори и братски държави е смешно, да се каже... по-скоро са направо като близнаци (нещо като България и Македония примерно) и си с основна вина за СВО-то... В смисъл... малко е смешно, да рониш крокодилски сълзи за "орки", за "окупатори" и прочее. Говоря естествено за световният интригант наречен САЩ.

• Автор
преди 15 минути, Gaming_Solutions написа:

Е ти разми много темата, освен да ти постна снимка орките къде бомбиха онзи ден и колко деца има избити?

На мен ми пука единствено за руските деца. Другите са промити мозъци и не ги броя. Тъкмо няма да пораснат и да създават проблеми на Русия, да търсят отмъщение.

Избиха невинни в Белгород, а искат да рева за децата от Кривий рог? Тая няма да я бъде!:getout:

Докато отричат избитите деца от "Алеята на ангелите", така ще бъде!

Говориш пълни глупости. Едно дете, независимо дали е русначе или украинче, няма никаква вина за това какво се случва на бойното поле. Постави се малко на мястото на родителите им. Аз пак повтарям - отдавам всичко това на войната, наистина е отвратително това което се случва... но в сравнение с руската армия, украинската върши много повече зверства. Изключвам глупостите за Буча и пропагандата около тая случка, даже не се и наговориха каква версия да представи кмета на Буча, разследващите, полицията и прочее (даваха различни данни за загиналите през цялото време). Но когато има загинали цивилни от руски удари, това е понеже те целят да ударят електроцентрали, ВПК-та, заводи и прочее... и просто или удара е неточен, или просто около самата цел е имало цивилни, които са пострадали (така се случи например, когато се бомбардира завода за хеликоптерни двигатели в Днепропетровск). Наистина прави впечатление, че руснаците се стремят, да пазят цивилните, доколкото е възможно. Пак повтарям - доколкото е възможно, защото от отсрещната страна имат армия, криеща се постоянно в цивилни сгради. А за украинските войници... там не ми се коментира изобщо. Това което направиха в Курск... просто потресаващо. Същински боклуци...

• Автор

Психото, пребил метеоролозите, за кратко е избягал от лудницата, добре, че бързо са го открили е не е пребил още някого. Невинна, жертва, а? Да го връзват и упояват! Този е обществено опасен, а какво искат малоумните му родители, е абсолютно без значение!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry::angry22::beat:

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/20268013

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.