Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Услуга - оглед на кола преди покупка

Featured Replies

Здравейте, някой от вас ползвал ли е услуга за оглед на кола от професионалисти преди покупка, включваща цялостен преглед, автодиагностика и пълна проверка на техническото, визуалното и интериорното състояние? В интернет видях, че няколко фирми предлагат услугата. Та, въпроса ми е, може ли да препоръчате някоя фирма, от която сте доволни? Става въпрос за обл. София.

• Отговори 60
  • Прегледи 6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Никой няма как да знае, какво точно е състоянието на един автомобил втора употреба.Оценката е субективна.Обаче, нали това е идеята-някой да я прегледа и да види нещата, които могат да бъдат видяни.Нап

• Има и фирми, които могат да ти намерят жена, но никой не носи отговорност какво се случва после... Ще си по-спокоен някой да поеме отговорност ли? Не, никой няма да си сложи таралеж в гащите и да подп

• Всеки коректен продавач, би се съгласил колата да бъде прегледана в сервиз, най-малкото защото е убеден, в това което продава. Освен това, дори при прегледа да бъдат открити някакви проблеми, ще

Публикувани изображения

Има и фирми, които могат да ти намерят жена, но никой не носи отговорност какво се случва после... Ще си по-спокоен някой да поеме отговорност ли? Не, никой няма да си сложи таралеж в гащите и да подпише документ. Така или иначе, към момента на огледа може всичко да е наред, а след няколко часа нещо да се повреди.

Наскоро си купих автомобил (с автоматична скоростна кутия )втора употреба. Отначало бях доволен, но обаче се получи повреда която ми излезе доста скъпо след това. Затова внимавайте при покупката на каквото и да било.

Дори и като поръчвате по Еконт и Спиди  винаги преглед и тест.

преди 15 часа, Kokiit0 написа:

Здравейте, някой от вас ползвал ли е услуга за оглед на кола от професионалисти преди покупка, включваща цялостен преглед, автодиагностика и пълна проверка на техническото, визуалното и интериорното състояние? В интернет видях, че няколко фирми предлагат услугата. Та, въпроса ми е, може ли да препоръчате някоя фирма, от която сте доволни? Става въпрос за обл. София.

Попитай тук: https://bri4ka.com/service/pokupkoprodazhba/

Не съм ги тествал, но мисля, че няма да правят глупости.

преди 9 часа, arcovk написа:

Втора ръка автомобил винаги е на късмет, моят съвет е, да избягваш автокъщи и да си я купиш от човек, който до скоро я е карал, но гаранция никаква.

Жена, прасе и кола са винаги на късмет!!!

Аз съм правел такива огледи. Не виждам нищо лошо в услугата. Това да ли ще е от автокъща или частно лице няма значение.Бащата на времето си купи чисто нов автомобил от завод производител и след 100 км угасна на пътя и до там. В нас го чакахме да се завърне победоносно, а той се пребира с колата на платформа и псуваше целия автомобилен бранш барабар с инжинерите и родата им до девето коляно.

преди 16 часа, Kokiit0 написа:

А защо просто не я закараш в доверен сервиз?

преди 1 час, Коркодила написа:

Аз съм правел такива огледи. Не виждам нищо лошо в услугата. Това да ли ще е от автокъща или частно лице няма значение.Бащата на времето си купи чисто нов автомобил от завод производител и след 100 км угасна на пътя и до там. В нас го чакахме да се завърне победоносно, а той се пребира с колата на платформа и псуваше целия автомобилен бранш барабар с инжинерите и родата им до девето коляно.

0-02-05-8b91b51efc5c25691a3fdeaef7a3b71ddba27eddf98500cf1d4cc2f92b3ec553_5bb9605d_1743658520.jpg

преди 1 час, Gaming_Solutions написа:

А защо просто не я закараш в доверен сервиз?

И колко човека дето продават коли, мислиш, че ще се навият днес цял ден да ги разкарваш като панаирджийска мечка по сервизи? Аз се навих един път, ама го накарах да ми даде  100 лева капаро, в случей, че се откаже, а мойто време остане пропиляно. Чакахме един чичка с една ,,специална диагностика,, два часа и половина да се довлече. Заключението на сервиза беше ,, за моргата,,  Да се чудиш как беше стигнала на ход от Холандия до България.  

преди 1 час, Коркодила написа:

И колко човека дето продават коли, мислиш, че ще се навият днес цял ден да ги разкарваш като панаирджийска мечка по сервизи? Аз се навих един път, ама го накарах да ми даде  100 лева капаро, в случей, че се откаже, а мойто време остане пропиляно. Чакахме един чичка с една ,,специална диагностика,, два часа и половина да се довлече. Заключението на сервиза беше ,, за моргата,,  Да се чудиш как беше стигнала на ход от Холандия до България.  

Който иска да си продаде колата според мен би се навил, още повече, че за продавача това си е безплатен преглед. Вече, зависи от колата и стойността й. Ако говорим за някоя 20-30 годишна за 3-4 хиляди, едва ли си заслужава, но ако е някой скъп модел аз не виждам проблем да се закара в доверен сервиз.

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Който иска да си продаде колата според мен би се навил, още повече, че за продавача това си е безплатен преглед. Вече, зависи от колата и стойността й. Ако говорим за някоя 20-30 годишна за 3-4 хиляди, едва ли си заслужава, но ако е някой скъп модел аз не виждам проблем да се закара в доверен сервиз.

А съм за, ако става въпрос само за скъп стар класик. Например БМВ 850 CSI 1992г. дето сега въртят по 100 000 евро. 

преди 2 минути, Коркодила написа:

А съм за, ако става въпрос само за скъп стар класик. Например БМВ 850 CSI 1992г. дето сега въртят по 100 000 евро. 

Автора на темата от теб ли ще купува кола?

преди 22 минути, Gaming_Solutions написа:

Автора на темата от теб ли ще купува кола?

Не, но като човек занимаващ се с това, му казвам, че никой няма да търчи за барака  за десет илуди леа да кисне днес цял ден по сервизи. И той, като не я купи ще я купи някой дето само ще вдигне капака, ще покара малко и няма да губи времето на продавача. Колкото има интерес продавача да я продаде толкова има интерес и купувача да я купи. Това са правилата на тоя бизнес. 

преди 7 минути, Коркодила написа:

Не, но като човек занимаващ се с това, му казвам, че никой няма да търчи за барака  за десет илуди леа да кисне днес цял ден по сервизи. И той, като не я купи ще я купи някой дето само ще вдигне капака, ще покара малко и няма да губи времето на продавача. Колкото има интерес продавача да я продаде толкова има интерес и купувача да я купи. Това са правилата на тоя бизнес. 

Това са твои предположения. Нито знаем каква е колата и колко струва, нито кой е продавача...

А темата е точно за това, услуга за оглед преди покупка. 

преди 8 минути, Gaming_Solutions написа:

Това са твои предположения. Нито знаем каква е колата и колко струва, нито кой е продавача...

А темата е точно за това, услуга за оглед преди покупка. 

Оглед и идваш на място гледаш и преценяваш. 

преди 24 минути, Коркодила написа:

Ти ли им определяш правилата, като трета страна :)  

преди 25 минути, Коркодила написа:

Пълни глупости.

току-що, Gaming_Solutions написа:

Ти ли им определяш правилата, като трета страна :)  

Тоя си е повявал, че е голям "разбирач".

Всеки коректен продавач, би се съгласил колата да бъде прегледана в сервиз, най-малкото защото е убеден, в това което продава.

Освен това, дори при прегледа да бъдат открити някакви проблеми, ще си спести пари, защото прегледа е винаги за сметка на копувача.

преди 25 минути, fitterman написа:

най-малкото защото е убеден, в това което продава.

... или точно защото знае какво продава, ходенето по сервизи и диагностики няма да му е от полза... Независимо каква е цената, в България се продават предимно реновирани и с малки или по-големи проблеми коли. Не е изключено и продавача да не знае за всички проблеми.

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

... или точно защото знае какво продава, ходенето по сервизи и диагностики няма да му е от полза... Независимо каква е цената, в България се продават предимно реновирани и с малки или по-големи проблеми коли. Не е изключено и продавача да не знае за всички проблеми.

Никой няма как да знае, какво точно е състоянието на един автомобил втора употреба.Оценката е субективна.Обаче, нали това е идеята-някой да я прегледа и да види нещата, които могат да бъдат видяни.Например-износени дискове и накладки, скъсани маншони на карета,напукани спирачни мъркучи,разбити шарнири и накрайници,някакви удари , кит по вратата, лагер за смяна, ремък износен, някоя втулка, потекъл амортесьор....мога да изброявам до безкрайност.

преди 1 час, fitterman написа:

Всеки коректен продавач, би се съгласил колата да бъде прегледана в сервиз, най-малкото защото е убеден, в това което продава.

Освен това, дори при прегледа да бъдат открити някакви проблеми, ще си спести пари, защото прегледа е винаги за сметка на копувача.

Колко коли купи ти по тоя начин бе смешник? Знаеш ли, че едно такова ходене отнема днес цял ден. Кой ще си хвърли днес работата, за да се занимава с твоите прегледи, освен, ако не става въпрос за скъп класик?

Смешник е синът на баща ти.Разбра ли ме?Загаси си еърбега първо на скапаният ти Голф и тогава, ела пак да ми обясняваш как се продават коли.

Мизерник нещастен.

преди 16 минути, fitterman написа:

Смешник е синът на баща ти.Разбра ли ме?Загаси си еърбега първо на скапаният ти Голф и тогава, ела пак да ми обясняваш как се продават коли.

Мизерник нещастен.

Олигофрен, аз аербега мога да го загазя за 20 секунди, но ти ще бъдеш тъпан цял живот. От коли разбираш колкото дядо ми от космонавтика.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.