Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Услуга - оглед на кола преди покупка

Featured Replies

Аз кой съм и какъв съм изобщо не ти влиза в работата.От коли разбирам, повече от теб.А, еърбега ако можеше, щеше да си го загасил, ма явно не ти е по силите.

• Отговори 60
  • Прегледи 6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Никой няма как да знае, какво точно е състоянието на един автомобил втора употреба.Оценката е субективна.Обаче, нали това е идеята-някой да я прегледа и да види нещата, които могат да бъдат видяни.Нап

• Има и фирми, които могат да ти намерят жена, но никой не носи отговорност какво се случва после... Ще си по-спокоен някой да поеме отговорност ли? Не, никой няма да си сложи таралеж в гащите и да подп

• Всеки коректен продавач, би се съгласил колата да бъде прегледана в сервиз, най-малкото защото е убеден, в това което продава. Освен това, дори при прегледа да бъдат открити някакви проблеми, ще

Публикувани изображения

Ей @fitterman къф си ти бе! Да обясняваш на ЛЕГЕНДАРНИЯ шофьор , дето името не може да си напише и кара 15+ годишна кола , че разбираш повече от него за коли! 

Само такъв като него дето не е карал друго освен ГоуФ може да каже, че знае всяка марка и модел на коли дали са хубави или не! Ама ха!

😂🤣😁

А по темата - потърси си някой , който да разбира от коли и както ти казаха да прегледа по - важните неща и да ти даде съвет дали става или е за моргата. 

Аз имах един 'приятел' преди 17 години, който искаше да ми продаде Рено Меган 1.4 на 8 години - ГОЛЯМА БЕГАЧКА....... И тъй като не съм много вещ и не исках да се набутвам я взех и веднага я закарах на един майстор и той ми показа 5-6 неща (по малки и по големи ) за смяна и аз не я купих.

преди 33 минути, Belefor написа:

Ей @fitterman къф си ти бе! Да обясняваш на ЛЕГЕНДАРНИЯ шофьор , дето името не може да си напише и кара 15+ годишна кола , че разбираш повече от него за коли! 

Само такъв като него дето не е карал друго освен ГоуФ може да каже, че знае всяка марка и модел на коли дали са хубави или не! Ама ха!

😂🤣😁

А по темата - потърси си някой , който да разбира от коли и както ти казаха да прегледа по - важните неща и да ти даде съвет дали става или е за моргата. 

Аз имах един 'приятел' преди 17 години, който искаше да ми продаде Рено Меган 1.4 на 8 години - ГОЛЯМА БЕГАЧКА....... И тъй като не съм много вещ и не исках да се набутвам я взех и веднага я закарах на един майстор и той ми показа 5-6 неща (по малки и по големи ) за смяна и аз не я купих.

Е, ако имаше два грама сивак щеше да знаеш, че Рено не се взима, ако ще подарък да е.

преди 3 часа, Belefor написа:

😂🤣😁

Нищо не разбирам, само цял живот поправям коли.

преди 11 минути, fitterman написа:

Нищо не разбирам, само цял живот поправям коли.

добре професор Ан@лчовски, бихте ли разяснили на нашите слушатели на радио Покойник, как точно светещата лампа на ергбега, има влияние на поведението на автомобила?

преди 1 час, Коркодила написа:

добре професор Ан@лчовски, бихте ли разяснили на нашите слушатели на радио Покойник, как точно светещата лампа на ергбега, има влияние на поведението на автомобила?

Бих, ако се изтресеш челно , ще го чуеш това радио за последно, малоумник.

преди 11 часа, fitterman написа:

Бих, ако се изтресеш челно , ще го чуеш това радио за последно, малоумник.

ХАХАХАХАХАХАХАХАХ!

Аз тук имам един такъв колега, който си купува евтини блъснати коли и все ме пита за резистори да ги слага на еърбеците , че да не свети таблото....И после дава тия коли на жена си и децата си да ги карат.....ЕВТИНИЯ!

преди 16 часа, Коркодила написа:

Е, ако имаше два грама сивак щеше да знаеш, че Рено не се взима, ако ще подарък да е.

Реното беше легендарно , почти като твоя Гоуф. Включваш на трета и даваш газ и отнемаш газта и скоростния лост мърдаше напред назад една педя :) беше голям смях с тоя Меган!

преди 28 минути, Коркодила написа:

Олигофрен, ти диагностика по интернет ли почна да правиш? 

Още по-голям смях е да си купиш SUV , ама хибрид, че и на лизинг. 

Аз не съм виновен, че на теб не ти дават кола на лизинг. На мен ми дават и даже постоянно ми се обаждат дали не искам да взема по скъпа.

Ти колко нови коли си купувал и карал през живота си , защото аз вече 2 и скоро ще станат 3. 

Зависта е голям порок - внимавай , че е като кармата!

Като караш през Европа гледаш ли с какви коли се разминаваш или може би ти трябват очила. В днешно време предпочитаната кола в почти целия свят е SUV. Отделно който може да си позволи SUV хибрид - още по добре.

Явно твоя мироглед не стига по далеч от носа ти :( Жалко за теб!

И между другото съм 100% сигурен , че няма да ми отговориш на нито един въпрос , както никога не си го правил, защото НЯМАШ какво да кажеш а само се заяждаш с всички за всичко.

преди 7 минути, Belefor написа:

Аз не съм виновен, че на теб не ти дават кола на лизинг. На мен ми дават и даже постоянно ми се обаждат дали не искам да взема по скъпа.

Ти колко нови коли си купувал и карал през живота си , защото аз вече 2 и скоро ще станат 3. 

Зависта е голям порок - внимавай , че е като кармата!

Като караш през Европа гледаш ли с какви коли се разминаваш или може би ти трябват очила. В днешно време предпочитаната кола в почти целия свят е SUV. Отделно който може да си позволи SUV хибрид - още по добре.

Явно твоя мироглед не стига по далеч от носа ти :( Жалко за теб!

Ти не караш кола, а някакво подобие бе! Истинските коли са с ДВГ. Хибридите и изцяло електрическите са измислени за сиромасите бе! . Дето иска с 3,4 литра бензин да измине 100км. И той се принуждава да я кара само в града, защото мръдне ли извън не мое си плати бензина. И после се чудиш, защо ходим на разходки на по 1000км само в едната посока. Защото имаме акъл, нещо от което ти си лишен по рождение!

преди 25 минути, Коркодила написа:

Защото имаме акъл

Защо ти, човекът с акъла, осра темата на автора в жалки напъни да докажеш, че имаш това, което си доказал, че нямаш? 

Ти не караш кола, а някакво подобие бе! Истинските коли са с ДВГ. Хибридите и изцяло електрическите са измислени за сиромасите бе! . Дето иска с 3,4 литра бензин да измине 100км. И той се принуждава да я кара само в града, защото мръдне ли извън не мое си плати бензина. И после се чудиш, защо ходим на разходки на по 1000км само в едната посока. Защото имаме акъл, нещо от което ти си лишен по рождение!

Много е приятно , когато всеки път доказваш на всички присъстващи колко си 'умен', и че уменията ти да комуникираш с околните са близки до нула.

Ти не караш кола, а някакво подобие бе! Истинските коли са с ДВГ. 

Извинявам се, че се намесвам в дискусията на баш-разбирковците, но познавам едно четиригодишно дете, което така се радва на колите, които правят "бръм-бръм", ако ще да са очукани и избушени. 😆

П.С. Хибрида го карам аз, а @Belefor бръмчи със спортната. 😎

Хахахха, сега корки ще се пръкне и ще започне да ти обяснява, че жените , които карат SUV не могат да карат и нямат място по пътищата и т.н..... :) 

преди 30 минути, Belefor написа:

Хахахха, сега корки ще се пръкне и ще започне да ти обяснява, че жените , които карат SUV не могат да карат и нямат място по пътищата и т.н..... :) 

Да не ми излиза на пътя тогава, че хибрида е доста по-тежък от голфа. 😆

Той пък има екстри и в случай на опасност, сам набива спирачки.

преди 4 часа, Greta Simmer написа:

Извинявам се, че се намесвам в дискусията на баш-разбирковците, но познавам едно четиригодишно дете, което така се радва на колите, които правят "бръм-бръм", ако ще да са очукани и избушени. 😆

П.С. Хибрида го карам аз, а @Belefor бръмчи със спортната. 😎

С коя спортна бръмчи  белия зъб? С пешомобила ли?  Хем безплатно хем полезни нали.  За хибрида обясних вече. Измислена за сиромаси, които искат с 3 литра бензин днес да обикаля града. Сега, ако имаше истински мъж до теб, никога нямаше да ти позволи да се излагаш така. 

преди 18 минути, Коркодила написа:

За хибрида обясних вече. Измислена за сиромаси, които искат с 3 литра бензин днес да обикаля града. 

Нема пАри за бензин, корки, похарчила съм ги за рибай. А другия път ще ги похарча за уагю. 😜

Спортната е една такава - с две врати, с тънки гуми, с два ауспуха, и прави много "бръм-бръм". Обяснявам ти го така, че да разбереш.

Хайде, хубав уикенд! 🌞

преди 3 часа, Belefor написа:

жените , които карат SUV

Ко ли шкай за жените, каращи и SUV, и трак. И теглят е'ни каравани и ремаркета по илядина и кусур ка ме... 

преди 26 минути, Greta Simmer написа:

Спортната е една такава - с две врати, с тънки гуми

С тънки гуми има само спортни колелета. Иначе за спортни коли има нископрофилни гуми, ама това не я прави спортна. Научете първо терминологиите и тогава теглете кредити, че иначе страшно..

преди 7 минути, Коркодила написа:

Научете първо терминологиите

Не знам някъде с терминология да се карат коли. Тя е за механиците. Ама ти от де да ги знаеш тия неща, кат' от Гоуф по-далеч не фъргаш. 

По темата - човек не е задълже да е автомеханик. Затова при покупка на кола е добре да си води такъв и е добре механикът да е наясно с марката/модела към който се е насочил купувачът. Всеки модел си има специфики. 

преди 3 минути, Коркодила написа:

С тънки гуми има само спортни колелета. Иначе за спортни коли има нископрофилни гуми, ама това не я прави спортна. Научете първо терминологиите и тогава теглете кредити, че иначе страшно..

Жената ясно ти каза, че дава обяснението, като за тебе - ама ти пак нищо не схвана. М/у другото, "малката" кола излиза фабрично с около 208 kW при 2600 rpm. Това при обща маса от 1500 кг. Ако се "бутне" малко "охлюва" и се направят едни дребни благинки по окачването....става доста интересно :) 

Айде сега сметни съотношението к.с./кг, спрямо дръгливия си голф!

преди 3 минути, цър-вул написа:

Не знам някъде с терминология да се карат коли. Тя е за механиците. Ама ти от де да ги знаеш тия неща, кат' от Гоуф по-далеч не фъргаш. 

Карат се те. Че като не знаеш какви гуми да сложиш за съответните условия и ке цунеш дерека. Ама кат си прост на цървул няма как да ги знаеш тия неща.

преди 3 минути, teo-glavata написа:

Жената ясно ти каза, че дава обяснението, като за тебе - ама ти пак нищо не схвана. М/у другото, "малката" кола излиза фабрично с около 208 kW при 2600 rpm. Това при обща маса от 1500 кг. Ако се "бутне" малко "охлюва" и се направят едни дребни благинки по окачването....става доста интересно :) 

Айде сега сметни съотношението к.с./кг, спрямо дръгливия си голф!

ХАхахахахахха!

Корки - гумите на спортната ми кола са 245/35/R20Z

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.