Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на евтин български хостинг - отзиви за jump.bg

Featured Replies

Здравейте,

Искам да си избера качествен български хостинг на достъпна цена. Бях доста години на ICN, после на Superhosting доволен съм и в двата случая, но цените им вече ми се струват скъпи за хостинг услугите им и домейните.

Насочил съм се към jump.bg, като хостинг плановете им са на допустими цени за мен. Гледам през годините някои български хостинг достачици се разпаднаха други бяха купени от superhosting и не знам от jump.bg колко са надежни. Има ли някой тук който да хоствал там сайта си, доволни ли сте имали ли сте някакви проблеми с jump.bg?

Ще съм благодарен на всякакви отзиви.

Става въпрос за български сайтове, за това съм се насочил към наш хостинг.

Ползвал съм ги и съм доволен от тях. За момента не, защото нямам сайтове, които да правя или поддържам.

Jump.bg предлага безплатно преместване на вашия сайт от друг хостинг доставчик.

Ако имате предплатен период при текущия си хостинг те ще ви компенсират като добавят съответния брой месеци (до 12) към новия ви план. Поне така мисля.

Просто взех да разглеждам и ми попадна тоя https://easyhost.bg/spodelen-hosting     

https://www.terrahost.org/hosting.php?spt=1&#nav 

https://hostline.bg/#shared-hosting

https://www.qhoster.bg/hosting.html

И повече няма да давам най евтиния е https://hostnell.com/

преди 18 часа, jordanp написа:

Здравейте,

Искам да си избера качествен български хостинг на достъпна цена. Бях доста години на ICN, после на Superhosting доволен съм и в двата случая, но цените им вече ми се струват скъпи за хостинг услугите им и домейните.

Насочил съм се към jump.bg, като хостинг плановете им са на допустими цени за мен. Гледам през годините някои български хостинг достачици се разпаднаха други бяха купени от superhosting и не знам от jump.bg колко са надежни. Има ли някой тук който да хоствал там сайта си, доволни ли сте имали ли сте някакви проблеми с jump.bg?

Ще съм благодарен на всякакви отзиви.

Става въпрос за български сайтове, за това съм се насочил към наш хостинг.

Като си учил уеб програмиране, защо не питаш съучениците си, учителите си, те ще ти кажат най-добре къде да хостваш? Ако нямаш колеги, значи ти е достатъчен един аматьорски сайт - отвори някой блог. Върши същата работа, даже не плащаш нищо, годишна цена 0 лв. Ама де този акъл де? Искаш да си уникален, но няма кого да попиташ.

преди 9 часа, Клонинга написа:

Като си учил уеб програмиране, защо не питаш съучениците си, учителите си, те ще ти кажат най-добре къде да хостваш? Ако нямаш колеги, значи ти е достатъчен един аматьорски сайт - отвори някой блог. Върши същата работа, даже не плащаш нищо, годишна цена 0 лв. Ама де този акъл де? Искаш да си уникален, но няма кого да попиташ.

Е?!?! Вие от Плевен ли сте сър?:lol6:Ама и мен ме апе кучето! Чак сега го видях! 

• Автор
преди 13 часа, Клонинга написа:

Не съм учил уеб програмиране. Форумите не са ли за взаимопомощ?

• 6 месеца по-късно...

Малко закъснявам с отговора, но все пак ще се включа. От 2 години ползвам хостинга на Max1 и за сега нямам оплаквания. Цените им са много добри и ресурсите, които предоставят са отлични. За български хостинг доставчик ги препоръчвам с две ръце! 

Аз ползвам coolicehost, собственици са админите на predpriemach, може да си избираш къде да ти е сървъра. Цените са им добри, подръжката много добра (което е много важно). Ако си взимам скоро 2-ри хостиг за по-дребни проекти ще е суперхостинг, или може би jump.bg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.