Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде може да се гледат стари сериали?

Featured Replies

Къде може да се гледат стари сериали? Исках да си пусна да гледам сериала "Profiler" от 1996 година, но тъпото Daylimotion непрекъснато забива, а в тубата го няма първия сезон. :(

преди 2 часа, Anneliese написа:

Къде може да се гледат стари сериали? Исках да си пусна да гледам сериала "редсъединителни" от 1996 година, но тъпото Daylimotion непрекъснато забива, а в тубата го няма първия сезон. :(

Аууууууу, какъв гаден, западно-капиталистически бълвоч сте избрали и то в западно-капиталистическа платформа :ski7: 

На ваше място бих си пуснал нещо силно патриотично, пример "На всеки километър" :newspaper:

• Автор

Нямам място на компютъра. А не разполагам с цял кашон флашки, за да си запиша всичко важно. Съвсем сериозно говоря. То май вече никой не записва на дискове.

Някоя добра душа ако го качи целия първи сезон във videoclip.bg ще съм му много благодарна.:wors::wors::wors:

преди 10 минути, Anneliese написа:

Нямам място на компютъра. А не разполагам с цял кашон флашки, за да си запиша всичко важно. Съвсем сериозно говоря. То май вече никой не записва на дискове.

Някоя добра душа ако го качи целия първи сезон във videoclip.bg ще съм му много благодарна.:wors::wors::wors:

Мани тази западно-капиталистическа диария :thumbsdown11:

преди 5 часа, Anneliese написа:

Къде може да се гледат стари сериали? Исках да си пусна да гледам сериала "Profiler" от 1996 година, но тъпото Daylimotion непрекъснато забива, а в тубата го няма първия сезон. :(

Закриха сайта, където се гледаха. Сега вече е на късмет! 

преди 37 минути, Anneliese написа:

Да ти пратя едно дискче от 500 гигабайта като подарък. Има ли кой да ти го инсталира в компютъра? Ако да, казвай, докато е време. Диска е 3,5 инча. Виж в кутията на компа ако умееш това, има ли свободен SATA порт за него и молекс към захранването за диска и ми отговори. Може и на лично!

преди 5 часа, Anneliese написа:

В банановата горичка гледа ли?

• Автор
преди 1 час, petie1 написа:

В банановата горичка гледа ли?

В кое?

преди 6 минути, Anneliese написа:

В кое?

Зелката, зелката .... банана у зелката, ама без да влагаш подсъзнание де :newspaper:

преди 8 минути, Anneliese написа:

В кое?

Зелка, Мамунда и другите :)

• Автор

Добре, а как се тегли, обяснения, защото не знам бъкел английски?

преди 1 минута, Anneliese написа:

Добре, а как се тегли, обяснения, защото не знам бъкел английски?

Ами да беше попрочела някои съществени работи, които са важни за твоите действия в интернет, щеше да е много добре, а не да пускаш теми некасаещи най малкото твоята особа. Елементарно е всичко и сама трябва да се оправиш. А часовникът трака непрекъснато.

• Автор

Ей това ми излиза на мен:

Download.png

преди 3 минути, Anneliese написа:

Download.png

Ани! Много работи ти излизат, но нищо не ти Влиза.Направи и ти нещо по въпроса. Аз достатъчно направих за да те зарадвам. Виж, учител няма как да ти стана.  Жена с компютър от 2006 година, а го гледа като индианец - афиш!

На принцесата и дай да иска или да мрънка за нещо, не очаквай сама да свърши нещо полезно дори за себе си.

преди 2 часа, Anneliese написа:

Download.png

Иска да свалиш клиента на Мега и през него да сваляш файловете като затвориш този диалог би трябвало да почне да сваля през Лиско освен ако Мега не са решили да е само през клиента им :)

Има много торент тракери . Даже и чужди.Има и чужди онлайн платформи като "тубата" на които , може да се гледат сериали .Но трябва да се знаят  езици.

А за теглене , трябва "торент клиент'' .Чичко'' гугле " е в помощ.

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Някоя добра душа има ли и вторият сезон на сериала?🙏🙏🙏

преди 1 час, Anneliese написа:

Някоя добра душа има ли и вторият сезон на сериала?🙏🙏🙏

В Русия!

Там всичко е ретро...😂

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.