Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Делата срещу Тодор Живков 1990-1993 г.

Featured Replies

Имате ли идея как могат да бъдат прегледани и дали някъде са публикувани делата срещу Тодор Живков 1990-1993 г.?

баща ми  беше партиен секретар

съдбата на живков  беше решено да е такава

другите варианти бяха или да  го сполети съдбата на чаушеско

или в затвора 

отговора да ми се маркира като решил проблема

рокфелер по-рано ни спря бензина за предупреждение ако не слушаме

и хората се наредиха на опашки по бензиностанциите 

.... ако спре бензина и енергетиката е виновен рокфелер

ако спрат парите  е виновен ротшилд....

пп аз не знам какво се правите на ударени все едно вчера се раждате и не знаете кои са кукловодите 

на арабите  облечени с чаршафи защо тръмп не им прави забележка че са без костюм а на зеленски  му правят забележка...

• Автор
преди 33 минути, Banesc написа:

пп аз не знам какво се правите на ударени все едно вчера се раждате и не знаете кои са кукловодите 

Знаеш ли къде и как могат да бъдат прочетени делата срещу Живков? Приеми, че съм роден вчера и търся истината.

преди 1 час, Търсещ истини написа:

Знаеш ли къде и как могат да бъдат прочетени делата срещу Живков? Приеми, че съм роден вчера и търся истината.

в съдебния архив

истината е относителна 

трябва да се чете между редовете

бб е поставено лице

ако не беше дали щеше да се занима с това вместо да си харчи пенсията...

преди 1 час, Banesc написа:

.... ако спре бензина и енергетиката е виновен рокфелер

ако спрат парите  е виновен ротшилд....

Пробва ли да ги потърсиш изобщо? Гугъл знаеш ли как се ползва? Ето част от това, което намерих с гугъл: Дело номер 3 – Уикипедия

Тук има и информация за делата, можеш поотделно да пробваш да ги потърсиш, със сигурност ще излезе нещо: Тодор Живков – Уикипедия

Ето ти и още малко, останалото пробвай сам по информацията от връзките: Тодор Живков обвинен по 5 дела, оневинен след смъртта му - Крими - Телеграф

Може да питаш и някой от AI-тата, не е като да няма.

ChatGPT

Microsoft Copilot: Your AI companion

https://chat.deepseek.com/

https://x.com/i/grok

Meta AI

и така нататък. 

• Автор
преди 12 минути, Raze написа:

Пробва ли да ги потърсиш изобщо? Гугъл знаеш ли как се ползва? Ето част от това, което намерих с гугъл: Дело номер 3 – Уикипедия

Тук има и информация за делата, можеш поотделно да пробваш да ги потърсиш, със сигурност ще излезе нещо: Тодор Живков – Уикипедия

Ето ти и още малко, останалото пробвай сам по информацията от връзките: Тодор Живков обвинен по 5 дела, оневинен след смъртта му - Крими - Телеграф

Може да питаш и някой от AI-тата, не е като да няма.

ChatGPT

Microsoft Copilot: Your AI companion

https://chat.deepseek.com/

https://x.com/i/grok

Meta AI

и така нататък. 

Минах по този път. Все са интерпретации и коментари. Развален телефон. Със същата стойност са и приказките от Женски пазар.

Никъде не става дума за предоставени доказателства и свидетелски показания. Дори не мога да науча какво е свидетелствал и дали е бил свидетел Андрей Луканов. 

преди 18 минути, Banesc написа:

в съдебния архив

На кой съд?
А аз имам ли право да ги разглеждам? Какви документи трябва да представя, защото все пак не съм страна по делото. Или пък съм?

Чак такива подробности ме съмнява да ги има някъде публични. Може би чрез някой адвокат може да успееш да ги изискаш, но най-вероятно няма и да е безплатно, ако изобщо се получи.

преди 31 минути, Търсещ истини написа:

На кой съд?

на вашия съд отиваш в съда и искаш да ти се съдейства да получиш  копие от делото и документите на живков и вадиш кешовицата

във фоаито на съда има принтер лев на лист

• Автор
преди 1 минута, Banesc написа:

на вашия съд отиваш в съда и искаш да ти се съдейства да получиш  копие от делото и документите на живков и вадиш кешовицата

Шегуваш се! :) 

Информация за дела

Цитат

СПРАВКИ ПО ДЕЛА В ЕПЕП (Изисква регистрация)

СПРАВКИ ПО ДЕЛА (Портал за достъп до съдебни дела - без регистрация)

СПРАВКИ ЗА ПРИКЛЮЧЕНИ ДЕЛА

Успех!

п.п. Трябва да знаеш как са заведени (регистрирани), т.е. номера и прочие на делата. + Да си от адвокатската гилдия! => В смисъл юридически да се аргументираш за какво ти е тази информация, защото ти не си участник по делото! 

И, съвет: Недей лъжи и философствай в заявлението си към Съда! :) 

• Автор

Доколкото схващам, повечето НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ от делото срещу Живков- законно ли е, незаконно ли е, табу ли е.

Някой си имал баща- партиен секретар и предлага да се използва подкуп на съдебния чиновник. При такива синове на партийни секретари, социализмът е бил обречен, то- ясно, макар че никой не смята, че тук е място да се  пише истина за себе си.

Съдбата на Живков била предопределена и това означава, че съдът няма никакво значение. Това поставя въпроса за основите на живота сега, започнал с безчестие. Ако това е била целта, то е доста позорна чест- да живеем в лъжа и беззаконие. 

Сега се възмущават от корупция, а тук някои я подкрепят. Хм! Подкрепят и беззаконие при съда над приети от общественото мнение на някои за обречени. Няма Справедлив съд и Прокурорска законност.

Доколкото зная, в прокурорската роля при това дело е един адвокат- преди и след делото си е все адвокат. Просто на лошите хора са им потребни такива прокурори за мръсни поръчки. 

Така че веселото настроение, в което изпадате при въпроса ми е обяснимо- Тоя пък пита за законност и справедливост в наше време. Хахаха. 

Това е много тъжно.

преди 12 часа, Търсещ истини написа:

Доколкото схващам, повечето НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ от делото срещу Живков- законно ли е, незаконно ли е, табу ли е.

То е минало! Към тогавашния момент не ме е интересувало. В момента също, т.е. дори не знам дали има присъда или е прекратено. 

Реално е от значение за роднините му!

Съвета ми е: Свържете се с роднините му и измолете от тях поне номера да Ви споделят или вижте кои адвокати са били обвързани с въпросното дело или дела.

Т.е. По закон, то в адвоката му трябва да има копия от всички документи по делото/делата му. Той да прецени кои материали да ви предостави или да ви посъветва по какъв начин да се обърнете към държавния архив. 

Успех! 

п.п. По същия начин може да отправите и прошение към Прокуратурата! 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.