Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Йетел или А1 ?!/Замяня на Виваком

Featured Replies

Здравейте.
Йетел или А1 - коя услуга е по добра?!/Замяня на Виваком
Повдигам темата след Фиаското Виваком със срива на системите на Виваком от миналия петък 25.04.25-а г. Предостои ми изтичане на договор с Виваком през Ноември 2025-та. Чудя се с кого да ги заменя. А1 или Йетел.

За Йетел - съм видял в Стара Загора с очите си в квартал Железник че имат там най добър обхват. Като цяло пътувам по ширините на България.
По настоящем ползвам Виваком Unlimited 100, и на 22, 23.04 тази година когато посетих София Мед, за профилактичните ми прегледи и исках до като изчаквам да ползвам коректно мобилния интернет, Виваком разочароваха - слабо покритие навсякъде и ниска скорост на мобилен интернет. Гледах как хора с Йетел и А1 нямаха моите премеждия. Обадих се на оператор да докладвам това и познайте - според Виваком проблема не бил в тях самите а в сградата на София  Мед. Струва ми се ирелевантно и несериозно Виваком да твърдят че проблема идва от сградата, след като другите два мобилни оператора нямаха проблем с мобилно покритие във въпросната сграда в нито един от корпусите и.
Не на последно място разочарова и покритието на Виваком в Моловете (Ring Mall, Serdika Mall, The Mall, Bulgaria Mall).  Рядко ходя в тях, но не ми е приятно да имам намален обхват където другите два мобилни оператора имат цялостен...
Предстои смяна и супер силно се колебая дали да е Йетел или А1 новия оператор на услуга.
Дайте своите отзиви кой е по-малкото зло/по-добрият избор

Благодаря за отделеното време и внимание.
П.с Не възнамерявам да преподписвам с Виваком. Ще пренасям номер.

A1

на предплатени  услуги съм от 20 години

не ползвам много телефон

но на места дето другите нямат обхват  A1 има.

• Автор
преди 34 минути, Banesc написа:

A1

на предплатени  услуги съм от 20 години

не ползвам много телефон

но на места дето другите нямат обхват  A1 има.

Ок но аз предпочитам цялостен план. При мен като путъвам по Стара Загора и Пловдив се озъртах с А1 и Виваком за обхват. С Виваком все още се озъртам като ида на гости на едни познати в картал Железник. Йетел там винаги са до горе А1 ги няма никакви Виваком те са нейде по средата...
Аз предпочитам цялостен план защото редовно си пускам музика през Youtube и други стрийминг платформи. Освен това като съм на метро и други места гледам не малко видеа.
П.с Нищо не съм решил. Произволн и и без да искам натиснах бутона че проблема е решен. Просто търся отзиви как са Йетел цялостно като услуга.

Инвестирай 20 лв общо в две предплатени на А1 и Yettel и тествай.
Макар и предплатени не са ограничени по 4G (Yettel) или 5G (A1) скорост и обхват.

• Автор
преди 19 минути, MZ/X написа:

Инвестирай 20 лв общо в две предплатени на А1 и Yettel и тествай.
Макар и предплатени не са ограничени по 4G (Yettel) или 5G (A1) скорост и обхват.

Не искам предплатени карти. Имам си номер и ще го прехвърлям.
От брат ми и други ползватели на Йетел чувам че нямат проблем с услугата. Брат ми като цяло пътува доста по командировки в България и не само.

• Автор
преди 8 минути, АнонименАлкохолик написа:

Каквато и карта да вземеш са пълни боклуци

За това което плащаш не си струва.

Това е 100% вярно. Но все някой трябва да ползвам а предплатените им услуги изтичат в мивката за нула време.

преди 19 минути, MZ/X написа:

На мен пък ЕЖМК (една жена ми каза) че Виваком са най-добрите. 😊

😁 М да така де така. Ще се види какви секири ще ги изкарат на края на годината сите.

аз лично съм над 10 години виваком никога не съм имал проблеми с тях обхвати и такива неща. Баща ми имаше служебен на A1 и като отидем в Априлци а1 тотално изчезват, виваком пълен обхват. От към всичко съм доволен, не ме притесняват с нищо, не ми звънят. П.С: и аз от вътрешни хора съм чул че виваком са най - добрите. Понеже имам и човек на а1 и преди време исках да минавам към тях и лично той ми каза остани си на виваком ние не струваме, но това беше преди сега не мога да кажа. Та това е само мнение изказвам!

Сите са маскари, ама като ги сменяш от време  на време ти дават повече бонуси отколкото през цялото време да стоиш на един оператор.

Край ся изяде банана само @Емил Костов да види темата. :lol6:

Ся сериозно : Български оператор честен няма...
...то май и европейски такъв няма но подробности. 
Важни са им новите клиенти после дгд, затова мисли, чети и най вече преди да се подпишеш.

преди 4 часа, Колчо написа:

Здравейте.
Йетел или А1 - коя услуга е по добра?!/Замяня на Виваком
Повдигам темата след Фиаското Виваком със срива на системите на Виваком от миналия петък 25.04.25-а г. Предостои ми изтичане на договор с Виваком през Ноември 2025-та. Чудя се с кого да ги заменя. А1 или Йетел.

За Йетел - съм видял в Стара Загора с очите си в квартал Железник че имат там най добър обхват. Като цяло пътувам по ширините на България.
По настоящем ползвам Виваком Unlimited 100, и на 22, 23.04 тази година когато посетих София Мед, за профилактичните ми прегледи и исках до като изчаквам да ползвам коректно мобилния интернет, Виваком разочароваха - слабо покритие навсякъде и ниска скорост на мобилен интернет. Гледах как хора с Йетел и А1 нямаха моите премеждия. Обадих се на оператор да докладвам това и познайте - според Виваком проблема не бил в тях самите а в сградата на София  Мед. Струва ми се ирелевантно и несериозно Виваком да твърдят че проблема идва от сградата, след като другите два мобилни оператора нямаха проблем с мобилно покритие във въпросната сграда в нито един от корпусите и.
Не на последно място разочарова и покритието на Виваком в Моловете (Ring Mall, Serdika Mall, The Mall, Bulgaria Mall).  Рядко ходя в тях, но не ми е приятно да имам намален обхват където другите два мобилни оператора имат цялостен...
Предстои смяна и супер силно се колебая дали да е Йетел или А1 новия оператор на услуга.
Дайте своите отзиви кой е по-малкото зло/по-добрият избор

Благодаря за отделеното време и внимание.
П.с Не възнамерявам да преподписвам с Виваком. Ще пренасям номер.

Пиши на Мъск да те свързва към Стар Линк. Нашите не стават. Ако пътуваш често из страната все някой от операторите има дупка някъде. 

• Автор
преди 10 минути, В. Велев написа:

Пиши на Мъск да те свързва към Стар Линк. Нашите не стават. Ако пътуваш често из страната все някой от операторите има дупка някъде. 

Въпроса е че Виваком се изложиха цялостно. А1 имам помен че на една съседка която беше в изборна  комисия и бяха спрели телефона след като го е платила, предния ден че и глоба и наложили. За Йетел не чета почти нищо - нито позитивно нито негативно. Познавам само шепа хора които ги ползват и всичките са доволни и нямат оплаквания от интернет или друго. Не зная какво да мисля и за кой да се закача когато ми изтече договора с виваком на 30.11 тази година. Зная само че ще трябва да пусна 30 дни по рано предизвестие.

преди 1 минута, Колчо написа:

Въпроса е че Виваком се изложиха цялостно. А1 имам помен че на една съседка която беше в изборна  комисия и бяха спрели телефона след като го е платила, предния ден че и глоба и наложили. За Йетел не чета почти нищо - нито позитивно нито негативно. Познавам само шепа хора които ги ползват и всичките са доволни и нямат оплаквания от интернет или друго. Не зная какво да мисля и за кой да се закача когато ми изтече договора с виваком на 30.11 тази година. Зная само че ще трябва да пусна 30 дни по рано предизвестие.

Най добрия вариант - Предплатена карта и квартален доставчик на интернет и телевизия или с други думи без договори с мобилни оператори.

Колкото и да ти е криво, Виваком е най-добре! Говориш за аварията във Варна. Нещо си се объркал. Винаги съм бил доволен от Виваком, стараят се, глезят те с екстри, просто си назад и не виждаш екстрите. Може само да съжаляваш после, но като се има предвид колко си ограничен, вероятно нямаш нужда от конкретния доставчик.

Единственият минус на Виваком е, че се опитват с трици да ловят маймуни - тоест, подарък някакво устройство, телефон на ниска цена, но тя тази цена и в онлайн магазините може да намериш същата, че и по-ниска!!! Тоест, цените на телефони и устройства са твърде високи, но те казват, че за теб е на промоция, дават ти го на реална цена, която е трябвало да бъде! :blink:

преди 20 минути, Bubbles написа:

Най добрия вариант - Предплатена карта и квартален доставчик на интернет и телевизия или с други думи без договори с мобилни оператори.

Да, ама ако пътуваш често из страната и ползваш навигация или гледаш клипчета, или пишеш в Калдата?

• Автор
преди 23 минути, Клонинга написа:

Колкото и да ти е криво, Виваком е най-добре! Говориш за аварията във Варна. Нещо си се объркал. Винаги съм бил доволен от Виваком, стараят се, глезят те с екстри, просто си назад и не виждаш екстрите. Може само да съжаляваш после, но като се има предвид колко си ограничен, вероятно нямаш нужда от конкретния доставчик.

Единственият минус на Виваком е, че се опитват с трици да ловят маймуни - тоест, подарък някакво устройство, телефон на ниска цена, но тя тази цена и в онлайн магазините може да намериш същата, че и по-ниска!!! Тоест, цените на телефони и устройства са твърде високи, но те казват, че за теб е на промоция, дават ти го на реална цена, която е трябвало да бъде! :blink:

Говоря за аварията в София. Цял петък изоставаха обаждания и какво ли не в цяла София

преди 8 минути, В. Велев написа:

Да, ама ако пътуваш често из страната и ползваш навигация или гледаш клипчета, или пишеш в Калдата?

При мен се ползва активно навигация дори когато си карам колелото. За да имам данни с какъв каданс и пулс карам - особено като правя гравел трипове. Тогава стравата ми върши брутално добра работа но яде данни като луда.

Аз съм от Плевен, често пътувам по работа в северозапада, Враца, Монтана, Лом, Видин.......Имам служебен и личен телефон на Вивата.Не съм имал проблеми с обхвата.Не съм гледал къде колко е обхвата.Ползвам и навигация на телефона.

Абе както написа някой по-горе, сичките са маскари!

преди 35 минути, В. Велев написа:

Че тия предплатени карти нямат ли пакети с неограничен интернет?:eek:

• Автор
преди 37 минути, ivan_pop написа:

Аз съм от Плевен, често пътувам по работа в северозапада, Враца, Монтана, Лом, Видин.......Имам служебен и личен телефон на Вивата.Не съм имал проблеми с обхвата.Не съм гледал къде колко е обхвата.Ползвам и навигация на телефона.

Абе както написа някой по-горе, сичките са маскари!

Ела в София в София Мед, на мен там ми се наложи да правя контролни на китка след като паднах и се пребих тази година на поледица. Както серия профилактични изследвания. Цял ден се озъртам като обран да намеря някъде нормално място с обхват с Виваком докато другите си имаха нормално покритие.
Сега остава някой да се зачуди защо точно София Мед - ползвам - близко са до Младост и имат всякакъв род специалисти. Работят и с платен и с прием по НЗОК.
Аз го написах в Стара Загора в кв. Железник не рядко гостувам на роднини - ида ли там само Йетел са фул до горе в апартамента и около него с обхват. Другите са дупка. Имат клетки но не жалят да ги активират. Не ме интересува какви са им съображенията да не се случи но е факт че не го правят.

преди 3 часа, Колчо написа:

предплатените им услуги изтичат в мивката за нула време.

предплатените услуги са лесен начин да имаш разговори за 10 лв за 3 месеца

3 лв на месец

а има и опция да не говориш а само да те търсят

за 10 лв на година ...

но кой както си го направи 

и според нуждите и потребностите 

преди 51 минути, Bubbles написа:

Че тия предплатени карти нямат ли пакети с неограничен интернет?:eek:

с предплатена карта съм и никога не съм ползвал интернет

закачам се  към обществените мрежи

имам ли нямам ли никога не ме е интересувало 

важната информация  ми е в главата .

преди 1 час, Колчо написа:

Ела в София в София Мед, на мен там ми се наложи 

Нито един оператор няма 100% покритие на територията на страната.Преди време се хвалеха, че покриват някакъв % от населението, не територията.

преди 37 минути, Banesc написа:

важната информация  ми е в главата .

Или ти е много голяма главата, или са ти много ограничени интересите!

преди 1 час, Banesc написа:

предплатените услуги са лесен начин да имаш разговори за 10 лв за 3 месеца

3 лв на месец

а има и опция да не говориш а само да те търсят

за 10 лв на година ...

А има и опция нито да те търсят нито ти да ги търсиш - 0 лева на година :)

• Автор
преди 14 минути, В. Велев написа:

А има и опция нито да те търсят нито ти да ги търсиш - 0 лева на година :)

Стой си така като ти е ОК. При мен има поне час на ден всеки ден разговори. Отделно въртя по 40-50 гиги интернет.
Не се лишавам от WhattsUp, Messenger, Facebook или каквито и да са канали където комуникирам с хора когато съм в движение било за работа било за личен кеф.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.