Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Йетел или А1 ?!/Замяня на Виваком

Featured Replies

преди 46 минути, В. Велев написа:

Ами ще стоя. Който иска да ми пише писма и картички :)

Вдъхнови ме за шедьовър 😄

ow3KW6q.jpeg

преди 1 минута, MZ/X написа:

Вдъхнови ме за шедьовър 😄

Ама знаеш ли какви проблеми имам с тия мобилни телефони. Вече ми се карат ако не вдигна телефона. Като се къпя се притеснявам някой да не звънне и после да ми се кара защо не съм вдигал.

Отделно като звънна на дъщеря ми и тя не вдигне първо си мисля че са я утрепали или отвлекли. Не си мисля че може да е на опера или театър. :)

• Автор
преди 5 часа, Bubbles написа:

Най добрия вариант - Предплатена карта и квартален доставчик на интернет и телевизия или с други думи без договори с мобилни оператори.

Ползвам доставчик на интернет на безсрочен договор. Предплатена карта не благодаря.

преди 19 часа, Колчо написа:

Ок но аз предпочитам цялостен план. При мен като путъвам по Стара Загора и Пловдив се озъртах с А1 и Виваком за обхват. С Виваком все още се озъртам като ида на гости на едни познати в картал Железник. Йетел там винаги са до горе А1 ги няма никакви Виваком те са нейде по средата...
Аз предпочитам цялостен план защото редовно си пускам музика през Youtube и други стрийминг платформи. Освен това като съм на метро и други места гледам не малко видеа.
П.с Нищо не съм решил. Произволн и и без да искам натиснах бутона че проблема е решен. Просто търся отзиви как са Йетел цялостно като услуга.

Да Ви имам проблемите!

Откакто минах на неограничен нет на иетелл и ми повишиха скоростта вече и аз редовно следя къде има и къде няма обхват защото постоянно слушам музика или радио онлайн и по някой път и ТВ гледам като съм извън офиса и в вкъщи.Мога да кажа , че Йетелл покритието в цялата област Добрич е БЕТОН дори когато пътувах за Пловдив също ми направи впечатление на проходите е супер става за навигация и да слушаш онлайн музика без да сече .Тествах до Пловдив връзката само за радио и останах впечатлен заби само 1 път през целият път .

преди 18 часа, Колчо написа:

Въпроса е че Виваком се изложиха цялостно. А1 имам помен че на една съседка която беше в изборна  комисия и бяха спрели телефона след като го е платила, предния ден че и глоба и наложили. За Йетел не чета почти нищо - нито позитивно нито негативно. Познавам само шепа хора които ги ползват и всичките са доволни и нямат оплаквания от интернет или друго. Не зная какво да мисля и за кой да се закача когато ми изтече договора с виваком на 30.11 тази година. Зная само че ще трябва да пусна 30 дни по рано предизвестие.

Не го спират изцяло и няма глоба - ако един месец пропуснеш ти го спират само едностранно, т.е. могат само да те търсят, което пак си е нещо, след два месеца вече ти клъцват всичко - тествала съм ги, но глоба нямах - това към А1. Ако твоята съседка не е плащала маса ти време нормално е да я глобят. Това, че са я спрели след като предния ден го платила ми мирише на грозна и измислена антиреклама - такова нещо няма как да се случи! Аз използвам и домашен интернет, и телевизия, и всичките ми мобилни устройства са на А1 - нямам никакви прекъсвания или спирания на връзките, рядко се е случвало, но не за повече от 10 минути. Клиент съм на а1 от може би 20 години вече, но бонуси така и не съм видяла до сега.. Както и да е - важното е да има връзка. Единственото, което не харесвам, е че ми сложиха някакъв рутер, който зад къщата няма никакъв обхават, а преди имах чак до магазинчето, което ми е през три къщи. Всичко си има плюсове и минуси, явно зависи и каква тарифа си избрал - аз съм на най-ниската и пак съм доволна много от скоростта на домашния интернет. А за 2 лв. допълнителни си поддържам и реален, статичен ай-пи адрес. Но, който и да избереш  - не очаквай пълно щастие :) Пък като те гледам явно много ти харесва Йетел - тогава защо изобщо е тази тема?

преди 20 часа, В. Велев написа:

Да, ама ако пътуваш често из страната и ползваш навигация или гледаш клипчета, или пишеш в Калдата?

Със зареждането на "импулси" за разговор ти дават подарък - интернет! Ама казах ви, че не ползвате екстрите и са ви захлупили, вие не ме четете! Още много благинки не знаете, но просветлението идва в практиката. Аз не съм ви бавачка.

преди 21 часа, Bubbles написа:

Край ся изяде банана само @Емил Костов да види темата. :lol6:

Ся сериозно : Български оператор честен няма...
...то май и европейски такъв няма но подробности. 
Важни са им новите клиенти после дгд, затова мисли, чети и най вече преди да се подпишеш.

Темата съм я видял. Не знам защо имаш такова мнение за мене. Всеки е свободен да ходи където иска.

преди 1 час, Емил Костов написа:

Темата съм я видял. Не знам защо имаш такова мнение за мене. Всеки е свободен да ходи където иска.

Майтап бре Уйли! 

преди 2 часа, Bubbles написа:

Майтап бре Уйли! 

Същият майтап, ше почне и в мрежите на А1 и Yettel. Нали всички искат 5G. Е няма как да стане лесно и без прекъсвания и отпадания.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор
преди 8 часа, isi-to-fi-a написа:

Не го спират изцяло и няма глоба - ако един месец пропуснеш ти го спират само едностранно, т.е. могат само да те търсят, което пак си е нещо, след два месеца вече ти клъцват всичко - тествала съм ги, но глоба нямах - това към А1. Ако твоята съседка не е плащала маса ти време нормално е да я глобят. Това, че са я спрели след като предния ден го платила ми мирише на грозна и измислена антиреклама - такова нещо няма как да се случи! Аз използвам и домашен интернет, и телевизия, и всичките ми мобилни устройства са на А1 - нямам никакви прекъсвания или спирания на връзките, рядко се е случвало, но не за повече от 10 минути. Клиент съм на а1 от може би 20 години вече, но бонуси така и не съм видяла до сега.. Както и да е - важното е да има връзка. Единственото, което не харесвам, е че ми сложиха някакъв рутер, който зад къщата няма никакъв обхават, а преди имах чак до магазинчето, което ми е през три къщи. Всичко си има плюсове и минуси, явно зависи и каква тарифа си избрал - аз съм на най-ниската и пак съм доволна много от скоростта на домашния интернет. А за 2 лв. допълнителни си поддържам и реален, статичен ай-пи адрес. Но, който и да избереш  - не очаквай пълно щастие :) Пък като те гледам явно много ти харесва Йетел - тогава защо изобщо е тази тема?

Така го разбрах ноември миналата година от самата нея. Въпросната г-жа работи като Мед сестра и редовно си плаща всичко.

Със рутерите съм си решил проблема генерално. имам 2 бр. този ASUS RT-BE58U, BE3600 и интернета ми е чак до 1ви етаж на блока. Нкакви ядове нямам.
Единия си го ползвам директно след  оптиката на Cooolbox, другия е Repeater. Така покривам без замисляне 90 квадрата панелка че и надолу и нагоре по етажите имам сингал.
Не  на последно място - в СТЗ - ж.к "Железник" ул. Загорка 9А А1 директно гине вътре в сградите. Извън сградите е що годе добре. Както написах по горе само Йетел имат 100% обхват там. Не зная дали е заради петиции на хората в съседните сгради или по други административни причини но А1 нямат активирана клетка а Виваком едва кретат.

на 27.04.2025 г. в 16:47, Bubbles написа:

Край ся изяде банана само @Емил Костов да види темата. :lol6:

Ся сериозно : Български оператор честен няма...
...то май и европейски такъв няма но подробности. 
Важни са им новите клиенти после дгд, затова мисли, чети и най вече преди да се подпишеш.

Ясно е че няма. Въпроса че Виваком на този етап не са моите хора. А може и да се промени това за добро но уви не го вярвам.
Както написах по рано ТВ и Интернет ползвам от Кууулбокс. При тях пък ми се наложи да си закупя собствени Android TV Box-ове, но какво от това. Така имам свободата да инсталирам директно от APK каквито си искам приложения.

на 28.04.2025 г. в 17:57, Емил Костов написа:

Същият майтап, ше почне и в мрежите на А1 и Yettel. Нали всички искат 5G. Е няма как да стане лесно и без прекъсвания и отпадания.

Пускай тото.

А1 и те се издъниха, на ред са Йетел.

преди 3 минути, ivan_pop написа:

Пускай тото.

А1 и те се издъниха, на ред са Йетел.

Айде да започваме залозите преди да е станало коефиценти нещо има ли 1 е за  да 2 е за не Х е , че няма да стане 

преди 7 минути, adersa написа:

Айде да започваме залозите преди да е станало коефиценти нещо има ли 1 е за  да 2 е за не Х е , че няма да стане 

Щом ви влече залагайте. Аз съм писал по-горе. Не ми се занимава с глупости. Тегаво е, но какво да се прави.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.