Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Трудно е да направиш единствения възможен избор"

Featured Replies

По-голяма безсмислица от това скоро не бях чувал ;) И кой може да я измисли освен едно безсмислено управление :)

Избор ли е след като е единствения възможен? И трудно ли е да решиш да направиш единственото възможно нещо? angry.gif

миленето никога не е било силната страна на българските "политици"

По-голяма безсмислица от това скоро не бях чувал ;) И кой може да я измисли освен едно безсмислено управление :)

Избор ли е след като е единствения възможен? И трудно ли е да решиш да направиш единственото възможно нещо? angry.gif

Трудно е да видиш смисъла на тази гениална мисъл, но подобни трудности изискват големи мислители като тези, които са ни ги изтипосали и се надпреварват да бълват жалки речи. Да, трудно е като ги слушаш да не им се зачудиш как са стигнали до там с тези си гениални мисли. Ама трудностите са за трудещите се, а мислите за мислителите! Тъй, че докато те мислят ние ще се трудим така цял един живот...

• Автор

Да се чудиш къде са изчезнали тези гени (нямам предвид гении :) ) от българите, които са карали велики империи да треперят от нас и да ни плащат данъци. ohmy.gif

Можеше поне в предизборните си кампании да вкарат малко искренност , честност и др. такива нещица, които им убягват при управлението .

Мен думите въобще не ме дразнят - използван е парадоксът като похват, целта му е да прикове вниманието към въпросната липса на избор.

Но контекстът вече е много дразнещ, това е от клипа на Първанов за най-трудните му решения, чува се глас - "Коалиция", и кадри от връчването на мандата на тройната коалиция, а гласът съобщава: "Трудно е да направиш единствения възможен избор". А двойната коалиция къде я забрави Първанов? ohmy.gif

"Трудно е да направиш единствения възможен избор"- титанично изказване,колко смисъл в една безмислица.

Ако продължават с наглото си държание политиците на 22 окт. ще им пари под краката...както и под наш'ти cool.gif

Редактирано от т060666 (преглед на промените)

По-голяма безсмислица от това скоро не бях чувал :clap: И кой може да я измисли освен едно безсмислено управление :yanim:

Не, не е Избор щом няма други възможности....единствен възможен...ами да това е възможноста Единствена... ;)

Не, не е трудно да решиш да направиш единственото възможно нещо, защото само то е възможно....би трябвало да се използва изречението: Има само едно решение, но за него е необходима сила :whist:

Ами да ние си живеем в едно безсмислено време, в една безсмислена държава...изобщо пълна безсмислица...

Как скоро не си слушал безсмислици, аз всеки ден ги слуша, чета, гледам.... :speak: това е ежедневието ни Безсмислено и Единствен избор.....

• Автор

Политиците все още се мислят за недосегаеми! :whist:

....

И може би имат основание да си го мислят след като се очертава около милион и половина да гласуват за тази безсмислица. :yanim:

Как скоро не си слушал безсмислици, аз всеки ден ги слуша, чета, гледам.... :speak: това е ежедневието ни Безсмислено и Единствен избор.....

Ами като се замисля...... май наистина е така ohmy.gif

И защо тълкувата тези думи буквално и се мъчите да напишете смислени постове, а очевдино не се получава, когато ще трябва да си ги изсмучете от пръсите и пак няма да се получи?

Трудно е да се коментират единствените постове тук. :speak:

• Автор
И защо тълкувата тези думи буквално и се мъчите да напишете смислени постове,

"Буквално"/"Небуквално", ала-бала.... тези, които ни управляват трябва да преставят идеи за това как мислят да ни управляват. А те дори и това не могат да представят, пък какво остава да имат и самите идеи.

"Там където глупостта е образец, разума е безумие"

/ някой го е казал/

Прави са... Ама много ми е трудно да направя избор от тези "смешници"... за това няма и да го правя.

Колкото до изречението "Трудно е да направиш единствения възможен избор"

според мен е сглобено перфектно (за което им свалям шапка на хората които са го измислили).

При прочит това което втълпява то е: единствения възможен избор

и по точно единствения

Не забравяйте, че Българските учени са били сред най-големите светила участвали в разработки за "зомбиране на населението".

На някой ще му прозвучи смешно, но има институти който работят точно в тази насока.

Водещи държави в тази свера са Америка ,Русия, Китай.

• Автор
според мен е сглобено перфектно (за което им свалям шапка на хората които са го измислили).

...

"зомбиране на населението".

Е, от гледна точка за зомбиране на масите - да, наистина слогана си е перфектен. Жалко че толкова много хора се поддават на подобно промиване на способността им да мислят :ph34r:

Можеше поне в предизборните си кампании да вкарат малко искренност , честност и др. такива нещица, които им убягват при управлението .

О, повярвай ми не искаш това от тях :yanim: .

Политик = искреност?

Особено в предизборна кампания...никога:doh:.

Ще ти обещеват светло и безоблачно бъдеще, много възможности и т.н, но никога няма да ти обещаят нещо, което могат да изпълнят. Е, могат...например : "Обещаваме, че цените на тока ще се променят, ще скочат с 14 % и т.н.." biggrin.gif

То си имаше една приказка "Никой не може да ти даде това, което аз мога да ти обещая"

:eek:

И защо тълкувата тези думи буквално и се мъчите да напишете смислени постове, а очевдино не се получава, когато ще трябва да си ги изсмучете от пръсите и пак няма да се получи?

Трудно е да се коментират единствените постове тук. :brick wall:

А как да ги тълкуваме? В преносен смисъл ли? Не стига, че влагат сумати пари ами и едни предизборни кампании като хората не могат да направят. То, че лъжат е ясно ама друго си е да те излъжат с финес!

А за постовете тук: Каквото повикало, такова се обадило. Дори някой политик може да намери някое достатъчно абсурдно изречение от някой постнал тук и да го ползва...Даже би ударил в десетката. Тук сме по - добри нищо, че не се водим PR-и...

Редактирано от Летяща Пижама (преглед на промените)

Според законите на страната и съгласно указанията на Централната избирателна комисия на Република България, днес 21.10.2006 година (събота) е ден за размисъл. Ден, в който всеки трябва да помисли за последно преди да гласува или да не гласува. Ден, в който предизборната агитация и публични коментари са забранени. След събеседване с модераторския екип решихме:

-Считано от 0.00 часа на 21.10.2006 година, всички теми, в които се коментират изборите, ще бъдат затворени, за да спазим законовите разпоредби. Всяка новоотворена или съществуваща тема, в която се съдържа пряка или непряка агитация за който и да е от кандидатите за президент, също ще бъде затваряна. Темите ще бъдат отворени отново в 20:00 часа на 22.10.2006 година(неделя).

Нека всеки размисли трезво за кого да даде гласа си!

„ЗАКОН ЗА ИЗБИРАНЕ НА ПРЕЗИДЕНТ И ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКАТА

Заключителни разпоредби

§ 2. (Изм. - ДВ, бр. 80 от 2001 г., в сила от 18.09.2001 г.) По неуредените в този закон въпроси се прилагат съответните разпоредби на Закона за избиране на народни представители.”

„ЗАКОН ЗА ИЗБИРАНЕ НА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ

Чл. 59. (1) Не се допуска предизборна агитация от 24 часа преди изборния ден до 20,00 часа в изборния ден.”

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.