Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Когато свине и тикви се мешат в спорта ни...

Featured Replies

Сега... Пределно е ясно, че в БФС има нагла тиквенска намеса... толкова се е вмирисало, че смърди чак до Банкя. Не случайно Перуката получи инструкции от Тиквата след онова фиаско срещу Англия, да се маха и оня само изкозирува. Гонзо как по-точно беше избран... два месеца преди фактическите избори за президент на БФС, без реална програма... с ясното схващане, че е просто наследник на Михайлов, не ми се коментира изобщо. От 11 члена в управителният съвет, доколкото си спомням пет бяха от старото БФС, а единия от тях мяташе гюбеци с Перуци под звуците на гнусната чалга на Преслава. Това е положението... Делиормана в един даден период над 14 месеца нямаше свирена дузпа срещу тях. Това е положението, пак да го напиша.
Едно време, през "лошият" социализъм, спортът е бил един от най-добрите средства за пропаганда. У нас е имало три спорта, които са си били чисто български (т.е. отнасяли сме конкуренцията там). Това са щангите, художествената гимнастика... и борбата. Вальо Йорданов е вероятно най-великият борец за всички времена след Александър Карелин. Няколко дни след изборите за нов шеф на федерацията, Крум Савов гостува в един спортен подкаст на един бивш баскетболен коментатор. Съвсем случайно, по време на интервюто звънна Дуци Симонович (едно време играеше в ЦСКА и Литекс). Все тая, де... но от него тръгна мълвата, че Станка Златева е спечелила изборите в борбата, понеже фактически е човек на Тиквата. Дотук добре... някакъв сръбски треньор твърди някакви неща без доказателства... Но от тук нататък започна да става интересно. Още с пристигането си Златева започна, да размята метлата и отстрани почти всички стари кадри, слагайки си нейните. Върха на простотията беше, че махна Сослан Фарниев (националният ни треньор), при положение, че той е първият от много... мнооого години, който ни донесе олимпийски медал в тази категория. Причината била, че руснака не бил усвоил добре българският език. Между другото, Златева бидейки българка, и тя не го владее особено добре, да не говорим за правописа й. Извинявайте, ама къде са успехите ни в борбата без Сослан!? Братята Назарян са пак от школата на Гриша Ганчев. Но... извращението започна да става епохално...

П.С.
Между другото, единствено... не можах, да разбера... Станка Златева ли е човека от МВР, дето е ходил по къси гащи... Щото доколкото си спомням, тя май наистина беше назначена в МВР. Е, затова сме на тоя хал, дами и господа. Да не забравите, да обвините пак комунистите за всичко това...

• Отговори 64
  • Прегледи 3,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• BulgarianYouguart
    BulgarianYouguart

Станка Златева e шоумен , участва в Биг Брадър , където някакъв модел/стриптизьор танцува гол с нея да и прави кефа.

• communismatic
    communismatic

• А ти що мислиш сложиха осмокласник за президент на БФС? Конкретно за Станка малко съм изненадан щото уж шампионка и е минала през тия всичките неща трябва да знае за какво иде реч ама простотия пълна,

Публикувани изображения

А ти що мислиш сложиха осмокласник за президент на БФС? Конкретно за Станка малко съм изненадан щото уж шампионка и е минала през тия всичките неща трябва да знае за какво иде реч ама простотия пълна, баба ти Стефка и баба ти Веска и они не могат да се разберат как да разделат кокала...

Абе изобщо посочи ми едно нещо дето да работи като хората в България.

преди 6 часа, Bubbles написа:

А ти що мислиш сложиха осмокласник за президент на БФС? Конкретно за Станка малко съм изненадан щото уж шампионка и е минала през тия всичките неща трябва да знае за какво иде реч ама простотия пълна, баба ти Стефка и баба ти Веска и они не могат да се разберат как да разделат кокала...

Кое те изненадва, че борбата и мисленето са две различни дисциплини. На Станка едната ѝ се отдава другата - не.

• Автор
преди 7 часа, Bubbles написа:

Цитат

Дуци: "Единствената разлика между изборите в БФС и борбата е, че... имам чувството, че Станка чете по-слабо дори и от Гонзо...!"

преди 10 часа, communismatic написа:

Върха на простотията беше, че махна Сослан Фарниев (националният ни треньор), при положение, че той е първият от много... мнооого години, който ни донесе олимпийски медал в тази категория.

Да ама е расснак! Така, че каквото ви кажат, това ще правите!

преди 56 минути, teo-glavata написа:

Да ама е расснак! Така, че каквото ви кажат, това ще правите!

Хубаво, ама Семен Новиков е украинец. Него защо го махат? Защо не допускаме олимпийски шампион за България да се бори на световното и да ни донесе евентуален медал?

Окончателно! България загуби олимпийския си шампион по борба Семен Новиков

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Хубаво, ама Семен Новиков е украинец. Него защо го махат? Защо не допускаме олимпийски шампион за България да се бори на световното и да ни донесе евентуален медал?

До колкото разбрах, защото не иска да води централизирана подготовка, каквито са нарежданията на ръководството на федерацията

преди 14 часа, communismatic написа:

Това са щангите,.....

Начело с Иван Абаджиев, по прякор "фармацефта" :) Да ти припомня ли всички допинг скандали с вашите щангисти?

преди 20 минути, teo-glavata написа:

До колкото разбрах, защото не иска да води централизирана подготовка, каквито са нарежданията на ръководството на федерацията

Е, и? Това е повод да се разделим с потенциални медали, които може да спечели за България? Ние да не сме в комунизма, та всичко да става под зоркото око на Главния? Знаеш ли колко елитни спортисти в световен мащаб имат лични треньори и въпреки това са в националните отбори? Че примерно половината от националите по ски-бягане на Норвегия не тренират с националният отбор.  

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Е, и? Това е повод да се разделим с потенциални медали, които може да спечели за България? Ние да не сме в комунизма, та всичко да става под зоркото око на Главния? Знаеш ли колко елитни спортисти в световен мащаб имат лични треньори и въпреки това са в националните отбори? Че примерно половината от националите по ски-бягане на Норвегия не тренират с националният отбор.  

Личния треньор никой не ти го забранява - вадиш кеш и му плащаш от джоба си. Когато вземаш пари от държавата, ще се съобразяваш с желанията на този, който ръководи държавата

• Автор
преди 47 минути, teo-glavata написа:

Начело с Иван Абаджиев, по прякор "фармацефта" :) Да ти припомня ли всички допинг скандали с вашите щангисти?

Т.е. само нашите са взимали? Другите са карали на минерална вода и две шепи въздух? 😆

преди 10 минути, teo-glavata написа:

Личния треньор никой не ти го забранява - вадиш кеш и му плащаш от джоба си. Когато вземаш пари от държавата, ще се съобразяваш с желанията на този, който ръководи държавата

Задължават го да тренира с национала. Който не е на лагер с националите е вън от отбора. 

преди 1 минута, communismatic написа:

Т.е. само нашите са взимали? Другите са карали на минерална вода и две шепи въздух? 😆

Важното е кого са сгащили допинг ченгетата, не кой какво е вземал.

ПС: В Щатите имах един колега (щангист аматьор), който ходеше с няколко фланелки с Благой Благоев. Знаех кой е той, защото бяхме почти комшии. Ама защо този чист Американец чак толкова го боготвори? Е, там, в САЩ научих, че някъде 82-85-та е поставил някакъв рекорд, който е записан в "Гинес"

Така, че нямам нищо против този спорт, но нека всичко бъде по правилата, които са написани

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Задължават го да тренира с национала. Който не е на лагер с националите е вън от отбора. 

И какво лошо има в това? Щом го задължават - отив на лагер и толкова

преди 9 минути, teo-glavata написа:

И какво лошо има в това? Щом го задължават - отив на лагер и толкова

Ми примерно тренировките в националният отбор не са съобразени индивидуалната му програма, по различна методология са и тн. и тн.

Само защото Златева иска да става всичко по нейният начин, ще зачеркнем с лека ръка един олимпийски шампион.

какъвто народа такъв и управника

чалга

кючеци

филии с мас

мачове

милиционери 

калинки

хазарт

заложна

кредити 

чантажии 

пенсионери 

саниране

джуки 

цици

вейпове

наркотици

проституция

асфалт

ЗАЩО СЕ УЧУДВАТЕ ?

преди 11 часа, BulgarianYouguart написа:

Станка Златева e шоумен , участва в Биг Брадър , където някакъв модел/стриптизьор танцува гол с нея да и прави кефа.

Станка е добър човек  но я използват като лице

а тя няма какво да прави учила е да е  боорец

не може да е вечно борец

търси си своето място под слънцето 

пп  Станка е типичната гербажийска лелка

с някакви успехи в кариерата

и от няма на къде в партията майка

доста от гербажийте са кадърни  НО

има и толкова калинки 

и толкова мафия 

преди 3 часа, communismatic написа:

Разбира се, че не. Ама да не ни говорят, че Абаджиев е бил с невероятната треньорска методика. В късните си интервюта сам казваше, че всичко е било надиграване с допинг-полицията. 

• Автор
преди 6 часа, teo-glavata написа:

Важното е кого са сгащили допинг ченгетата, не кой какво е вземал.

Тъй ли? Ама това от Абаджиев ли зависи? Щото го нарече "фармацефта"? Или от тия, дето тестват допингпробите? Щото не знам, дали си наясно (естествено, че не си), че Великите сили определят кои химии да са разрешени и кои не. И кой да хванат и кой не...

преди 6 часа, teo-glavata написа:

Така, че нямам нищо против този спорт, но нека всичко бъде по правилата, които са написани

Ъхъ, а другите спазват ли правилата?

преди 3 часа, parmobil написа:

Разбира се, че не. Ама да не ни говорят, че Абаджиев е бил с невероятната треньорска методика. В късните си интервюта сам казваше, че всичко е било надиграване с допинг-полицията

Ти през живота си вкарвал ли си изобщо топка в кош, ритал ли си топка, вдигал ли си някакви тежести... изобщо бил ли си в спортна зала?! Очевидно е, че не си. Иван Абаджиев е вероятно един от най-великите треньори във всички спортове и то за всички времена. Със сигурност е най-великият треньор в тежката атлетика. Самият факт, че до момента се изучава неговата методика, даже в САЩ е изключително популярна и т.н., то това говори само за себе си. Как се бие СССР на щанги с 8000 официални състезатели, при положение, че големият брат е с 300 000?! Как става тоя номер? Относно допинга... няма спортист, който да не зоби, това просто е абсолютно невъзможно. Да не говорим за вдигането на тежести. Няма как Наим, който е 60 килограма, да вдигне 190 без да е взел нищо. Това просто не е по силите на човешкото тяло.
Не знам, дали сте наясно с историята... нашите лекоатлетки се готвят преди състезание на Олимпиадата в Монреал (мисля, че беше), били в съблекалните и чуват мъжки гласове в съседната стая... оказало се, че това били състезателките на ГДР.

преди 4 часа, ined написа:

Когато спорта ви е разградена кочина, не се оплаквайте, че в нея има и свине.

Интересен пост, поредният ти без никаква логика. Работа ли е на Дебелият и Тиквата да се мешат в работа на футболният ни съюз и този в борбата?

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Само защото Златева иска да става всичко по нейният начин, ще зачеркнем с лека ръка един олимпийски шампион.

Единственото адекватно обяснение е, че тая свиня иска да махне всички стари кадри за да може да си сложи своите и да си краде на воля. А от нейните решения до момента, не виждам някой, който да може, да ти даде адекватно и разумно обяснение за всичко това. Дори и най-върлите й защитници. Гледах бившият борец и ПП-ец - Кирил Вътев в същият YouTube канал... като стана дума, че Делян Пеевски (по заобиколен начин го пита Георги Петков) вероятно дирижира нещата... оня се чудеше какво да каже.

преди 10 часа, ivottoshev написа:

Еми... това е положението.

преди 8 минути, communismatic написа:

Ъхъ, а другите спазват ли правилата?

Ти през живота си вкарвал ли си изобщо топка в кош, ритал ли си топка, вдигал ли си някакви тежести... изобщо бил ли си в спортна зала?! Очевидно е, че не си. Иван Абаджиев е вероятно един от най-великите треньори във всички спортове и то за всички времена. Със сигурност е най-великият треньор в тежката атлетика. Самият факт, че до момента се изучава неговата методика, даже в САЩ е изключително популярна и т.н., то това говори само за себе си. Как се бие СССР на щанги с 8000 официални състезатели, при положение, че големият брат е с 300 000?! Как става тоя номер? Относно допинга... няма спортист, който да не зоби, това просто е абсолютно невъзможно. Да не говорим за вдигането на тежести. Няма как Наим, който е 60 килограма, да вдигне 190 без да е взел нищо. Това просто не е по силите на човешкото тяло.
Не знам, дали сте наясно с историята... нашите лекоатлетки се готвят преди състезание на Олимпиадата в Монреал (мисля, че беше), били в съблекалните и чуват мъжки гласове в съседната стая... оказало се, че това били състезателките на ГДР.

И кош съм вкарвал, и футбол съм играл до припадък, и съм шампион на димитровски район по тенис на маса и плуване съм тренирал 4 г. И? А, забравих, тогава нямаше фитнес и мма шитни.

• Автор
преди 9 минути, parmobil написа:

И?

Ми, нищо... Кво "И?"? Щом си спортувал, кво ми пишеш глупости тогава...

преди 4 минути, communismatic написа:

Ми, нищо... Кво "И?"? Щом си спортувал, кво ми пишеш глупости тогава...

Ти пишеш дитирамби за Абаджиев. Писах вече - всичко е било надбягване с допинг-полицията и Абаджиев си го каза в прав текст. Вие какво ще измислите е съвсем друга бира.

• Автор

Ъхъ. Я ми кажи как се побеждава СССР на щанги, ако е било само "допинг надбягване". Искам конкретно да ми обясниш... : )))
1.jpg

'83
83.jpg
'85
85.jpg
'86
86.jpg
'87
87.jpg

преди 40 минути, communismatic написа:

Ъхъ. Я ми кажи как се побеждава СССР на щанги, ако е било само "допинг надбягване". Искам конкретно да ми обясниш... : )))
1.jpg

'83
83.jpg
'85
85.jpg
'86
86.jpg
'87
87.jpg

И тази класация какво показва? Магьосници? На олимпиадата в Китай, китайците с един тренер спечелиха какво ли не с "методика" и супа от костенурка. И ние всички повярвахме?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.