Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Менса кани кандидат-президентите на тест за интелигентност

Featured Replies

Менса-България, клон на световната организация на хора с висок коефициент на интелигентност, покани кандидатите за президент и вицепрезидент да се явят на официален тест за интелигентност и публично да огласят резултатите си.

“Като упълномощени да представляваме официално световната организация Mensa International ние изразяваме мнение, че по този начин кандидатите ще могат да покажат на избирателите си, гражданите на Република България, своя потенциал и възможности по един световно признат и неоспорим начин. В името на тази благородна цел Менса-България ще направи теста на всички кандидати безплатно“, заявяват от Менса-България. Менса-България провежда тестове за интелигентност, резултатите от които са признати в повечето страни по света. До момента това са единствените официални тестове за интелигентност в България, които се зачитат за еднакво валидни по света. Тестът и резултатите отнемат малко повече от 30 минути. От организацията допълват, че са готови да проведат теста в удобно за кандидатите време.

News.dir.bg

А дали някой кандидат ще се отзове? Това силно ме съмнява.

И да се отзоват,ми е много любопитно на Волен Сидеров колко ли е коефицента ,силно ме съмнява че няма и 80 biggrin.gifbiggrin.gif:questions:

Boйко Подрисов ги води всички,но с Жоро Храста не могат да се мерят.

Това би било много забавно, но просто няма как да стане. Никой няма да си рискува "имиджа" пред цяла България. А българите, каквито сме "разбирачи", после 5 години ще мрънкаме колко ни е тъп президентът. Освен ако някой от тях не се окаже новият Айнщайн де ... :hush:

А дали някой кандидат ще се отзове? Това силно ме съмнява.

Съгласен съм напълно, че никой няма да се осмели да се подложи на тест за интелигентност ...

Знам какво ще излезе.Ще вземе да се окаже че всичките са много далеч от средния :hush: .

Според мен никой няма да се отзове на поканата, няма да се излага пред цяла България я biggrin.gif

По-добре би било избирателите да преминат такива тестове... :question:

По-добре би било избирателите да преминат такива тестове... :)

Много добра идея - и аз съм "за" :speak:

и после като се прави профил на средностатистическия избирател, гласувал за даден кандидат-президент, да лъсне истината :question:

По-добре е да минат през обстоен психиатричен преглед, за повечето от кандидатите е крайно наложително.

По-добре би било избирателите да преминат такива тестове... ;)

По-добро предложение нямаше как да се даде :clap: , аз мисля, че тоя негативизъм все повече ни изпива мозъка.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.