Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ОББ-проблем

Featured Replies

преди 4 часа, jhoro написа:

Колкото до "влизане през браузър" - всеки път ми иска код за сигурност. Който се получава от мобилното приложение, след сканиране на цветен код.

Screenshot_20250521_144618_UBBMobile.thumb.jpg.e7cf6f96bbd435e6fab8b9bdfe1703ec.jpg

Бутона "U-token"!

Освен потребителско име и парола. 

Леле колко сте смотани в тая България !
www.cbc.be

https://cbctouch.cbc.be/LAE-P/A044/resources/0002/fr/login/strategy/UCR_MANUAL?version=default

ето като стигна до този етап с токена и вкарана в него карта си влизам и никога не съм ползвал андроид, само компютър.

Вие там живеете в някаква паралелна реалност, банката като е белгийска, значи софтуера и той е под ръководството на белгийците.
Тука у Белгия може без смрадлив телефон, ама у българските села не могло.

преди 43 минути, Белгиеца написа:

Леле колко сте смотани в тая България!

... банката като е белгийска, значи софтуера и той е под ръководството на белгийците.

Ти го казваш - 'Има нещо гнило... в белгийската банка!"

Когато беше австрийска- нямаше проблеми! През годините съм работил с почти всички "български" банки и 4 британски. ОББ си е смотана.

на 20.05.2025 г. в 12:59, jhoro написа:

Точно картите на BILLA - без проблем се регистриран в Google WalletPass2U Wallet и други подобни.

Алтернатива - ако имаш профил в сайта на Billd - може да си запазиш картата/бар кода като картинка!

Ако нямаш нищо между ушите - няма какво да направиш.

Казах приложение на БИЛА, не на Гугъл и Сие! Така е, когато четеш между редовете.

преди 43 минути, Клонинга написа:

Казах приложение на БИЛА, не на Гугъл и Сие! Така е, когато четеш между редовете.

Когато са те клониране- са забравили мозъка! Говориш за това приложение

Screenshot_20250522_095708_BILLAApp.thumb.jpg.d004b8317c52a38bd39d69c2c71d1e0a.jpg

Обаче грешиш- инсталирано е и си работи! Явно проблема е при теб!

на 22.05.2025 г. в 10:00, jhoro написа:

Когато са те клониране- са забравили мозъка! Говориш за това приложение

Screenshot_20250522_095708_BILLAApp.thumb.jpg.d004b8317c52a38bd39d69c2c71d1e0a.jpg

Обаче грешиш- инсталирано е и си работи! Явно проблема е при теб!

Работи - трици! Била карта нямаш. Пак недоразбрал.

преди 9 часа, Клонинга написа:

Работи - трици! Била карта нямаш. Пак недоразбрал.

Изобщо те си в час!  Кликваш горе вдясно или долу, в средата и се отваря картата. Ако си си влязъл в профила и имаш регистрирана карта.

Screenshot_20250522_095708_BILLAApp2.thumb.jpg.4b47249453d7c75681d171a2191a6fce.jpg

на 24.05.2025 г. в 18:54, jhoro написа:

Изобщо те си в час!  Кликваш горе вдясно или долу, в средата и се отваря картата. Ако си си влязъл в профила и имаш регистрирана карта.

Ще регистрираш карта в Била приложение, кога ме видиш да кацам на Луната?

преди 8 часа, Клонинга написа:

Ще регистрираш карта в Била приложение, кога ме видиш да кацам на Луната?

Моята карта е регистрирана, пък ти ... ако щеш ми кацни на дедовия!

И аз бях клиент на Райфайзен банк, но като продадоха бизнеса си в България ги купи ОББ, средна класа банка. Лошо обслужване, ниски заплати на персонала и съответно некомпетентни служители. Всичко има пряка врзка. Избрах си Уникредит защото където живея имат клон и засега съм много доволен от обслужването, личен банкер и други подобни екстри. Мобилното приложение работи добре, картите в чужбина са без проблем. Без такса за тегленене от всички банконати в БГ и ЕИО, Няколко физически карти и няколко виртуални карти за 18 лева на месец, за 2 год не съм имал проблеми и подчертавам личен банкер. Имам и Револют и там нямам проблем всякакви карти, физически и виртуални.... но често чета за спрени сметки и проблем, как преценяват на кого и защо да спрат сметките и средствата.... не знам, винаги си имам резервни карти и сметки, особено в чужбина. Иначе ДСК си остана много селска банка и всички пенсионери са там и няма оправия, опашки опашки .. ако въобще се наложи да посещаваш клон за какво и да е .... За ФИБанк съм чел много добри отзиви но лично нямам впечатления.

преди 3 часа, stu написа:

Иначе ДСК си остана много селска банка и всички пенсионери са там и няма оправия, опашки опашки ..

никога няма да съм на тази пенсионерска банка 

преди 5 часа, stu написа:

Иначе ДСК си остана много селска банка и всички пенсионери са там и няма оправия, опашки опашки .. ако въобще се наложи да посещаваш клон за какво и да е .... 

ДСК успяха да си запазят работата като структура, докато ОББ ...

Клоновете на БНБ в окръжните градове - първо станаха отделни банки, а после се обединиха в ОББ. Имам някъде стана бъркотия.

Колкото до пенсионерите, опашките прочие - ходенето в офис се прави в много редки случаи! Аз вече и банкомат почти не ползвам 

А ОББ колко много банкомата затвориха в цял Добрич само на центъра в банката си имат 1 .А бяха доста :D

ДСК педерасите на техните банкомати ако не си техен клиент опцията други суми вече я няма .Да имат да взимат от мене да им тегля .Само дребни суми 10 , 20 лв ще тегля от банкоматите им

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.