Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко време човек може да живее на течна храна?

Featured Replies

Днес ме изписаха от болницата. Операция не се наложи, бях само на системи, да стискаме палци всичко да се оправи. Но вече ще мога да ям единствено и само супи и пюрета. Не знам как ще оцелея така. :(

😁по точно не са искали операция, защото може да не се събудиш

то и затова вече ще си на пюрета

по добре мисли - да те бутнат ли в фурната или да те дадат на червеите

преди 1 час, Anneliese написа:

Днес ме изписаха от болницата. Операция не се наложи, бях само на системи, да стискаме палци всичко да се оправи. Но вече ще мога да ям единствено и само супи и пюрета. Не знам как ще оцелея така. :(

Бебетата се хранят само с течна храна и наддават добре на тегло. Можеш много дълго да живееш така.

преди 24 минути, Solly написа:

Бебетата се хранят само с течна храна и наддават добре на тегло. Можеш много дълго да живееш така.

Мнения номер 2 и 3 са верните. Не лъжи момичето.

• Автор

Ми според мама и лекарите трябва 2 седмици да съм така. Но от твърдата храна вече ме е страх. Нямам зъби, а и имам проблем с изхождането, защото още не съм на биологично, раздвижвам се, ходя по малко, но не е достатъчно. А първият път бях зле след като изядох кебапче, кюфте и пържени картофки със сирене.  Вторият път ми стана зле от зеле.

Зеле преглътнах да не ям никога повече, а сега съм и решила да се откажа от кебапчетата, кюфтетата и пържените картофки. Изобщо вече ме е страх от твърдата храна. Не разбирам как ми се съсипа стомаха така, как имам слаби черва. Че и лактозна непоносимост, на всичко отгоре! И количка не може, а трябва да излизам навън. Няма как да седна на заведение само с бутилка вода, защото мама не дава да ползваме тоалетните на заведенията, а на мен от вода ми се пишка бързо, пък и вкъщи пия достатъчно вода. Трябва да забравя и за "Макдоналдс" , като ходим на София, което ми е много трудно, защото имам носталгични спомени за училищните ми години и детското меню всеки понеделник в продължение на 4 години.  А изкуствени сокове не пия.

Депресирам се и не знам какво да правя вече. Почнах да се тъпча от нерви и стрес. и понеже е опасно, а живея под стрес и в живота ми има само здравни проблеми и разочарования, съм решила поне да си късам по някое косъмче от косата, поне това е безвредно.

преди 4 минути, Anneliese написа:

Ми според мама и лекарите трябва 2 седмици да съм така. Но от твърдата храна вече ме е страх. Нямам зъби, а и имам проблем с изхождането, защото още не съм на биологично, раздвижвам се, ходя по малко, но не е достатъчно. А първият път бях зле след като изядох кебапче, кюфте и пържени картофки със сирене.  Вторият път ми стана зле от зеле.

Зеле преглътнах да не ям никога повече, а сега съм и решила да се откажа от кебапчетата, кюфтетата и пържените картофки. Изобщо вече ме е страх от твърдата храна. Не разбирам как ми се съсипа стомаха така, как имам слаби черва. Че и лактозна непоносимост, на всичко отгоре! И количка не може, а трябва да излизам навън. Няма как да седна на заведение само с бутилка вода, защото мама не дава да ползваме тоалетните на заведенията, а на мен от вода ми се пишка бързо, пък и вкъщи пия достатъчно вода. Трябва да забравя и за "Ма акдоналдс" , като ходим на София, което ми е много трудно, защото имам носталгични спомени за училищните ми години и детското меню всеки понеделник в продължение на 4 години.  А изкуствени сокове не пия.

Депресирам се и не знам какво да правя вече. Почнах да се тъпча от нерви и стрес. и понеже е опасно, а живея под стрес и в живота ми има само здравни проблеми и разочарования, съм решила поне да си късам по някое косъмче от косата, поне това е безвредно.

Всяко зло - за добро!

Започваш да пиеш смутита. Можеш да ползваш всякакви плодове, зеленчуци, ядки.
Хем полезно, хем здравословно, хем засищащо. 

https://fitnesudoma.com/recepti-za-smuti/

https://www.instagram.com/yaminahsaini/?igsh=bm8wMjN3dzMwOTNo

Виж го това момиче, тя е на 26 и няма стомах почти цял живот,обърни внимание на маркуча в носа й, с него тя се храни, за нея няма ни кола, ни макдоналдс, ни кебапчета, само специална храна която организма може да усвоява без помощта на стомаха, редовно е по болници, обърни внимание обаче как живее, нарича се дух, опитай.

преди 12 минути, Anneliese написа:

Няма ли вариант да си сложиш протези?

преди 12 минути, Anneliese написа:

Стреса не бива да се пренебрегва. Имаш нужда от професионална помощ, ходи на терапия, а може и да ти изпишат някакви хапчета.

преди 22 минути, Anneliese написа:

намери си занимание

мозъкът най-добре се справя със стреса, когато е зает

шии, пиши или нз

Астронавтите с месеци са на течна храна и са си здрави така че не боѝ съ

преди 7 минути, petie1 написа:

Някой те е излъгал, не са на течна храна

преди 9 минути, petie1 написа:

Мен ми е интересно вие на Марс какво ядете?

преди 2 минути, Bubbles написа:

Мен ми е интересно вие на Марс какво ядете?

Ми органична химия позната кът лигня

преди 8 минути, ined написа:

Някой те е излъгал, не са на течна храна

Хм значи БАН лъжат руснаците и те

преди 7 часа, Anneliese написа:

нали нямаше зъби

не беше ли до сега  на супи и пюрета

преди 59 минути, petie1 написа:

астонавтите са добре физически - не са като това нещо с хлопащо сърце, с 2 операции на миома на корема и с заболяване на гръбнака и в момента пак с миома в корема

преди 2 часа, Solly написа:

Всяко зло - за добро!

Започваш да пиеш смутита. Можеш да ползваш всякакви плодове, зеленчуци, ядки.
Хем полезно, хем здравословно, хем засищащо. 

https://fitnesudoma.com/recepti-za-smuti/

ако може да не даваш съвети !

нямаш компетенция!

преди 1 час, petie1 написа:

Не лъжат, ядат всичко, от пресни плодове и заленчуци, консерви, хляб, и разни супи и компоти дето им ги пращат в изсушен вид и преди ядене да добавят гореща вода за да се сготвят. За повече от 25 години на МКС има достатъчно видеа в тубата какво ядат.

преди 12 минути, ined написа:

Не лъжат, ядат всичко, от пресни плодове и заленчуци, консерви, хляб, и разни супи и компоти дето им ги пращат в изсушен вид и преди ядене да добавят гореща вода за да се сготвят. За повече от 25 години на МКС има достатъчно видеа в тубата какво ядат.

А ясно значи аз греша :)

преди 9 часа, Anneliese написа:

ще мреш!

Докато умре!

Бог да ти прости воните и неволни грехове. Амин

Полина от болести не може да се отърве!

Пази боже по цял ден да лешкунеш на пари от държавата!

Уж в болница предоперативно, но пък се тъпчела и се запекла от течна храна :D

Това на някой от детската градина ходи го разправяй!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.