Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Владимир Владимирович Путин или Володѝмир Олекса̀ндрович Зелѐнски?

? 12 гласували потребители

1. 1. Кой е прав:

• Володимир Зеленски
      25%
    • Владимир Путин
      75%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Утре на площадите и барикадите ще видиш кой е прав ! Нчма да успеете да разсеете народната ярост ! Оставка !  Всички „прасете„ на „мезета “ !

• Отговори 93
  • Прегледи 3,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да, превземат ви украинци, избягали от могилизацията на зеления гащник! Още им плащате ол инклузива по Слънчака!

• По-вреден от теб във форум 'Политика' не познавам, МАНИПУЛАТОРЕ и ПРОВОКАТОРЕ! И кога най-после ще вземеш да гласуваш и ти в идиотските си анкети??

• Ти обаче си много объркан и заблуден, вероятно затова ги насосваш едно към гьотере! Русия нищо не иска от нас, така че не виждам причина да даваме нещо на товарищ Путин, но виж Зеленият гащник из

Публикувани изображения

преди 1 минута, Гoст написа:

НАТО и ЕС не са дали нито една човешка жертва в тази война до тук. Най-малкото, което могат да направят е да дадат оръжия. 

Плямпаш пълни глупости да се намираш на приказка явно,кръвта на ръцете на всички войници носещи натовските оръжия ще лежи на съвестта още стотици години на дръзналите да се вържат на Зеленски именно НАТО са отговорни за изострянето на конфликта продължаващ до ден днешен в който загиват невинни хора! Ако искаш да помогнеш направи го истински, а не да дадеш оръжие и да налееш бензин в огъня!

преди 2 минути, ivottoshev написа:

1.04 - кмета на Буча казва че руснаците са се изтеглили още предишният ден - ФАКТ https://btvnovinite.bg/svetut/kmetat-na-bucha-ukrainskite-sili-si-varnaha-kontrola-na-grada.html

И това по какъв начин отрича клането в Буча? Или не умееш да четеш какво сам постваш? Срам си за руски трол! Дори не се стараеш!

3.04 - излиза филмче с "трупове" на улицата, които си мърдат - ФАКТ https://www.budilnik.com/kadrite-ot-bucha-koito-uzhasiha-sveta-video/

Да, точно от с сайт с неутрална информация!

5.04 - Холивуд показва същото клипче, на което чрез специални ефекти гафът вече замазан и "труповете" повече не мърдат, а всичко било заради капки дъжд -ФАКТ https://www.vbox7.com/play:81f0ca51c8&start=4

Това беше отдавна опровергано като очевиден фейк, лъжлив русороб гнусен такъв! Хайде, покажи ми някакви истински доказателсва? След като е постановка, съгласен ли си в България да се случи същото като в Буча, а?

Нямам думи тоя тъпотошеф какъв е нещастник!

преди 1 минута, asp1re написа:

Плямпаш пълни глупости да се намираш на приказка явно,кръвта на ръцете на всички войници носещи натовските оръжия ще лежи на съвестта още стотици години на дръзналите да се вържат на Зеленски именно НАТО са отговорни за изострянето на конфликта продължаващ до ден днешен в който загиват невинни хора! Ако искаш да помогнеш направи го истински, а не да дадеш оръжие и да налееш бензин в огъня!

А Русия е невинна, така ли бе, нещастен?

преди 4 минути, laplandetza написа:

Утре на площадите и барикадите ще видиш кой е прав ! Нчма да успеете да разсеете народната ярост ! Оставка !  Всички „прасете„ на „мезета “ !

Утре да не забравиш да разходиш животните на къра!

преди 3 минути, laplandetza написа:

Нчма да успеете да разсеете народната ярост !

Няма народна ярост. Утре ще го видиш.

преди 1 минута, Гoст написа:

Аз те питам дали, ако се окажем на мястото на Украйна ще обясняваш пак същото за оръжията, че били американски и т.н.. и как помощта била европейска или американска и ще я отричаш? Няма ли да предпочетеш да я приемеш? НАТО и ЕС не са дали нито една човешка жертва в тази война до тук. Най-малкото, което могат да направят е да дадат оръжия.

Ама разбира се, твоето малоумие е извън всякакви класации - ние ще сме поредното прокси на НАТО, което ще воюва с Русия, докато кукловодите само ще ни дават оръжие, техните ВПК ще печелят от нашата смърт, а ние ще копаем гробища и ще измираме за чужди интереси. 

С такива "съюзници" и "приятели" не са ни нужни врагове!

Украйна няма да те остави да лъжеш!

току-що, Flashback написа:

Ама разбира се, твоето малоумие е извън всякакви класации - ние ще сме поредното прокси на НАТО, което ще воюва с Русия, докато кукловодите само ще ни дават оръжие, техните ВПК ще печелят от нашата смърт, а ние ще копаем гробища и ще измираме за чужди интереси. 

С такива "съюзници" и "приятели" не са ни нужни врагове!

Украйна няма да те остави да лъжеш!

Абе, руски трол, я кажи кога някоя НАТОвска държава е била нападана?

преди 32 минути, Гoст написа:

И защо тогава Русия чакаше уж 10 години да дамбят бамбас или там каквото беше и час след 10 години се намеси? Май поводът е друг?

Да, и аз обвинявам Путин че е оставил там цели осем години да се извършва геноцид. Краварите се намесиха в Югославия в рамките на два-три дни след като "видяха" геноцид, само защото решиха че избитите терористи в щаб-квартирата на на АОК в Рачак не са терористи а най-обикновени фермери, защото в джобовете им не било имало патрони.

Знам ли? Може би Путин е разчитал на Минските споразумения, които (както си признаха в последствие западни политици) са били фейк, но това не го оправдава.

преди 2 минути, Гoст написа:

Пак се опетла като пате в кълчища, завалията, толкова си можеш!

Тогава защо сто пъти попита "ама ако България е на мястото на Украйна"?!

Та кой е трол в случая?!

никога прчко. В момента НАТО напада Русия в терена на Украйна и линията на „триморието“.НАТО не е Нападателен съюз , а сега продуцира „топло-студена“ война.

преди 58 минути, Staff. написа:

Така че какво можем да направим - нищо.

Как нищо? Може да плякате постове , анкети ... с надеждате,че хората ще ги подминат. С подобен подход и  комуникация не борите руската заплаха - правите точно обратното. Малко мислете преди да плякате каквото ви падне.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

НАТО е един пазар за оръжие, където САЩ, ГФР, Франция и Англия продават,
а държави като България САМО купуват!
Като военна сила НАТО може най-много да подкупи някой висш военен да продаде войниците си.

Колко пъти,след създаването на НАТО, Москва е нападана от натовска държава? .По-скоро НАТО се страхува от лудите , които управляват Русия.

преди 5 минути, Гoст написа:

А Русия е невинна, така ли бе, нещастен?

Колкото е виновна толкова е ЕС, че подклаждат ама ти си бавноразвиващ се.

преди 2 минути, nikssi написа:

Как нищо? Може да плякате постове , анкети ... с надеждате,че хората ще ги подминат. С подобен подход и начин комуникация не борите руската заплаха - правите точно обратното. Малко мислете преди да плякате каквото ви падне.

Те не плякат ли? Или за тях може?😡

току-що, Staff. написа:

Те не плякат ли? Или за тях може?😡

Кои те? Плякарниците са една порода. Все един дол дренки. Пляк , пляк - живот във форумите. Работите ли изобщо?

преди 41 минути, Гoст написа:

Само в Русия и Северна Корея може да отидеш в детдом и респективно за родителя трудова колония, ако си нарисувал рисунка за мир или държиш празен лист!

Покажи, покажи. А после аз ще ти покажа как в Канада арестуват за празна туба от гориво, само защото се разхождаш с нея близо до Конвоя на свободата :)

пп: Да, Трюдо беше издал заповедите. Същият Трюдо, дето няколко месеца по-късно в собственият си Парламент беше станал на крака и заедно със Зелю и ръкопляскаха на бившият СС-овец Ярослав Хунка. 

преди 2 минути, nikssi написа:

Кои те? Плякарниците са една порода. Все един дол дренки. Пляк , пляк - живот във форумите. Работите ли изобщо?

Какво ще кажеш за тази тема?

преди 11 часа, Banesc написа:

става ли за нещо и за какво

посочете в коментарите 

преди 10 минути, asp1re написа:

НАТО е един пазар за оръжие, където САЩ, ГФР, Франция и Англия продават,
а държави като България САМО купуват!
Като военна сила НАТО може най-много да подкупи някой висш военен да продаде войниците си.

Колко пъти,след създаването на НАТО, Москва е нападана от натовска държава? .По-скоро НАТО се страхува от лудите , които управляват Русия.

Колкото е виновна толкова е ЕС, че подклаждат ама ти си бавноразвиващ се.

Защо се правиш на православен, а си скапан военолюбец? ЕС е невинен затова, че един диктатор към края на живота си е полудял. Към края на живота си всеки диктатор се чувства нещастен и иска да завлече колкото се може повече млади момчета в гроба заедно със себе си. Що за вярващ си с тия скапани възгледи не знам. То е ясно, че си гадна копейка! Всичките мнения, в които се правиш на праведен са тотално лицемерие!

преди 2 часа, Staff. написа:

Скоро ходил ли си до Черноморието? Превземат ни брат! С тези темпове след три години няма да се наложи да ни правят СВО! Защото Българите ще сме по-малко!

де бе споко ще се скарат с турците 50 на 50 са 

както винаги 

преди 13 минути, Flashback написа:

Пак се опетла като пате в кълчища, завалията, толкова си можеш!

Тогава защо сто пъти попита "ама ако България е на мястото на Украйна"?!

Та кой е трол в случая?!

Абе, трол, що не вземеш да ми отговориш на въпросите? Пак те питам: Абе, руски трол, я кажи кога някоя НАТОвска държава е била нападана?

преди 6 минути, Гoст написа:

Защо се правиш на православен, а си скапан военолюбец? ЕС е невинен затова, че един диктатор към края на живота си е полудял. Към края на живота си всеки диктатор се чувства нещастен и иска да завлече колкото се може повече млади момчета в гроба заедно със себе си. Що за вярващ си с тия скапани възгледи не знам. То е ясно, че си гадна копейка! Всичките мнения, в които се правиш на праведен са тотално лицемерие!

Вместо да беше спорил с мен вчера по тема за вярата, и да ми казваш, колко не е добре да се учи православието,  да беше се посветил малко и щеше да разбереш, че само Един е безгрешен в този свят, аз имам много грехове, но всеки ден се моля Господ да ми прости, а ти нямаш и това смирение и си жалък поради това, че подкрепяш възгледи, които тикат хората към ГЕНОЦИД!

преди 1 минута, asp1re написа:

Вместо да беше спорил с мен вчера по тема за вярата, и да ми казваш, колко не е добре да се учи православието,  да беше се посветил малко и щеше да разбереш, че само Един е безгрешен в този свят, аз имам много грехове, но всеки ден се моля Господ да ми прости, а ти нямаш и това смирение и си жалък поради това, че подкрепяш възгледи, които тикат хората към ГЕНОЦИД! Сляп или глупав си да видиш и проумееш, че управлението, което подкрепяш и се опитваш да защитиш с хиляди фермани тук се напълни със шизофреници и откровени идиоти, което е добре дошло за джуджето в Кремъл и компания!
Управляващите в ЕС трябва да свалят "кадифените ръкавици" и да се заемат сериозно с ангажиментите си по отбраната на ЕС и помощта за отбраняваща се от оркската агресия Украйна!

Мислиш ли, че Господ ще ти прости заради начина ти на мислене? Кажи какво се случи в Буча! Искам да видя дали ще кажеш същото като колегата си трол или ще имаш поне малко срам?

преди 8 минути, Гoст написа:

Мислиш ли, че Господ ще ти прости заради начина ти на мислене? Кажи какво се случи в Буча! Искам да видя дали ще кажеш същото като колегата си трол или ще имаш поне малко срам?

Жалко е и, че намесваш Господ тук. Каквото и да ти кажа, няма да бъде в твой интерес, избягвам да говоря и да влизам в дълги диалози с поддръжници на орките, не знам защо изобщо се хванах, може би бях забравил, че всички сте такава една и съща породичка.. Бавноразвиващи помчри. 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Покажи, покажи. А после аз ще ти покажа как в Канада арестуват за празна туба от гориво, само защото се разхождаш с нея близо до Конвоя на свободата :)

Това е нищо!

Наскоро бивш американски посланик каза, че във Великобритания се затварят повече хора за упражняване на свободата на словото, отколкото в Русия.

Карла Сандс, бивш посланик на САЩ в Дания в интервю за "BBC Newsnight" заяви, че в Обединеното кралство повече хора са в затвора за това, че "говорят и пишат това, което смятат за правилно", отколкото в Русия на Владимир Путин.

Източник: https://www.independent.co.uk/tv/news/trump-free-speech-uk-russia-prison-b2700657.html

преди 42 минути, Гoст написа:

И това по какъв начин отрича клането в Буча? Или не умееш да четеш какво сам постваш? Срам си за руски трол! Дори не се стараеш!

Да, точно от с сайт с неутрална информация!

Това беше отдавна опровергано като очевиден фейк, лъжлив русороб гнусен такъв! Хайде, покажи ми някакви истински доказателсва? След като е постановка, съгласен ли си в България да се случи същото като в Буча, а?

Отрича истинноста на филмчето с мърдащите трупове. Няма как риснаците да са извършили нещо на 3.04, ако те са се били изтеглили от там още на 31.03. 

Какво общо има тук сайта?!? Той беше първият който ми попадна, но самото клипче вътре е от Тубата. То сигурно е публикувано в стотици други сайтове 

Кое е опровергано? Клипа от Холивуд, който обяснява мърдащите трупове с дъждовни капки? 

Какви по-истински доказателства от клипчета с датите на които са излезли? Ако не вярваш на собствените си очи, аз не мога да направя нищо за да прогледнеш.

Айде стига с тази Буча, Лавров онзи ден пак каза, че вече сто пъти в ООН са искали киевският режим да предостави имената на жертвите, дето се виждаха по улиците, но Киев вече трета година отказва да предостави информация и подробности.

Дали защото всичко беше една зле скалъпена постановка от кукловодите в Лондон, за да се саботира Истанбулското споразумение и прокси войната на НАТО срещу Русия да продължи до последния украинец?!

преди 59 минути, Гoст написа:

Ми никога. Никой няма и желание да напада такава държава. Ако обаче НАТО-вска държава нападне Русия чрез далекобойни ракети, изстреляни от НАТО-вски специалисти (укрите не могат сами да насочват тези ракети)?!? Тогава при евентуален отговор на Путин с удари по тази НАТО-вска държава, Русия агресор ли ще, или ще е държава защитаваща себе си? 

преди 34 минути, Гoст написа:

Кажи какво се случи в Буча!

В Буча беше заснет филм от укропропагандата, само че:

1) Повериха заснемането на калпав режисьор, който не видя че "труповете" му мърдат

2) Укропропаганадта не беше проверила че кмета на Буча три дни преди заснемането вече се е похвалил как руснаците са се изтеглили.

Доказателства ти дадох по-горе. Ако не вярваш на очите си - потърси психиатър.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.