Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Владимир Владимирович Путин или Володѝмир Олекса̀ндрович Зелѐнски?

? 12 гласували потребители

1. 1. Кой е прав:

• Володимир Зеленски
      25%
    • Владимир Путин
      75%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Ми никога. Никой няма и желание да напада такава държава. Ако обаче НАТО-вска държава нападне Русия чрез далекобойни ракети, изстреляни от НАТО-вски специалисти (укрите не могат сами да насочват тези ракети)?!? Тогава при евентуален отговор на Путин с удари по тази НАТО-вска държава, Русия агресор ли ще, или ще е държава защитаваща себе си? 

ИИ дето ти пише отговорите се е бъгнал! :party4:

• Отговори 93
  • Прегледи 3,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да, превземат ви украинци, избягали от могилизацията на зеления гащник! Още им плащате ол инклузива по Слънчака!

• По-вреден от теб във форум 'Политика' не познавам, МАНИПУЛАТОРЕ и ПРОВОКАТОРЕ! И кога най-после ще вземеш да гласуваш и ти в идиотските си анкети??

• Ти обаче си много объркан и заблуден, вероятно затова ги насосваш едно към гьотере! Русия нищо не иска от нас, така че не виждам причина да даваме нещо на товарищ Путин, но виж Зеленият гащник из

Публикувани изображения

преди 1 час, Гoст написа:

Абе, руски трол, я кажи кога някоя НАТОвска държава е била нападана?

Абе , нищонеструваща , биологична единицо , вземи се ограмоти - кой какъв е и за Какво се Бори ! 

Толкова сте Тотално Увредени , че не ставате и за талаш в Бездната !

https://rumble.com/v5e3oql--1-.html

преди 2 минути, Inana.. написа:

Абе , нищонеструваща , биологична единицо , вземи се ограмоти - кой какъв е и за Какво се Бори ! 

Ало, мацква, изнервена ми се виждаш? Добре ли си? Всичко наред ли е? 😂

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Ми никога. Никой няма и желание да напада такава държава. Ако обаче НАТО-вска държава нападне Русия чрез далекобойни ракети, изстреляни от НАТО-вски специалисти (укрите не могат сами да насочват тези ракети)?!? Тогава при евентуален отговор на Путин с удари по тази НАТО-вска държава, Русия агресор ли ще, или ще е държава защитаваща себе си? 

В Буча беше заснет филм от укропропагандата, само че:

1) Повериха заснемането на калпав режисьор, който не видя че "труповете" му мърдат

2) Укропропаганадта не беше проверила че кмета на Буча три дни преди заснемането вече се е похвалил как руснаците са се изтеглили.

Доказателства ти дадох по-горе. Ако не вярваш на очите си - потърси психиатър.

Ти специално не че вярваш на фейковете, които много пъти са опровергани, а просто защото си урод, на когото му харесва какво се е случило в Буча пишеш тези неща. Никой не ви вярва, но какво пък, винаги опитвате да ви мине номера. Забелязал съм оркофилската сган, че просто се радва на човешките нещастия и това е някакъв отдушник на жалкия им скап окаян живот, да видят че са изнасилили, убивали и мародерствали някъде им доставя някаква възбуда. Отдавна се доказа, че тези фейкове които пускат за Буча дори не са така и там наистина имаше брутално клане, което се документира от хиляди международни наблюдатели още в седмицата, в която пресни трупове се въргаляха и разлагаха на мястото. Нещастниците, които се радват на подобни гледки и поставят смеещи се човечета като теб трябва да търсят психиатър, не нормалните хора които не искат да имаме нищо общо с тая мизерия на изток и ада, който носи тя.

Звуча като развалена плоча, но за пореден път ще се повторя, че никой ме ми отговори на въпросите - като толкова обичате Русия, защо масово живеете и работите в западна Европа, а не в Мордор? Защо си пращате децата да учат в гнилия запад, а не в Московския университет? Защо не карате Лада, а купувате фордове, мерцедеси и BMW-та ? 

Познавам прекалено много, които работят в Германия, Англия и Швеция, но имат руски знамена на профилите си в социалните мрежи... Като толкова мразите запада, защо не се изнесете бе? Задавам го тоя въпрос все, ама не ми отговарят... 

И резултатите ме отегчават. Да подкрепяш народ, който ни смята за "неприятелска държава", егати патриотите сте. 

преди 2 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Звуча като развалена плоча, но за пореден път ще се повторя, че никой ме ми отговори на въпросите - като толкова обичате Русия, защо масово живеете и работите в западна Европа, а не в Мордор? Да подкрепяш народ, който ни смята за "неприятелска държава", егати париотите сте. 

Аман от тъпи кухи опорки и пробити евроатлантически мантри!

Така, ако следваме твоята идиотска логика, вие, които подкрепяте Зельо е редно да се изселите в "приятелска" Украйна, да помогнете реално за евроатлантическата кауза. 

Но знам, че няма да го направите, защото сте страхливи дървени философи - много по-удобно е да "воювате" с Русия от дивана вкъщи!

преди 7 минути, Flashback написа:

Аман от тъпи кухи опорки и пробити евроатлантически мантри!

Така, ако следваме твоята идиотска логика, вие, които подкрепяте Зельо е редно да се изселите в "приятелска" Украйна, да помогнете реално за евроатлантическата кауза. 

Но знам, че няма да го направите, защото сте страхливи дървени философи - много по-удобно е да "воювате" с Русия от дивана вкъщи!

Надявам се Лорд Путьо да ти плаща добре за тия глупости, които изръси. 

Иначе аз и семейството помогнахме на няколко украинци да се установят в София. Намерихме им работа и квартири, докато си стъпят на краката. За разлика от руските орки по черноморието, те си правят труда да научат български. Даже едното момче изкара шофьорски курс (на български, нищо, че има и на английски) по-малко от година след като се нанесе. Нали, сега съм в Англия, ама го гледам във фейсбук, че си намери среда в България и си е ОК. Такова нещо не можеш да очакваш от руснак. 

А ти защо не отидеш да се биеш за майка РуZия и за войната, която тя започна? Както викат англичаните, put your money where your mouth is. 

преди 23 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Познавам прекалено много, които работят в Германия, Англия и Швеция, но имат руски знамена на профилите си в социалните мрежи... Като толкова мразите запада, защо не се изнесете бе?

борят капитализма отвътре

ама как да му хрумне на такъв промит соросоид като тебе :biggrin:

преди 3 минути, HelpMeGetOut1 написа:

А ти защо не отидеш да се биеш за майка РуZия и за войната, която тя започна? Както викат англичаните, put your money where your mouth is. 

Война се печели с хора, оръжието е важно също, но пак трябват хора дето могат да боравят с него, в основата са ХОРАТА! Украйна НЯМА необходимито количество хора да победи Русия! Какво точно не ви е ясно? Ако НАТО реши да прати войски, демек ХОРА, то Русия ще загуби конвенционалната война, но няма да прати защото това ще е ТСВ с използване на ядрено оръжие, тоест КРАЙ! Какво пак не е ясно? Тезата ви, че ако НАТО дават само оръжие Украйна ще победи е АБСОЛЮТНО ЗАДЪНЕНА ДУПКА. Украйна пак няма да спечели! Защото ще свършат ХОРАТА, а оръжията не стрелят сами. Пак стигаме до пращането на войски на НАТО и зацикляме, осъзнавате го, нали? Вие готов ли сте да бъдете пратен да запълвате дупките в Украйна? Аз НЕ съм, ама вие всички които подкрепяте запада дано не съжалявате накрая.

току-що, HelpMeGetOut1 написа:

Надявам се Лорд Путьо да ти плаща добре за тия глупости, които изръси. 

И аз се надявам Сорос да ти плаща, че громиш Русия от дивана вкъщи. 

Според мен са пари, хвърлени вятъра, щото с долнопробна пропаганда по социалките няма да промените фактите, че прокси войната на НАТО срещу Русия ще завърши с логична капитулация на проксито Украйна. 

преди 2 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Иначе аз и семейството помогнахме на няколко украинци да се установят в София. Намерихме им работа и квартири, докато си стъпят на краката. 

Аз пък съм приютил едно семейство бесарабски българи с две малки деца от Одеса в мой имот в София. Живеят от лятото на 2022 г. в България без да ми плащат наем вече трета година, даже в началото им поех и битовите сметки, докато намеря работа на мъжа в семейството. И знаеш ли какво ми казват, че мразят повече Зеленски от Путин. Гласували са зеления гащник, защото обещал, че ще спре гражданската война в Донбас и ще подобри междусъседските отношения с Русия. Чувстват се излъгани, че зеленият гащник не само не е изпълнил предизборните си обещания, а им е натресъл пълномащабна война с Русия с всички произтичащи от това катастрофални последици за т.н. Украйна. 

преди 17 минути, asp1re написа:

Война се печели с хора, оръжието е важно също, но пак трябват хора дето могат да боравят с него, в основата са ХОРАТА! Украйна НЯМА необходимито количество хора да победи Русия! Какво точно не ви е ясно? Ако НАТО реши да прати войски, демек ХОРА, то Русия ще загуби конвенционалната война, но няма да прати защото това ще е ТСВ с използване на ядрено оръжие, тоест КРАЙ! Какво пак не е ясно? Тезата ви, че ако НАТО дават само оръжие Украйна ще победи е АБСОЛЮТНО ЗАДЪНЕНА ДУПКА. Украйна пак няма да спечели! Защото ще свършат ХОРАТА, а оръжията не стрелят сами. Пак стигаме до пращането на войски на НАТО и зацикляме, осъзнавате го, нали? Вие готов ли сте да бъдете пратен да запълвате дупките в Украйна? Аз НЕ съм, ама вие всички които подкрепяте запада дано не съжалявате накрая.

Война се печели с хора? 🤔

Войната се печели от хората, но само когато тези хора знаят защо се бият! Много руски войници не разбират защо са в Украйна, те не се бият за собствена земя, а срещу тях стоят мотивирани украинци които защитават домовете, земята и народа си!!! Русия очакваше бърз и лесен триумф "Киев за 3 дни", правителството да рухне, народът да капитулира. Сбъркана преценка. Украйна отвърна със сила, единство и изненада! 

Оръжието също има голямо значение. Сигурно си наясно с какво оръжие се бият руснаците и с какво украинците?

преди 6 минути, Staff. написа:

Война се печели с хора? 🤔

Войната се печели от хората, но само когато тези хора знаят защо се бият! Много руски войници не разбират защо са в Украйна, те не се бият за собствена земя, а срещу тях стоят мотивирани украинци които защитават домовете, земята и народа си!!! Русия очакваше бърз и лесен триумф "Киев за 3 дни", правителството да рухне, народът да капитулира. Сбъркана преценка. Украйна отвърна със сила, единство и изненада! 

Оръжието също има голямо значение. Сигурно си наясно с какво оръжие се бият руснаците и с какво украинците?

Оле, майкоооооооооо! 😆😆😆😆😆

преди 22 часа, ivottoshev написа:

И защо Русия няма желание да напада такива, но е против държави, които се стремят към европейски път и отива с война да наложи волята си, че тази държава не бива да поема по такъв път? И не стига това, но ѝ има изисквания към това НАТО да се свие до границите си преди 1997-ма или нещо такова. ЗАЩО?

преди 22 часа, ivottoshev написа:

В Буча беше заснет филм от укропропагандата, само че:

1) Повериха заснемането на калпав режисьор, който не видя че "труповете" му мърдат

2) Укропропаганадта не беше проверила че кмета на Буча три дни преди заснемането вече се е похвалил как руснаците са се изтеглили.

Доказателства ти дадох по-горе. Ако не вярваш на очите си - потърси психиатър.

Не си дал доказателства, даде фейкове. Всичките ти "доказателства" бяха щателно оборени от хиляди наблюдатели, които бяха в Буча непосредствено след клането и видяха с очите си и плакаха на място от гледката. Ти си за психиатър!

преди 22 часа, Flashback написа:

Айде стига с тази Буча, Лавров онзи ден пак каза, че вече сто пъти в ООН са искали киевският режим да предостави имената на жертвите, дето се виждаха по улиците, но Киев вече трета година отказва да предостави информация и подробности.

Дали защото всичко беше една зле скалъпена постановка от кукловодите в Лондон, за да се саботира Истанбулското споразумение и прокси войната на НАТО срещу Русия да продължи до последния украинец?!

Какво би могъл да каже руски бот фейкомет освен тези глупости? Да изръси други глупости, че бил милосърден и приел украинци в апартамента си. Това от гузна съвест ли е, или просто е част от измишльотините ти?

преди 7 часа, Flashback написа:

И аз се надявам Сорос да ти плаща, че громиш Русия от дивана вкъщи. 

Според мен са пари, хвърлени вятъра, щото с долнопробна пропаганда по социалките няма да промените фактите, че прокси войната на НАТО срещу Русия ще завърши с логична капитулация на проксито Украйна. 

Аз пък съм приютил едно семейство бесарабски българи с две малки деца от Одеса в мой имот в София. Живеят от лятото на 2022 г. в България без да ми плащат наем вече трета година, даже в началото им поех и битовите сметки, докато намеря работа на мъжа в семейството. И знаеш ли какво ми казват, че мразят повече Зеленски от Путин. Гласували са зеления гащник, защото обещал, че ще спре гражданската война в Донбас и ще подобри междусъседските отношения с Русия. Чувстват се излъгани, че зеленият гащник не само не е изпълнил предизборните си обещания, а им е натресъл пълномащабна война с Русия с всички произтичащи от това катастрофални последици за т.н. Украйна. 

Ако всичко това беше вярно, нямаше да си 24/7 тук и да укоряваш държавата за това, че украинците били нагли, настанили се безплатно по българските хотели и плюскали за сметка на българските пенсионери и работещи бедни.

преди 2 минути, Гoст написа:

И защо Русия няма желание да напада такива, но е против държави, които се стремят към европейски път и отива с война да наложи волята си, че тази държава не бива да поема по такъв път? И не стига това, но ѝ има изисквания към това НАТО да се свие до границите си преди 1997-ма или нещо такова. ЗАЩО?

Не си дал доказателства, даде фейкове. Всичките ти "доказателства" бяха щателно оборени от хиляди наблюдатели, които бяха в Буча непосредствено след клането и видяха с очите си и плакаха на място от гледката. Ти си за психиатър!

Психопат сър! 

Толкова е жалък..... 

преди 22 часа, Inana.. написа:

И кой какъв е и за какво се бори?

преди 2 минути, Гoст написа:

И кой какъв е и за какво се бори?

Няма да ти отговори!

Тая пише само когато е насмъркана.... 😂 Има бело, има коменатари, няма бело, няма коментари...! :lol6:

преди 3 минути, Staff. написа:

Няма да ти отговори!

Тая пише само когато е насмъркана.... 😂 Има бело, има коменатари, няма бело, няма коментари...! :lol6:

Охх, лелчето не ми обръща внимание вече, вкара ме във фризера 😂 Жалко, много ме кефят по-възрастни и нестабилни жени. 

току-що, HelpMeGetOut1 написа:

Охх, лелчето не ми обръща внимание вече, вкара ме във фризера 😂 Жалко, много ме кефят по-възрастни и нестабилни жени. 

То и аз съм в нейният измислен фризер.... :lol6:

Ти какво очакваш от жена, коато се мисли са "еднорог"? 😂 Ако не знаеш какво е еднорог, това е магаре с рог на главата.... :lol6:

image.jpeg.eb0dc475e7e50b3531de7e5b5cc84fb5.jpegТя си въобразява, че е такова животно... :giggle1:

Боже, колко мъка има по този свят... слез и си събери версиите! 😂

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.