Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо в белите западни страни жените купуват дрехи за мъжете си

Featured Replies

Често ми прави впечатление, че в белите западни държави жените купуват дрехите на мъжете си. Тоест жената заповядва на мъжът с какво да се облича. Защо толкова се обезличи западния бял мъж?

Щото там ги феминизираха мого повече отколкото тука , религията на феминизма така и не пусна корен в нашите общества , а всички инвестиции на американците и ЕС във феминизма не дадаха големите резултати на социално ниво при нас.

Кроки, толкова ли е трудно да се досетиш, че пазаруването на дрехи е загуба на време, а съпругите познават вкусовете на съпрузите си и им купуват, каквото са се разбрали.
Кой ще облече това, което не му харесва?

преди 5 часа, Коркодила написа:

Защо толкова се обезличи западния бял мъж?

Защото западните мъже не са суетни за разлика от източните. :)

Как е положението с автомобилите? :) Ако е същата работа, значи са се "обезличили" верно! :) 

преди 4 часа, цър-вул написа:

Аз! Примерно! :) Това означава ли, че съм западняк? :) 

преди 8 часа, цър-вул написа:

Кроки, толкова ли е трудно да се досетиш, че пазаруването на дрехи е загуба на време, а съпругите познават вкусовете на съпрузите си и им купуват, каквото са се разбрали.

Тук въпросът не е само до харесване, а и до съчетаване на различните части на облеклото!

Цитат

Знаете ли, че ако си загащите тениската в панталоните, а крачолите в чорапите - хората спират да имат големи изисквания към вас ;)

преди 3 минути, jhoro написа:

Тук въпросът не е само до харесване, а и до съчетаване на различните части на облеклото!

И как ще ме накараш да облека дрехи, които перфектно са съчетани, но не са за моята конструкция или не се чувствам удобнобно в тях?
НИКАК!

преди 13 минути, цър-вул написа:

И как ще ме накараш да облека дрехи, които перфектно са съчетани, но не са за моята конструкция или не се чувствам удобнобно в тях?
НИКАК!

Значи въпросната жена няма да излиза с теб! Просто е!

преди 9 минути, цър-вул написа:

НИКАК!

Има лаф: Всеки размер по-голям от твоя = става! :) 

За пръв път чуъм мъж да се вълнува ът удобствътъ! :) 

Елементарно е: Обличаш и ако не ти е комфортно = директно го превръщаш в парцал! :) = И, по-важното е, да си осигуриш каска срещу тигънъ на жънътъ! :) 

image-vic-58d29ae4a6323b048ba033c6e40b8f

• Автор

Набута ти някоя розова тениска. И вика ,,Много ти отива,, ,,Виж как те отваря,, и ти вземеш, че и повярваш, че това ти харесва.

Така се получава, понеже има мъже, на които не им се занимава да ходят по магазините и да пробват дрехи.

преди 3 часа, Коркодила написа:

Набута ти някоя розова тениска. И вика ,,Много ти отива,, ,,Виж как те отваря,, и ти вземеш, че и повярваш, че това ти харесва.

Епа то ти сам си купуваш червени куфари и разни мокети са ти червени у гарсониерата.
Червеният цвят е за вас хората от другия бряг да се разпознавате и "обичате".

преди 11 часа, цър-вул написа:

Твоята така ли прави? 

Моя няма!

• 1 месец по-късно...
на 11.06.2025 г. в 23:07, Коркодила написа:

Тука всичко живо е под тежък женски  ботуш и с розова тениска.

Не всичко, Има и нормални хетеро-мъже! Щом феминистките пищят за това че мъжете все повече ги бият и никакви закони не могат да ги спрат, значи не всичко е загубено. Много обичат да налагат "позитивна дискриминация", където мъжът по закон да бъде унижаван от жената. Преди много време още ерген и след казармата работих с немска фирма в ОАЕ. Правехме бинго-зали. Там месните не признаваха жените за равни с мъжете и си спазваха законите и традициите. Нямаше такова нещо, жената да е над-мъжа или равна нему. Имат си и една поговорка! 

"Един мъж, колкото силен, богат и влиятелен да е, ако няма син за наследник, значи няма нищо!

За това там са с най-висок стандарт на живота, а жените не работеха и само отглеждаха децата им. Работят само жени в чужди фирми и то административна работа. Мъдрите хора още от време оно са казали: - "За президент, министър председател и за папа, жени никога не трябва да се избират, ако човечеството иска да оцелее!" И са били прави!!! Днес Меркел, Урсула, Калас и останалите феминистки на високи постове потвърждават казаното от мъдрите хора, а с ислямизирането на Европа има вероятност да се ликвидира този тумор наречен феминизъм и дано оцелеем до тогава за да видим триумфа на технологичния прогрес осъществен от много по-съвършения мъжки пол, доказал се като такъв в исторически план!   

• 2 месеца по-късно...

...мойта ако не ми купи дрехи-гол ще тръгна...

...ич ми не дреме за облекло или обувки...

...ни моите си гледам,ни чуждите...

...дивак...

...веднъж ме навря в пробната на един китайски магазин с един наръч закачалки...

...по едно време дърпам пердето да мА види дали съм ,,джиджан"...

...насреща ми госпожа на около 70...+...

,,-За пръв път виждам мъж сам да си купува дрехи!-рече тя.

...А, сам...Жена ми се мота нейде из редовете...и отговорих аз...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.