Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Срещите днес

Featured Replies

преди 15 минути, BulgarianYouguart написа:

Затова ли нямаш мъж  пате такова ? 

🤣

преди 14 минути, Коркодила написа:

Нямат друг път. 20 процента от мъжете чукат 80 процента от жените. На бившата ми работа, от 8 мъже, само аз и още един имахме здрави семейства. Другите бяха, зарязани, изритани и осъдени за издържка от жените си. Имаше и един дето на 60 години живееше още с майка си, и никога не е бил с жена.

Сигурно защото само 20% са истински мъже, а другите не ги бива за нищо. 

• Отговори 128
  • Прегледи 7,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Какво стана сега? Нима ти, въпреки цялото си нежелание и неприязън, все пак си се прежалил да поканиш тази пропаднала жена на среща, а тя ти отказа? Но как смее?! - Да пропусне тази златна в

• Тези теми имат някаква връзка със затоплящият се климат... много слънчасали са се събрали.

• Време е да се направи реформа и такива като теб с психични отклонения да се затворят на място, където да не тормозят хората с простотиите си! 

Публикувани изображения

• Автор

Не използвай подобни сексистки слогани като "истински мъже" сексистка такава ! Ами ако аз напиша : истинската жена винаги се подчинява за всичко на мъжа , а? Това ще ти хареса ли ! 

преди 5 часа, Коркодила написа:

Иначе автора е прав 99% от днешните жени, чеп за холандско зеле не става от тях. Трябва да се превъзпитават да бъдат домакини и повече шамари да ядат.

Прав си, някой има нужда от превъзпитание и ако не само си дърдори, а и ги прилага тия неща - "шамарите", няма начин рано или късно все някой да го превъзпита. 🙄

преди 29 минути, Коркодила написа:

Аз не се съобразявам с никакви феминистки политики, миналата седмица една немкиня почна да ми се ежи на една бензиностанция, казах и ,,Моме, затваряй си устата, че до като дойде полицията бая шамари ще изядеш. ,,

Полицията не може да ги опази така или иначе.

Точно в Германия, ако се развихриш, сто процента ще ти излезе, ако не страшничко, то поне скъпичко. 🙄

преди 27 минути, Коркодила написа:

На бившата ми работа, от 8 мъже, само аз и още един имахме здрави семейства. 

Колко ще да е здраво семейството на мъж, копнеещ да си намери любовница?  Или ако е здраво, поради некви финансови сображения, колко ще да е щастливо туй семейство? 🙄

преди 39 минути, BulgarianYouguart написа:

Не използвай подобни сексистки слогани като "истински мъже" сексистка такава ! Ами ако аз напиша : истинската жена винаги се подчинява за всичко на мъжа , а? Това ще ти хареса ли ! 

Истинските жени не се занимават с некадърни боклуци и комплексари, а само с истински мъже!😉

А истинската жена се подчинява с желание само на мъж, когото счита за истински мъж.

Някои жени по принуда се подчиняват на боклуци, и без да ги смятат за истински мъже, защото насилниците никога не могат да бъдат истински мъже. Но вътрешно, нейната същност не се подчинява,  дори и да го прави по принуда или от безизходица.

преди 1 час, Мери) написа:

Колко ще да е здраво семейството на мъж, копнеещ да си намери любовница?  Или ако е здраво, поради некви финансови сображения, колко ще да е щастливо туй семейство? 🙄

То защото твойто се крепи на големи ценности, за това си сама от години, и само душиш по форумите, кой да сготвиш за провайдер.

преди 6 минути, Коркодила написа:

То защото твойто се крепи на големи ценности, за това си сама от години, и само душиш по форумите, кой да сготвиш за провайдер.

Ти разбира се не знаеш нищо за мен, тъй че това, което пишеш се отнася единствено и само за теб самия. 😉 Търсиш си провадерка на нещо, което ти липства в здравия брак? Може и да си намериш, жени с объркани ценности има също толкова, колкото и мъже с такива и срещу определена сума  някоя  може и да ти пусне. 🙄

• Автор
преди 2 часа, Greta Simmer написа:

Това е просто поредната тема, в която киселото мляко пропагандира токсична мъжественост и нарича основните човешки права "женски привилегии".

Не ми обяснявай какво казал @Коркодила - той води жена си на почивка в Париж, защото "ѝ било мечта", кара я и я прибира от училище и ѝ готви боб с кренвирши, като се наложи. Коркодиле, не се притеснявай - няма да те помислим за по-малко мъж, ако кажеш, че смяташ жена си за човешко същество, а не за предмет. 

А упражняването на физическо насилие (шамари, токати) е престъпление, независимо дали извършителя е мъж или жена. Само примитивните и психически слаби индивиди си разрешават разногласията с насилие.

Грете , ти от нямане на аргументи за каквато и да било теза , накрая просто плесваш твоето лично мнение то разбира се цели да унижи противниците дето ти е кефнало и мислиш че някой ще се впечатли от силния ти ум ? Ами на запад където мъжете са даже по репресирани от тука се появяват серийни убийци които убиват жени само защото жените там правят секс срещу пари и като нямаш пари просто не правиш секс ... Мислиш ли че жените са се отнасяли добре с Джак Изкромвача ? С жени които виждат света в гиноцентрична парадигма като тебе , нема смисъл се говори.

преди 33 минути, BulgarianYouguart написа:

Грете , ти от нямане на аргументи за каквато и да било теза , накрая просто плесваш твоето лично мнение то разбира се цели да унижи противниците дето ти е кефнало и мислиш че някой ще се впечатли от силния ти ум ? Ами на запад където мъжете са даже по репресирани от тука се появяват серийни убийци които убиват жени само защото жените там правят секс срещу пари и като нямаш пари просто не правиш секс ... Мислиш ли че жените са се отнасяли добре с Джак Изкромвача ? С жени които виждат света в гиноцентрична парадигма като тебе , нема смисъл се говори.

И заради това, че е имало жени, които са се отнасяли зле с Джак Изкормвача, ние трябва да съжаляваме него, а не жертвите му, също  както трябва да съжаляваме  Русия - понеже Щатите се били отнасяли зле с нея и затова тя нападала съседни страни. Също, както трябваше да съжаляваме и Пулев заради това, че не можел да си владее бедничкият той първосигналните инстинкти и нападнал ей така напълно по човешки /пардон мъжки /пардон частично мъжки, защото не всички мъже не могат да си владеят инстинктите, нека не ги обиждаме незаслужено тях/ първата изпречила му се на пътя журналистка... Изобщо мъжете са слаби и лабилни същества, трудно успяват да поддържат дрехите си в неразпрано състояние, затова благоверните им, както препоръчва изключително предвидливият  Banesc54, трябва задължително да носят в дамските си чанти игли, конци, малки протативни шевни машинки и да  се научат да шият спешно, за да могат успешно да замазват пораженията, причинени от първосигналността на онези,  с които се намират в здраво  семейство. 😁

преди 3 часа, Мери) написа:

Ти разбира се не знаеш нищо за мен, тъй че това, което пишеш се отнася единствено и само за теб самия. 😉 Търсиш си провадерка на нещо, което ти липства в здравия брак? Може и да си намериш, жени с объркани ценности има също толкова, колкото и мъже с такива и срещу определена сума  някоя  може и да ти пусне. 🙄

Ха-ха-ха, преди да хвърляш камъни, в чуждата градина, погледни своята. На теб не само, че няма да ти предложат сума за да пуснеш на някой, а ми май и за безплатно не се навиват. Щом бившия те е зарязал, никой не бяга от хубавото. Ама нали се правиш на много разтропана, за това си ,,успяла да направиш и добър подбор за баща на децата ти,,

преди 26 минути, Коркодила написа:

На теб не само, че няма да ти предложат сума за да пуснеш на някой, а ми май и за безплатно не се навиват. 

Предлагали са ми  и аз  разбира се отказах. Аз не се навивам нито платено, нито безплатно, а желаещи има много, но това е един отделен въпрос, който теб не те касае. 😉

• Автор
преди 2 минути, Мери) написа:

Предлагали са ми  и разбира се отказах. Аз не се навивам, а желаещи има много, но това е един отделен въпрос, който теб не те касае. 😉

Колко ти предложиха ?

преди 6 минути, Мери) написа:

Предлагали са ми  и разбира се отказах. Аз не се навивам, а желаещи има много, но това е един отделен въпрос, който теб не те касае. 😉

Да защото свършиха младите момичета без деца, и опряха до старата чанта с две деца.

преди 30 минути, Коркодила написа:

Да защото свършиха младите момичета без деца, и опряха до старата чанта с две деца.

Има чанти, които дори и 10 деца да имат, пак до тях ще опират. Всичко е въпрос на генетика и дух. Проблемът на младите девойки е, че много неща не знаят, майките им на много неща не са ги научили и поради тази причина разни чантьовци са там, където не би трябвало да бъдат.

преди 13 часа, BulgarianYouguart написа:

Май по-висшия ти женски ум не можа да разреши проблема... Ще видим дали пък някой друг няма да се опита да го разреши.

Още ли мислиш, че Вера Брежнева е по-хубава от Мерилин Монро?

преди 1 час, Мери) написа:

Има чанти, които дори и 10 деца да имат, пак до тях ще опират. 

И понеже са се скъсали да опират, още не можа да намериш някой. Ама то и няма за кога вече, на стари години да ставаш за резил в махалата не си е работа.

преди 4 часа, Коркодила написа:

И понеже са се скъсали да опират, още не можа да намериш някой. Ама то и няма за кога вече, на стари години да ставаш за резил в махалата не си е работа.

Бе, я бегай от тука! Когато някой се прави на баба Ванга, разбирай говори за събеседника си без да го познава и без реално да знае нищо за него, той всъщност говори за себе си. 😁 Теб тъ й страх да не станеш за резил  и с основание - женен човек на преклонна възраст, пък с любовница тръгнал, представи си къв скандал ще се разрази - не само крокодилица ще те коментира, ами и всичкото, що е  пенсионер  във вашата  маала. 😉

преди 13 часа, Мери) написа:

Изобщо мъжете са слаби и лабилни същества, трудно успяват да поддържат дрехите си в неразпрано състояние, затова благоверните им, както препоръчва изключително предвидливият  Banesc54, трябва задължително да носят в дамските си чанти игли, конци, малки протативни шевни машинки и да  се научат да шият спешно, за да могат успешно да замазват пораженията, причинени от първосигналността на онези,  с които се намират в здраво  семейство. 

ШШШШшшшшш Алооо айде по спокойно. Без такива - мъжете са! Можеш единствено да кажеш , някой мъже са или повечето мъже са. Не можеш да кажеш всички мъже правят това или онова (без значение дали е добро или лошо) Едва ли имаш представа от над 2 милиарда мъже , че да правиш такива изводи!

преди 15 часа, BulgarianYouguart написа:

Кое е унизително?

Ти сам се излагаш, като отваряш тема след тема, да се оплакваш, че съвременните жени са много разкрепостени, но на теб не ти пускат (подобно на Аничка). Ама ти не че ги харесваш, а ей така от благородство искаш да им направиш деца, защото има демографска криза и на тая държава ѝ трябват данъкоплатци. Не че смяташ да ги издържаш и възпитаваш тези деца.

Кое не е така? 

преди 1 час, Belefor написа:

ШШШШшшшшш Алооо айде по спокойно. Без такива - мъжете са! Можеш единствено да кажеш , някой мъже са или повечето мъже са. Не можеш да кажеш всички мъже правят това или онова (без значение дали е добро или лошо) Едва ли имаш представа от над 2 милиарда мъже , че да правиш такива изводи!

Това според изказванията на Банец. 😄

преди 13 часа, piх3l написа:

Дискусията върви добре, успяхме да оневиним и Джак Изкормвача!

Темата се изчерпа.

Трансформира се в своеобразно състезание кой има по-успешен брак. 

Жалко, че автора не може да участва.

... или по-добре, че не може.

преди 1 час, Belefor написа:

Ти да не се засегна лично? 😁

• Автор

Greta Simmer пиши си каквито искаш повествования няма да се занимавам с интелектуално ощетен човек като теб.
Мъжете в света са над 4 милиарда между другото , но живеят по-малко заради по-лоши условия на живот , жените са повече във всички държави и държавата е принудена да ги дундурка, държавите до ден днешен използват почти изцяло само мъже във военно полеви сражения тъй като жените са слабо ефективни в бойни условия , от което идва по-висока смъртност за мъжете.
World Population Clock: 8.2 Billion People (LIVE, 2025) - Worldometer

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.