Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дрехи на едро от Турция

Featured Replies

Здравейте,

Искам да си направя бутик за мъжки дрехи и аксесоари, който ще има страница и сайт.

Засега съм се спрял на дрехи от Турция (може и други), но не искам да продавам реплики, имам предвид предпочитам по-изчистени дрехи (без марка).

Поразрових се в интернет, но не намерих откъде да ги взема. Намирам само реплики на dsquared, gucci, adidas, nike и тн.
Може ли да ме свържете с някой човек, който вкарва дрехи от Турция и може да ми изпрати някакви модели или да ми дадете идея как да процедирам?

Благодаря предварително!

Поздрави.

Пазарът в Димитровград. Събота  е само за топтанджии, т.е. пазаруващите на едро.  

То и на Илиянци е пълно с турски стоки. Там също можеш да питаш.

преди 4 часа, MasterData написа:

Здравейте,

Искам да си направя бутик за мъжки дрехи и аксесоари, който ще има страница и сайт.

Засега съм се спрял на дрехи от Турция (може и други), но не искам да продавам реплики, имам предвид предпочитам по-изчистени дрехи (без марка).

Поразрових се в интернет, но не намерих откъде да ги взема. Намирам само реплики на dsquared, gucci, adidas, nike и тн.
Може ли да ме свържете с някой човек, който вкарва дрехи от Турция и може да ми изпрати някакви модели или да ми дадете идея как да процедирам?

Благодаря предварително!

Поздрави.

Малко странно си го формулирал. 

Бутик не означава ли маркови(скъпи) неща?

Ако е магазин за дрехи без марка си е просто магазин за дрехи.

Изгледай тоя клип - може да ти помогне...

• Автор

Здравейте,

Благодаря за бързите отговори.

Ще разуча нещата за Димитровград и ще отида до Илиянци.

@Belefor - да, моя грешка, извинявам се. Благодаря за клипа!

Поздрави,

Виктор

ама то жените си харчат парите за парцалки, иначе обратнорезбовите са пренебрежимо малцинство и няма да изкарваш добри доходи само от тях

на 4.08.2025 г. в 10:37, MasterData написа:

идея

Изгради си концепция на хартия - таргет, район, покупателна способност на евентуалните клиенти от района. За София може да го пропуснеш. Спортни, спортно - елегантни, ежедневни, някакъв микс между всичко.

Дрехи без етикет - трудна работа но, може да си брандираш или да заявиш без етикет - ще трябва да се свържеш директно с фабрика, защото с рязан етикет е малко/доста смешно. Помисли и за франчайз. В Турция има много добри фирми. Да речем Simply, Motor, LTB... В България - Pause Jeans (80% от дрехите ми са от там, нямат грешка) . Да не ме охейтят че правя реклама... 

Има и доста фирми он - деманд, ако решиш да си принтваш собствени дизайни, пак може да си ги брандираш или поръчаш без етикет. 

Ако таргета ти е 35-60 лева, в Димитровград търсиш Cowards (има и разни други вече съм ги забравил) - правят само дънки, прилично качество, кройки на известни марки. По - високо просто няма. При тениски/блузи е малко по - трудна работата - каквото има и обикновено са боклуци.

• Автор
преди 2 часа, Докладчик написа:

Изгради си концепция на хартия - таргет, район, покупателна способност на евентуалните клиенти от района. За София може да го пропуснеш. Спортни, спортно - елегантни, ежедневни, някакъв микс между всичко.

Дрехи без етикет - трудна работа но, може да си брандираш или да заявиш без етикет - ще трябва да се свържеш директно с фабрика, защото с рязан етикет е малко/доста смешно. Помисли и за франчайз. В Турция има много добри фирми. Да речем Simply, Motor, LTB... В България - Pause Jeans (80% от дрехите ми са от там, нямат грешка) . Да не ме охейтят че правя реклама... 

Има и доста фирми он - деманд, ако решиш да си принтваш собствени дизайни, пак може да си ги брандираш или поръчаш без етикет. 

Ако таргета ти е 35-60 лева, в Димитровград търсиш Cowards (има и разни други вече съм ги забравил) - правят само дънки, прилично качество, кройки на известни марки. По - високо просто няма. При тениски/блузи е малко по - трудна работата - каквото има и обикновено са боклуци.

Здравей,

Благодаря за отговора. За момента не мисля аз да принтвам собствени дизайни, а по-скоро да препродавам. Ако вкарвам някакви марки, не пречи да бъдат с етикет.

Ще се разходя до Димитровград, за да разгледам какво предлагат. Илиянци също е идея, събота съм там. :D

Благодаря на всички! Приятен ден!

преди 1 час, MasterData написа:

Здравей,

Благодаря за отговора. За момента не мисля аз да принтвам собствени дизайни, а по-скоро да препродавам. Ако вкарвам някакви марки, не пречи да бъдат с етикет.

Ще се разходя до Димитровград, за да разгледам какво предлагат. Илиянци също е идея, събота съм там. :D

Благодаря на всички! Приятен ден!

Вече не е само купуваш - продаваш. Имаш много опции, които не съм изброил че, ще ми отнеме един ден. Специално като казвам он-деманд, нямам предвид само твои дизайни. Хората си имат техни. Харесваш, поръчваш, след няколко дни са при теб, за физическия магазин. А за онлайн магазина - може да наслагаш много неща, за които не ти трябва инвестиция. Получаваш поръчка, поръчваш на фирмата и плащаш, даваш адреса на клиента и те се занимават с изработка и логистика. Ако искаш трикотаж, едноцветен - има много тениски на едро. Фирми и фирмички, безброй. Като от практиката най - добрите (поне за мен, в България) Stenlеy and Stella. Ще трябва проучиш/пипнеш грамажа на памука, на различните тениски, за да знаеш какво поръчваш.

• Автор

Здравей,

Благодаря!

Ще трябва да прегледам Stenlеy и Stella, колко ориентировъчно е времето за направата например на тениска и доставка до клиент?

За България не знам. Предполагам около пет дена. Има и "зависи" , от натоварването, дали е събота или неделя... Ето ти изровено от нета - звъниш, питаш... Пловдивската фирма, много я хвалят. Тук ще трябва да разбереш и разликата между DTG и DTF. 

Ако се насочиш към по - евтин таргет, погледни в Али. Дизайни от сорта на Брус Лий и дъ Годфадър... Там проблема е в количеството. За качество - има и добри, трябва да знаеш какво искаш/търсиш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.