Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Настройка на списъка с канали на ТВ HISENSE.

Featured Replies

Здравейте! Купих си смарт ТВ HISENSE, произведен в Словения. За ръководството за настройки е публикуван QR код в книжката за инструкции към него, но е много мъничък и неясен. Не мога да го сканирам, а и вероятно няма да е на български език. Вече гледам телевизия, но не мога да открия разместването на каналите, примерно Диемите да са една след друга. Може ли някой да помогне? Благодаря!

преди 3 минути, Хаджията написа:

Здравейте! Купих си смарт ТВ HISENSE, произведен в Словения. За ръководството за настройки е публикуван QR код в книжката за инструкции към него, но е много мъничък и неясен. Не мога да го сканирам, а и вероятно няма да е на български език. Вече гледам телевизия, но не мога да открия разместването на каналите, примерно Диемите да са една след друга. Може ли някой да помогне? Благодаря!

Тъъъъй ... Марката я разбрахме, ама модела - знаеш ли го?

Този QR код - можеш ли да го снимаш и да прикачиш снимката?

преди 23 минути, Хаджията написа:

Задай lcn включено.Когато търсиш каналите .Иначе ги подрежда както си иска.

аз бих посъветвал да му нулираш всички настройки и да почнеш отначало ... държава език и т н

А! Бай Славчо, що така нов профил? Какво стана с предишния?

Я преди да почнем да четем упътвания вместо теб, да те питам нещо. Ти тез Диеми от кое дистанционно ги сменяш - на телевизора, или на приемника на кабелната? Щото те по ефира няма как да ти дойдат. 

преди 1 час, Rudy M. написа:

Ти тез Диеми от кое дистанционно ги сменяш - на телевизора, или на приемника на кабелната? Щото те по ефира няма как да ти дойдат. 

Какви се тези сложни въпроси?

Най-вероятно на ТВ е избран източник #едикойси, Волумето на макс и тва дистанционно не се бара!

И после вика - на 68-канал гледах хубав филм.

Пп. Нямам приемник, ама Диемите (и други канали) си ги вада от телевизора.

• Автор
преди 3 часа, jhoro написа:

Тъъъъй ... Марката я разбрахме, ама модела - знаеш ли го?

Този QR код - можеш ли да го снимаш и да прикачиш снимката?

IMG_20250808_165322.thumb.jpg.ae87e872bf14a756586b9c3e2976881c.jpg

Телевизорът е 

Hisense 4 серия.

преди 20 минути, jhoro написа:

Най-вероятно на ТВ е избран източник #едикойси, Волумето на макс и тва дистанционно не се бара!

Ползвам хасковската кабелна телевизия eSCOM,  която ми доставя както ТВ програми, така и WI-FI!

преди 1 час, Rudy M. написа:

А! Бай Славчо, що така нов профил? Какво стана с предишния?

Я преди да почнем да четем упътвания вместо теб, да те питам нещо. Ти тез Диеми от кое дистанционно ги сменяш - на телевизора, или на приемника на кабелната? Щото те по ефира няма как да ти дойдат. 

Ползвам хасковската кабелна телевизия ЕСКОМ,  която ми доставя както ТВ програми, така и WI-FI!

преди 27 минути, jhoro написа:

Ползвам хасковската кабелна телевизия ЕСКОМ,  която ми доставя както ТВ програми, така и WI-FI!

преди 24 минути, Хаджията написа:

IMG_20250808_165322.thumb.jpg.ae87e872bf14a756586b9c3e2976881c.jpg

Това е подсказка, че трябва да търсиш QR код - не е истинския. Виж някъде по кашона!

преди 4 часа, Хаджията написа:

ОК, ама аз си чакам отговора на въпроса:

преди 5 часа, Rudy M. написа:

Ти тез Диеми от кое дистанционно ги сменяш - на телевизора, или на приемника на кабелната?

Прегледай това видео https://www.youtube.com/watch?v=1il-XPDMIQ4&t=50s

тук може да намериш отговора под SORT бутона. Параметрите за сканиране на ESCOM са

Начална честота: 330 000 kHz

Скорост на символите: 6900

Модулация: 256

После от "Организиране на каналите" или както е името във VIDAA си разместваш каналите според размяна, снмяна на номер и т.н.

Успех!

преди 22 часа, Veni77 написа:

Повечето кабеларки си ги редят, Те . И няма вариант,вие да си подреждате сам по желание номерата.

Вероятно сте прав, защото намерих начин да трия канал, респективно да възстановявам изтрити. Ако имаше възможност да се разместват номерата, щеше да е някъде тук. Предишния ми телевизор не беше Смарт, но имаше такава възможност. Благодаря!

• Автор

Към предишния ми ТВ приемник бях добавил ТВ БОКС, който обаче освен дистанционно има и клавиатура, а този смарт HISENSE, произведен в Словения по американски лиценз е само с дистанционно! Бих бил много благодарен, ако някой има такъв ТВ и ми обясни как се работи с това дистанционно.

преди 1 час, Хаджията написа:

Към предишния ми ТВ приемник бях добавил ТВ БОКС, който обаче освен дистанционно има и клавиатура, а този смарт HISENSE, произведен в Словения по американски лиценз е само с дистанционно! Бих бил много благодарен, ако някой има такъв ТВ и ми обясни как се работи с това дистанционно.

Според тези думи- трябва да си купя такъв телевизор, да го разуча и да ти обясня!

Щом искаш клавиатура - купи си една безжична (с Bluetooth ири Wi-Fi  донгър), свържи я към телевизора и действай. Може и от дистанционното, но е по-тегаво,щото сгана бавно и може да натиснеш грешен бутон.

преди 2 часа, Хаджията написа:

Към предишния ми ТВ приемник бях добавил ТВ БОКС

настрой си новия , и пак си добави тв бокса ...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.