Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Yettel зловонната чума

Featured Replies

преди 2 часа, Belefor написа:

И аз така си вървя с един приятел из пловдивския център и се чудим къде да седнем да вечеряме .... и познай защо седнахме на Happy!?

От всички хубави заведения в Пловдив - баш на Нару-то да се натътрузите?... :doh:

• Отговори 61
  • Прегледи 3,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Сериозно ли ги пишете тия глупости или така ви харесва. НИКОЙ НЕ МОЖЕ да те задължи да подпишеш нещо без твоето искане или знание. А това че ти си гледал путето си е лично твой пролбем.

• Емил Костов
    Емил Костов

Засега само един път съм предподписал договор от разстояние и то защото мой колега го направи. Изпрати го до офис на Еконт и аз го подписах. Това е. Ама му казах, ако си ме излъгал нещо мисли му. Той

• ...привърженик съм на ,,кешовицата"... ...не сакам да банкирам...

Публикувани изображения

преди 21 минути, ined написа:

Имаше тема за Утопиите - може там да пишеш за тоя телеком.

Автора да пише - на мен не ми пречат чуждестранните. С проповеди ще ги гони... 🤦‍♀️ Хората поне вършат някаква работа - или да я върши по-добре от тях, или да не се оплаква. Аз продължавам да се възхищавам как изобщо предлагат такива ниски тарифи в България, като 16-18  лв на месец. 

П.С. Заповядай и ти в темата за Утопиите. 

• Автор

Greta Simmer след като живееш в Африка защо чуждестраните компании в България ще ти пречат ? Знам че имаш интелектуални затруднения , но може да се допиташ до някого преди да напишеш нещо.
А сега история от днес.
Мой роднина умря и ходих да му прекъсвам договора към телефонния експлататор, въпреки че е мъртъв ме накараха да платя последната му месечна сметка 37лв  , а той не е използвал предлаганото за месеца защото е мъртъв. И въпреки че носих и смъртния акт и шмунди го въвежда в компютъра ме накараха да платя допълнителни 44 лв. за да прекратят договора... Тези хора просто са зомбита оставени там да събират пари...
Компанията която събира такси и от мъртвите си абонати впрочем е Vivacom , а със сигурност и останалите правят така.

преди 4 минути, BulgarianYouguart написа:

Greta Simmer след като живееш в Африка защо чуждестраните компании в България ще ти пречат ? Знам че имаш интелектуални затруднения , но може да се допиташ до някого преди да напишеш нещо.
А сега история от днес.
Мой роднина умря и ходих да му прекъсвам договора към телефонния експлататор, въпреки че е мъртъв ме накараха да платя последната му месечна сметка 37лв  , а той не е използвал предлаганото за месеца защото е мъртъв. И въпреки че носих и смъртния акт и шмунди го въвежда в компютъра ме накараха да платя допълнителни 44 лв. за да прекратят договора... Тези хора просто са зомбита оставени там да събират пари...
Компанията която събира такси и от мъртвите си абонати впрочем е Vivacom , а със сигурност и останалите правят така.

Като си толкова умен, защо си платил, а не си си търсил правата? Не можеш ли да им кажеш да ходят в Отвъдното да го търсят?

Съболезнования за загубата.

преди 21 минути, BulgarianYouguart написа:

въпреки че е мъртъв ме накараха да платя последната му месечна сметка 37лв  , а той не е използвал предлаганото за месеца защото е мъртъв. И въпреки че носих и смъртния акт и шмунди го въвежда в компютъра ме накараха да платя допълнителни 44 лв. за да прекратят договора... 

Това може да се случи само ако си наследник на въпросния роднина. В такъв случай по закон поемаш отговорност за задълженията му. Включително и тези по подписани от него договори.

Не казвам, че е справедливо. Просто такива са законите.

преди 19 минути, BulgarianYouguart написа:

Мой роднина умря и ходих да му прекъсвам договора към телефонния експлататор, въпреки че е мъртъв ме накараха да платя последната му месечна сметка 37лв  , а той не е използвал предлаганото за месеца защото е мъртъв.
И въпреки че носих и смъртния акт и шмунди го въвежда в компютъра ме накараха да платя допълнителни 44 лв. за да прекратят договора.

Месечната такса не е а новия, а за изтеклия период/месец! За второ сте прав, че са роботи - без инелект обаче!

Наскоро ходих на друго място, за да върна оборудване. Титуляра е в чужбина, но ... искат ми клиентски номер - не можели по име и адрес да идентифицират абоната. Нито пък по серийните номера на устройствата.

Вече си има договори не като при ланките преди 15 години слаб нет кеф ми е ще ги сменя :D е сега стой си на гъза и да е умрял човека докато в валиден договора няма как да се анулира ще се плаща .Така е вече още ли не сте свикнали ...

преди 7 минути, adersa написа:

Вече си има договори не като при ланките преди 15 години слаб нет кеф ми е ще ги сменя :D е сега стой си на гъза и да е умрял човека докато в валиден договора няма как да се анулира ще се плаща .Така е вече още ли не сте свикнали ...

Цитат

Какъв е редът за прекратяване на договор поради смърт на абонат?
При смъртен случай на наш абонат е необходимо негов наследник да посети магазин от търговската мрежа на Yettel и да ни уведоми за настъпилото събитие. Наследникът трябва да представи Препис-извлечение от акт за смърт (по-известно като „смъртен акт“) и Удостоверение за наследници. Във връзка с изпълнение на решение на Комисията за защита на личните данни, Yettel не събира и не съхранява удостоверения за наследници.

Кога се прекратява договор поради смърт на абонат?
В случай че бъдат предоставени посочените по-горе документи, на наследника се предоставя за подпис „Заявление за отказване от мобилни услуги”.
При наличие на задължения, които включват текущи задължения, фактури и лизингови вноски на починалия абонат, които са останали незаплатени към момента на подаване на заявлението, се изисква заплащането им от наследниците. Ако абонатът има непогасени лизингови вноски, наследникът попълва и договор за изкупуване на съответното устройство.

преди 19 часа, Rudy M. написа:

Това може да се случи само ако си наследник на въпросния роднина. В такъв случай по закон поемаш отговорност за задълженията му. Включително и тези по подписани от него договори.

В такъв случай какво са виновни чуждестранните компании, че спазват българските закони?

преди 20 часа, Rudy M. написа:

Пропускаш нещо - наследяваш задължения за минал период, за бъдещите - може да се откажеш!

преди 23 часа, adersa написа:

В грешка си, когато умря баща ми, майка ми искаше от бибаком да прехвърлят договора му на нейно име, но онея отказаха. Прекратиха договора, цялата техника беше върната, сключиха нов договор на името на майка ми и на другия ден дошли техници да монтират новите устройства.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.