Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Yettel зловонната чума

Featured Replies

Извикахаме да си подновявам договора , въпреки че го подновявам на около 8-ем месеца поради измислени от тях причини. Та вече не ти давам хартиен носител и не ти позволяват да четеш , а едно путе с пръсчето на един таблет ти посочва че плана бил еди си колко и сега трябвало да го подпишеш защото ако не го подпишеш сега той щял да се вдигне още и сметката ти щяла да скочи много. Та аз подписах с някаква електронна химилка на таблета като ми обясни че таксата оставала същата както преди 16-ет лева ми беше таксата. После я питах ама да не би да ги вдигате пак без наше знание ( така направиха тая година пратиха смс на всички че вдигали таксите и ако сме искали да се откажем , пък ако не вървиш с новата такса) и чак тогава след като договора беше подписан ми каза че всъщност таксата се запазвала само за шест месеца , а след шест месеца автоматично се увиличавала на 18лв(два лева отгоре). Ми като го бях подписал нищо не се направи и си излязох. Сега като звъняха пък ми казаха че се чувала някаква мелодиика да проверя дали не са сложили някаква песничка за допълнителнителни пари без мое съгласие. На мен путе не ми каза че ще слага никакви мелодиики , ама тая молодиика се пускала стандартно за да се взимат някакви пари без знание на абоната.
Та как мислите , ще тея защо не ги бият както биеха лекарите и преди и дали ще му падне пердето и ще влезе с една бухалка в някой офис да им пръсне главите ? После пак както с битите лекари ще трябва да гледаме репортажи по новините колко агресивни и нецивилизовани са българите ....

360_F_184090822_jaUci9FkA9QDeVyN2d0SXHiK

• Отговори 61
  • Прегледи 3,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Сериозно ли ги пишете тия глупости или така ви харесва. НИКОЙ НЕ МОЖЕ да те задължи да подпишеш нещо без твоето искане или знание. А това че ти си гледал путето си е лично твой пролбем.

• Емил Костов
    Емил Костов

Засега само един път съм предподписал договор от разстояние и то защото мой колега го направи. Изпрати го до офис на Еконт и аз го подписах. Това е. Ама му казах, ако си ме излъгал нещо мисли му. Той

• ...привърженик съм на ,,кешовицата"... ...не сакам да банкирам...

Публикувани изображения

Първо трябва да набият учителя ти по български език!

"Извикахаме", "8-ем", "електронна химилка", "мелодиика", "молодиика" са част от бисерите. За пунктоация не говоря.

В А1 не е по-различно, вече в договора е записано, че втората година е с +2 лева. А безплатните и временно безплатните екстри, ги изключвам всичките още на първия ден след подписването.

• Автор

Да , надценките и платените екстри ги включват защото много хора не си проверяват сметката или явно плащат сметките накуп без да обръщат внимание. Ето защо трябва да внимаваме като ги храним тея измамници , колкото повече им се дава и им се позволява да крадат толкова по-нагли ще стават.

преди 1 час, jhoro написа:

Първо трябва да набият учителя ти по български език!

"Извикахаме", "8-ем", "електронна химилка", "мелодиика", "молодиика" са част от бисерите. За пунктоация не говоря.

Присмял се хърбел на щърбел :giggle1: :

large.2025-08-13_211326.jpg.96e87d68943d

Няма най-добър доставчик на тази услуга. Имам неограничени минути и интернет и не виждам конкуренция между трите компании. Маркетинг и особено некомпетентни служители. С две компании си имам работа и от години сравнявам. 

преди 1 час, BulgarianYouguart написа:

Извикахаме да си подновявам договора , въпреки че го подновявам на около 8-ем месеца поради измислени от тях причини. Та вече не ти давам хартиен носител и не ти позволяват да четеш , а едно путе с пръсчето на един таблет ти посочва че плана бил еди си колко и сега трябвало да го подпишеш защото ако не го подпишеш сега той щял да се вдигне още и сметката ти щяла да скочи много. Та аз подписах с някаква електронна химилка на таблета като ми обясни че таксата оставала същата както преди 16-ет лева ми беше таксата. После я питах ама да не би да ги вдигате пак без наше знание ( така направиха тая година пратиха смс на всички че вдигали таксите и ако сме искали да се откажем , пък ако не вървиш с новата такса) и чак тогава след като договора беше подписан ми каза че всъщност таксата се запазвала само за шест месеца , а след шест месеца автоматично се увиличавала на 18лв(два лева отгоре). Ми като го бях подписал нищо не се направи и си излязох. Сега като звъняха пък ми казаха че се чувала някаква мелодиика да проверя дали не са сложили някаква песничка за допълнителнителни пари без мое съгласие. На мен путе не ми каза че ще слага никакви мелодиики , ама тая молодиика се пускала стандартно за да се взимат някакви пари без знание на абоната.
Та как мислите , ще тея защо не ги бият както биеха лекарите и преди и дали ще му падне пердето и ще влезе с една бухалка в някой офис да им пръсне главите ? После пак както с битите лекари ще трябва да гледаме репортажи по новините колко агресивни и нецивилизовани са българите ....

360_F_184090822_jaUci9FkA9QDeVyN2d0SXHiK

Сериозно ли ги пишете тия глупости или така ви харесва. НИКОЙ НЕ МОЖЕ да те задължи да подпишеш нещо без твоето искане или знание. А това че ти си гледал путето си е лично твой пролбем.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 9 минути, Емил Костов написа:

Сериозно ли ги пишете тия глупости или така ви харесва. НИКОЙ НЕ МОЖЕ да те задължи да подпишеш нещо без твоето искане или знание. А това че ти гледал путето си е лично твой пролбем.

Най-сериозно ти казвам, че отидох в "твоята" фирма за една предплатена карта, за да говоря очи в очи със служител. След като си изложих претенциите, служителят набра номер на телефон и ми го подаде?!? Момчето е там за лице или извършва непонятна за него дейност?

• Автор

Емил Костов всъщност на таблета набързо ти показва само цената от  стария договрор , после ти казва подпиши тука и тука за да не ти се вдигне таксата , и чак накрая след подтик и мои съмнения за вдигане на таксата , ми показа и новата цена която ще стане след 6 месеца. Изглежда сте морален дегенерат и сте работил или работите за подобни пошли компании. Да ги защитавате вреди не само на морални ценности на нашето общество но и на душата ви. Пожелавам ви да си намерите занимание в което да не губите човечността си. Ако КЗП ги задължат да дават хартиен носител който да можеш да прочетеш на място , въпреки че те са много дълги и хората не им се занимава както беше преди може да има някакво подобрение , но има и много клаузи с дребен шрифт и непонятни за потребители врътки. Аз се съмнявам да има промяна при хора готови на всичко за пари освен ако не им затворят бизнеса , или има някакъв сериозен натиск от народа върху държавата да ги регулира.

преди 14 минути, Емил Костов написа:

Мъск скоро ще ги оправи всичките...

преди 1 минута, Rudy M. написа:

Приятел, в офисите на операторите работят продавачи на услуги. А не "претенции удовлетворяваме всякакви".

Всъщност - в сферата на услугите (в това число и тези офиси), работят основно ПОДАВАЧИ, които само ти подават нещо!

Имат определен асортимент (брой планове), ти казваш „Подайте ми оня“ и те ти го подават. Барабар с бонус - най-дългия пръст.

• Автор

Смърт на пошлите телекомуникационни чужди компании и продажниците допуснали ги да експлоатират българския народ , ние ще ги надживеем и преодолеем. Бог е на наша страна ! 

А хората работещи за тях нека ги напуснат , за да не си множат греховете , много е срамно да работиш срещу народа си...

преди 1 час, Емил Костов написа:

Сериозно ли ги пишете тия глупости или така ви харесва. НИКОЙ НЕ МОЖЕ да те задължи да подпишеш нещо без твоето искане или знание.

Емиле , от известно време ми прави впечатление , че освен да се заяждаш с някой потребител  не съм видял позитивно мнение или коментар . Не ти харесва темата , не ти харесват изложените мнения ..... Много е лесно , просто Не пишеш и подминаваш това съдържание. Относно как никой Не Може или всъщност Може да ти натресе договор.....Този спор е без значение . Аз също имам задължения към МТел - А1 без да съм подписвал договор .Четири пъти ми звъняха и настояваха да подпиша нов контракт естествено със завишена месечна такса. Всеки път отказвах . Изпратиха ми SMS в който бе заявено , че , ако не подпиша до края на месец Декември ще прекратят услугата и номера ще бъде анулиран. Не съм подновявал договор и след два месеца някой гений е решил да активира отново картата с нов план. При което твърдят , че им дължа такси безна имам дори една секунда проведени разговори ,изпратени SMS-и или трафик на интернет.

преди 49 минути, В. Велев написа:

Мъск скоро ще ги оправи всичките..

Много го надценявате Мъск. Той си е алчно к `пеле , както много преди него и се интересува единствено от увеличаване на авоарите си !

преди 47 минути, Rudy M. написа:

Приятел, в офисите на операторите работят продавачи на услуги. А не "претенции удовлетворяваме всякакви".

Не знаеш каква е "претенцията" и затова не разбираш.

Бъка от некомпетентост там. В три офиса получавам различен отговор на "претенциите" ми. Жена ми не вярваше, но след като ме придружи, вече е с обогатен речников запас.

преди 36 минути, parmobil написа:

Не знаеш каква е "претенцията" и затова не разбираш.

Вярно е, не знам. Защо не кажеш каква е?

преди 4 часа, BulgarianYouguart написа:

Извикахаме да си подновявам договора...

Това да не е полиция та да те привиква? Трябвало е още тогава да ти светне лампичката

Договор с мобилни оператори се подписва само след като ти го пратят с куриер, за да можеш ако не ти харесва да го прекратиш. Ти що си им отишъл на крака, за да могат да те пуснат по пързалката - това за мен ще си остане непонятно.

В приложението им би трябвало да излиза какво точно си подписал, ма не съм към тях и не знам къде точно да го търсиш. Ако не го намериш, утре отиваш и си искаш договора на хартиен носител (що не си го направил още днес при подписването - това също ще си остане непонятно за мен) и го четеш внимателно за да видиш какво точно са ти нахендрили

пп: от фейса:

Цитат

В приложението на Yettel в долния десен ъгъл отивате в Повече - Е-документи - Дигитално подписани документи - Договор за услуги (с датата, на която е подписан договорът). Цъквате на него и си го сваляте в PDF формат.

• Автор

Ама ти каквито и мерки да взимаш срещу шмекериите им , те ще измислят нови , просто са оставени да правят каквото си искат. Нищо чудно накрая на някой пенсиониран военен или полицай да му изпляска и да ги нацъфка в някой офис. Иначе не дават вече хартиени , па се оправдат че са еко т'ва се прави и в Yettel и в A1  , вероятно и в Vivacom

преди 3 часа, Емил Костов написа:

така е но са зависими като наркомани към мобилните телефони  и се възползват от  тях и подписват всичко само и само да не си загубят най- ценното

зяпането в телефона

преди 5 часа, BulgarianYouguart написа:

Извикахаме да си подновявам договора , въпреки че го подновявам на около 8-ем месеца поради измислени от тях причини.

Пълна глупост - подновяването не е задължително, даже не е наложително. От 8 години си стоя на един и същ договор, просто вече е безсрочен.

Няколко пъти ми казват - „Да ви предложим ... “
Отговарям - „Нищо което предлагате не ми харесва“ - и си оставам на стария вариант.

преди 4 часа, Banesc54 написа:

така е но са зависими като наркомани към мобилните телефони  и се възползват от  тях и подписват всичко само и само да не си загубят най- ценното

зяпането в телефона

Истинска зависимост си е това да, но не към самият телефон а към съдържанието достъпно чрез него в Интернет.
Като добавиме и че повечето са яко смотани и неоправни и се получават измамите успешно.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Истинска зависимост си е това да, но не към самият телефон а към съдържанието достъпно чрез него в Интернет.
Като добавиме и че повечето са яко смотани и неоправни и се получават измамите успешно.

в образованието има пропуски

и в интернет могат да се компенсират

и човек става зависим защото научава това което  му е интересно и е пропуснал 

един  вид учител  по всичко който няма да  каже не знам питай еди кой си изчакай

в училището  няма такъв вид зависимост защото  образователната система е  учене на сила .

преди 12 часа, BulgarianYouguart написа:

ти там ли работиш ? 

OIP.t192sNuCPI4xOxhPRMWN0QAAAA.jpg

• Автор
преди 9 часа, Banesc54 написа:

зяпането в телефона

Емилчо явно работи там и е от тея хорица нещастни които си мислят че принудата да подпишеш някакъв договор за да използваш телефона(една пълна необходимост в 21в без която даже работа не можеш си хванеш) е вина на потребителя , въпреки че самия договор , условия и самата услуга е монопол на компанията която те задължава да го подпишеш за да използваш услугута(телефона). За съжаление много такива дегенерати има в нашето общество. Чувал съм и мнението че когато банките отиват при едно семейство за да им вземат къщата и да ги оставят на улицата , а те си спретнат семейно самоубийство за да не се унижават да просят по улциите , тогава пак те били виновни защото са подписали договора който банката изготвя и после им изготвя плана с който да върнат парите и лихвите които трябва да платят за взетите пари, банката очивидно не е сметнала правилно платежоспособността им обаче дегенерата настоява че щом са подписали вината е тяхна . Изобщо в мисленето на много хора, човешката логика отсъства напълно и бизнес логиката на печалбата на всяка цена е заместила тяхната човечност. Бизнеса днес е станал нещо свещенно което не се критикува каквито и злини да създава.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.