Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тонколони edifier

Featured Replies

Здравейте дистанционно ли не знам как се води на колоните ми почна да гасне само и да се включва, установих, че преди години бях изкривил това и го бях изправил и си вървеше, но след няколко изкарвания от пробема днес се счупи на цяло и сега не знам как мога да го оправя, ходих на няколко медта и не могат и те... вижте едното зъбче се счупи, а без това устройство колоните не работят, то е главното нещо на тях към буфера... как мога да го оправя...

20250825_172012.jpg

Няма ли го някъде като отделен компонент да се купи 

Сменяваш vga кабела но както си написал че си изкривил зъбче (пин) на снимката не се вижда да има счупен пин.

А и си снимал под ъгъл и неможе да се види добре дали има огънат пин но ако има такъв можеш да пробваш със пиенсета да изправиш пина или да изполваш шило.

• Автор

На средния ред от ляво се вижда счупен, а това е капсаловано, няма отваряне да се смени кабела не знам какво да правя

Ами, трудно ще е да се запои отвън само счупеният пин - може да се отвори, обели внимателно капсулованият конектор, без да се срежат проводниците вътре, може и да се нагрява материалът с пистоет за горещ въздух - важното е да се види кой проводник към кой пин е запоен, може да са цветни и кой е проводникът към счупеният пин, ако не може да се постави нов пин ще се наложи да се купи такъв нов конектор с 15 пина от Алиекспрес и всички проводници да се презапоят по местата си като на оригиналния.( вътре едва ли е като VGA за монитор свързването)

Преди да се реже, може да се провери дали случайно този пин не е GND( маса, минус) и някак от друго място да се прокара.

на 27.08.2025 г. в 4:43, Person Of Interest написа:

Хора обиколил съм сервизите никой не може да го оправи, схема им трябвало

Ходил си при майстори, които не използват естествен интелект. Какви схеми търсят?

Намери някои квартален дядка, който все още вижда с очила и може да държи поялника и ще ти го оправи. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.