Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Верификация на телефонен номер за канал в YouTube - зависи ли от оператора и защо в България не става?

Featured Replies

Не мога да си верифицирам YouTube канала чрез телефонен номер, за да пускам по-дълги видеа и да си избирам корица на страницата. И за други възможности имам ограничения заради това. Пробвах да изпиша телефона как ли не: с две нули отпред, с + отпред, без нищо, както е изписан в гугъл акаунта ми, но ми казва да опитам с друг телефонен номер. Номерът ми е от 2013та и нямам други профили и акаунти, не е предостъпван никога на друг човек. Писах на поддръжката на YouTube и ми отговориха, че ще се свържат с мен, но не се свързаха. Писах им втори път, нямам отговор. Явно нещо пречи да ми изпратят код за потвърждение. Аз съм към виваком, обадих им се, но служителят не знаеше за ограничения. Дали е от оператора? Четох мнения от цял свят, че някои оператори, не само в България, нямат оторизации за верификация в ютюб. Помогнете ми, ако знаете нещо по тези въпроси!

Разрешен от Dannielle

359 вместо 0

пише го като  стандарт 

"What is your phone number?

(201) 555-5555"
дмек
(359) 88xxxxxxxx
 нещо такова трябва  да е 
едно време домашните телефони бяха
02 55 55 55 примерно
не знам за мобилните дали има стандарт да има растояние или тирета
мисля че 88 или 87 и после трябва да има празно място >...

ето какво казва изкуствения интелект

Как да го въведеш правилно

• Избери държава: Bulgaria (+359).

• Ако номерът ти е, например: 088 123 4567 → трябва да го въведеш като:
    +359881234567
    (махаш първата нула и добавяш +359).

📌 Пример:

• Български номер: 0885 123 456

• Правилен формат за YouTube: +359885123456

иначе  пише че можеш само  два пъти на година да верифицираш  с един телефонен номер...

преди 29 минути, Dannielle написа:

Не мога да си верифицирам YouTube канала чрез телефонен номер, за да пускам по-дълги видеа и да си избирам корица на страницата. И за други възможности имам ограничения заради това. Пробвах да изпиша телефона как ли не: с две нули отпред, с + отпред, без нищо, както е изписан в гугъл акаунта ми, но ми казва да опитам с друг телефонен номер. Номерът ми е от 2013та и нямам други профили и акаунти, не е предостъпван никога на друг човек. Писах на поддръжката на YouTube и ми отговориха, че ще се свържат с мен, но не се свързаха. Писах им втори път, нямам отговор. Явно нещо пречи да ми изпратят код за потвърждение. Аз съм към виваком, обадих им се, но служителят не знаеше за ограничения. Дали е от оператора? Четох мнения от цял свят, че някои оператори, не само в България, нямат оторизации за верификация в ютюб. Помогнете ми, ако знаете нещо по тези въпроси!

Пробвай с VPN

• Автор
преди 20 минути, Banesc54 написа:

359 вместо 0

пише го като  стандарт 

"What is your phone number?

(201) 555-5555"
дмек
(359) 88xxxxxxxx
 нещо такова трябва  да е 
едно време домашните телефони бяха
02 55 55 55 примерно
не знам за мобилните дали има стандарт да има растояние или тирета
мисля че 88 или 87 и после трябва да има празно място >...

ето какво казва изкуствения интелект

Как да го въведеш правилно

• Избери държава: Bulgaria (+359).

• Ако номерът ти е, например: 088 123 4567 → трябва да го въведеш като:
    +359881234567
    (махаш първата нула и добавяш +359).

📌 Пример:

• Български номер: 0885 123 456

• Правилен формат за YouTube: +359885123456

иначе  пише че можеш само  два пъти на година да верифицираш  с един телефонен номер...

Да, пробвах и така и не става. Досега нямам други верификации и настройки. Четох из форумите на ютюб, че в много страни проблем е оператора. Виваком отричат да имат ограничения, но не знам дали ютюб приемат верификация чрез тях.

• Автор
преди 1 минута, nusho73 написа:

Пробвай с VPN

Във форумите пише, че трият акаунти, ако установят връзка с впн и ако телефонът не съответства на гугъл акаунта след време не може да се потвърди. Пише, че 16 годишни канали са били изтрити така.

преди 3 минути, Banesc54 написа:

а пробва ли  359 и088  както ти е 

както ти е номера  без нищо да махаш  и 359 отпред

Всичко пробвах и все не става. Не искам да пробвам чужд номер, искам с моя, всичко да е легално. Някои са взимали номера от Великобритания или САЩ, но после са ги блокирали. Така пишат в ютюб форумите. Ако има оператор в България, с кото става, мога да си прехвърля номера там. Но не знам кой е този оператор.

а пробва ли с празни места

Не — няма значение дали пишеш номера с празни места или не.
Google/YouTube ще го приеме и като:

• +359887123456

• +359 887 123 456

Важното е:

• да има +359 (код за България),

• да махнеш първата нула от номера,

• цифрите да са точни.

📌 Пример с Vivacom номер:

• Реален номер: 0887 654 321

• Верификация:

• +359887654321

• +359 887 654 321

И двата варианта работят.

з

току-що, Banesc54 написа:

+359 887 654 321

значи тва е стандарта ....

📌 Защо „не става“?

Много често хората без да искат:

• оставят държава = United States (+1) (по подразбиране),

• и после пишат българския си номер → Google не разпознава правилно.

Решението:
При верификация задължително избери държава Bulgaria (+359) от падащото меню.
После въведи своя Vivacom (или друг) номер без първата нула.

преди 18 минути, Dannielle написа:

Във форумите пише, че трият акаунти, ако установят връзка с впн и ако телефонът не съответства на гугъл акаунта след време не може да се потвърди. Пише, че 16 годишни канали са били изтрити така.

истината е че  ги трият щото трябва да плащат

а си имат собствена политика за насърчаване на определени канали и други да се удрят 

• Автор
преди 7 минути, Banesc54 написа:

а пробва ли с празни места

Не — няма значение дали пишеш номера с празни места или не.
Google/YouTube ще го приеме и като:

• +359887123456

• +359 887 123 456

Важното е:

• да има +359 (код за България),

• да махнеш първата нула от номера,

• цифрите да са точни.

📌 Пример с Vivacom номер:

• Реален номер: 0887 654 321

• Верификация:

• +359887654321

• +359 887 654 321

И двата варианта работят.

з

значи тва е стандарта ....

📌 Защо „не става“?

Много често хората без да искат:

• оставят държава = United States (+1) (по подразбиране),

• и после пишат българския си номер → Google не разпознава правилно.

Решението:
При верификация задължително избери държава Bulgaria (+359) от падащото меню.
После въведи своя Vivacom (или друг) номер без първата нула.

истината е че  ги трият щото трябва да плащат

а си имат собствена политика за насърчаване на определени канали и други да се удрят 

на 25.08.2025 г. в 1:47, Dannielle написа:

Здравей, Нушо! Имам проблем, не мога да си верифицирам ютюб канал. Гледах видеата в една тема, но не разбирам защо не става при мен. Опитвах да вкарам номера си как ли не и не става. Никой друг не ми пипа телефона и е от 2013та към виваком. СамсунгА35 е. Помогни ми, ако можеш!🙏

преди 21 минути, Banesc54 написа:

а пробва ли  359 и088  както ти е 

както ти е номера  без нищо да махаш  и 359 отпред

Пробвах пак и ми пише, че не може да изпрати код. Най-вероятно искат нещо да платя, прав си. Избрах България и не става.

А изпълнил ли си условията за брой/дължина на клиповете, гледания...

Моя акаунт е верифициран с телефонен номер от А1 

20250902-105347.jpg

• Автор
преди 1 час, Докладчик написа:

А изпълнил ли си условията за брой/дължина на клиповете, гледания...

Броят на абонаментите и часове за гледания са за друга верификация - за монетизация. Аз искам първоначална верификация, за да пускам видеа, по-дълги от 15 минути и да си избирам корица на видеата. Тази първата не става. А каналите ги изтриват при несъответствие между първата и втората верификация - така пишат в ютюб форуми. Четох, за в много страни не става за определени оператори, а в някои изобщо не става.

Има ли някой, който да е верифицирал канал в ютюб с виваком??

преди 9 минути, Dannielle написа:

Броят на абонаментите и часове за гледания са за друга верификация - за монетизация. Аз искам първоначална верификация за да пускам видеа, по-дълги от 15 минути и да си избирам корица на видеата. Тази първата не става. А каналите ги изтриват при несъответствие между първата и втората верификация.

За да използваш допълнителните функции, трябва да си изпълнил условията от стандартните функции. Като ги изпълниш тогава кандидатстваш за верификация. И като изпълниш условията за допълнителни функции, тогава може да кандидатстваш за монетизиране. В канал>настройки>състояние и функции може да следиш какво от колко минимум си изпълнил. 

Има три падащи менюта и там пише не/отговаря на условията.

• Автор
преди 36 минути, Докладчик написа:

За да използваш допълнителните функции, трябва да си изпълнил условията от стандартните функции. Като ги изпълниш тогава кандидатстваш за верификация. И като изпълниш условията за допълнителни функции, тогава може да кандидатстваш за монетизиране. В канал>настройки>състояние и функции може да следиш какво от колко минимум си изпълнил. 

Има три падащи менюта и там пише не/отговаря на условията.

Искаш да кажеш, че трябва да имам 1000 абонати и 4000 часа гледания за година, за да мога да се верифицирам ли? Аз как да ги натрупам тези часове като дори корица не мога да си сложа по желание, не мога да пускам видеа по-големи от 15 минути и не мога да си рекламирам видеата в друго мое видео? Така не съм конкурентен канал на останалите, поради ограничени функции.

току-що, Dannielle написа:

Искаш да кажеш, че трябва да имам 1000 абонати и 4000 часа гледания за година, за да мога да се верифицирам ли? Аз как да ги натрупам тези часове като дори корица не мога да си сложа по желание, не мога да пускам видеа по-големи от 15 минути и не мога да си рекламирам видеата в друго мое видео? Така не съм конкурентен канал на останалите, поради ограничени функции.

Алгоритъмът избутва големите канали, когато търся моите видеа по хаштагове. Отделно, че не ги разпространява извън България, понеже пускам и на английски и английските нямат аудитория, понеже ютюб някак ги ограничава до български потребители само.😒

преди 9 минути, Dannielle написа:

1000 абонати и 4000 часа

Това е за монетизация (трето ниво) . За допълнителни функции (второ ниво) бяха нещо като 250 последователи  и 3  часа гледане ли беше - не съм много сигурен. Като го достигнеш (второ ниво), може да кандидатстваш за верификация.

За да излезеш от България, сменяш региона на канала на САЩ или Великобритания или където решиш. Никой, нищо няма да ти каже, защото не е по местоживеене, а по това къде искаш да разпространяваш.

преди 12 минути, Dannielle написа:

Моя акаунт е обикновен но плащам премиум абонамент, нямам идея дали това е обвързано с верификацията. Но може да пробваш с единично плащане на премиум плана, дали ще се получи незнам. Виж какви са условията за връщане на таксата ако не стане верификацията.

• Автор
преди 1 минута, Докладчик написа:

Това е за монетизация (трето ниво) . За допълнителни функции (второ ниво) бяха нещо като 250 последователи  и 3  часа гледане ли беше - не съм много сигурен. Като го достигнеш (второ ниво), може да кандидатстваш за верификация.

За да излезеш от България, сменяш региона на канала на САЩ или Великобритания или където решиш. Никой, нищо няма да ти каже, защото не е по местоживеене, а по това къде искаш да разпространяваш.

Как да го сменя? Преди да пусна английското видео трябва да сменя местоположениетото ли? Къде се сменя?

Настройки>Канал>Държава и избираш от падащо меню. От разширени избираш език на заглавието и видеоклипа. 

• Автор
преди 10 минути, Zolin написа:

Моя акаунт е обикновен но плащам премиум абонамент, нямам идея дали това е обвързано с верификацията. Но може да пробваш с единично плащане на премиум плана, дали ще се получи незнам. Виж какви са условията за връщане на таксата ако не стане верификацията.

Направих го премиум. Довечера ще опитам. Но по-долу ми пишат, че трябва да имам 250 абонати, а аз нямам толкова. Не съм прочела никъде в условията в ютюб такова ограничение, но може би е неписано условие, не знам.

преди 6 минути, Докладчик написа:

Настройки>Канал>Държава и избираш от падащо меню. От разширени избираш език на заглавието и видеоклипа. 

Ще опитам довечера и това. Благодаря!🫶

току-що, Dannielle написа:

Направих го премиум. Довечера ще опитам. Но по-долу ми пишат, че трябва да имам 250 абонати, а аз нямам толкова. Не съм прочела никъде в условията в ютюб такова ограничение, но може би е неписано условие, не знам.

Аз нямам никакви абонати, най обикновен акаунт. Но съм на А1 и плащам премиум плана.

Въпроса не е дали си платен, или не. Има минимум за абонати и времегледане. Виж там където ти казах, пише условията и колко жт тях си изпълнил/а. Трябва да си постоянна, да пускаш клипове редовно, в определени дни и часове. Бота минава веднъж - два на ден и гледа дали си качвал, колко гледания имаш, имаш ли покачване на гледанията, лайкове... И ти гради рейтинг. Не става за един месец, еле па веднага.

• Автор
преди 9 минути, Zolin написа:

Аз нямам никакви абонати, най обикновен акаунт. Но съм на А1 и плащам премиум плана.

Направих го премиум, пробвах и пак не стана.

преди 13 минути, Dannielle написа:

Направих го премиум, пробвах и пак не стана.

Вероятно тогава е от Виваком. Вземи една предплатена карта на А1 за 10лв. и пробвай с нея. Моя номер е сметков не мога да кажа дали ще стане при теб с предплатена и дали това ще е причината.

• Автор
преди 15 минути, Докладчик написа:

Въпроса не е дали си платен, или не. Има минимум за абонати и времегледане. Виж там където ти казах, пише условията и колко жт тях си изпълнил/а. Трябва да си постоянна, да пускаш клипове редовно, в определени дни и часове. Бота минава веднъж - два на ден и гледа дали си качвал, колко гледания имаш, имаш ли покачване на гледанията, лайкове... И ти гради рейтинг. Не става за един месец, еле па веднага.

Ама виж, че zorin пише в темата, че няма абонати и става през А1.

преди 7 минути, Dannielle написа:

Ама виж, че zorin пише в темата, че няма абонати и става през А1.

Току-що що говорих с друг от Виваком и той ми каза, че не става през тях, а първият ме излъга, че не знае.

Този шушляк да обяснява колкото иска. Онзи ден ме убеждаваше че има три устройства и трите дефектни... Както и да е.

Слушай който искаш - ти ще си биеш главата и ще псуваш ютюб, а там изрично е написано. Казвам за последен път и спирам - дори и да си верифицираш акаунта, няма да използваш допълните функции докато не изпълниш условията, които ти казах къде да гледаш. И като го верифицираш сега, после следва нова верификация и там започват проблеми, понеже се оплитат двете - защото си прибързала.

пп Имам три акаунта и трите са верифицирани през вивата.

не съм сигурен но  едни виетнамки се пишат   че са от сащ

може би за да взимат пари

ако се пишат от виетнам няма да им дават пари 

как ти  е ютюб канала 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.