Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Верификация на телефонен номер за канал в YouTube - зависи ли от оператора и защо в България не става?

Featured Replies

Разрешен от Dannielle

преди 6 часа, nusho73 написа:

Пробвай с VPN

Не е добра идея, точно с VPN потвърждението е най тегаво.

Автора : Ако имаш достъп до друга интернет услуга(Не проксита, впн и подобни) опитай през тях.

За да се верифицираш през VPN, трябва да си създал поща и акаунт през него и да влизаш в акаунта само през него. И това се прави само заради различните заплащания, в различните държави. Няма нищо общо с това че си от България, а пускаш съдържание в САЩ. Повтарям се -  напълно разрешено е.

И пак няма да ползва допълнителните функции, докато не изпълни условията.

• Автор
преди 5 часа, Докладчик написа:

Този шушляк да обяснява колкото иска. Онзи ден ме убеждаваше че има три устройства и трите дефектни... Както и да е.

Слушай който искаш - ти ще си биеш главата и ще псуваш ютюб, а там изрично е написано. Казвам за последен път и спирам - дори и да си верифицираш акаунта, няма да използваш допълните функции докато не изпълниш условията, които ти казах къде да гледаш. И като го верифицираш сега, после следва нова верификация и там започват проблеми, понеже се оплитат двете - защото си прибързала.

пп Имам три акаунта и трите са верифицирани през вивата.

Смених оператора, след 24 часа ще опитам с новия. Във Виваком признаха, че нямат възможност за комуникация с ютюб.

• Автор
преди 8 часа, Докладчик написа:

Този шушляк да обяснява колкото иска. Онзи ден ме убеждаваше че има три устройства и трите дефектни... Както и да е.

Слушай който искаш - ти ще си биеш главата и ще псуваш ютюб, а там изрично е написано. Казвам за последен път и спирам - дори и да си верифицираш акаунта, няма да използваш допълните функции докато не изпълниш условията, които ти казах къде да гледаш. И като го верифицираш сега, после следва нова верификация и там започват проблеми, понеже се оплитат двете - защото си прибързала.

пп Имам три акаунта и трите са верифицирани през вивата.

Как са верифицирани там като служител от там каза, че нямат договорни отношения с ютюб и при нито един потребител не става. Имало запитвания от тях към ютюб и се надявали да се реши проблемът в бъдеще, но не се знаело кога.

преди 10 часа, Zolin написа:

Вероятно тогава е от Виваком. Вземи една предплатена карта на А1 за 10лв. и пробвай с нея. Моя номер е сметков не мога да кажа дали ще стане при теб с предплатена и дали това ще е причината.

Смених си оператора днес. Надявам се да стане утре. Казаха ми да изчакам 24 часа, докато осъществят трансфера. Дадоха ми добри условия и моят вече е сметков.

преди 1 час, Dannielle написа:

Как са верифицирани там като служител от там каза, че нямат договорни отношения с ютюб и при нито един потребител не става. Имало запитвания от тях към ютюб и се надявали да се реши проблемът в бъдеще, но не се знаело кога.

Смених си оператора днес. Надявам се да стане утре. Казаха ми да изчакам 24 часа, докато осъществят трансфера. Дадоха ми добри условия и моят вече е сметков.

Като не става с смс изчакваш 24 часа и ползваш гласово обаждане. Ако и така не стане, значи си в блеклист, дори и да не си злоупотребявала - взимат ги от масив и покрай един изгарят още хиляда.

пп Сменили са условията и второ ниво вече е само с телефонен номер.  Изостанал съм с инфото. Моя грешка - сори.

• Автор
преди 19 часа, Zolin написа:

Вероятно тогава е от Виваком. Вземи една предплатена карта на А1 за 10лв. и пробвай с нея. Моя номер е сметков не мога да кажа дали ще стане при теб с предплатена и дали това ще е причината.

преди 7 часа, Докладчик написа:

Като не става с смс изчакваш 24 часа и ползваш гласово обаждане. Ако и така не стане, значи си в блеклист, дори и да не си злоупотребявала - взимат ги от масив и покрай един изгарят още хиляда.

пп Сменили са условията и второ ниво вече е само с телефонен номер.  Изостанал съм с инфото. Моя грешка - сори.

Пробвах и с телефонен номер. Директно ме отхвърля и премества към смс, а с смс пише, че код не може да бъде получен. Служителят каза, че не става и с двете през тях, защото не поддържат отношения с ютюб. Не знам какво е масив, ако можеш обясни. Аз съм почтен потребител и не съм си предоставяла никога телефона си на друг. Няма как някой да е получавал кодове през него, без аз да знам. От 12 години ползвам този номер. Нямам и друг гугъл или ютюб акаунт. Надявам се като мина към новия оператор да мина и верификацията.

на 3.09.2025 г. в 8:45, Dannielle написа:

Пробвах и с телефонен номер. Директно ме отхвърля и премества към смс, а с смс пише, че код не може да бъде получен. Служителят каза, че не става и с двете през тях, защото не поддържат отношения с ютюб. Не знам какво е масив, ако можеш обясни. Аз съм почтен потребител и не съм си предоставяла никога телефона си на друг. Няма как някой да е получавал кодове през него, без аз да знам. От 12 години ползвам този номер. Нямам и друг гугъл или ютюб акаунт. Надявам се като мина към новия оператор да мина и верификацията.

Какво стана, верифицира ли се с А1

• Автор
  • Решение
на 5.09.2025 г. в 13:33, Zolin написа:

Какво стана, верифицира ли се с А1

Да, вчера се верифицирах.  Първоначално се обадих на кол-центъра им и служителката ме тества с някакъв смс. Каза ми да изпратя само точка на определен номер и ме попита получила ли съм обратно смс. Аз получих и тя ми каза, че вероятно всичко е наред. Също ми каза да изчакам до няколко дни, след договора. Не разбрах защо, тя каза 72 часа, но аз изчаках 10 дни. Вчера вкарах телефона си така, както е показано в ютюб (359) ХХХХХХХХХ, без нули и +. Получих код в съобщенията си и веднага го вкарах. Стана за 2 минути. Благодаря ти от сърце!

Редактирано от Dannielle
Редакторът на телефона ме е коригирам, без да знам. (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
на 12.09.2025 г. в 8:44, Dannielle написа:

Да, вчера се верифицирах.  Първоначално се обадих на кол-центъра им и служителката ме тества с някакъв смс. Каза ми да изпратя само точка на определен номер и ме попита получила ли съм обратно смс. Аз получих и тя ми каза, че вероятно всичко е наред. Също ми каза да изчакам до няколко дни, след договора. Не разбрах защо, тя каза 72 часа, но аз изчаках 10 дни. Вчера вкарах телефона си така, както е показано в ютюб (359) ХХХХХХХХХ, без нули и +. Получих код в съобщенията си и веднага го вкарах. Стана за 2 минути. Благодаря ти от сърце!

Здравейте,имам същия проблем с верифицирането. Абонат на Виваком съм. Няма ли друг начин,не искам да сменям оператора само заради това. Моля за отговор и благодаря предварително. 

на 22.09.2025 г. в 23:39, Ирната написа:

Здравейте,имам същия проблем с верифицирането. Абонат на Виваком съм. Няма ли друг начин,не искам да сменям оператора само заради това. Моля за отговор и благодаря предварително. 

Няма начин верификация с Виваком. 

на 22.09.2025 г. в 21:39, Ирната написа:

Намерих 1 сайт вижте пробвайте.  https://onlinesim.io/#price

Здравейте, 

И при мен положението е същото... На Виваком съм и не мога да си верифицирам YouTube канала. Опитах и с телефонния номер на сестра ми (на Yettel) и пак не стана.

преди 28 минути, Avestim написа:

Здравейте, 

И при мен положението е същото... На Виваком съм и не мога да си верифицирам YouTube канала. Опитах и с телефонния номер на сестра ми (на Yettel) и пак не стана.

Само А1 тогава

• 10 месеца по-късно...

И какво излиза - че всички ютубъри са на а1? Това не е нормално ☹️

• 3 седмици по-късно...

Оператор

Примерни диапазони

Какво блокира Google

Защо се блокират

Реално наблюдение в България

A1

088, 089, 087, 081 (частично), 0888, 0889

eSIM серии, стари Mtel диапазони, корпоративни VoIP

Маркирани като VoIP, рециклирани или „low reputation“

Най‑малко проблеми, но има отделни блокирани серии

Yettel

089, 0898, 0899, стари Telenor серии

Предплатени карти, рециклирани диапазони, high‑risk

Масово използвани за регистрации → лоша репутация

Най‑много откази при YouTube SMS

Vivacom

087, 0876, 0877, 0878

Корпоративни VoIP, фиксирани прехвърлени към мобилни

Carrier lookup ги вижда като „non‑mobile“

Средно количество проблеми

VoIP услуги

070, 080, 090, виртуални номера

100% блокирани

Google не изпраща SMS към VoIP

Винаги отказ

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.