Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моето мнение за спорта

Featured Replies

преди 1 час, Banesc написа:

да ми се  маркира отговора като решил проблема 

Имам една идея :) .

Ако наистина искаш да решиш проблема - що не си я вземаш за гадже тая? Белким се разсее малко и спре да ръси простотиите си във форума. Пък и за теб се отнася.

Така като ви гледам писанията - един за друг сте  :*  :easter4: .

преди 1 час, Rudy M. написа:

Имам една идея :) .

Ако наистина искаш да решиш проблема - що не си я вземаш за гадже тая? Белким се разсее малко и спре да ръси простотиите си във форума. Пък и за теб се отнася.

Така като ви гледам писанията - един за друг сте  :*  :easter4: .

Не става, не е със синя кръв.

• Автор
преди 5 часа, teo-glavata написа:

Шо рева тогава за оная татарска, назобена к.ъветина Валиева?

Забравих да кажа, че и олимпийските игри гледам. Но последните ме разочароваха, на следващите САЩ ще са домакин и ще ги бойкотирам, защото нито ми се гледат пак сбъркани шаренки, нито оди за великите САЩ и червено - бели райета със син фон и бели звезди навсякъде.

А срещу Камила Валиева си имаше грозна кампания от страна на запада. Много им бъркаше в очите талантът на едно 15 - годишно момиче. Западняците и особено американците са много злобни, защото източноевропейците сме много добри на фигурното пързаляне. 

Политическата коректност в спорта ме вбесява и изкарва извън нерви. Мразя несправедливостта и лицемерието. Ама много.  

Аз западните анаболи във всеки един спорт повече не подкрепям. Подкрепям само руските, сръбските и китайските спортисти, както и някои от нашите. 

Очаквам в скоро време Майкъл Фелпс да пропищи, че има проблеми с черния дроб заради анаболите и че му трябва донор. Халал да са му незаслужено обраните медали. :getout:

Руските спортисти поне не затъват след спорта с алкохол и наркотици както западните им колеги. 

Значи, @Anneliese, някак си не мога да те свържа със спорта. Поне в някоя параолимпийска игра участвала ли си? 

Що се касае за световните игри (световния спорт), то те са за нормални хора, т.е. там няма как един инвалид да има стойностно мнение. 

Отделно, то, извън спорта, то, има и други олимпийски игри. Там опитвала ли си да се изявиш, примерно в математиката, физиката, програмирането и прочие!?  

Реално какво спортуваш ти!? Журналистика ли?! 

С този изказ

преди 15 часа, Anneliese написа:

нафталини от 90 - те

няма кой да те възприеме на сериозно. Това проумяваш ли го?

• Автор

Съжалявам, ама не уважавам и грам продажните муцуни от 90 - те, които сега изпълзяха, за да ни убеждават колко хубаво живеем, докато те живеят с парите, откраднати от народа, имат собствени частни ВЕЦ - ове, източват ни водата, правят ни по - бедни, тласкат ни с война срещу Русия, подливат вода на патриарха и християнството, а ми говорят лицемерно за ценности и морал. Не на мене тия. Видях през 90 - те колко ги беше грижа за нас. Едва не ни скараха със Сърбия заради НАТО. 

Да, тези продажни нафталини няма да ги слушам. Виж и профила на Лияна Панделиева. Качила е гордо - гордо снимка с лаптоп от 90 - те години на 20 век, когато тази технология у нас беше непозната и скъпа. Откъде мислиш, че ги има парите за скъпи технологии? От слугинството си към СДС , ето откъде.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.