Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за Украйна с 3D печат

Featured Replies

Ако желаете да се включите в печатане на части за дронове на 3D принтер за украинската армия, вижте на drukarmy.org.ua/en. Ще ви трябват минимум към 400лв за едноцветен Bambu Lab A1 mini принтер и 400лв за 15кг PLA консуматив, като ще придобиете принтер и ценни нови умения. 

• Отговори 53
  • Прегледи 3,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Това не е "помощ", а поощряване на войната!  А, ето един кандидат да инвестира вече се е появил. Имал желание, но нямал възможности... 

• Щом е за печатане веднага се включвам. Току що напечатани в брой 

• Ти си много по-зле.

Публикувани изображения

Чакай само комунетата-пенсионери да видят темата :giggle1:

Това не е "помощ", а поощряване на войната! 

А, ето един кандидат да инвестира вече се е появил. Имал желание, но нямал възможности... :hang:

Първия го пратиха :giggle1: Сега и останалите по списък 

преди 6 минути, Zolin написа:

Първия го пратиха :giggle1: Сега и останалите по списък 

Болен, що имаш желание, а нямаш възможност?! :lol6:

Ще ти пратят бонус украинка, да ти слага лигавника и да ти бърше сополите.

преди 45 минути, kt25 написа:

Ако желаете да се включите в печатане на части за дронове на 3D принтер за украинската армия, вижте на drukarmy.org.ua/en. Ще ви трябват минимум към 400лв за едноцветен Bambu Lab A1 mini принтер и 400лв за 15кг PLA консуматив, като ще придобиете принтер и ценни нови умения. 

Щом е за печатане веднага се включвам.

Току що напечатани в брой :wink12:

1111.jpg

преди 35 минути, Joss Bomon написа:

Болен, що имаш желание, а нямаш възможност?! :lol6:

Ще ти пратят бонус украинка, да ти слага лигавника и да ти бърше сополите.

Дядо и аз ли съм като тебе 

преди 1 час, The Lone Star написа:

Ти си много по-зле.

Поредния се появи и потвъди че са много зле.

Аз казах ли ви.:giggle1:

Тома ми мирише на някаква измамна схема.... 

преди 1 час, isi-to-fi-a написа:

Това ми мирише на някаква измамна схема.... 

Търси някой да клъвне.

612x612.jpg

преди 7 часа, kt25 написа:

В най-русофилският форум ли намери да питаш. 😁

преди 3 минути, BANKATA написа:

В най-русофилският форум ли намери да питаш. 😁

Иване, що не помогнеш на украинските братя? Ако пратиш два-три лева, ще дадеш 70% от седмичният си надник, за да им помогнеш...

преди 12 минути, communismatic написа:

Иване, що не помогнеш на украинските братя? Ако пратиш два-три лева, ще дадеш 70% от седмичният си надник, за да им помогнеш...

Постове за надника ли не ти стигат?

Имам въпрос: Това е защото имаш голяма нужда или малка нужда?!

За нужника не е необходимо 3D печат. Има си тоалетна хартия и мокри кърпички. 

Успех!

преди 23 часа, kt25 написа:

А Za руската армия на кой сайт се изпращат частите за дронове?

преди 5 минути, В. Велев написа:

А Za руската армия на кой сайт се изпращат частите за дронове?

538630907_122221139630123963_3792422341564522729_n.jpg

преди 23 часа, kt25 написа:

images.jpg.1746fc8d8e7d4e28e6f46979ee9c442b.jpg

• Автор
на 8.10.2025 г. в 12:33, Joss Bomon написа:

Това не е "помощ", а поощряване на войната! 

Това, че не обичаш войната е добре. Но може би и повечето украинци не я обичат, а трябваше да я приемат, защото съседите им агресивни диваци ги нападнаха.

преди 8 часа, kt25 написа:
Ако желаете да се включите в ..................

drukarmy.org.ua
% Registrant:
% Administrative Contacts:
% Technical Contacts:
person:           Registrant information is not published
person-loc:       Інформація про реєстранта не публікується
organization:     Whois privacy protection service
organization-loc: Захист персональних даних
e-mail:           not published
address:          not published
address-loc:      not published
phone:            not published
fax:              not published
mnt-by:           ua.imena
status:           ok
status:           linked
created:          2013-04-08 22:19:45+03
modified:         2015-11-18 10:57:28+02
source:           UAEPP

Това са данните за сайта. 100% е измама и не се знае кой се крие зад него.

Под какъв предлог искат пари или нещо друго няма значение.Сайта можеше да бъде и за болни деца например.

Може да се предполага че Вие същo имате облага или участвате в схемата и ще е добре някой от администраторите да даде сигнал към органите за това че искате да измамите хората под уж благовиден предлог.

• Автор
преди 1 час, fischer_ написа:

Това са данните за сайта. 100% е измама и не се знае кой се крие зад него.

Под какъв предлог искат пари или нещо друго няма значение.Сайта можеше да бъде и за болни деца например.

Може да се предполага че Вие същo имате облага или участвате в схемата и ще е добре някой от администраторите да даде сигнал към органите за това че искате да измамите хората под уж благовиден предлог.

Тук някакъв с интелект на копейка се е опитал да прави заключения в областта на компютрите. Сайта е в Украйна, към военните. Имена като "Волкин" сигурно са псевдоними и вие е достатъчно да е включите с псевдоним и мейл. На сайта не се иска и една копейка кеш и към него сочат много реномирани сайтове, който може да намерите с търсене на "How to help Ukraine". Нямам намерение да ги цитирам един по един заради горния. Иван Бакалов скоро по телевизията говори, че много хора в България се занимават вече отдавна с това. Ако се съберат обаче милони хора от цял свят и всеки отпеачти по няколко части, не знам сещате ли се какво би станало над главите на руснаците.

Аз наистина не проумявам нещо... Вие искате, да давате помощ на Украйна, при положение, че по високите нива в тая държава се вихри чудовищна корупция и парите е вероятно, да се откраднат? То на собствените им управляващи там не им дреме за украинското население, що на мен пък да ми дреме!?

Цитат

Washington, D.C. – Following a report in Time Magazine that a top adviser to Ukrainian President Zelensky said that Ukrainian officials are “stealing like there’s no tomorrow,” Congressman Josh Brecheen introduced the Stop Stealing Like There's No Tomorrow Act, which would require the Secretaries of State and Defense to report to Congress any Ukrainian government officials who have violated the End-Use Monitoring (EUM) agreements that were a prerequisite for Ukraine obtaining U.S. assistance.

преди 1 час, kt25 написа:

Тук някакъв с интелект на копейка се е опитал да прави заключения в областта на компютрите. Сайта е в Украйна, към военните. ..................

Ако беше към военните щеше да е написано.Такъв сайт мога да си направя и аз и нека будалите да пращат пари.

Искате пари но ... дори и някой да прати ще отидат във вашия джоб а не за Украйна..

Вашето IP се записва всеки път щом влезете в калдата дори и да влезете анонимно.Аз лично се ангажирам да пратя сигнал до полицията че мамите хората.Бъдете сигурни че те ще установят това.

Ето как ако някой плати със карта може банковата му сметка да остане празна.- Това е от сайта drukarmy.org.ua/en

sss.png

• Автор
преди 8 часа, fischer_ написа:

Ако беше към военните щеше да е написано.Такъв сайт мога да си направя и аз и нека будалите да пращат пари.

Искате пари но ... дори и някой да прати ще отидат във вашия джоб а не за Украйна..

Вашето IP се записва всеки път щом влезете в калдата дори и да влезете анонимно.Аз лично се ангажирам да пратя сигнал до полицията че мамите хората.Бъдете сигурни че те ще установят това.

Ето как ако някой плати със карта може банковата му сметка да остане празна.- Това е от сайта drukarmy.org.ua/en

sss.png

Ти заплашваш ли ме с нещо бе, копейко тъпа? Знаеш ли, че това е противозаконно? Хайде, обаждай се в полицията, да си кажеш името там, за да те осъдим. А дали са военни и кои са може да разбереш по много неприятен начин, само им влез в полезрението и се открой повечко.

преди 10 часа, communismatic написа:

Аз наистина не проумявам нещо... Вие искате, да давате помощ на Украйна, при положение, че по високите нива в тая държава се вихри чудовищна корупция и парите е вероятно, да се откраднат? То на собствените им управляващи там не им дреме за украинското население, що на мен пък да ми дреме!?

Колко ли тъп трябва да си за да вярваш на руска пропаганда, че украинците са по-корумпирани от руснаците? На какви ли фактори би се дължало това?  Един приятел, женен за рускиня реши да ми признае, че Путин много лъжел. Казах му, че Путин е не просто лъжец, а изверг. Той уби най-близките си като Пригожин и целия самолет с него, изхвърли сума ти свои през прозорците, за журналисти и украинските му врагове да не говорим.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.