Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за Украйна с 3D печат

Featured Replies

преди 10 минути, kt25 написа:

Ти заплашваш ли ме с нещо бе, копейко тъпа? Знаеш ли, че това е противозаконно? Хайде, обаждай се в полицията, да си кажеш името там, за да те осъдим. А дали са военни и кои са може да разбереш по много неприятен начин, само им влез в полезрението и се открой повечко.

Тия копейки не ги брой за живи. 

• Отговори 53
  • Прегледи 3,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Това не е "помощ", а поощряване на войната!  А, ето един кандидат да инвестира вече се е появил. Имал желание, но нямал възможности... 

• Щом е за печатане веднага се включвам. Току що напечатани в брой 

• Ти си много по-зле.

Публикувани изображения

преди 1 час, Zolin написа:

Тия копейки не ги брой за живи. 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

преди 1 час, kt25 написа:

Ти заплашваш ли ме с нещо бе, копейко тъпа? Знаеш ли, че това е противозаконно? Хайде, обаждай се в полицията, да си кажеш името там, за да те осъдим. А дали са военни и кои са може да разбереш по много неприятен начин, само им влез в полезрението и се открой повечко. 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

111.jpg

преди 2 часа, kt25 написа:

Колко ли тъп трябва да си за да вярваш на руска пропаганда, че украинците са по-корумпирани от руснаците?

Ми, нямам идея. Вероятно не по-тъп от тоя, дето за цитат от "Тайм Мегазин" вини руснаците, че разпространяват пропаганда...

преди 1 час, fischer_ написа:

111.jpg

Ех да беше едно време един телефон и направо в Белене а другарю

преди 24 минути, Zolin написа:

Ех да беше едно време един телефон и направо в Белене а другарю

Какво е Белене?

Че аз идвам доста рядко в България за да не се занимавам с някои екземпляри без да споменавам изрично някого.

Тоя път се застоях малко и все едно съм попаднал в джунглата :emoji_smiley-86::emoji_smiley-85:

Вместо да мислите как по добре да оправите собствената си държава сте тръгнали да оправяте другите :yanim:

Следващия път ако дойда сигурно ще сте се изтрепали помежду си.:beat:

А може пък да е за добро :clap:

Други вече се оглеждат за територии.

преди 9 часа, fischer_ написа:

Какво е Белене?

Че аз идвам доста рядко в България за да не се занимавам с някои екземпляри без да споменавам изрично някого.

Тоя път се застоях малко и все едно съм попаднал в джунглата :emoji_smiley-86::emoji_smiley-85:

Вместо да мислите как по добре да оправите собствената си държава сте тръгнали да оправяте другите :yanim:

Следващия път ако дойда сигурно ще сте се изтрепали помежду си.:beat:

А може пък да е за добро :clap:

Други вече се оглеждат за територии.

В Русия ли си или на запад. Знаеш за доносите копейке живееща на запад

преди 34 минути, Zolin написа:

Zolin  / kt25 

След като си толкова куражлия не разбирам защо пишеш от два профила.:camera2:

При такъв беден речник много бързо дори машинката го проумя.С тая копейка си личи че това ти е основния запас от думи.За повече думи трябва и повече ум.

Това че живея на запад е добре за такива като теб щото тука много празни тикви виждам.Тия които имат нещо в главата сте ги натикали в ъгъла да мълчат.

А в момента съм тук да видя с колко са се увеличили овцете че както изглежда са станали много и скоро ще ги пратят на фронта за да намалеят.

А такива като теб е редно сами да отидат доброволци защото дават акъл на другите без да го имат.

• Автор
преди 1 час, Zolin написа:

Дошла някаква украинка. Баща й бил руснак, майка украинка. И оня ден обяснявала на жена ми как Зеленски бил много лош. Сега чакала и мъжа си тук. Аз ако бях направо щях да й кажа да си взима влака за Сибир. Какво прави тук в "разпадащия се гнил ЕС", вместо да си иде в любимата Кочина и при любимото фашистко джудже в Кремъл? И на тия им плащаме помощи, щото няма кой да проверява дали идващите бежанци украинци не са случайно етнически руснаци.

За fisher_ може да си сигурен, че е на запад, я гледа старци или внуците си, или чисти някое заведение. Трябва да информирам украинците, те и там ще го намерят и го освободят от него си.

преди 11 минути, kt25 написа:

За fisher_ може да си сигурен, че е на запад, я гледа старци или внуците си, или чисти някое заведение. Трябва да информирам украинците, те и там ще го намерят и го освободят от него си.

Знам че е на запад горката копейка. То друго няма как да е.

преди 13 минути, kt25 написа:

Дошла някаква украинка. Баща й бил руснак, майка украинка. И оня ден обяснявала на жена ми как Зеленски бил много лош. Сега чакала и мъжа си тук. Аз ако бях направо щях да й кажа да си взима влака за Сибир. Какво прави тук в "разпадащия се гнил ЕС", вместо да си иде в любимата Кочина и при любимото фашистко джудже в Кремъл? И на тия им плащаме помощи, щото няма кой да проверява дали идващите бежанци украинци не са случайно етнически руснаци.

И аз съм за контрол какви издънки влизат

преди 33 минути, fischer_ написа:

Zolin  / kt25 

След като си толкова куражлия не разбирам защо пишеш от два профила.:camera2:

При такъв беден речник много бързо дори машинката го проумя.С тая копейка си личи че това ти е основния запас от думи.За повече думи трябва и повече ум.

Това че живея на запад е добре за такива като теб щото тука много празни тикви виждам.Тия които имат нещо в главата сте ги натикали в ъгъла да мълчат.

А в момента съм тук да видя с колко са се увеличили овцете че както изглежда са станали много и скоро ще ги пратят на фронта за да намалеят.

А такива като теб е редно сами да отидат доброволци защото дават акъл на другите без да го имат.

"Богатия речник" копейка пенсионер на запад плашещ гаргите. 

преди 6 часа, kt25 написа:

Баща й бил руснак, майка украинка.

Би ли ми казал, каква е разликата между "руснак/рускиня" и "украинец/украинка"?

• Автор
преди 2 часа, communismatic написа:

Би ли ми казал, каква е разликата между "руснак/рускиня" и "украинец/украинка"?

В зависимост от контекста говорим за гражданство или етнос. Например, Левски е бил турски гражданин, но българин по етнос. Винаги го наричаме българин по понятни причини, без да уточняваме, че това е по етнос. Когато се появи двусмислие е желателно да уточняваме явно. 

Дадох примера с Левски, тъй като оня поп Гюндаев твърдеше, че украинци и поляци дето се били в Руско-турската война на Дунавския фронт и са били много над 50% от войската били руснаци. Да, но по гражданство. Сега ти ми обясни защо Левски и Ботев ги наричаме в същата ситуация българи (по етнос), пък за украинците и поляците използваме критерия по гражданство?

преди 1 минута, kt25 написа:

В зависимост от контекста говорим за гражданство или етнос.

Гражданство и етнос? Верно? Я ми обясни каква е разликата между руснак и украинец? Чисто етнически говоря... Вече разбрах, че четенето с разбиране не ти е силата, да видим и по история, как си...

• Автор
преди 1 минута, communismatic написа:

Гражданство и етнос? Верно? Я ми обясни каква е разликата между руснак и украинец? Чисто етнически говоря... Вече разбрах, че четенето с разбиране не ти е силата, да видим и по история, как си...

Не виждам да си ми отговорил на въпроса който съм ти задал по-горе? Или си с някакво предимство само да задаваш въптроси?  Русия призна държавата Украйна в Буапеща 1994, дори се задължи да брани целостта й, при което й взе и всичкото ядрено оръжие. Разбираш ли какво означава това? Не ми е силата историята на Украйна, но видях, че украинския е много разлиен от руския, докато в началото русофилите лъгаха, че е почти едно и също. Пускаха и една идиотия - Украйна означавало "на края на Русия". "У край" на украински означава както на български "у моя роден край" и може да е в Казанлък в центъра на България. Руснаците са изтъкали цялата българска история от лъжи, та няма да го направят с украинската. Щом украинците показват такъв висок морал да заврът 4 пъти по-голяма държава 4 години в някакви села по границата си, значи знаят за какво се бият и са научили истинската си история за разлика от нас. У нас още е пълно с наивни идиоти да вярват, че е възможно някога и някой на света да тръгне да води война от любов към нас.

Не съм ти отговорил на въпроса, понеже няма никаква връзка с темата - какво гражданство, какви пет лева!? Говорим за етнос, говорим за народ, а не за гражданство. Щом не ти бил силата... няма какво да коментираме тогава.

преди 2 минути, kt25 написа:

и може да е в Казанлък

Това е интересно. И мразиш Русия?

преди 3 минути, kt25 написа:

У нас още е пълно с наивни идиоти да вярват, че е възможно някога и някой на света да тръгне да води война от любов към нас.

Може да не ни обичат, ама сега не сме под турско. Каквито и намерения да са имали руснаците към нас, сега не сме под турско.

преди 5 минути, kt25 написа:

Русия призна държавата Украйна в Буапеща 1994, дори се задължи да брани целостта й

Точно това прави в момента. Брани целостта и и няма да вземе само Донецка и не знам още коя си области, а цялата до Полша.

преди 6 минути, kt25 написа:

но видях, че украинския е много разлиен от руския,

От както започна СВО част от украинците и предимно от управляващата върхушка започнаха да пшишщят на полски.

• Автор
преди 25 минути, communismatic написа:

Не съм ти отговорил на въпроса, понеже няма никаква връзка с темата - какво гражданство, какви пет лева!? Говорим за етнос, говорим за народ, а не за гражданство. Щом не ти бил силата... няма какво да коментираме тогава.

Явно не можеш да кажеш нищо смислено. Аз горното го написах всъщност не за тебе, а за останалите във форума.

току-що, kt25 написа:

Явно не можеш да кажеш нищо смислено. Аз горното го написах всъщност не за тебе, а за останалите във форума.

Да, аз не мога, да кажа нищо смислено, определено. Твърди го украинският възпитаник, който не прави разлика между етнос и гражданство...

• Автор
преди 21 минути, В. Велев написа:

Точно това прави в момента. Брани целостта и и няма да вземе само Донецка и не знам още коя си области, а цялата до Полша.

Русия вече твърдо губи войната. Докато завземе още няколко села икономиката й очевидно ще се скапе тотално.

току-що, kt25 написа:

Русия вече твърдо губи войната. Докато завземе още няколко села икономиката й очевидно ще се скапе тотално.

Освен това си и забавно момче...

преди 22 минути, В. Велев написа:

Това е интересно. И мразиш Русия?

Може да не ни обичат, ама сега не сме под турско. Каквито и намерения да са имали руснаците към нас, сега не сме под турско.

От както започна СВО част от украинците и предимно от управляващата върхушка започнаха да пшишщят на полски.

vipvelev сега осъзнавате ли цялата група глупаци колко прости сте и колко ниско падате? Не само едно момиче, а всеки ви унижава напълно заслужено. 🙂

току-що, "Саша" написа:

vipvelev сега осъзнавате ли цялата група глупаци колко прости сте и колко ниско падате?

Умното Джоки обижда на "прости"... Боже, и това ли доживях... 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Умното Джоки обижда на "прости"... Боже, и това ли доживях... 😆

Аспекте, много поздрави на тъпото бъди. 😆 Психопат.

two men are fighting in a boxing ring with a sign that says sport on it

току-що, "Саша" написа:

Психопат.

Ми да, така се нарича човек, дето за собствените си проблеми, вини другите. Целият форум те смята за посмешище, понеже пишеш от 20 акаунта едновременно, ама нашия за да избегне неудобното чувство, решава да натресе подобно твърдение на други 20. По-жалко създание, надали е раждано...

току-що, communismatic написа:

Ми да, така се нарича човек, дето за собствените си проблеми, вини другите. Целият форум те смята за посмешище, понеже пишеш от 20 акаунта едновременно, ама нашия за да избегне неудобното чувство, решава да натресе подобно твърдение на други 20. По-жалко създание, надали е раждано...

Смешен брадясъл коч, вдигни си гимиите от стола на който всеки ден от сутрин до вечер ти се се стичат телесните сокове и смърди на...... Вземи си един душ и излез навън за да видиш ден ли е, нощ ли е, и след това казвай на другите какво и как, разбираш ли ме мустак ефенди? 😆

• Автор
преди 5 минути, communismatic написа:

Много благодаря на копейките за всичките глупости, които ръсят тук. Така правят темата "гореща", много по-популярна и много повече хора ще научат как да помогнат на Украйна по един изключително ценен начин с 3D печат на части за украинските дронове.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.