Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Фалшивите мускули

Има ли значение дали човек е изваял тяло с химия ? 8 гласували потребители

1. 1. Има ли значение дали човек е изваял тяло с химия ?

• Да
      100%
    • Не
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Мускуляците се харесват от жените защото се асоцират с физическа сила , добро здраве и мъжественост , при взимане на химия обаче нещата не стоя по същия начин.
Забелязал съм че жените не се интересуват от това дали мъжете са постигнали мускулите си с химически средства или не. За вас жените това от значение ли е ? 

преди 13 минути, BulgarianYouguart написа:

Мускуляците се харесват от жените защото се асоцират с физическа сила , добро здраве и мъжественост , при взимане на химия обаче нещата не стоя по същия начин.
Забелязал съм че жените не се интересуват от това дали мъжете са постигнали мускулите си с химически средства или не. За вас жените това от значение ли е ? 

Този, който взема химия се убива. Да не говорим, че е абсолютно нефукнционален и негоден. И да знаеш, че жените не искат да им се чупят стойки, а да ги .....еват! 

Тия 20 и кусур годишните (и по-малките от тях) си падат много по мускулите.

преди 24 минути, plmen88 написа:

Тия 20 и кусур годишните (и по-малките от тях) си падат много по мускулите.

Падат си ама като му видят на тоя мускулестия, че това отдолу му е на 06:30 и ни заглеждат нас дъртаците. Което не е никак добре!

преди 40 минути, Емил Костов написа:

и ни заглеждат нас дъртаците. Което не е никак добре!

Че защо да не е добре?! :) 

преди 26 минути, The Lone Star написа:

Че защо да не е добре?! :) 

;) Е не е добре!

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 2 минути, Колев 74 написа:

Нарочно пише че 'не е добре". Безпокои се от мен, като по стар от него - да не го изпреваря с бройката.

Бате Стефо! Ние с бройката ще се справим. Ама не трябва да сме ние! Това е плашещо. И не го казвам просто като коментар! 

току-що, Емил Костов написа:

Бате Стефо! Ние с бройката ще се справим. Ама не трябва да сме ние! Това е плашещо. И не го казвам просто като коментар! 

Хич не е плашещо. Младите да блъскат чекии а ние доколкото можем да се "облажим", все е файда!

преди 3 минути, Колев 74 написа:

Хич не е плашещо. Младите да блъскат чекии а ние доколкото можем да се "облажим", все е файда!

Младите и това не могат. То не може да му стане трибуквения. Може ли на 20 години да вземаш виагра и да купуваш турски маджун евентуално да може да ти стане.

преди 2 часа, BulgarianYouguart написа:

Абсолютна глупост!

Кои са тези жени, които харесват долното:

image.png.8c418a70733115d401fd4267fb399c69.png

Все едно ти да харесваш жени с еди си какви си гърди/дупе/джуки и т.н. Тези неща след известно време вече НЯМА да същите! - тогава какво - сменяш жената/мъжа или какво? Поредната тъпа тема!

преди 16 минути, Belefor написа:

Абсолютна глупост!

Все едно ти да харесваш жени с еди си какви си гърди/дупе/джуки и т.н. Тези неща след известно време вече НЯМА да същите! - тогава какво - сменяш жената/мъжа или какво? Поредната тъпа тема!

Тези са вече доказани самоубийци. Дори и те си го казват. Все пак хубаво е мъж да се поддържа. Не може да е па разплута сланина. Но затпва не е нужно химия. Едно бягане прави чудеса.

преди 1 час, Belefor написа:

Абсолютна глупост!

Не говорим за тези мускули. Говорим за тези, които изглеждат по-нормално, ама пак да са големи.

• Автор

Тъй като Belefor е хомосексуалист мислех че точно той ще има големи наблюдения по темата с фалшивите мускули , а той пак влязъл да троли...
Това е и проблем на западния медиен имидж за мъж , този който и холивуд създаде , мъжа винаги е мускулест с плочки , ходи насам там по гащи и т.н.
Проблема е разпознаваем и там , негавите са за подрастващите младоци които още на 15-17 години искат тела като тези на нацепените батки и естествено трябва да гълтат химия. 

преди 15 часа, Емил Костов написа:

Този, който взема химия се убива. Да не говорим, че е абсолютно нефукнционален и негоден. И да знаеш, че жените не искат да им се чупят стойки, а да ги .....еват! 

Емо, всичко е химия. ;) Мускулна маса не се прави с химия, а с физически натоварвания. 

Още чакам да идваш с лопатата душо, мъ ти не идеш, цо ту повече ти се евът моми со упнъти кръкъ и голямо Д. :) 

Цитат

💪 За да качиш мускулна маса ефективно, трябва да съчетаеш няколко ключови фактора. Ето най-важните според експертите:

🥗 1. Калориен излишък и правилно хранене

• Яж повече калории, отколкото изгаряш – това е основата за растеж.
  • Протеин: 1.6–2.2 г на килограм телесно тегло дневно (пилешко, яйца, риба, извара, бобови).
  • Въглехидрати: основен източник на енергия – ориз, картофи, овесени ядки.
  • Мазнини: не ги изключвай – авокадо, ядки, зехтин.
  • Разпредели храненията равномерно през деня Станимир Михов Д-р Маринов - диетолог Влез във форма със Страхил Иванов.

🏋️♂️ 2. Силови тренировки с прогресивно натоварване

😴 3. Възстановяване и сън

• Спи поне 7–8 часа на нощ – мускулите растат по време на сън.
  • Почивни дни са важни – не тренирай една и съща група всеки ден.

🧠 4. Консистентност и търпение

• Резултатите идват с време – не очаквай чудеса за седмица.
  • Следи прогреса си – тегло, обиколки, сила.

🧪 5. Допълнителни фактори

• Можеш да добавиш креатин, протеинови шейкове или BCAA, но не са задължителни.
  • Избягвай прекомерен кардио, ако целта е маса.
преди 16 часа, BulgarianYouguart написа:

За вас жените това от значение ли е ? 

От една баба го зная: Те предпочитат мъжът да има злато в джобовете, сребро в косите и желязо между краката. ;) 

Останалото за тях са подробности! 

Вървяло си едно коте по улицата, което било много гладно. И изведнъж видяло малко парче салам в малка локва. Казало си, че ще си намокри, но ще успее малко да си хапне и изяло парченцето салам. Малко по-натам видяло по-голямо парче салам в по-голяма локва. Казало си - ще си намокря лапичките, не ще се нахраня. Така и станало, намокрила си лапичките, но се наяло добре. Още по-натам в една много голяма локва видяло много голям салам. Казало си - ще се намокря цялата, не що остана сита за дни напред. И изяло салама. Какъв е извода: Колкото по-голям салама, толкова по-мокро котето.  

преди 11 часа, (:IdioibI:) написа:

Емо, всичко е химия. ;) Мускулна маса не се прави с химия, а с физически натоварвания. 

Още чакам да идваш с лопатата душо, мъ ти не идеш, цо ту повече ти се евът моми со упнъти кръкъ и голямо Д. :) 

От една баба го зная: Те предпочитат мъжът да има злато в джобовете, сребро в косите и желязо между краката. ;) 

Останалото за тях са подробности! 

Знаеш за каква химия говоря. Стига писа простотии. И за какво да идвам с тая лопата не ми е ясно.

преди 2 минути, Емил Костов написа:

И за какво да идвам с тая лопата не ми е ясно.

Да махаме "химията" около мен! :) 

преди 2 минути, (:IdioibI:) написа:

Да махаме "химията" около мен! :) 

А да бе! Ще се занимавам аз с теб, че си нямам друга работа. Пий си каквато химия искаш.

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Пий си каквато химия искаш.

Аз съм против всякаква "химия", но поради тази причина и съм "пияница"! ;) 

преди 29 минути, (:IdioibI:) написа:

Аз съм против всякаква "химия", но поради тази причина и съм "пияница"! ;) 

:beer:

преди 3 минути, Емил Костов написа:

:beer:

В момента абоната е зает, но от негово име = На здраве!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.