Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Флашка и тв

Featured Replies

Здравейте,имам следния проблем :опитвайки се да гледам филм от флашка на тв ,ми излезе надпис че ,.флашката е повредена.Филмът бе сериал от който бях изгледал половината серии на телевизора.На компютър няма проблеми.Има ли някакво решение на проблема?

Форматиране на флашката във формат, който изисква ТВ, и после запис на материала върху тази флашка. Питай мама или тати. Или някой от ботовете, пълно е с ботове, даже бота на фейсбук вече работи. Не знам за какво сте тук.

трябва да се види какви формати чете телевизора и флашката да се презапише ако не тръгват в правилния формат 

Тамън вчера оправях две флашки, които дават грешка при включване в телевизор. Не се разпознаваха и от Windows Explorer. Един low level format, и станаха като нови.

Върнах ги на собственика, и го накарах да обещае, че ще ги слага само на изключен телевизор. 

• Автор
преди 53 минути, Клонинга написа:

Форматиране на флашката във формат, който изисква ТВ, и после запис на материала върху тази флашка. Питай мама или тати. Или някой от ботовете, пълно е с ботове, даже бота на фейсбук вече работи. Не знам за какво сте тук.

Не е решение,пробвах всички формати.

преди 1 час, glory22 написа:

Здравейте,имам следния проблем :опитвайки се да гледам филм от флашка на тв ,ми излезе надпис че ,.флашката е повредена.Филмът бе сериал от който бях изгледал половината серии на телевизора.На компютър няма проблеми.Има ли някакво решение на проблема?

Ако телевизора е с Андроид, операционната му система се рестартира като при изключване не само натискаш копчето, а го задържаш за десетина секунди. Поне на моето Сони така се оправят подобни забивания.

преди 2 часа, glory22 написа:

Бих го решил кардинално - флашката в Малинката (Raspberry Pi), а телевизора като монитор!

преди 4 часа, glory22 написа:

Има ли някакво решение на проблема?

един 7 метров HDMI кабел решава проблема за цял живот

преди 2 часа, jhoro написа:

Бих го решил кардинално - флашката в Малинката (Raspberry Pi), а телевизора като монитор!

За в кухнята купих една кутийка мини ПЦ за 90 € свързана с телевизора там и си гледам така всякакви телевизии през интернет

преди 7 минути, Белгиеца написа:

един 7 метров HDMI кабел решава проблема за цял живот

За в кухнята купих една кутийка мини ПЦ за 90 € свързана с телевизора там и си гледам така всякакви телевизии през интернет

Аз какво написах?

14 метров - за два живота...

преди 5 часа, Клонинга написа:

Ти си най - големия бот. Знаеш ли за какво си жив ?

преди 1 час, Rustborn написа:

Ти си най - големия бот. Знаеш ли за какво си жив ?

Ти май още не си се събудил или по рождение не знаеш къде си и как да преживяваш, като малките деца си. Затиснал си форумите и си се сплул да чакаш филанкишията да ти даде акъл като в Стани Богат "обади се на приятел". Много си скован бе! Лягай да спиш, че не си си доспал, тоя махмурлук не минава лесно. Ако си на халюциногени някакви, направо отивай в комуната при зависимите да се лекуваш за да оцелееш. Няма срамно.

преди 7 минути, Zoro1234 написа:

Zaщо не разбираш. Къде пише за сбирщайн Сони

А къде пише че не е Сони, олигофренино.

пп: Пак ще те докладвам. И този профил ще ти изгори :bubblegum:

преди 8 часа, Клонинга написа:

Ти май още не си се събудил или по рождение не знаеш къде си и как да преживяваш, като малките деца си. Затиснал си форумите и си се сплул да чакаш филанкишията да ти даде акъл като в Стани Богат "обади се на приятел". Много си скован бе! Лягай да спиш, че не си си доспал, тоя махмурлук не минава лесно. Ако си на халюциногени някакви, направо отивай в комуната при зависимите да се лекуваш за да оцелееш. Няма срамно.

Обикновено препоръката за твоята диагноза е да смениш дилъра. Ама в Плевен имате само един доставчик и той ги зарежда всичките.

Ето така се дава отговор когато знаеш, когато не знаеш - мълчиш. При теб  мълчанието трябва да е постоянно.

преди 15 часа, glory22 написа:

1 - Ако е от торент най - вероятно е нещо от сорта на bati_tomovata_kolibka_HDR_x264_.... Преименувай го на нещо кратко, ако има субтитри преименувай и тях.

2 - Виж порта да не е 3.0, ако е смени на 2.0

преди 17 часа, glory22 написа:

Какво става след форматиране и качване на нови файлове? Какво съобщава ТВ? Може и снимка на ситуацията

преди 1 час, Rustborn написа:

порта да не е 3.0,

Телевизор с USB 3.0?

преди 10 минути, цър-вул написа:

Телевизор с USB 3.0?

Мое да пише всичко - USB 3.0, USB 3.1 Gen 1, USB 3.1 Gen 2, USB 3.2 Gen 1×1, USB 3.2 Gen 2×1, USB 3.2 Gen 1×2, USB 3.2 Gen 2×2 ...

Ама дали ще върши нещо по-различно?

Пп. Сега го питай и другото - Standard‑A или Standard‑B - и съвсем ще го ошашавиш!

преди 4 минути, jhoro написа:

Мое да пише всичко - USB 3.0, USB 3.1 Gen 1, USB 3.1 Gen 2, USB 3.2 Gen 1×1, USB 3.2 Gen 2×1, USB 3.2 Gen 1×2, USB 3.2 Gen 2×2 ...

Ама дали ще върши нещо по-различно?

Пп. Сега го питай и другото - Standard‑A или Standard‑B - и съвсем ще го ошашавиш!

Мен ли да ме ошашави ?

Само си погледни поста - Ама дали ще върши нещо по-различно? - и ще разбереш кой е ошашавения.

преди 52 минути, Rustborn написа:

Мен ли да ме ошашави ?

Само си погледни поста - Ама дали ще върши нещо по-различно? - и ще разбереш кой е ошашавения.

Говори се за телевизор, не по принцип!

преди 56 минути, цър-вул написа:

Какво става след форматиране и качване на нови файлове? Какво съобщава ТВ? Може и снимка на ситуацията

Телевизор с USB 3.0?

Да, има още от 2018, може и по-стари да има - примерно този: 54.6" Sony KD-55XF7596 - Specifications

115.5" Hisense 116UXQ - Specifications

97.5" Sony K-98XR5 - Specifications

преди 6 часа, Rustborn написа:

2 - Виж порта да не е 3.0, ако е смени на 2.0

Как се сменя порт на телевизор.... ХАХА

преди 53 минути, Belefor написа:

Какво става тук ? Все едно съм във форума на четвърти километър... От ден на ден изпростявате все повече и повече.

преди 1 час, Belefor написа:

За конектора ли питаш - заради цвета или по- навътре?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.