Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е най-евтиният VoIP доставчик за България?

Featured Replies

Кой е доставчика с най-ниски цени за разговори в България? Аз ползвам в момента VoipDiscount и говоря за 2ст/м. с цялата страна. Нещо по-изгодно? А да има начин чрез VoIP да звъня на мобилни на по-ниска тарифа?

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

tigertron: Сдържай се от такива постове, отговаряй без убиди и с добър тон или съобщенията ти ще бъдат изтривани без предупреждение!

Специално за Сульо. Ползвам VoIPStunt за един евроцент на минута. Вече четвърти месец. Да си правят сметка те за колко пари ще си купят сървиса от БТК.

За Естарио, това е цяла плеяда от сървис провайдери, които си създават сами изкуствена конкуренция. VoIPStunt, VoIPBuster, VoIPDiscount, VoIPCheap и всякакви подобни. Ползват един същи SIP клиент оцветен с различни цветове и горе долу веднъж месечно разбутват тарифите за да има текучество от единия към другия. Евтин трик, но пък и тарифите са им добри. Специално аз не съм попадал на по-евтин VoIP провайдер. Всъщност, като цяло сървиса им си струва точно толкова колкото си плащаш, но ако си съгласен да живееш с ниското ниво на сигнала (води до звукови изкривявания и паразитни сигнали) и неочакваните дропвания, цената няма грешка.

Така, има и други алтернативи. Вече все по разпространени стават хардуерните SIP UserAgents. С малко безплатни регистрации може да се спретне съвсем прилична мрежа от телефони, като цялото капиталовложение ще е пазарната цена на апаратите. За интернета така или иначе си плащаш.

Ако имаш още въпроси питай. Гизмо_на_Български също е доста запознат с подобни услуги. Вярвам и той може да даде някой добър вариант.

Успех!

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

• Автор

Аз вече имам SPA3102 и съм доста добре запознат с пазара. Все пак исках да знам има ли по-изгодно от VoipDiscount?

P.S Тия Finarea са гении!

• 1 година по-късно...
Кой е доставчика с най-ниски цени за разговори в България? Аз ползвам в момента VoipDiscount и говоря за 2ст/м. с цялата страна. Нещо по-изгодно? А да има начин чрез VoIP да звъня на мобилни на по-ниска тарифа?

VoipRaider - BG Стационарни FREE

SMSListo - BG Мобилни -0.05 евро/мин.

• Автор

Проблемът идва при ползването на SIP протокола, а не на официалния клиент. Тогава цените са различни.

• 9 месеца по-късно...

къде бе батка ги видя тези BG Мобилни -0.05 евро/мин.? я по-добре виж листа с цените .ето истината With SMSLISTO you can call Bulgaria mobiles for only ? 0.155! и това е без ДДС. с него става 0.184.само за справка с newsmobile се говори за 29 ст вече.ай стига сте писали глупости.аман!!!

къде бе батка ги видя тези BG Мобилни -0.05 евро/мин.? я по-добре виж листа с цените .ето истината With SMSLISTO you can call Bulgaria mobiles for only ? 0.155! и това е без ДДС. с него става 0.184.само за справка с newsmobile се говори за 29 ст вече.ай стига сте писали глупости.аман!!!

Ако си обърнал внимание поста е от февруари, от тогава цените със сигурност са се посменили

А по повод най-ниските цени - търсете баланс между качество и цена

Ако си обърнал внимание поста е от февруари, от тогава цените със сигурност са се посменили

А по повод най-ниските цени - търсете баланс между качество и цена

напълно съм съгласен,че е от февруари и цените са се променили,но защо нагоре?сектор комуникации и интернет е единствения на този свят с постоянно намаляващи цени.на другия не знам какво е още biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.