Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв телефон Samsung да си купя?

Featured Replies

Много съм доволен от сегашния си телефон Samsung Galaxy J7, който ми служи вече много години. Но, време е да го сменя, защото батерията вече никак не държи, а и куплунгът за зареждане съвсем се е разшлякал. Но, искам да си купя телефон от същата марка. Търся модел с възможно по-голяма батерия, който ще държи дълго време без зареждане. Какво бихте препоръчали до ок. 1000 лв? Не ми трябват някакви екстри, споменах единственото си изискване.

Влизаш >>>тук<<< , и скролваш надолу, докато намериш модел на Samsung за под 1000 лв. Аз го направих вместо теб, и попаднах на A55 5G. Миналогодишен модел е, и все още може да се намери някъде.  

Аз купих за подарък А17 преди няколко дни. За сега хората са много доволни от него. Нов модел отпреди 3 месеца. Голяма батерия,добри пари.

преди 1 час, Rudy M. написа:

Влизаш >>>тук<<< , и скролваш надолу, докато намериш модел на Samsung за под 1000 лв. Аз го направих вместо теб, и попаднах на A55 5G. Миналогодишен модел е, и все още може да се намери някъде.  

Защо не и по-новия - А56?

преди 1 час, Belefor написа:

Аз купих за подарък А17 преди няколко дни. За сега хората са много доволни от него. Нов модел отпреди 3 месеца. Голяма батерия,добри пари.

За бюджет 1000 лева - А17 е "ниска топка"!

преди 12 минути, jhoro написа:

Защо не и по-новия - А56?

Samsung A55 5G: Active use score 13:27h .

Samsung A56 5G: Active use score 12:08h .

И само за сравнение, един модел на горе-долу същата цена:

Nothing Phone (2a) Plus: Active use score 16:34h .

преди 9 минути, Rudy M. написа:

Samsung A55 5G: Active use score 13:27h .

Samsung A56 5G: Active use score 12:08h .

И само за сравнение, един модел на горе-долу същата цена:

Nothing Phone (2a) Plus: Active use score 16:34h .

Не четеш условията на задачата!

преди 16 минути, jhoro написа:

За бюджет 1000 рева - А17 е "ниска топка"!

Отговаря на изискванията. А бюджета не е 1000 лв., а до 1000 лв. На човека не му трябват екстри. Защо да дава двойно повече пари?!

преди 7 минути, The Lone Star написа:

Отговаря на изискванията. А бюджета не е 1000 лв., а до 1000 лв. На човека не му трябват екстри. Защо да дава двойно повече пари?!

Защо Galaxy A56 5G е по-добър от Samsung Galaxy A17 5G?

Пп. Тук е показан най-добрия А17 - Samsung Galaxy A17 5G 256GB / 8GB RAM

преди 6 минути, jhoro написа:

Не четеш условията на задачата!

Колко пъти да ти казвам да не се опитваш да ме въвличаш в идиотски спорове?... :mad: 

Ем марка ем нема пари...
В този случай май е по-добре лизинг при некой оператор?
Иначе жената е c S24 и се справя доста добре.
Към момента цената му е баш около 1000 лева.

преди 2 минути, Rudy M. написа:

Колко пъти да ти казвам да не се опитваш да ме въвличаш в идиотски спорове?... :mad: 

Отваряш ли се нещо?

преди 6 часа, Sargon III написа:

Много съм доволен от сегашния си телефон Samsung Galaxy J7, който ми служи вече много години. Но, време е да го сменя, защото батерията вече никак не държи, а и куплунгът за зареждане съвсем се е разшлякал. Но, искам да си купя телефон от същата марка. Търся модел с възможно по-голяма батерия, който ще държи дълго време без зареждане. Какво бихте препоръчали до ок. 1000 лв? Не ми трябват някакви екстри, споменах единственото си изискване.

AllView P8 Life - батерията е малко надута, но изкарва по цяла седмица, взех го употребяван за 50 лв. преди време - носен е без протектор, без калъф - жилезен .. за логото - ще лепнеш нещо .. ползвай твоя още поне година и ще се разберем после за еврата ...

Сега сериозно - какво е дълго време за теб? Как го ползваш? И какво ти пречи ако на 2-3 дена зареждаш един телефон за под час - помисли добре какво точно търсиш. От 2016 година много неща се промениха. Аз лично бих се интересувал колко гарантирани на хартия цикъла има все пак батерията, защото накрая най-вероятно ще смениш отново телефона заради същото. Което обезсмисля хвърлянето на 1000 лв. за телефон, по-добре вземи 3 пъти по 300 лв. при 2 год. гаранция и малко гратисен период ще откараш сигурни 6 години, с късмет 10. Иначе виждаш ли се с един апарат да изкараш 10 години? (питам като човек който ги е надвишавал също).

Това дето се сгъва на 3 ката е всичко друго, но не и телефон! Не е нито лошо, нито грозно, сигурен съм, че е с прекрасни показатели на производителност, камери, процесори, памет и т.н., но просто за мен не е телефон! 

Иначе аз за до 1000 лв. бих взел S22 Ultra

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

преди 56 минути, ostavime написа:

Това дето се сгъва на 3 ката е всичко друго, но не и телефон! Не е нито лошо, нито грозно, сигурен съм, че е с прекрасни показатели на производителност, камери, процесори, памет и т.н., но просто за мен не е телефон! 

Да ама втора употреба и със съмнителен живот на батерията?

преди 54 минути, Belefor написа:

Да ама втора употреба и със съмнителен живот на батерията?

А къде има нови?

преди 1 час, ostavime написа:

Синът ми още ползва  S20FE - купи си го чисто нов, тъкмо бяха излезли.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.