Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на смарт часовник

Featured Replies

Май няма раздел за смарт часовници. 

Искам да взема на детето един смарт часовник. За момиче. Трябва да е лесно свързващ се със Самсунг, защото телефона ѝ е такъв. Аз лично ползвам Huawei GT 2 и ми върши супер работа. Мога и сам да направя някакъв избор, но бих искал мнение от някой, който ползва или е купувал дамски такъв. Като за дете не искам да е много скъп, защото в тази възраст нищо не пазят тия деца и почти нищо не ценят, но това е друга тема. Нямам конкретен бюджет. 

За какво му е на детето смарт часовник? Какво ще прави с него? Крачки ли ще мери или нещо друго? Разпознава ли часовника?(аналоговия) Ако е само зарад модата...

PS: Не съм чел/ чувал за дамски смарт часовник. Освен по каишката, едва ли има други, разпознаваеми черти. Взимай му Galaxy Watch, да са от една марка. Успех.

преди 28 минути, *S197* написа:

За какво му е на детето смарт часовник? Какво ще прави с него? Крачки ли ще мери или нещо друго? Разпознава ли часовника?(аналоговия) Ако е само зарад модата...

PS: Не съм чел/ чувал за дамски смарт часовник. Освен по каишката, едва ли има други, разпознаваеми черти. Взимай му Galaxy Watch, да са от една марка. Успех.

Този розовия на мъжки ли ти прилича, толкова ли не можеш да се ориентираш кой е дамски (в случая детски)?

Смарт часовник XMART KIDS KW03G PINK GPS, WLAN

Или пък тези приличат ли ти на мъжки?

Смарт часовник HUAWEI WATCH GT 4 WHITE White Leather Strap 41 MM, GPS, ПУЛСОМЕР, SPO2

Смарт часовник HUAWEI WATCH GT 4 SILVER Stainles Steel Strap 41 MM, GPS, ПУЛСОМЕР, SPO2

Смарт часовник HUAWEI WATCH GT 5 BLUE JNA-B19FC Blue Fluoroelastomer Strap 41 MM, GPS, ПУЛСОМЕР, SPO2

Смарт часовник HUAWEI WATCH GT 6 Purple KSU-B19FC Purple Fluoroelastomer Strap 41 MM, GPS, ПУЛСОМЕР, SPO2

Смарт часовник HUAWEI WATCH GT 5 Pro WHITE JNA-B29F White Fluoroelastomer Strap 42 MM, GPS, ПУЛСОМЕР, SPO2

и други подобни?

• Автор
преди 1 час, *S197* написа:

Те потребностите в днешно време са малко, еле па на децата. Е, да, разпознава го разбира се, ама на дали ще гледа колко е часа. 

Естествено, че е заради модата. 😄

Де да я знам какво ще прави?! Ще си гледа крачки, ще си гледа пулса, ще си мери кислорода и след 5 дни ще ѝ писне, то е ясно. Ще си пуска някакви мелодийки сигурно, ще си сменя картинката на дисплея, някаква аларма примерно... детски работи, то е ясно. Все пак е часовник, на дали ще гледа на него колко е часа. 😂 

Иначе определно има детски, дамски, мъжки... 

Но Галаксито е скъп. Така или иначе ще го унищожи за кратко... предполагам. Сигурно ще иска да види какво се случва вътре и от къде идват музиката и картинките. 

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

преди 4 часа, *S197* написа:

Освен по каишката, едва ли има други, разпознаваеми черти.

Мъжките са по-големи обикновено. Това е основната разлика.

Typically, men's watches tend to range between 38mm to 46mm, 42mm is the most popular men's size. Women's watches range between 26mm and 36mm.

извинявам се за коментара  който беше изтрит

НО 

това е моята истина може и да греша.

НО каквото съм казал е станало  за сега ....

думам ти дъще сещай се снахо ....

@ostavime

аз бих инвестирал в нещо да може.... занаят професия  знание 

да запали огън

да нъпълни  кофа вода от кладенец

итн

Разгледай в Temu  и Aliеxpress има много предложения /реплики/ на скъпи смарт часовници на цени до 50-60 лева. Имат всички функции на скъпите и даже някои допълнителни. Много от тях имат вградена камера и могат да се провеждат директно видеоразговори. Нямат гаранция, но работят добре. Преди 2-3 си взех часовник Sanda /реплика на Casio G-shock/ от Алито и няма ядове.

Преди 2 години купих Детски смарт часовник Canyon - Sandy, 53mm, 1.44", розов

Цитат

Детският смарт часовник Canyon Sandy разполага с всички функции, необходими за наблюдение над вашето дете - проследяване на местоположението, спешни повиквания, SOS бутон и др. Поставете 2G SIM карта в часовника и ще получите информация за точното местоположение на детето ви, визуализирана на вашия смартфон чрез приложението Canyon Life. Благодарение на GPS сензора можете да проследявате местоположението на детето си с точност до 5 метра. Използваните алгоритми пестят батерията, като издържа до 2 дни употреба и до 4 дни в standby режим с едно зареждане. Часовникът е оборудван с важни функции като бутон SOS, двупосочни разговори, беззвучно обаждане, крачкомер, камера, фенерче и игри. Съвместим е с Android и iOS, което го прави най-доброто решение за безопасността на вашето дете в училище, по време на дейности на открито и на разходки!

Не е нещо особено, но за тези пари толкова.

Часовниците не са ми сила, но понеже онзи ден подарих един ми се наложи да прочета и изгледам доста материал докато избера. Ползват се  самсунг телефони, предишния път логично избрах и часовник на самсунг - Галакси уотч актив 2 ако не се лъжа. Типично женски, харесаха го вършеше работа, но и типично за самсунг часовник всяка вечер си на зарядното. И сега пак бях тръгнал за самсунг Samsung Galaxy Watch8 но от видяното и прочетеното - батерията е същия у*й.  Минах на китайците Huawei Watch 5 и то 46 мм и поне на вид много се хареса нищо че е наистина голям за жена, но формата е по-скоро джендърска и не стои лошо. Но, тук забележката е тегавата връзка с телефон който не е Huawei. (поне за мен е тегава).  Специално за дете - Huawei Watch Fit 4 например,  или направо някой от така наречените band/гривни - много по дълъг живот на батерия, цени има всякакви.... Huawei Watch Fit 4 мисля върви между 250-300 лева.  Ако търсиш нещо по-здраво но бюджетно - няма да намериш, много пластмаса и обикновенни стъкла.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.