Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тълкуване на характера по очите

Featured Replies

Здравейте

Преди 2 седмици по време на лекциите преподавателката ми каза че погледа ( очите )на човек говори много.

Има три неоспорими факта.

- очите са единствената видима част от нашият мозък

- очите не растат с възрастта

- очите са биологични камери с милиони пиксели

Но на Земята съществуват хора, които могат да четат нашето вътрешно Аз именно през този орган. Буквално! Винаги съм се чудел как става. Не става дума за телепатия или астрално четене. Предполагам че е някакъв вид енергийно взаимодействие. Допитах се до ChatGPT, но този чат бот нищо не знае по тази тема главно защото няма много информация изписана по тази тема в интернет. Напълно възможно е от очите да излизат някакви невидими светлини, които при подходящо обучение могат да бъдат разкодирани от човек в тази сфера. По същият начин както котките виждат доста добре в тъмното, а ние не можем. Да не говорим за кучетата които чуват доста добре звук, които ние хората не можем.

Под вътрешно аз имам впредвид почти всички черти на самоличността, интелекта и преживения опит. Звучи нещо като научна фантастика, но е напълно реално. Просто няма много информация по темата в интернет. Но се знае че има такива хора по Земята

Пък и нищо чудно да съществува технология която да го може това четене също толкова добре както човек. Все пак вече е възможно четенето на мисли макар и частично.

Вие какво мислите

Copilot_20251224_075724.png

преди 10 минути, Triple M написа:

очите не растат с възрастта

Това не е вярно и е мит. Очите растат и се променят, променя се лещата, мускулите и така нататък.

Is it true that we are born with our eyeballs already full grown? - American Academy of Ophthalmology

Do Your Eyes Grow? How Your Eyes Change as You Age

преди 47 минути, Triple M написа:

Здравейте

Преди 2 седмици по време на лекциите преподавателката ми каза че погледа ( очите )на човек говори много.

Но на Земята съществуват хора, които могат да четат нашето вътрешно Аз именно през този орган. Буквално! Винаги съм се чудел как става. Не става дума за телепатия или астрално четене. Предполагам че е някакъв вид енергийно взаимодействие. Допитах се до ChatGPT, но този чат бот нищо не знае по тази тема главно защото няма много информация изписана по тази тема в интернет. Напълно възможно е от очите да излизат някакви невидими светлини, които при подходящо обучение могат да бъдат разкодирани от човек в тази сфера. По същият начин както котките виждат доста добре в тъмното, а ние не можем. Да не говорим за кучетата които чуват доста добре звук, които ние хората не можем.

Под вътрешно аз имам впредвид почти всички черти на самоличността, интелекта и преживения опит. Звучи нещо като научна фантастика, но е напълно реално. Просто няма много информация по темата в интернет. Но се знае че има такива хора по Земята

Пък и нищо чудно да съществува технология която да го може това четене също толкова добре както човек. Все пак вече е възможно четенето на мисли макар и частично.

Вие какво мислите

Представи си, че си сложа едни лещи или съм със слънчеви очила. Какво ще прочетеш тогава?

преди 1 час, Triple M написа:

Здравейте

Вие какво мислите

Едва ли само по очите може да се гадае за човека. Но може да се гадае по физиономията и това е цяла наука или изкуство за гадаене по физиологичните черти на лицето наречено Физиогномика. Лицето с всички негови черти образува една цяостна картина, към която може да се добавят и характеристиките на физическото тяло. Съвкупността от всички тези елементи може да даде един завършен профил за човека и има психолози които могат да направят анализ за характера на човека и дори неговото здравословно и психиеско състояние. 

Физиогномиката е древно „изкуство и наука“, която изучава връзката между чертите и формата на човешкото лице (чело, очи, нос, уста) и характера, темперамента и личностните особености на човека, целейки да разкрие вътрешния му свят чрез визуална психодиагностика, като съвременните й поддръжници я представят като метод за самопознание и разбиране на другите. 
Основни аспекти:
  • Визуална психодиагностика: Чрез анализ на пропорциите и формите на лицето, както и отделните елементи (чело, вежди, очи, нос, устни, брадичка), се опитва да се изгради психофизиологичен портрет.
  • Топология на лицето: Разглежда формата на лицето като цяло (овално, квадратно, триъгълно) и отделните му части, които носят информация за характера.
  • Силни и слаби страни: Помага да се идентифицират както положителните черти, така и скритите недостатъци, което подобрява отношенията, тъй като води до по-добро разбиране на другия.
  • Инструмент за самопознание: Позволява на хората да опознаят себе си, своя потенциал и да разберат „езика на лицето“ като диалог между външното и вътрешното.
  • Разграничение от мистиката: Въпреки че има корени в древни традиции, съвременната физиогномика се стреми да бъде обективен метод, базиран на измервания, пропорции и наблюдения, а не само на мистицизъм. 
Как работи (според последователите):
  1. Наблюдение: Внимателно се разглеждат чертите на лицето.
  2. Анализ: Всеки елемент се интерпретира според специфични правила – например, формата на носа, височината на челото, формата на устните, разстоянието между очите.
  3. Комбинации: Анализират се комбинациите между отделните черти.
  4. Изграждане на портрет: Създава се цялостен профил на личността. 
Физиогномиката се представя като практично ръководство за разбиране на хората, без да са необходими години познанство. 

• Автор

Аз знам че е възможно. Просто си нямам представа към кого да се обърна.

Пък и съм бил личен свидетел на такъв феномен в известна степен. Думите очите са прозорец към душата ми бяха казани няколко пъти. Тоест става дума може би за проникване. Почти всичко за другият човек беше познато. Когато на някои бяха затворени очите имаше отказах което намеква че не става дума за четене на черти по лицето или цялото тяло.

Същото се случи с хора от дадена снимка. На тях също имаше попадения. При това доста точни.

За снимката вече е ясно отговора - Във вселената не съществуват изолирани системи и всяка частица се намира в мигновена връзка с останалите. Това може да противоречи на някои закони, но може би е истина.

Според ChatGPT

Цитат

Снимката „улавя“ не само външния образ, а и енергиен отпечатък на човека

Екстрасенсът твърди, че може да:

„настрои“ съзнанието си към този отпечатък

усети емоции, здравословно състояние или житейски проблеми

Често се използват понятия като:

астрална връзка

морфично поле

квантова свързаност (термин, който обаче не се използва коректно в науката)

Аз се интересувам само от това как става самото четене. Къде се извършва обучението. Може би в будитски храм или в някоя секретна секта.

преди 4 часа, Triple M написа:

Напълно възможно е от очите да излизат някакви невидими светлини

"Очите му светеха като на стар Зил фаровете" - пил е. 

преди 59 минути, Triple M написа:

Аз се интересувам само от това как става самото четене. 

Никак не става, не съществува такова нещо.
Ти просто си един наивен човек на когото не му работи функцията „критическо мислене“ на мозъка му.
Имаш прекалено голяма склонност към ирационално мислене.
Направо си готов да станеш последовател на някоя свирепа секта, в която да те ползват за сексуално задоволяване на перверзния ѝ гуру и на неговите най-близки болни мозъци.
То ти сам си го търсиш точно това де, предвид мозохичните ти страсти.
То и психотерапия не помага на такива като тебе, безнадежден случай си.

• Автор

Напротив има такова нещо. Просто е трудно да се намери достоверен източник на информация. Пък и съм бил свидетел на подобно явление.

Очите прозорец към душата

https://www.marica.bg/lajfstajl/cvetat-na-ochite-opredelq-sadbata-vi

Предполагам че може да се намери информация в английски сайтове

Много духовни и  New Age автори твърдят, че очите разкриват енергията, характера или „душата“ на човек. Те вярват че психиците могат да „прочетат“ енергийни информации включително от снимки на очите. По този начин  да възприемат лични черти или състояния. Това е духовна, а не научна интерпретация.

може да се прецени човек какво мисли ако му се проследи погледа на къде гледа 

иначе имам дарба да преценявам хората  по лицата 

и да ви кажа доста некачествен човешки материал има 

• Автор
току-що, Banesc написа:

може да се прецени човек какво мисли ако му се проследи погледа на къде гледа 

С това съм напълно съгласен. Но аз говоря за нещо много по мощно като средство. 

да ви кажа 90 % са мошеници  нещо лъжат 

току-що, Triple M написа:

С това съм напълно съгласен. Но аз говоря за нещо много по мощно като средство. 

става но е доста трудно

много няблюдение изисква и не си заслужава може просто  да следваш действията и реакциите 

По очите се познава дали е болен човек. Останалото което е изказала преподавателка са мимиките около очите, но не само те носят информация. 

Очите може и да "греят", т.е. като очите на здрав човек, но по мимиката разбираш дали човек е искрен или не в своите чувства и дали е съпричастен към момента с теб или обстоятелствата около теб.

Да, очите на човек са израз на неговата душа, но не само те, а и все цялото лице. Има ли някакво несъответствие из между изразената емоция върху лицето и чувствата му, то покрай очите, а не само в тях, се проличава. 

Окото е сложен орган. В неговото поведение участват множество мускули, които си личи дали са под контрол или са резултат на първосигнална реакция. 

Затова и има тази метафора: По очите може да тълкуваш човека! 

преди 13 минути, (:IдioiдI:) написа:

Затова и има тази метафора: По очите може да тълкуваш човека! 

тва са ейчарските номера  като глупотевината  за езика на тялото

но не се  прави равносметка  че езика на тялото и съответното  действие може да  значи минимум 2 неща

докато някой ти  се усмихва и му лъщат очите и си мислиш че е весел всъщност си представя как те висва обесен  на някой стълб и  тази представа го прави щастлив

що се отнася за досието което съм направил за Triple M

човек с малък житейски опит

джен зи

жертва на образователната система

зяпащ в телефоня

перфектен материал за кукловодите

поддава се  на манипулации

съобразява се  каквото другите говорят за него и доста често бива подвеждан

съобразява се със социума и "какво ще кажат хората "  вероятно има роднини от бКП родители баби 

занимава се с материя и знание за което не е готов.

лупсва му практика

общувал е с много хора но взима предвид само публичния образ  на хората с които е  общувал.

досие на  (:IдioiдI:)

учил недоучил

жертва на образование и пропаганда

вероятно  наложено му образоване на сила по макаренковски 

и в двете досиета  не се отчита  грешката и виновника- образователната система  

има хора неподатливи на обучиние

или които не са готови за съответното знание 

и го назубрят  без да го разбират .

целта

получаване на лист хартия

със заглавие - диплома 

която ще посзулжи за заемане на държавна чантажииска работа 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.