Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

напрежение в обществото след въвеждане на еврото

Featured Replies

• Автор
преди 42 минути, The Lone Star написа:

И сутрин е същото. До края на месеца ще се оправи.

Интересно, че досега не са ми върнали 1 евро както и 2 цента като ресто.

на мен са ми  върнили всичко ама вчера ме е излъгаха 60 цента нямала тинтири минтири и не погледнах 

не трябва да има никакво доверие 

• Отговори 99
  • Прегледи 2,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Който има проблеми с Еврото да ми го праща, ще се жертвам да го взема.

• Аз съм напрегнат, че 50 цента са по-големи по размер от 1 евро и като си правя пирамидка не е като при левостотинките... Таааа... от това много се напрягам! Ееееее..., то и 5 върху 10

• цър-вул
    цър-вул

Лъжец и подстрекател! Цените - напротив - наполовина са. В евро

Публикувани изображения

преди 48 минути, The Lone Star написа:

И сутрин е същото. До края на месеца ще се оправи.

Интересно, че досега не са ми върнали 1 евро както и 2 цента като ресто.

Заменям 4x2 цента (2026) и 1 € (2006 - Гърция - много редко) за банкнота (или 2) от 5 $.

Моля кибиците да не се обаждат, като не разбират от нумизматика!

преди 41 минути, The Lone Star написа:

Нямам никакви долари. Само един цент имам.

Извинявай, банкнота от 5 € имах предвид, Кракра ме разсея и понеже съм емпат, се разстроих и изобщо разконцентрирах...

преди 49 минути, Banesc написа:

на мен са ми  върнили всичко ама вчера ме е излъгаха 60 цента нямала тинтири минтири и не погледнах 

Аз казах ли ти...

Мисля бех ти писал (най-добронамерено), че ми мязаш на потенциална жертва на пирамидална, телефонна (известна още като балконска) и каквато друга се сетиш измама.

Нищо, както (приблизително) вика и The Lone Star, ще ги избиеш отнейде. Само не се фащай на покер с пенсионери, че...

Имах през миналия век ена възрастна (тогава ми изглеждаше така... даже се шегувахме, че е белогвардейка) учителка по руски. Страшен пич (в превъзходната степен на това понятие... като черти на характера имам предвид). На една екскурзия, влезе резко в стаята и ни гепи, че играем покер. На дребни с'тинки. Не ни се кара, не ни прати по леглата... седна и за нула време ни обра (а ние се имахме за играчи от сорта на... Стюарт Ерол Ънгар, да речем), след което сами отидохме да си легнем.  На другия ден ни ги върна, но никога не забравих урока ѝ... нея също. Съмнявам се, че още е жива, но бих искал да е така. И да е здрава.

едит: и изобщо, @Banesc, (да се сезира и @Banesc54), oт финансовата (па и от традиционната) Кама Сутра можеш да си извадиш само една поука. Ш'та плющат както и да застанеш.

преди 5 часа, M.Николов написа:

Чудно, имам някакви евроцентове отпреди години, които не ги намирам в този каталог.

Интересно, година, държава, номинал...?

преди 2 минути, M.Николов написа:

Не зная държавата, 1 цент с дъбови листа отзад.

Това ли?

Spoiler

175973729172189.jpg

Защо тази монета струва 45 хил. евро

Колко е вярно е друга бира.

преди 7 часа, M.Николов написа:

Чудно, имам някакви евроцентове отпреди години, които не ги намирам в този каталог.

1 евроцент 2002 - 2025, Германия - uCoin.net

преди 2 минути, M.Николов написа:

Да.

А стига бре?😄

Как ще взема да забогатея.

А някои хора не вярваха, че с еврото ще станем по-богати. :) 

преди 1 час, Banesc написа:

държавата се очаква да блокира ....   бизнеса  се затруднява във връщането на ресто 

В тоя смисъл, бих те разбрал, ако кажеш/напишеш - Държавата – това съм аз! (L’État c’est moi)

Ще се смахнеш бе, пич! Преди държавата. Освен ако вече... бе, нема те мисла и теб, колкото и да ти се кефя понякога.

преди 7 часа, Banesc написа:

Извинявай, ше влезна в леко (или тежко, трудно ми е да преценя) несъответствие със самообявяването си за емпат, ама... вече половин ден се смея, га се сетя за тва...

преди 7 часа, Banesc написа:

Имаше един негър 50 cent, не тебе ще ти викаме 60 cent.

_20240426221721-high.jpg?enable-io=true&

преди 2 минути, Banesc написа:

прехвърлят си топката мотаят те 

Teбе те мотаят. Аз нямам проблеми, а и не нося кеш в номинали от 500€ - за такива трансакции си имам телефон

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.