Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пазете се от сектите!!!

Featured Replies

• Автор
преди 3 часа, (:IдioiдI:) написа:

Това не е вярно! По вероятно е някой близък на такъв болен да залитне към тях. 

Обект (цел) на сектите са хора с психични проблеми (основно), т.е. от това (явление) еднакво са застрашени и здрави и хора със здравословни проблеми. 

Казваш "главно", ОК, но твоя "вопъл" е "след дъжд, качулка"! Или считаш, че в този форум са предимно хора със здравословни проблеми ли?! :) 

Лично аз имам здравословни проблеми, но такива секти "бягат" като "дявол от тамян" :) 

Може би си вземам правилното лекарство - алкохол. :beer: 

Отново залиташ в твои страхове и не мисля да съм съпричастен към този твой пореден страх! :) 

Аз казах! 

п.п. Жената забеляза, че обобщаваш здравословните проблеми.   

И близките, но също и болните. Видяхте ли мненията от снимките по - горе, разни болни търсят да се лекуват с някаква шамански огледала, вместо да се уповават на традиционната медицина?

Да напомня ли и за случая на онази болна от рак жена, отишла да търси лечение в Бразилия при един мошеник, държавата ни изпрати самолет, за да бъде прибрана да почине на родна земя сред близките си? Жена, болна от рак!!!!

На нашите техен приятел навремето, почина от тумор в главата. В месеците, преди да почине, бяхме заедно на санаториума в Банкя, аз бях първо с мама, после с баба, той беше там с брат си. Като му гостувахме в неговата стая, бях на 14 години тогава, и бях впечатлена човекът колко много книги имаше на тема християнство и ги четеше. Малко не ми хареса това, видя ми се странно такова залитане по вярата изведнъж..................

И аз съм болна, но не съм тръгнала да търся утеха в религията. Може и да не съм много вярваща, но не съм и по крайностите. Моята утеха в началото беше.........Фреди Меркюри. Точно така, прочетох биографията му в читанката, изчетох и изгледах де що има за СПИН, защото за останалите болести, свързани с имунната система, няма нито книги, нито филми. Фреди и спомена за неговата музика беше това, което ми даваше сили. Покрай Фреди се научих да бъда малко повече егоист, да мисля малко повече за себе си и да не отлагам нищо.

Поздрави:

Пазете си близките от всякакви измамници!!!!

Цитат

Тоя Ивайло Калушев е пълен психопат и мръсник. Имаше будистка секта с един Деян промиха мозъка на мъжа ми. Накараха го да си дари спестяванията. Опитаха се да го откъснат от мен и децата. Бяха забегналия в Перу по едно време. Големи мръсници.

• Автор

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.