Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся работещо приложение за смяна на ID при обаждане

Featured Replies

Търся работещо приложение за смяна на идентификацията ми при обаждане по телефона. Т.е. да изписва друг номер на телефона на получателя. Трябва ми защото от няколко номера ми звънят доста често / непрекъснато. Пробвах някои, но май всички са платени, а и повечето не работят в България.

Разрешен от tchanev

Ако искаш да върнеш обаждане ,може да си скриеш номера, напълно безплатно и законно,предлагано от операторите

Spoiler

#31# + номер

Ако някое приложение обещава „истинска смяна на Caller ID безплатно“, по-добре го избягвай. Най-често е измама или събира лични данни.

Ето няколко платени работещи приложения: 

TextNow – безплатен втори номер (САЩ/Канада), работи през интернет

Dingtone – дава втори номер, евтини разговори

Hushed – платено, но много надеждно

Skype Number – официална услуга на Microsoft

📌 Тук не сменяш Caller ID на твоя номер — просто използваш друг номер, който е законно твой.

• Автор
  • Решение

Мерси Нушо, това със скрития номер вече го правих, без резултат. Сега ще пробвам приложенията, жалко че не са безплатни ...

Ще дам отзиви малко по късно ...

преди 2 часа, tchanev написа:

Мерси Нушо, това със скрития номер вече го правих, без резултат. Сега ще пробвам приложенията, жалко че не са безплатни ...

Ще дам отзиви малко по късно ...

А каква е целта?

Идентификацията на повикващия (Caller ID) се прави или не от оператора, не от апарата!

преди 13 часа, tchanev написа:

Търся работещо приложение за смяна на идентификацията ми при обаждане по телефона. Т.е. да изписва друг номер на телефона на получателя. Трябва ми защото от няколко номера ми звънят доста често / непрекъснато. Пробвах някои, но май всички са платени, а и повечето не работят в България.

Блокираш номерата. Толкоз ли е трудно?! И никой не звъни просто така без причина. 

• Автор
преди 3 часа, plamen_petrov_80 написа:

А каква е целта?

Да разбера кой ме тормози !

преди 25 минути, Емил Костов написа:

Блокираш номерата. Толкоз ли е трудно?! И никой не звъни просто така без причина. 

Не е трудно - май така ще стане накрая, и все пак съм любопитен...

И как очакваш да разбереш това?

Ако изобщо ти вдигнат някога (или ако изобщо могат да бъдат набирани) очакваш да ти кажат кой се обажда и защо звани на един трети човек (теб) просто така, на случаен позванил?

Не можеш просто да се обадиш от Пощата (предполагам все още съществуват телефонните кабинки)? Ако номера ти е единствения проблем.

преди 41 минути, tchanev написа:

Да разбера кой ме тормози !

Не е трудно - май така ще стане накрая, и все пак съм любопитен...

Не накрая, а така се прави. Иначе ако те притесняват излишно подаваш жалба в полицията, тя изисква информация от оператора и нещата си идват на място начаса.

:offtopic_s:

- Ало, топлофикация ли е?

- Не. ВиК е!

- И на Вас да Ви е@а мъмътъ!

• 1 месец по-късно...

И на мен ми се е случвало по 10 различни номера, ама не им вдигам - причина няма, нямам кредити, не дължа никому нищо - е, накрая си смених номера и всичко приключи ) Блокираш ги, но те после звънят от други, да не говорим, че една ми прилагше и телефонен тормоз - ама нея я знам коя е..... Това е най-добрия вариант - сменяш номера и толкоз, защото ако ти вдигнат после може да се озовеш с голяма сметка - може и измамници да са....

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.