Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква е тази тема?

Featured Replies

Влизам във форума и стресната виждам новия му облик! Ами, не ми харесва! Доссега си карах със старата класическа тема. Може ли да знам кой идиот даде тази идея за тази изключително нелепа и тъпа визия на форума? Едно време имаше хора с вкус за естетика при графичните изображения, сега и това замина. Жалко.

Много е грозно.

Който не му харесва - знае къде е вратата или да си вдигне сам форум, ама да си напише и кода сам, а най-добре и "желязото" да си проектира и изработи пък накрая да вземе да си напави и собствен интернет, че този както е тръгнало и него ще го развалят ...

Дано след ъпдейта през който преминава сайта всичко което липсва да се върне малко по малко и да се изчистят бъговете все пак за това си трябва време и търпение.

преди 1 час, Anneliese написа:

Влизам във форума и стресната виждам новия му облик! Ами, не ми харесва! Доссега си карах със старата класическа тема. Може ли да знам кой идиот даде тази идея за тази изключително нелепа и тъпа визия на форума? Едно време имаше хора с вкус за естетика при графичните изображения, сега и това замина. Жалко.

Защо не ти харесва? Започна да прилича на фейсбук. Ето ти фейсбук и калдата в едно.

На мен ми харесва. Браво, много свежо! [ тук ми се иска да пусна палец нагоре и усмихнати емотикони, но не ми работят бутоните]

браво ,най накрая тъмно ... с другото ще свикнем

нека да изчакаме пълното обновяване

Новите теми излизат под средата на главната страница в дясно, а и с тези картинки голямо скролване пада... Липсва и опцията със стрелката най-долу в дясно, с която се връщаш в горната част на страницата... което не е болка за умиране ако всеки ползва натискането на скрола и движението с мишката.

секцията "подобни теми" е бъгава, показва тая тема няколко пъти

преди 2 часа, Anneliese написа:

Влизам във форума и стресната виждам новия му облик! Ами, не ми харесва!

Като не ти харесва - напусни форума! mad Няма да липсваш на никого, и без теб Калдата ще е едно по-хубаво място.

преди 25 минути, Joss Bomon написа:

Липсва и опцията със стрелката най-долу в дясно, с която се връщаш в горната част на страницата...

Културните браузъри го могат това - с цъкване по таба.

преди 2 часа, Anneliese написа:

Подритваш си профила. После да не питаш във фейса как да си направиш акаунт тук, за да се свържеш с вашите.

преди 6 минути, Rudy M. написа:

Културните браузъри го могат това - с цъкване по таба.

Не е нещо важно липсата, а и надали някой ще промени предпочитанията си за браузер заради това...

Най-долу в темата се мъдри и това:

image.png

преди 2 часа, Bubbles написа:

Ай ся, Ко ти е виновен тоз телевизор?

Мислех, че проблемът е в моя телевизор, но явно и при други го има.

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Новите теми излизат под средата на главната страница в дясно, а и с тези картинки голямо скролване пада...

За първото причината се оказа блокера на реклами. Блокирах свободното място и после изтрих рестрикцията от настройките и се оправи. А за картинките за подразделите са предвидили едно + най в дясно на раздела:

image.png

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.