Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна - Част 2

Това е част 2 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Ще ходят да почиват в европата сигурно ? Не знам защо си теглят парите ,те нали нямаха пари ,бяха бедни хора? Някъде пишеха из медиите ,че ги било страх да не им ги вземат парите зареди войната ,че възможно ли е това ? Не мисля.

Тоест, искаш да кажеш, че нямат доверие на управляващия елит?

А ти имаш ли им доверие при положение, че народа им няма такова?

• Отговори 10,1k
  • Прегледи 153,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Велика! И понеже хора, които чета казват, че следят и двете страни, нека ми кажат - Има ли измежду укрите някое съществително, което поне да е приблизително встрани от Маргарита Симонян или по-точно М

• Едни фашаги бият други фашаги заради руски фашага, яко, бис. Казачья Лопань са я взели, има десетки видеа, но Святогорск не, нито пък Новопавловка вляво от Орехов, всъщност тесларят ги отдясно, кажи-

Публикувани изображения

току-що, Звяра! написа:

Тоест, искаш да кажеш, че нямат доверие на управляващия елит?

А ти имаш ли им доверие при положение, че народа им няма такова?

Ако им нямаха доверие щяха ли да гласуват за този елит ?

Аз имам доверие ,но нямам пари в банка, в дюшега също ,баси несправедливия живот lock

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Ако им нямаха доверие щяха ли да гласуват за този елит ?

Аз имам доверие ,но нямам пари в банка, в дюшега също ,баси несправеднивия живот lock

А имат ли избор?

В смисъл, има ли кого друг да гласуват освен за вожда?

преди 2 минути, Звяра! написа:

А имат ли избор?

На теб кой ти е вожда ? Палячото ли ?

току-що, Звяра! написа:

А имат ли избор?

Имат избор ,всеки има избор ,ако нямат избор негласуват ,а виж винаги при избори каква висока изборна активност имат няма как това да е така ако народа им не е доволен.

Ето имат избор ,не е само една партия.

https://politpro.eu/bg/rusiya/partii

преди 4 минути, nusho73 написа:

Той се е притеснил за проблемите на РФ и Украйна повече от тези които са в нашата държава.

преди 11 минути, nusho73 написа:

преди 11 минути, AAUUXX написа:

Имат избор ,всеки има избор ,ако нямат избор негласуват ,а виж винаги при избори каква висока изборна активност имат няма как това да е така ако народа им не е доволен.

Ето имат избор ,не е само една партия.

https://politpro.eu/bg/rusiya/partii

Той се е притеснил за проблемите на РФ и Украйна повече от тези които са в нашата държава.

Сладури!!!

Заблудени сладурчета!

преди 3 минути, Звяра! написа:

Сладури!!!

Заблудени сладурчета!

Имат 5 партии парламентарно преставени ,а казваш че нямат избор ?

Какво искаш да покажеш с това ? Какво като са забранили една партия ?

току-що, AAUUXX написа:

Какво искаш да покажеш с това ? Какво като са забранили една партия ?

Не е само една, а беше единствената, която иска да промени политиката в Русия! )

преди 6 минути, Звяра! написа:

Сладури!!!

Заблудени сладурчета!

Ти и където да отидеш да избираш,ще избереш от трите най дългия.

нещо като оня виц , Отишал един тираджия при един овчар и казал искаш ли да позная какъв си,обаче ще ти взема една овца ако позная. Очара се съгласил ,тираджията овчар си ,е позна. Тираджията си избрал една овца и тръгнал,. Овчаря се провикнал . Искаш ли аз да позная какъв си ? Да ! Тираджия си ,е как позна ! От цяло стадо да ми вземеш кучето !

Или от цял чувал с ......... да хванеш пърмака

Не е само една, а беше единствената, която иска да промени политиката в Русия! )

Хубаво ,но изглежда че Русия не иска да промени политиката ? Мислиш ли например в Украйна ще допуснат партия която иска да промени политиката? Дори забраниха една опозиционна партия именно за това. В държава от ЕС дали ще позволят на партия решила да промени политиката на съюза ? Съвсем не мисля това.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Хубаво ,но изглежда че Русия не иска да промени политиката ? Мислиш ли например в Украйна ще допуснат партия която иска да промени политиката? Дори забраниха една опозиционна партия именно за това. В държава от ЕС дали ще пизволят на партия решила да промени политиката на съюза ? Съвсем не мисля това.

Това не трябва ли да се реши от народа, а не от някой, който се мисли за вожд?

След като вожда е сигурен, че народа го иска защо тогава отстранява всички партии, които не са съгласни с начина му на управление?

преди 1 час, AAUUXX написа:

Добро утро ,

Ще пращат докато има доброволци ,след това ще пращат но не по желание. Млади момчета ,лесно се лъжат от големите заплати при договор.

Аз знам че един твърдеше, че пращали новобранци на фронта. Има ли причина да си смениш мнението вече или трябва всеки път да се опитваш да избягаш от това твърдение ;)

току-що, Звяра! написа:

Това не трябва ли да се реши от народа, а не от някой, който се мисли за вожд?

След като вожда е сигурен, че народа го иска защо тогава отстранява всички партии, които не са съгласни с начина му на управление?

Съгласен съм ,но тогава защо не се реши от народа ни членството в нато ,ес и приемането на еврото? Понякога или винаги решава държавата по важни въпроси за народа си. Какво правят в РФ си е техен проблем ,както и в Украйна ,защо да ме изнтересува политическият им живот ?

преди 2 минути, kosyo написа:

Аз знам че един твърдеше, че пращали новобранци на фронта. Има ли причина да си смениш мнението вече или трябва всеки път да се опитваш да избягаш от това твърдение ;)

Не ,когато е правилно формулирано твърдението съм съгласен.

преди 16 минути, AAUUXX написа:

Не ,когато е правилно формулирано твърдението съм съгласен.

Сиреч вече си пращат новобранци на фронта или ти пак сега го откри ;)

Знаеш тук се работи със всякакви наивни хора , откровенни откачалки , хора отдавна откъснати от реалността и не знам към категория да те причисля вече?

Героите от безсмърния полк на обяд

ПВО БАРС-Москва се е проявило отново

Тия са убийствено добри!

преди 4 минути, kosyo написа:

Сиреч вече си пращат новобранци на фронта или ти пак сега го откри ;)

Е отново ли това ? Не ,те не са новобранци в смисъл наборен войник ,те са наемници на договор и са новобранци за тези отишли преди тях на фронта.

😂

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'Проруски в в Румъния: Българската армия е на границата, за ga ни amakyßa'

току-що, акад. проф. д.н. Иванов написа:

😂

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'Проруски в в Румъния: Българската армия е на границата, за ga ни amakyßa'

Снимката е стара ,дунава сега няма толкова вода topsecret

Комсомолеца Кокич сигурно се е скрил зад тях ?

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Снимката е стара ,дунава сега няма толкова вода topsecret

Комсомолеца Кокич сигурно се е скрил зад тях ?

Може да бъде изображение с текстово съобщение

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Ти от кои си ?

Добре си полиран

😂😂😂

Може да бъде изображение с текстово съобщение

преди 54 минути, AAUUXX написа:

Е отново ли това ? Не ,те не са новобранци в смисъл наборен войник ,те са наемници на договор и са новобранци за тези отишли преди тях на фронта.

Помниш ли като ти казах че беше по-добре да признаеш че те подведе тъпата руZка пропаганда , отколкото да изпадаш в такива тъпи обяснения сега . Защо не ме послуша, тогава? Щеше да е по-лесно.

Разбира се че поради ТОТАЛНОТО китайско ембарго на баба Пенка, липсата на сигнал от Старлинка, френските GPS-и и китайския РЕБ и на обяд няма бодра дробонарезка

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.