Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна - Част 2

Това е част 2 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Федерацията може да анексира цялата Украйна и към това движат постъпките на Зеленски. Тя с векове е била в Руската империя.

• Отговори 10,1k
  • Прегледи 153,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Велика! И понеже хора, които чета казват, че следят и двете страни, нека ми кажат - Има ли измежду укрите някое съществително, което поне да е приблизително встрани от Маргарита Симонян или по-точно М

• Едни фашаги бият други фашаги заради руски фашага, яко, бис. Казачья Лопань са я взели, има десетки видеа, но Святогорск не, нито пък Новопавловка вляво от Орехов, всъщност тесларят ги отдясно, кажи-

Публикувани изображения

преди 4 минути, nusho73 написа:

И какво са изрод такъв ?

Ти и като се пенсионираш ще си останеш дете, така че те разбирам. За теб всички са деца. 🤣

Иначе по конституция 18-годишните и нагоре не са деца. Имат право на гласуване, а децата нямат това право.

току-що, attj написа:

Федерацията може да анексира цялата Украйна и към това движат постъпките на Зеленски. Тя с векове е била в Руската империя.

Хаде чакаме.

преди 1 минута, Волен написа:

Ти и като се пенсионираш ще си останеш дете, така че те разбирам. За теб всички са деца. 🤣

Иначе по конституция 18-годишните и нагоре не са деца. Имат право на гласуване, а децата нямат това право.

По коя конституция ,щот в някой конституции стават пълнолетни на 21г и това няма значение дори да са студенти на 40г ,факта е че са били убити в колежа и то на украинска земя.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

По коя конституция ,щот в някой конституции стават пълнолетни на 21г и това няма значение дори да са студенти на 40г ,факта е че са били убити в колежа и то на украинска земя.

В Русия възсратта за гласуване е 18 години. Образовай се:
https://www.consultant.ru/document/cons_doc_LAW_37119/856d6ff1c0e771f2bf66458bbd312b6fb7639585/

Значи според руското законодателство, 18-годишните не са деца.

Но ако ти искаш да верваш на кухата и злобна руска пропаганда, че загиналите в Старобелск са деца, аз не мога да те спра. Вервай. Няма лошо.

преди 7 минути, Волен написа:

Аз ни най-малко не съм против. Нека Путьо използва ядрено оръжие в Украйна, ако му стиска.

Браво. Най-после. Аз още сутринта питах каква би била реакцията ви. Не можа ли още тогава да го кажеш, а трябваше да изпишеш десетанйсет поста?

Само че това "ако му стиска" не го разбрах. Трябва ли да се страхува от нещо? Нима твърдиш че ни управляват двуличници и лицемери, които не биха се отнесли към ядрени бомби в Киев така, както се отнасят към ядрените бомби в Хирошима и Нагасаки ли?

току-що, ivottoshev написа:

Нима твърдиш че ни управляват двуличници и лицемери, които не биха се отнесли към ядрени бомби в Киев така, както се отнасят към ядрените бомби в Хирошима и Нагасаки ли?

Вече ти обясних; няма да се повтарям. Но пак ти казвам: ако Путьо му стиска да удари с ядрено оръжие, с него и с Русия е приключено.

Аз много ще се радвам, така че давай Путьо. Крайно време е гадната руска кочина да бъде приключена.

преди 27 минути, nusho73 написа:

И какво са изрод такъв ?

Нуше, я кажи сега за "децата", че руснаците малко се пообъркаха и вас (русопитеците) объркаха. Кога "децата" са невинни (до коя възраст?) и кога са герои и част от военните действия?

на 25.05.2026 г. в 18:22, БаалБек написа:

Флашче, обвиняваш ТАСС, че са манипулатори и лъжци ли?

Флаш.png

https://tass.ru/armiya-i-opk/27464439

ТАСС публикува раздирателна история: деветгодишна жителка на Бахмут се качва в украински танк, блокира куполата — и танкът след това е унищожен. Разказват бащата и самата момиче.

newspaper

преди 14 минути, Волен написа:

В Русия възсратта за гласуване е 18 години. Образовай се:
https://www.consultant.ru/document/cons_doc_LAW_37119/856d6ff1c0e771f2bf66458bbd312b6fb7639585/

Значи според руското законодателство, 18-годишните не са деца.

Но ако ти искаш да верваш на кухата и злобна руска пропаганда, че загиналите в Старобелск са деца, аз не мога да те спра. Вервай. Няма лошо.

Това го разбрах и дори ти дадох пример, по логиката която пишеш ако децата са на 18г няма проблем че са загинали ? Нормален ли си ?

преди 1 минута, БаалБек написа:

Нуше, я кажи сега за "децата", че руснаците малко се пообъркаха и вас (русопитеците) объркаха. Кога "децата" са невинни (до коя възраст?) и кога са герои и част от военните действия?

Питай @Волен има капацитет в тази област ще ти каже.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Питай @Волен има капацитет в тази област ще ти каже.

Тоест, НЕ можеш и ти да помогнеш? Ясно! Иначе го раздаваш "знаещ"...🤣🤣

току-що, БаалБек написа:

Тоест, НЕ можеш и ти да помогнеш? Ясно! Иначе го раздаваш "знаещ"...🤣🤣

За помщ Лапландеца ще се отзове ,но иначе аз вече го писах на Волен два пъти. Какво е значението дали са деца до 18г или деца над 18г ? Вие каква разлика правите ?

преди 4 минути, Волен написа:

ако Путьо му стиска да удари с ядрено оръжие, с него и с Русия е приключено.

Само ако ни управляват лицемери, които възприемат като нещо хубаво бомбите в Хирошима и Нагасаки, но няма да възприемат по същият начин бомби в Киев, които биха били хвърлени по абсолютно същата причина - спиране на войната и предотвратяване на милиони бъдещи жертви.

Нима твърдиш че ни управляват такива хора?

пп: Дзверо, отивам да вечерям. После пак може да ти обръщам внимание.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

пп: Дзверо, отивам да вечерям. После пак може да ти обръщам внимание.

Еее ,защо го издаде? Играй я играта до последно.

току-що, AAUUXX написа:

Еее ,защо го издаде? Играй я играта до последно.

Избързах само защото съм гладен, а то на вечерята още малко ѝ трябвало до като стане готова. Преебах се angry22

току-що, ivottoshev написа:

Избързах само защото съм гладен, а то на вечерята още малко ѝ трябвало до като стане готова. Преебах се angry22

Нищо пак ще се дегизира )

преди 6 минути, AAUUXX написа:

... по логиката която пишеш ако децата са на 18г няма проблем че са загинали ? Нормален ли си ?

Тази логика ти си я измисляш. Никога не съм твърдял, че "нама проблем" 18-годишни да загиват.

Ако имаш малко акъл в главата, трябва да можеш да разграничиш:

• ВСУ удариха студенстки комплекс, който може би е училище за оператори на дронове. В резултат на удара загинаха 18-годишни младежи.

• Сатанистките укро-нацисти умишлено убиват деца в Русия.

Вие русоробите искате да вервате, че "сатанистките укро-нацисти умишлено убиват деца в Русия". Това ви казва руската пропаганда и вие вервате.

Фактите говорят друго, обаче.

преди 10 минути, AAUUXX написа:

Какво е значението дали са деца до 18г или деца над 18г ? Вие каква разлика правите ?

Топ! lol6

Директно в подписа ми отива. Култово...

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Само ако ни управляват лицемери, които възприемат като нещо хубаво бомбите в Хирошима и Нагасаки ...

Кой твърди, че бомбите в Хирошима и Нагасаки са нещо хубаво.

Хайде стига с тия русоробски опорки. Достатъчно се излагате, няма нужда от повече.

току-що, Волен написа:

Тази логика ти си я измисляш. Никога не съм твърдял, че "нама проблем" 18-годишни да загиват.

Ако имаш малко акъл в главата, трябва да можеш да разграничиш:

• ВСУ удариха студенстки комплекс, който може би е училище за оператори на дронове. В резултат на удара загинаха 18-годишни младежи.

• Сатанистките укро-нацисти умишлено убиват деца в Русия.

Вие русоробите искате да вервате, че "сатанистките укро-нацисти умишлено убиват деца в Русия". Това ви казва ръската пропаганда и вие вервате.

Фактите говорят друго, обаче.

Луганска област в Русия ли е вече ,от кога eek

преди 2 минути, БаалБек написа:

Топ! lol6

Директно в подписа ми отива. Култово...

5лв за авторско право rolleyes

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Луганска област в Русия ли е вече ,от кога eek

Откакто е окупирана от гадните руски варвари.

Освен това вече излезе информация, че в колежът е имал само руски преподаватели и се е преподавало по руска програма. Така че училището си е руско.

Освен това ако загиналите младежи са украинци, защо квичите така? Какво ви пука, че едни украинци са убили други украинци. Айде у лево.

преди 2 минути, Волен написа:

Откакто е окупирана от гадните руски варвари.

Освен това вече излезе информация, че в колежът е имал само руски преподаватели и се е преподавало по руска програма. Така че училището си е руско.

Освен това ако загиналите младежи са украинци, защо квичите така? Какво ви пука, че едни украинци са убили други украинци. Айде у лево.

ти си просто трол...........като Просто Киро😁

току-що, laplandetza написа:

ти си просто трол...........като Просто Киро😁

Лапландец, ти си гледай скоростомерите и не се изказвай неподготвен.

Ако наистина това го мислиш е много жалко ,преди всичко и въпреки всичко не губи човешкото у себе си. Дали у лево или у десно няма значение.

преди 8 минути, AAUUXX написа:

5лв за авторско право rolleyes

😂

Добре ли си, Аукс?

п.п. : За кратко време натрупа мотиви за умствени проблеми...

Редактирано от БаалБек (преглед на промените)

Лапландец, ти си гледай скоростомерите и не се изказвай неподготвен.

слушам! 😁

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.