Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна - Част 2

Това е част 2 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Много пушек много нещо е имало тук

• Отговори 10,1k
  • Прегледи 153,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Велика! И понеже хора, които чета казват, че следят и двете страни, нека ми кажат - Има ли измежду укрите някое съществително, което поне да е приблизително встрани от Маргарита Симонян или по-точно М

• Едни фашаги бият други фашаги заради руски фашага, яко, бис. Казачья Лопань са я взели, има десетки видеа, но Святогорск не, нито пък Новопавловка вляво от Орехов, всъщност тесларят ги отдясно, кажи-

Публикувани изображения

преди 2 минути, attj написа:

Маруся пак е в Донецк и Косич може да я потърси в някой от техните форуми. Пишат на руски или на украински езици. Косьо дали ги разбира поне?

Маруся не ме кефи- не иска да каже защо толкова вярва на тъпата руZка пропаганда ;), която я прави на 2 стотинки след време ;). Нали така?

Няма да научим защо твърдеше че американското оръжие от Украйна се оказало при палестинците. Толкова е жалко за баба Станка... Тя знае всичко , ни не знае кой е написал това ...

Пак спонтанно самозапалване )

Screenshot-20260603-112040.png

Дойде ли време за лудите да излязат на полето ? Толкова е забавно понякога с вас.

Бодра дрононарезка за всички с повече от една гънка ;)

Другари , може ли по-ведро, че имам да ви покажа малко успехи от последните дни ;).

За да видите, че не съм лош ще ви покажа последните нововъведения от био-лабораториите ;)

HJ0-V3VXoAA7JDo?format=jpg&name=large

За по-дълбоко проникване е.

Това да ти ударят кораб от балтийския флот в черноморски конфликт не го разбирам , честно ;)

Сега кой ще охранява сенчестия флот ? @attj сигурно знае ;)

Добро че Аврора е още налична ;)

Героите от безсмъртния полк на обяд

Разбира се че поради ТОТАЛНОТО китайско ембарго на баба Пенка, липсата на сигнал от Старлинка и френските GPS-и и на обяд няма бодра дробонарезка

Това е от убития с едно око да уточня. Така става като ФСБ-то бе си върши работата - нямат 6 патрона да заделят ;).

,,Нетухлим преди 2 часа

В прибалтику надо ответку! 1 раз бахнуть Ярсом, чтобы даже в Лондоне в шаровары навалили. И война сразу закончится!"

преди 4 часа, В. Велев написа:

В някакво училище.

Хайл Путьо! Хайл Путьо! Хайл Путьо!

atad0b.jpg

преди 39 минути, _nib_ написа:

Нетухлим преди 2 часа

Добре дошли на участниците в Петербургския икономически форум.

В Петербур ще вали черен нефтен дъжд и ще мирише лошо.

Заповядайте!

Красота:

No image preview

46 хил. гледания · 878 реакции | В день открытия ПМЭФ укр...

В день открытия ПМЭФ украинские беспилотники атаковали Санкт-Петербург и Ленобласть.

Беспилотники атаковали Санкт-Петербург и Ленинградскую область в день  открытия ПМЭФ, 3 июня — РБК

преди 33 минути, Волен написа:

Хайл Путьо! Хайл Путьо! Хайл Путьо!

atad0b.jpg

Добре дошли на участниците в Петербургския икономически форум.

В Петербур ще вали черен нефтен дъжд и ще мирише лошо.

Заповядайте!

Както вече писах някъде из другите теми на Миро ,че в пърформърсите сте топ - тип топ, вери бест топ и т .н. но само толкова lock

Русоробската медия "Гласове":

Украйна обръща хода на войната. Защо прекратяването на огъня вече е реална възможност

Форумът не ми дава дава да сложа работещ линк. Явно не харесва русоробски медии. 🤣

.

Долните руZZки варвари умишлено удрят жилищни блокове в Киев.

Няма да сломят Украйна, но си гарантират неистова омраза. Гадна варварска сган.

22.jpg

News.bg
No image preview

Песков за удара по Санкт Петербург: Затова продължаваме С...

Това заяви говорителят на Кремъл в отговор на въпрос как Русия ще реагира на ударите.
преди 1 час, Волен написа:

Русоробската медия "Гласове":

Украйна обръща хода на войната. Защо прекратяването на огъня вече е реална възможност

Форумът не ми дава дава да сложа работещ линк. Явно не харесва русоробски медии. 🤣

.

Долните руZZки варвари умишлено удрят жилищни блокове в Киев.

Няма да сломят Украйна, но си гарантират неистова омраза. Гадна варварска сган.

22.jpg

По темата с нацизъма една статия в която е описан процеса ,който за никой небеше тайна.

134240.jpg

препратка към лозунга на белите супремасисти „14 думи“, създаден от Дейвид Лейн, както и към кодирания поздрав „Хайл Хитлер“ („H“ е осмата буква в латинската азбука). На гърдите му е татуирано мотото на СС: „Моята чест е вярност“. Именно този лозунг той превръща в девиз на собственото си подразделение. Светкавиците на СС също стават част от официалната му емблема.
След завръщането си от руски плен подразделението на Кравцов беше включено в структурата на украинската армия – първо в 36-а бригада, а след това в 39-а бригада за брегова отбрана. Нищо обаче не се промени. Символите на СС и мотото останаха.
Много от командирите в Трета щурмова бригада също произлизат от „Азов“ и продължават да поддържат екстремистки възгледи. Не е изненадващо, че те открито възприемат съответната символика.
Подразделение от Трета щурмова бригада прие модифициран вариант на емблемата на бригадата СС „Дирлевангер“ – една от най-прославилите се с жестокостите си нацистки формации през Втората световна война. Променени бяха само детайли от символа – вместо две гранати бяха поставени три. През 2025 г. бригадата публично представи тази емблема на мемориална церемония в Киев. Скандал не последва.
„Азов“ също така нормализира използването на Черното слънце – 

No image preview

Авторитетно американско издание: Армията на Украйна има р...

Руски главорези от нацистката групировка Русич обявяват "конкурс": изпратете снимки на екзекутирани украински военнопленници и ще получите криптовалута:

русич2.jpg

Руски главорези от нацистката групировка Русич се готвят за наказателна акция в Украйна:

русич1.jpg

Руски фашаги от "Славянски съюз":

славянски-съюз1.jpg

славянски-съюз2.jpg

Руски националисти на шествие в Москва:

руски-нацисти.jpg

преди 15 минути, AAUUXX написа:

Вижда се украинското знаме бре D

Руски националисти веят украинско знаме в Москва? Ами натам вървят нещата. 😂

преди 30 минути, AAUUXX написа:

... D

Не е забавно, ни умно изказването ти.
Вие, путиноидите, притежавате неизмерим дефицит. Не владеете руски, нито пък светите в руската история, защото вегитацията ви по форумите е да се мятате на амбразурата в защита на някакъв си червен строй, чрез неудържима носталгия в спомени по опашки за портокали и банани.

Този флаг е черен-жълт-бял. Това е знамето на Руската империя до нашето освобождение от османско. Бузлуджанските аналолизачи не го показваха в пропагандиските филми за Шипка по идеологически причини. Знамето на Украйна е синя и жълта ивица с жълто-син тризъбец в роля на хералдика.

На руското знаме хералдиката следва да е двуглав орел, но тя е заменена от мъртвешка глава с подобавщия ореол от слоган за нациската епоха. Самият Рогозин, който бе бос на Роскосмос и го окраде нагло с обещание към астралния дядо Кабаев, че ще му построи атомна централа на Марс и от там ще защитава Русия от врагове, чрез разни лъчи на смъртта е тръгнал от подобни формации като млад, за да насити адреналина, като смила по пътя си таджики, узбеки, негри, кавказки чурки и пиндоси.

Бензиностанцията с ръждясалите брежневски бомби няма бензин. Без бензин тази деградирала и ограбена от чекиската мафия държава остава без логистика за военната техника, ни за магазините за хранителни стоки, ни за банкрутиралите колхози.

Ха ха ха!
Кабаев е гол и е на ясно, че своите ще го обесят за краката на цървения мегдан. А за да се ускори тази агония - родната балистика на Украйна следва да бие в мавзолея на сатанинската мумия и на "Рубльовка", докато айфончика изтрезнее с апокалиптични драсканици в телеграма "Ботокса капут!".

преди 4 минути, Dr. Doctor написа:

Не е забавно, ни умно изказването ти.

Не съм забавен нито пък умен ,но това е лично мой проблем.

Също и съм малко недикел без очила и не съм видял бялото от знамето.

Та виждам си дубъл доктор и начетен та да ни кажеш тогава повече за Азов? Или този писал статията и онези преди него преди няколко лета са се обркали ,а снимката е продукт на ИИ или фотошоп щото ИИ през 2014г още беше на нечии разработчик на хард диска.

преди 25 минути, AAUUXX написа:

Тоест, като сложиш очила виждаш правилните цветове на знамето черен-жълт-бял , но без очила бъркаш цветовете. Черното го виждаш - синьо, а бялото въобще не го виждаш!?!? Ясно!

преди 11 минути, БаалБек написа:

Тоест, като сложиш очила виждаш правилните цветове на знамето черен-жълт-бял , но без очила бъркаш цветовете. Черното го виждаш - синьо, а бялото въобще не го виждаш!?!? Ясно!

Лоша калибровка на цветовете на телефона - китайците са виновни за това ,плюс недовиждам без очила - аз съм си виновен за това.

Даже и Зверо не го видя, не само аз ,но те и без това тези снимки са от организация която несъществува от много години.

преди 34 минути, AAUUXX написа:

Благодаря, че не го прие лично!
Ако посетиш площад "Свобода" в Будапеща ще попаднеш на противоречива композиция. Започва с бронзова статуя в цял ръст на Роналд Рейгън. Рейгъномиката му катури гнилото СССР-е. Той бърза да пресече паметника на СА (съветската армия) и по-точно на Втори украински фронт. По същата алея попадаш на паметник на партията на унгарските нацисти в готически стил. Паметникът не е голям в стил немска валкирия. Столичани не го възприемат и изглежда занемарен, като пред него има символична стена от снимки на избити унгарски евреи, а няколко метра по-надолу малък градски фонтан "Моисей". И тази композиция завършва с поверия за златната жаба, която изпълнява желания, ако я погалиш.

Вашата фрустрация идва от познат поздрав, но никой не дава точно обяснение за произхода. Мусолини го възкресява от римските времена, но не. На снимки с фюрера ръцете им по различен начин стоят в поза римски салют и възниква въпрос кой пръв го възкресява - Дучето или художника?

Дебили винаги ще се намерят и едно е сигурно, че ако възкръсне фюрера, те няма да го последват, защото няма да им предложи безплатно ай-люлю, бира и нигери в нощните часов, а окопи, фронт и тотална война. Дори в Израел се пръкват по спирки и надлези свастики и стъписани от появата им няма.

А Русич, Славянски съюз и прочие такива цъфнаха в далечната 1993г, защото съветската идеология се скапа и идеологическия вакуум бе зает от нещо по-просто и смилаемо, за да поддържа мнимото величие на русите. Руснаците са шовинисти и резултатът е налице 1/9 от сушата с поробените националности.

И подобна снимка на Азов даде повод на смижурясания скункс, да се разстеле като медуза в креслото и да обяви денацификация и прочие тъпня, защото нефта падна и с него измисления му рейтинг. И реши да повтори Крим наш и си разби зъбите. Едно трикратно ура не можа да изрече, като бабичка с изхвърчяло чене.

45.jpg

offtopic_s

50 + коментари в тази тема са написани от един и същ трол-идиот...

p.s.

Много позитивно и космополитно за развитието на форума...Направо перфектно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.