Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Народно събрание епизод 52

Featured Replies

преди 6 минути, Bubbles написа:

А ти какво предлагаш, никой да не гласува и да си стоят все тиквата, свинята и педофилите?

Гениално.

преди 6 минути, Bubbles написа:

А ти какво предлагаш, никой да не гласува и да си стоят все тиквата, свинята и педофилите?

Гениално.

Точно това предлагам и наистина е Гениално. Защо съм Гений сам разбери. За истински Промени трябват Трудни Размирни Времена- така пише във вашите учебници по История - е, не казват директно това, но нали съм Гений..........................

• Отговори 75
  • Прегледи 1,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Flashback
    Flashback

Няма никакъв смисъл Румен Радев и ПБ да влизат в евтиния пиар на ПеПеругите. Единственият келепир от тези смешни комисии е за самите депутати, които получават допълнително възнаграждение към и без тов

• Flashback
    Flashback

Аз пък му пиша червена точка, че не се оставя ПеПеругите да го вкарат в техния елементарен пиар. Същите ПеПеруги, дето се кълняха в Шиши как бил станал "добър" и му седяха в скута!  Тогава охраната на

• The Lone Star
    The Lone Star

Пълен списък на новите депутати със снимки (Инфографики) Тук са малко по-големи снимките. Дано променят България към по-добро.

Публикувани изображения

преди 21 минути, Bubbles написа:

Screenshot_20260402-041148.png

тоя олигофрен от вашта рода ли е?, черничък един такъв, от западен индустан.

ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ…… ПРОГРЕСИВНА БЪЛГАРИЯ!!!!

ЧИСТО биологичната случайност именно генерал-майор Румен Миланов да е временният шеф на новото НС, е гротескова контра-метафора на идеята, че системата ще бъде разформирована.

Не, системата никога не може да бъде разформирована със същите хора.

Редови милиционер в Народната милиция на Живков от 1975 г. до 1989 г. При Любен Беров - шеф на КАТ в София.

При Виденов - зам.-шеф на Националната полиция.

При Костов - първо шеф на Жандармерията, после шеф на всесилната НСБОП.

При Царя и Първанов - шеф на НСО.

При Борисов - шеф на новосъздадената и провалила се комисия за борба с корупцията БОРКОР. С особени пълномощия!

Един от редовните участници в сбирките на милиционеро-кукловодския кръг "Монтерей" на Любен Гоцев и Виктор Вълков - сивите кардинали и кадровици на прехода.

Шеф на службата за сигурност към структурите на олигарха Цоло Вутов - "Геотехмин".

И сега...водач на листа на "Прогресивна България" на Румен Радев.

Как става тая "магия"?!

Ще бори Модела и Статуквото. И олигархията.

Ами...да ни е честито, другарки и другари!

Ченгетата са като ято, неизтребими. Новата власт ще е по-прогресивна и все така ченгеджийска.

И как да е иначе, щом "президентът на републиката" е галеницата на същия Любен Гоцев и същия Гоце Първанов - Илияна Йотова?! Която вероятно ще бъде издигната за пълен мандат от партията-победителка...

Наречете ме краен песимист, но така няма да стане. С подобни "нови спасители", имам предвид...

Че те имаха всичкото време от 89-а насам да ни спасят, бре...Какво се случи?

Гавра е.

Без пълна лустрация на цялата политическа класа няма да стане.

Без дерегистрация на партиите няма да стане.

Без нова Конституция няма да стане.

Другото е "Преоблякъл се Илия/Илияна - пак в тия"...

НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ

Screenshot-20260430-224145.png

преди 7 минути, Белгиеца написа:

Не доволните винаги можете да смените държавата.

като теб- безродник!😄

току-що, The Lone Star написа:

Такава е волята на народа. Хубаво или не - това е.

е, волчта на по-малката част от народа . но дори и повече от половината да е....................... народа не поумнява. ще дуа таратора както всеки път.

• Автор
преди 55 минути, laplandetza написа:

като теб- безродник!😄

Мен ми е мноо интересно ти гений който се има ясно и за родолюбец, защо само плюеш а не вземеш да свършиш нещо като не ти 'аресват нещата?

преди 1 минута, Bubbles написа:

Мен ми е мноо интересно ти гений който се има ясно и за родолюбец, защо само плюеш а не вземеш да свършиш нещо като не ти 'аресват нещата?

преди 1 минута, Bubbles написа:

свърших гъ , кът унва на нивата. ......................... кво искаш повече от мен -изгубих син-насправен наркоман докато бях в ареста за месеци.............. взеха ми стотици хиляди. след време се наложи да продавам къяа и имоти и още стотици хиляди да изкарвам от арести и затвори мои хора. не се пречупих, провалих и забавих одобрение и разрешителни за медицински терхнологии и материали заместващи по-добри, но евтини такива, не си сложих подписите и платих Цената. предадох пакет документи-доказателства за заговор -измама срещу български институции и фирма-нарочно създадена за изследванията и клиничните тестове-фирма зад която стоят големите тогава - 1996-98 г. играчи.Какво повече искате от мен?

по тези причини- преследване и репресии от много-много години не съм в България. Още когато стана възможно след арестите и приключване на 1-ва инстанция на последното дело - тръгнах да бягам от кочината. от 2002 , но в началото за близо 5 години нямах късмет и шанса да се задържа някъде- обикалях като скитник- където беше възможно, чак към 2006 с лични контакти и родови връзки по еврейска линия и по сектанска-ислямска секта бях привлечен да служа на Когото Трябва!............... и там си платих Цената ! от 2 -3 години съм извън света на Злото, от няколко месеца вече не работп и като зъболекар- вече съм „пенсионер по болест“ на социалка и си чакам пълната пенсия - когато направя годините- но надали - моето време е късо. Това е.

• Автор
преди 2 часа, laplandetza написа:

свърших гъ , кът унва на нивата. ......................... кво искаш повече от мен -изгубих син-насправен наркоман докато бях в ареста за месеци.............. взеха ми стотици хиляди. след време се наложи да продавам къяа и имоти и още стотици хиляди да изкарвам от арести и затвори мои хора. не се пречупих, провалих и забавих одобрение и разрешителни за медицински терхнологии и материали заместващи по-добри, но евтини такива, не си сложих подписите и платих Цената. предадох пакет документи-доказателства за заговор -измама срещу български институции и фирма-нарочно създадена за изследванията и клиничните тестове-фирма зад която стоят големите тогава - 1996-98 г. играчи.Какво повече искате от мен?

по тези причини- преследване и репресии от много-много години не съм в България. Още когато стана възможно след арестите и приключване на 1-ва инстанция на последното дело - тръгнах да бягам от кочината. от 2002 , но в началото за близо 5 години нямах късмет и шанса да се задържа някъде- обикалях като скитник- където беше възможно, чак към 2006 с лични контакти и родови връзки по еврейска линия и по сектанска-ислямска секта бях привлечен да служа на Когото Трябва!............... и там си платих Цената ! от 2 -3 години съм извън света на Злото, от няколко месеца вече не работп и като зъболекар- вече съм „пенсионер по болест“ на социалка и си чакам пълната пенсия - когато направя годините- но надали - моето време е късо. Това е.

Чеки ся да се изясним : Начи ние дето сме извън България сме безродници...

...обаче и ти си извън България?

Интересно.

преди 11 часа, laplandetza написа:

като теб- безродник!😄

Абе аз тебе съм те блокирал, ама да ти обясня че си имам българска лична карта издадена ми от посолството в Брюксел.
Такива смешници като тебе не могат да ми забраняват да се оженя за русокоса чужденка и да живея с нея в нейната държава.

преди 16 часа, The Lone Star написа:

Такава е волята на народа. Хубаво или не - това е.

Или, както би казал впоследствие проф. Иво Христов: "Поднасям своите извинения към всички тези, които са били засегнати от едни или други мои непремерени изказвания."

Факла ·

Follow

6h ·

И ВСЕ ПАК Е ТЪЖНО, че никога няма пак да живея във времето, когато председатели на Народното събрание бяха Гиньо Ганев, Благовест Сендов, Стефан Савов...

За Петко Каравелов, Петко Славейков или Захарий Стоянов едва ли има смисъл да говорим.

Днес се вихрят русите каки - хиалуронки, до една "професионалистки, с административен опит".

Опит, но в какво?

И до една - неомъжени, без деца.

Що тъй?!

Дали е без значение, наистина?

Или е по-лесно да скачат от креват в креват?

Семейство нямаш, деца не си създал, пък ще оправяш нацията...

Не, мерси!

И дали индулгенцията "хубава жена" е непременно атестат за кариерно развитие до най-високия пост в парламентарната република?

Във времето, в което бях възпитан и се изучих, не беше така.

Тогава личностите създаваха авторитета на институциите, а не обратното.

Начело на парламента да застане абсолютен анонимник, разпознаваем само в тесния си роднински кръг и в секс-тефтерите на "голямото началство"?!

Да, бе, и тогава началството въртеше любовници, но ни излизаха по-евтино. Интимните услуги не се заплащаха с постове в Народното събрание, правителството или Конституционния съд.

Мисълта ми е, че става все по-отвратително и цинично. Аз лично дори не мога да ги разпознавам външно - толкова са ми еднакви...

Физика на тъгата, или направо физиология на тъпотата.

И, моля, не ми обяснявайте, че трябвало да се даде "време", да се "докажат"...Председателското кресло на българския парламент не е колба за лабораторни експерименти, нито тренажор. Там трябва да седнат най-доказаните, най-заслужилите, най-първите...Моралът не започва от утре.

От друга страна, логично е. В този депутатски рай за ч*киджии, какви други да бъдат? Паднали са си на мястото.

Като цяло българският парламентаризъм за мен е напълно деградирал и провален. Както и парламентарната демокрация. Перхидроленото му лице просто е по-приемливият дизайн на надгробната плоча.

НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ

Screenshot-20260501-222825.png

преди 16 часа, В. Велев написа:

И до една - неомъжени, без деца.

Що тъй?!

Дали е без значение, наистина?

Или е по-лесно да скачат от креват в креват?

Семейство нямаш, деца не си създал, пък ще оправяш нацията...

Screenshot-20260501-222825.png

абе аз намерих писано официално само на английски че няма мъж
https://www.bta.bg/en/Parliamentary-elections-2026/1085720-michaela-dotsova-is-top-of-the-list-candidate-of-progressive-bulgaria-for-sofia-

She speaks English. She is single.

и по една от БНТ, бТВ или Нова го казаха в деня на избора ѝ, ама го нямам писано като текст от телевизиите.
Някой има ли други сериозни източници ?

Силвия Димитрова ·

Follow

April 30 at 3:00 PM ·

‼️ПАРЛАМЕНТАРЕН АБСУРД В 52-ТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ: ЛИДЕРИТЕ РАДЕВ И БОРИСОВ МЪЛЧАТ НА ДЕПУТАТСКИТЕ БАНКИ, ДУБЛЬОРИ ГОВОРЯТ НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА ТРИБУНА

Откриването на новото Народно събрание прилича на постановка с дубльори. Вместо да чуем фигурите, около които се върти реалната власт - Румен Радев и Бойко Борисов, на сцената застават Петър Витанов и Тома Биков.

Удобно, предвидимо и лишено от риск.

Румен Радев и Бойко Борисов избраха удобната зона на неизреченото, докато Петър Витанов и Тома Биков превеждаха политиката им на безопасен език. А точно в този момент обществото очакваше обратното - не интерпретации, а директни позиции.

От Румен Радев трябваше да чуем как вижда изхода от надвисналата финансово- икономическа криза и какви конкретни мерки предлага срещу главоломно растящите цени. Да заяви позицията си за въвеждането на еврото, което стана с подправени данни и без референдум, за който той настояваше. Да очертае ясно ролята на България в международните конфликти - от войната в Украйна до войната срещу Иран, не като абстрактни принципи, а като конкретни национални приоритети.

От Бойко Борисов пък бе време да чуем какви антикризисни мерки предлага срещу високите цени, които се дължът и на политиката на неговите правителства.

Днес гледахме парламентарен абсурд - тези, които ще упражняват властта и онези, които ще водят опозицията, мълчаха на банките, а прокситата им, от които не зависи тежестта на решенията, говориха от трибуната.

На кого да вярваме?

Освен, че са против за премахването на НСО охраната на Пеевски, са и против комисията за Пеевски.

Всичко е фалш. Радев получава ваксина като не са махнали капачката.

zx980_4300476.jpg?v=1641485406

News.bg
No image preview

Новото мнозинство не даде временни комисии за Пеевски, кр...

Абсолютното мнозинство тропна по масата и не даде точка на опозицията

https://offnews.bg/izbori/radev-zeleniat-sertifikat-dava-svoboda-763998.html

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Освен, че са против за премахването на НСО охраната на Пеевски, са и против комисията за Пеевски.

Няма никакъв смисъл Румен Радев и ПБ да влизат в евтиния пиар на ПеПеругите. Единственият келепир от тези смешни комисии е за самите депутати, които получават допълнително възнаграждение към и без това тлъстите им заплати.

Не се сещам за парламентарна комисия, довела до нещо. Ако искаш нещо да не се случи - направи комисия!

С парламентарни комисии нищо не се сменя. Даже това е начинът да се имитира работа, която никой няма намерение да свърши. Доказано от практиката. Парламентарната комисия какви права има?! Нито е разследващ орган, нито е прокуратура, нито е съд! Тези измислени комисии са само една говорилня и допълнителни доходи за членовете и председателя на въпросната комисия!

Поредното губене на време! Доволен съм, че Прогресивна България се въздържа. В българската политика, когато не искаш да се свърши реална работа, създаваш "временна комисия".

Истината е, че без реална съдебна реформа всичко останало е просто пиар и политически театър. През годините сме видели десетки комисии, шумни заявки и гръмки обещания, а накрая – никакви последствия и никаква справедливост.

Ако има истинско желание за разследване на зависимости, корупция и злоупотреби, това не става с комисии за пред камерите, а с работещи институции, независима прокуратура и съд, които прилагат закона еднакво за всички.

Всичко друго е опит да се създаде усещане за действие, без реално да има такова.

Дебилните ПеПеруги възнамеряват да ни занимават със своя дневен ред и евтин пиар по типичния, истеричен начин. Не, мерси! Да се направи сега такава комисия ще е също толкова тъпо и безсмислено както ареста на Бочко от Простата Кирца. Прах в очите на клетите им избиратели!

Тези безсмислени комисии с какво ще помогнат, освен жълтопаветниците да добавят някое евро към тлъстата си заплата?! Държавата си има органи, които трябва да бъдат накарани да си вършат работата!

Надявам се всичко това да остане в миналото! Време е за сериозна и отговорна работа!

преди 10 минути, Flashback написа:

Дебилните ПеПеруги възнамеряват да ни занимават със своя дневен ред и евтин пиар по типичния, истеричен начин. Не, мерси! Да се направи сега такава комисия ще е също толкова тъпо и безсмислено както ареста на Бочко от Простата Кирца. Прах в очите на клетите им избиратели!

Тези безсмислени комисии с какво ще помогнат, освен жълтопаветниците да добавят някое евро към тлъстата си заплата?! Държавата си има органи, които трябва да бъдат накарани да си вършат работата!

Надявам се всичко това да остане в миналото! Време е за сериозна и отговорна работа!

За комисията не знам, но за НСО да пази един обикновен депутат колко ли струва на държавата?

https://amp.dw.com/bg/ohrana-za-100-mln-radev-peevski-i-prisevkite-na-vlastta/a-73675557

През 2013 г. бившият шеф на разузнаването Димо Гяуров съобщи, че за охрана на Доган се харчат по 2,5 милиона лева на година

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

За комисията не знам, но за НСО да пази един обикновен депутат колко ли струва на държавата?

https://amp.dw.com/bg/ohrana-za-100-mln-radev-peevski-i-prisevkite-na-vlastta/a-73675557

Ти, обаче, здраво кълвеш всички простотии на ПеПеругите!

Охраната на Делян Пеевски и Бойко Борисов зависи главно от Националната служба за охрана (НСО).

• НСО е основната структура, която предоставя държавна охрана на политици (президент, премиер, бивши премиери, председатели на НС и др., плюс лица с оценена заплаха).

• Решението за предоставяне или продължаване на охрана се взема от междуведомствена комисия, в която участват представители на:

• НСО

• ДАНС

• МВР (вкл. СОБТ – „баретите“ в някои случаи)

Комисията оценява риска/заплахите въз основа на оперативна информация.

За сигнала за заплахата срещу Пеевски съм го чул/чел преди доста време, но не помня къде.
Сценарият беше, че Пеевски е заплашван от руските служби заради откраднатите пари за Южен поток. Става въпрос за 700 милиона долара. Това е кратката версия. Сигналът бил подаден от американските служби.

Явор Дачков по темата, ЦРУ си пази своя кучи син, така че България като васал на Чичо Сам ще трябва да продължи да пази Шиши:

Явор Дачков: Охраната на Делян Пеевски е назначена след сигнал от ЦРУ
Така че ще е по-добре "умните и красивите" да се възмущават по тази тема пред американското посолство и своите господари, които работиха отлично с Пеевски и Борисов през последните години.

Чета, че ДБ и Ивайло Мирчев пак въртят изтърканата плоча с охраната от НСО на Делян Пеевски и Бойко Борисов.

От сериозен и отлично информиран източник знам, че охраната на Делян Пеевски е назначена след сигнал от ЦРУ. Предполагам, че и при Бойко Борисов е така. Помня, че по време на правителството на Кирил Петков дори излезе официална информация за охрана и на други лица след получен сигнал от чужди партньорски служби.

Не е далеч от ума да се предположи, че американците са подали този сигнал, за да маркират своите хора, а не защото ги е грижа за тяхната безопасност.

А и политическият възход на Пеевски през последните години би бил невъзможен и немислим без американска подкрепа, при положение че е в списъка "Магнитски". Може да е кучи син, но е наш кучи син!

Това е очевидно!

Така че ще е по-добре "умните и красивите" да се възмущават по тази тема пред американското посолство и своите господари, които работиха отлично с Пеевски и Борисов през последните години.

Забравих ли да спомена, че всички лидери на ПП-ДБ са отлично осведомени как стои въпросът с държавната охрана на Пеевски и Борисов и нямаха нищо против нея, когато управляваха заедно с тях и заедно с тях променяха Конституцията?!

Досаден е този лош театър!

https://fakti.bg/bulgaria/1052550-avor-dachkov-ohranata-na-delan-peevski-e-naznachena-sled-signal-ot-cru

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Всичко е фалш. Радев получава ваксина като не са махнали капачката.

zx980_4300476.jpg?v=1641485406

News.bg
No image preview

Новото мнозинство не даде временни комисии за Пеевски, кр...

Абсолютното мнозинство тропна по масата и не даде точка на опозицията

https://offnews.bg/izbori/radev-zeleniat-sertifikat-dava-svoboda-763998.html

...геералите са така-с капачки че и през капачките коленни...

...кутев говори за запазване на мястото на страната във веригите за доставки,вместо да се ориентираме като по-умните нации поне за хранителен и енергиен суверенитет...

...как беше?:

,,Ей гу дей Новоросийск..."

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.