Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

сим карта за 4г камера

Featured Replies

Каква сим карта ми трбва за да работи 4г камера,предполагам че на сметка но колко гб на максимална скорост за цял месец.

No image preview

Соларна Камера за Наблюдение с 3 Обективa 5MP, 7.5W Солар...

Избери Соларна Камера за Наблюдение с 3 Обективa 5MP, 7.5W Соларен Панел, 4G SIM + WiFi, Въртене на 355°, Цветно Нощно Виждане, Детекция на 12M, V380 PRO от широката гама продукти на eMAG.Поръчай онл
преди 2 часа, valyo_93 написа:

Сим картата постояно ли се ползва и взима мб или само на лайф и като се връщат записи.Самия запис ще е на sd картс

Ако камерата записва локално и ти не я търсиш да ти каже какво става или е ставало - не би трябвало да изисква интернет. Все пак зависи производителя й какво е заложил и/или дали има някакво облачно архивиране.

Добре е да вземеш добра карта памет, че много често оставаш без записи ... и ограничи записите само до полезни неща, а не поточно 24/7. Може да видиш какви опции имаш за живото предаване - тоест висока компресия, по-ниска резолюция - за да не ти хаби много интернета при преглед.

Какъв е плана за бекъп на записите? Периодично сменяне на картата? Източване на картата на място? Дръпване на записите през Wi-FI когато си до камерата?

• Автор

да презаписва на картата и ако видя нещо да изтегля клипа.Но въпроса ми е за да я проверявам е 4g работи с сим карта но с колко гб да е плана за да ми работи

преди 28 минути, valyo_93 написа:

да презаписва на картата и ако видя нещо да изтегля клипа.Но въпроса ми е за да я проверявам е 4g работи с сим карта но с колко гб да е плана за да ми работи

Казвам ги "от другата страна" - телефона го ползвам за много неща, ВКЛЮЧИТЕЛНО са гледам камерите. 10 GB трафик трудно изразходвам, а имам 60 000 MB..

преди 36 минути, valyo_93 написа:

Имаш ли я вече камерата?

Пробвай и виж колко трафик генерираш, колко големи са клиповете и т.н.

Това с презаписването е ясно, но колко голяма карта памет ще сложиш?

• Автор

И аз си мислех за 10 15 гб план.Картата мислех да е 128 гб но щом ще е запис само за движение може да пробвам с една 32 че я има комшията.Камерата е на съседа пита каква карта да си вземе за да издържа за месец.

• Автор

Има такъв тип камери на ток с wifi но влязаха да крадат и изключиха тока затова търси вариянт с соларна.Тези може ли с такъв ups да работят без ток или не стават записва ли камерата ако за в момента няма интернет ако сорът тока.В описанието защо пише че стават за всичко на 5 волта 1.5 ампераа на загкавието че е на 12,захранванията на камерите са 12 волта 2 амоера.

https://www.emag.bg/ups-baterija-za-kamera-za-videonabljudenie-fiptec-12v-4-chasa-bjala-bat12v/pd/DDMDM7YBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android

Screenshot_20260429_182654_Chrome.jpg

преди 4 часа, valyo_93 написа:

И аз си мислех за 10 15 гб план.Картата мислех да е 128 гб но щом ще е запис само за движение може да пробвам с една 32 че я има комшията.Камерата е на съседа пита каква карта да си вземе за да издържа за месец.

На карта 32 GB съм записвал близо месец - на принципа "записва при откриване на движение! Но ползвах две и ги сменях, за да има постоянно карта вътре.

преди 21 часа, valyo_93 написа:

Каква сим карта ми трбва за да работи 4г камера,предполагам че на сметка но колко гб на максимална скорост за цял месец.

No image preview

Соларна Камера за Наблюдение с 3 Обективa 5MP, 7.5W Солар...

Избери Соларна Камера за Наблюдение с 3 Обективa 5MP, 7.5W Соларен Панел, 4G SIM + WiFi, Въртене на 355°, Цветно Нощно Виждане, Детекция на 12M, V380 PRO от широката гама продукти на eMAG.Поръчай онл

При мобилната мрежа нямаш скорост, нямаш гаранция!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.