Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Е нема такава простотия, БНТ пуснали новини на "украински".

Featured Replies

преди 2 минути, nickolaycho написа:

ГЛОК е марка пистолети, а ГЛОГ е храст с дребни червени плодове!

той нушката не прави разлика остави го lol6

• Отговори 53
  • Прегледи 1,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• nickolaycho
    nickolaycho

• той нушката не прави разлика остави го

• Каза ли ви го ? AQMi_9hYcxE75Iu3CDCHRDcgnF9zuhFs0UyO-Z1ararJrSMFnIdbGYGvPzwjrl4s1p_HHUpJh-webbbaRIvqII6UojrH6jqBrARPAbFsCw.mp4 А,сега чалъми:https://novini.bg/article/2026050507371713436

Публикувани изображения

преди 15 минути, nickolaycho написа:

Ти пък сега, подробности! Къде си видял копейка да държи на правопис?

преди 1 минута, nickolaycho написа:

17411811.jpg

Стига си поствал тези речници,знам кое какво е .

А, пък оня с оранжевата риза ,ще го запозная с една бабичка, белким се харесат.

преди 13 часа, Bubbles написа:

Българската национална телевизия да попитам българска ли е?

Българина не струваа! Още поета го е казал: "Не народ ,а мърша." такива сме и ще си останеме! Оня ден ми тръбът за априлското въстание, че било не знам си какво и прочее. Да не би да победиха тогава възтавниците? Е? Избили са ги като кучета докато "готините" българи са седяли и гледали зад пердетата на къщите си! 23 година, същата работа! Хващат ги и ги избиват! А другите пак гледат зад перденцата! Левски да не би турчин да го е предал? Предатели и мръсници сме българите. Седнали да плачат че дават новини на Украйнски! Кръстиха ли една алея "Геройте на Украйна" ? Кръстиха. Всички Тия герой дето избиха и запалиха доста хора през 2014. Някой казаха че си оголваме задника на всеки. Вярно е! Само бих добавил, че ни си го оголваме. Ходим си с гол задник за по удобно! Българи!

преди 4 минути, чичо Сашо написа:

Българина не струваа! Още поета го е казал: "Не народ ,а мърша." такива сме и ще си останеме! Оня ден ми тръбът за априлското въстание, че било не знам си какво и прочее. Да не би да победиха тогава възтавниците? Е? Избили са ги като кучета докато "готините" българи са седяли и гледали зад пердетата на къщите си! 23 година, същата работа! Хващат ги и ги избиват! А другите пак гледат зад перденцата! Левски да не би турчин да го е предал? Предатели и мръсници сме българите. Седнали да плачат че дават новини на Украйнски! Кръстиха ли една алея "Геройте на Украйна" ? Кръстиха. Всички Тия герой дето избиха и запалиха доста хора през 2014. Някой казаха че си оголваме задника на всеки. Вярно е! Само бих добавил, че ни си го оголваме. Ходим си с гол задник за по удобно! Българи!

1913641_10205263199802576_3216755906171435619_n.jpg.dcabe3ae801ccc64399207000c45cedf.jpg

преди 2 часа, Gencho 123 написа:

По кое време са тези новини - гледах програмата, няма такова нещо. Има 10 мин. по обяд на турски, но за украински нищо. Още по-малко 24/7 щеше да направи впечатление... Не разбирам какво сте се филмирали с това което публикувате.

Да се смееш ли, да плачеш ли 😄

Хем си прочел (щом си лайкнал) поста ми, в който пише "Няма новини на укропски по БНТ, има ги САМО в интернет страницата", хем ги търсиш в програмата на телевизията.

В другата тема ти казах да намериш някой близък, който да ти помогне да усвоиш по-добре "четене с разбиране". Последвай съвета ми, щото т'ва, твойто, вече не е смешно а досадно.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Това не са мои думи. Това са думи на премиера на България Росен Желязков. Към него се обърни и го питай. Аз не съм виновен, че се чувстваш обиден.

А ти си горд че си го цитирал, пред аудиторията на калдейта ? Мижитурка, като ония двамата по горе - цял живот цоцали от държавата, сега плюят

преди 1 час, Мери) написа:

Ти пък сега, подробности! Къде си видял копейка да държи на правопис?

Ако се беше сетил можеше да ползва AI функцията на ms edge ,която между-другото я има всики чатботи инструмент запроверка на правописа,но не трябваше да се направи на интересен 🧠

преди 2 минути, Magas написа:

Ако се беше сетил можеше да ползва AI функцията на ms edge ,която между-другото я има всики чатботи инструмент запроверка на правописа,но не трябваше да се направи на интересен 🧠

Отворко,не си интересен.Първо не знаеш защо съм го написал така и какво си мисля.

преди 10 часа, communismatic написа:

Каква е разликата между украинец и руснак и украински език и руски език? Би ли обяснил?

Не обичам да се обяснявам на кухи комунистически лейки. Щом толкова го знаеш руския да ти обяснят разликата на руски.

• Автор
преди 3 часа, ivottoshev написа:

Ми не виждам проблем. Има у нас уж 30-40 хиляди укри - нека да имат на сайта на телевизията едно клипче дневно с новини на техен език. Не вярвам да хабим огромен ресурс за заплатата на някаква патица, която де чете 7-8 минути на ден украински текст пред камерата и това да се качва на сайта.

Що, украински сайтове нема ли?

Мене тука французите да не ми пускат новини на български?

преди 1 минута, Bubbles написа:

Що, украински сайтове нема ли?

Няма и да пускат ,за това си има Бг канали ,които се гледат и от чужбина

преди 1 час, чичо Сашо написа:

Кръстиха ли една алея "Геройте на Украйна" ? Кръстиха. Всички Тия герой дето избиха и запалиха доста хора през 2014. Някой казаха че си оголваме задника на всеки. Вярно е! Само бих добавил, че ни си го оголваме. Ходим си с гол задник за по удобно! Българи!

Една улица е малко, гледай чехите какво правят: https://www.facebook.com/photo/? fbid=10237801661718281&set=gm.1466660074937727&idorvanity=780783306858744&locale=bg_BG

Вземи провери адресът на руското посолство в Прага какъв е. 😁

преди 4 минути, Мери) написа:

Една улица е малко, гледай чехите какво правят: https://www.facebook.com/photo/? fbid=10237801661718281&set=gm.1466660074937727&idorvanity=780783306858744&locale=bg_BG

Вземи провери адресът на руското посолство в Прага какъв е, сигурна съм, че ще се възхитиш. 😁

А Левски и Ботев луди ли са били да се бият с Турция, защо заради тях загинаха толкова много българи, вместо да си живеят доволно и щастливо в състава на Османската империя? 🙄

И , идва въпроса кой ни е помогнал за освобождението? Дано ти конфискуват тира на турската граница.

преди 1 час, Teemo v. X написа:

А ти си горд че си го цитирал, пред аудиторията на калдейта ? Мижитурка, като ония двамата по горе - цял живот цоцали от държавата, сега плюят

Нищо не съм цоцал от държавата и не съм горд. Нито съм избирал ГЕРБ, нито са моите думи.

• Автор
преди 1 час, nusho73 написа:

Аз предлагам тия да се отстрелват на месо, та поне да знаеме за какво реват.

преди 4 часа, Bubbles написа:

Ти не си им симпатичен, щото не си с обърнати надолу джуки, не си от Африка и т.н.
Те франсетата просто ни имат за второ качество хора нас славяните.
Вярно е също и че не са те викали да ходиш при тях без уважителна причина.
Можеш да си се прибереш в България и да си живееш щастливо.

преди 4 часа, ined написа:

Не обичам да се обяснявам на кухи комунистически лейки.

Не обичаш, да се обясняваш, понеже нищо не знаеш... Напълно очаквано. Даже не ми беше и интересно тъпото ти мнение, просто исках, да те видя, как по-точно ще се оправдаеш.

преди 44 минути, Banesc написа:

на психодесните и на непеотата им е важно да има новини на украински

ей джудже такова ти разбираш ли украински

не вярвам

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.