Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За Дара, успехите и думите

Featured Replies

Ами да, показвам ти какво съвършенство се е явявало на Евровизия от Израел. И печелило, като нащо БезДарче.

Ако бях мъж, аз направо щех да ги скъсам. 🤭

• Отговори 293
  • Прегледи 4,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нещо в тази тема и коментарите ми се загуби МУЗИКАТА ... По подходящи ще са други раздели на форума. Има -> психология, философия, изповеди и лични драми, празни приказки ... Ако целта на темата е

• Чуйте ,наистина хубавоа песен ,за да може да спите спокойно.Стига с тези евреи,мевреи ,спрете се, темата е за успеха на Дара. И Българския шедьовър.

• България започва подготовката за домакинството на „Евровизия“ 2027

Публикувани изображения

Чуйте ,наистина хубавоа песен ,за да може да спите спокойно.Стига с тези евреи,мевреи ,спрете се, темата е за успеха на Дара.

И Българския шедьовър.

преди 2 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Ами да, показвам ти какво съвършенство се е явявало на Евровизия от Израел. И печелило, като нащо БезДарче.

Ако бях мъж, аз направо щех да ги скъсам. 🤭

това вече сигурно е платило огромен рушвет като Маджо за Бангаранга. ОТВРАТ. Май имитира Бьорк или Верка Сердючка. Само че ВЕрка има талант, украинецът.

тази песен горе на Curacao съм я чувала, май я въртят по радиата./дето Нушо я качи преди малко/ . Относно джорджано-отговаря-МЛАД Е< ТЪП Е< НЕКАДЪРЕН< ГЕЙ-отговаря на повечето критерии.

Не ме учудва ,че Аспект и Ивотошев защитават Дара-те я харесват като жена и разсъждават с ония неща там долу. НО тази ГРЕТА някоя си ни се разсърди, че не смятаме дара за българка и чак обидена искала да не се цитира нейното име в моите постове, че съм мразела роми. ами да ги обичам ли ромите? те са тарикати и живеят на наш гръб. Да не говорим за миризми и хигиенни навици.Освен нея и тази Валкирия тя пък,не се усеща , че с Иво Тошев сме опоненити, и започна наред да обижда ту мен, ту него. Егати откачалката-тя е срещу всеки.

Еуфорията около песента на Дара, постепенно отшумя и вече не я чуваме толкова като в началото. Всичкото чудо за три дни е казал народа.

Сега да видим дали нашите управляващи ще могат да подготвят навреме София за следващия конкурс.

преди 18 часа, Веси Филипова написа:

тази песен горе на Curacao съм я чувала, май я въртят по радиата./дето Нушо я качи преди малко/ . Относно джорджано-отговаря-МЛАД Е< ТЪП Е< НЕКАДЪРЕН< ГЕЙ-отговаря на повечето критерии.

Не ме учудва ,че Аспект и Ивотошев защитават Дара-те я харесват като жена и разсъждават с ония неща там долу. НО тази ГРЕТА някоя си ни се разсърди, че не смятаме дара за българка и чак обидена искала да не се цитира нейното име в моите постове, че съм мразела роми. ами да ги обичам ли ромите? те са тарикати и живеят на наш гръб. Да не говорим за миризми и хигиенни навици.Освен нея и тази Валкирия тя пък,не се усеща , че с Иво Тошев сме опоненити, и започна наред да обижда ту мен, ту него. Егати откачалката-тя е срещу всеки.

Да, с ония неща долу.

преди 18 часа, Веси Филипова написа:

Поздрав с Нищо Повече.

преди 19 часа, Веси Филипова написа:

Пак не си разбрала, Веси. Цитирай, но както трябва. Не ми вкарвай расистките си изказвания в цитата, все едно че аз съм ги казала.

преди 2 часа, Greta Crocheter написа:

Пак не си разбрала, Веси. Цитирай, но както трябва. Не ми вкарвай расистките си изказвания в цитата, все едно че аз съм ги казала.

преди 2 часа, Greta Crocheter написа:

Окей, не си расистка. и аз не съм расистка. Във всяко стадо си има мърша. Окей?

Честито , Либерасти !😁

ГОРЧИВИ ДУМИ: "Голямата звезда на София прайд"...Сега разбрахте ли кой и защо я лансира? (ВИДЕО)

https://www.fakla.bg/uploads/news/2/960_d4e169304a0739e0332721c4aad24767.jpg

Сега разбрахте ли кой и защо я лансира?

Нещо да не е ясно на идиотите, които лееха дитирамби и говореха за "великата българска победа"?

Дара е голямата звезда на "София прайд" в събота.

Прайдът предизвикателно ще се проведе пред екзекутирания Паметник на Съветската армия.

Всичката гадост, събрана на едно място.

Забучете си по едно перо отзад и отивайте да пляскате!

Подмокрихте ли се вече?

Наистина ли досега не осъзнавахте какво представлява "Евровизия" и кой печели там?

Наистина ли не знаехте, че "София прайд" е филиал на "Евровизия"?

Наистина ли се гордеете от свещената си тъпота?

Наистина ли ви е все едно какво медиите проповядват на децата ви?

Как е, ще узаконяваме ли третия пол? Ще пускаме ли еднополовите бракове? Под егидата на "Евровизия", пиянството на един народ?

Пука ли ви изобщо?

Че вие лева си предадохте, какво остава за семейството...

Бургас, Пловдив, Варна, София, как тече състезанието за град-домакин?

Кметовете-дебили надиграват ли се, как са залозите?

Кога да чакаме невиждания разцвет на туризма?

Йотова, нещо за "българския възход"?

Кой ще ти е кавалерът на прайда - Васко Ухото или друг петроханец?

Квартирите около "Арената" закачиха ли вече 50 бона на вечер?

Понякога неправилно виним други за дереджето ни - Брюксел, Вашингтон, Давос, Киев, Москва, ЕС, ЕК, НАТО, Сорос...

Като цяло, никой не ни е крив. И напълно си заслужаваме орисията. 

преди 1 час, laplandetza написа:

Честито , Либерасти !😁

Трябва да свикнете да приемате различията. Както като етнос, цвят на кожата, така и като сексуални предпочитания. Лошото е когато ни се навират в очите. Единствено педофилията е неестествена, противозаконна и подлежи на съд и линчуване.

преди 16 минути, Oxiss написа:

Трябва да свикнете да приемате различията. Както като етнос, цвят на кожата, така и като сексуални предпочитания. Лошото е когато ни се навират в очите. Единствено педофилията е неестествена, противозаконна и подлежи на съд и линчуване.

😄 . , а хората със „специални потребности“ ............ потрбности за .............разни болежки, за пръч, за бик, за чеП -иране😁

преди 12 минути, laplandetza написа:

😄 . , а хората със „специални потребности“ ............ потрбности за .............разни болежки, за пръч, за бик, за чеП -иране😁

Всяко едно извращение, е неприемливо за обществото. Но дали трябва да приравняваме еднополовата любов към содомията и педофилията?

преди 2 минути, Oxiss написа:

Всяко едно извращение, е неприемливо за обществото. Но дали трябва да приравняваме еднополовата любов към содомията и педофилията?

Всяко едно извращение казваш.................?😄 То ще останат ли приемливи интересни и „богати на благини“ хора на тая планета? Аз не познавам стойностен човек , който не е „извратен“ . Какво е извращение или извратен, ако това е нещо , което не се вписва в „осреднените“ морал, норми и етични взаимоотношения, както и ценности, култура и организация - опредделено не познавам стойностни неизвратени хора.

Както е казано, за да оцелееш в Ада ти трябва Дчвол за приятел................ така и сега, за да оцелее Българското ти трябват Демони за съюзници. 🙂

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

До края на юли има БНТ да реши къде ще е Евровизията.

Кво и,а да решава, Евровизията ще е в „ Триъгълнока на ВластЪт „ ! 😄, там в най-тъмното и влажно на „триъгълника„ , па ако излез късмет мож и забие в „кафявата зона“ 😁

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.