Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За Дара, успехите и думите

Featured Replies

преди 59 минути, Веси Филипова написа:

А ВИЕ САМА ВЯРВАТЕ ЛИ СИ< ЧЕ НАШАТА ДАРА СЕ ПРЕДСТАВИ НАЙ-ДОБРЕ И ЧЕ Е ПО-КАДЪРНА ОТ ДРУГИТЕ УЧАСТНИЦИ?

Не викайте така, госпожо, ще ми излети и малкото останал здрав разум.

За нас, непрофесионалистите, е просто въпрос на вкус. Аз не слушам Бангаранга, но факт е, че има милиони, които я слушат и я харесват.

Номер 1 - в Германия, Австрия, Швеция и Литва;

номер 2 - в Швейцария и Финландия.

Eurovision Song Contest
No image preview

DARA hits the charts with a Bangaranga

Listeners across the globe have surrendered to the blinding lights of Bulgaria's Eurovision winner, sending it to the top of the charts around the world

преди 2 часа, Веси Филипова написа:

Братът на Ружа спи с Дара.А и мъжът и Ервин е патладжан. стига с това опростачване в тази България. Стига с Медита, Галеновци, Пресита, Дангабанги. Самият азис го допуснаха да оценява хора, символ на циганията, макар и най -гласовит. Аз ПРИЗНАВАМ ДЕСИСЛАВА < ЛИЛИ ИВАНОВА, бели хора, а не банги.

Между другото, какво означава патладжан? Доколкото знам, в ерата на емотиконите, 🍆 се използва за мъжки репродуктивен орган, но в българския уличен език май се отнася за някакви външни характеристики или етническа принадлежност. Представям си какво е било, когато изпратиха Софчето.

• Отговори 306
  • Прегледи 6,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нещо в тази тема и коментарите ми се загуби МУЗИКАТА ... По подходящи ще са други раздели на форума. Има -> психология, философия, изповеди и лични драми, празни приказки ... Ако целта на темата е

• Чуйте ,наистина хубавоа песен ,за да може да спите спокойно.Стига с тези евреи,мевреи ,спрете се, темата е за успеха на Дара. И Българския шедьовър.

• България започва подготовката за домакинството на „Евровизия“ 2027

Публикувани изображения

преди 28 минути, Greta Crocheter написа:

За нас, непрофесионалистите, е просто въпрос на вкус. Аз не слушам Бангаранга, но факт е, че има милиони, които я слушат и я харесват.

Eurovision Song Contest
No image preview

Listeners across the globe have surrendered to the blinding lights of Bulgaria's Eurovision winner, sending it to the top of the charts around the world

Между другото, какво означава патладжан? Доколкото знам, в ерата на емотиконите, 🍆 се използва за мъжки репродуктивен орган, но в българския уличен език май се отнася за някакви външни характеристики или етническа принадлежност. Представям си какво е било, когато изпратиха Софчето.

преди 28 минути, Greta Crocheter написа:

Eurovision Song Contest
No image preview

Софка може да е патладжанче, ама е в топ 5 най-гласовити певци в България, и си проправи път с талант, макар и бедна. Дара я пробутват вуйчо Маджо И съпруг. ето днес и във фейсбук писаха-"участничките в Евровизия сами разказали, че вече е нагласена победителката' и това го е написал човек от мъжки пол, а не завистлива жена. БЕЗДАРИЕТО се вижда от хеликоптер.Стига сме се прекланяли пред връзкарството. Достатъчно си имаме талантливи млади певици и певци, за да се кланяме на някаква диагностицирана още преди години с дефицит на внимание и хиперактивност. ЗЯПНАЛАТА И УСТА И ококорените и очи хвърлят в размисъл мало и голямо. И балетът избягал от санаториума в Нареченски бани или Карлуково.

преди 4 минути, Веси Филипова написа:

Софка може да е патладжанче, ама е в топ 5 най-гласовити певци в България

Ми не. Има много оперни певци, които ще ударят Софка в земята.

преди 3 часа, Веси Филипова написа:

Софка може да е патладжанче, ама е в топ 5 най-гласовити певци в България, и си проправи път с талант, макар и бедна. Дара я пробутват вуйчо Маджо И съпруг. ето днес и във фейсбук писаха-"участничките в Евровизия сами разказали, че вече е нагласена победителката' и това го е написал човек от мъжки пол, а не завистлива жена. БЕЗДАРИЕТО се вижда от хеликоптер.Стига сме се прекланяли пред връзкарството. Достатъчно си имаме талантливи млади певици и певци, за да се кланяме на някаква диагностицирана още преди години с дефицит на внимание и хиперактивност. ЗЯПНАЛАТА И УСТА И ококорените и очи хвърлят в размисъл мало и голямо. И балетът избягал от санаториума в Нареченски бани или Карлуково.

Почти със всичко съм съгласна и много се смях. Но колкото и цветущо да се възмущаваме, някои държат, че БезДара е голям талант.

Аз не вярвам, че и жури и публика са дали най-много точки за нея. Това сигурно и АББА не са го направили.

През целия финал виждах постоянно големи български знамена в публиката. Още доста преди обявяването на точките усетих, че нашата много я лансират. А Саня дори не се радваше, само се усмихваше свенливо. И на победата, Саня пак не подскачаше , а през 2017г. с Кристиан Костов, тя се радваше много повече и се друсаше от радост. Сега - Мона Лиза с едва доловима усмивка. 🤔

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Ми не. Има много оперни певци, които ще ударят Софка в земята.

така е, аз харесвам повече Десислава и Мария Илиева. Не харесвам роми, защото са нахални. Поради тази причина съм скептична към ромската булка Дара. Като е толкова интелигентна що избърза да вземе тоя двойник на Меди, а.

преди 1 минута, Муца Дебелогъзова написа:

Почти със всичко съм съгласна и много се смях. Но колкото и цветущо да се възмущаваме, някои държат, че БезДара е голям талант.

Аз не вярвам, че и жури и публика са дали най-много точки за нея. Това сигурно и АББА не са го направили.

През целия финал виждах постоянно големи български знамена в публиката. Още доста преди обявяването на точките усетих, че нашата много я лансират. А Саня дори не се радваше, само се усмихваше свенливо. И на победата, Саня пак не подскачаше , а през 2017г. с Кристиан Костов, тя се радваше много повече и се друсаше от радост. Сега - Мона Лиза с едва доловима усмивка. 🤔

дочух че Саня ще получи много малка комисионна от печалбата, понеже авторите на песента са чужденци и тя не е дала принос за написването. Ами сега преди малко четох във фейсбук , че " БАНГАРАНГА" вече е извън топ 10 в световните класации. Много бързо им омръзна на чужденците тази песновка.

Със сигурност Маджо е вуйчото, това се говори от една седмица. Не знам доколко е честен бизнеса му и дали е сенчест бизнесмен, това си е негова работа. НО ДА СЕ ФУКА ТАКА ДАРЧЕТО че , била най-заслужила да отиде на ЕВровизия, а и че е по-талантлива от ония завалийчета, дето ги прецака там във ВИЕНА по нечестен начин-и австралийката, и норвежеца-дето общо за цялото участие му се подиграха с 19 точки, и чехчето, и Сьорен от Дания, и злощастния Ноам, дето наистина накара публиката да онемее, за да чуят всяка следваща фраза от песента. НЕ БЕШЕ ЧЕСТНО СПРЯМО ТЯХ.

а и че е по-талантлива от ония завалийчета, дето ги прецака там във ВИЕНА по нечестен начин-и австралийката, и норвежеца-дето общо за цялото участие му се подиграха с 19 точки, и чехчето, и Сьорен от Дания, и злощастния Ноам.

Как ги прецака? Маджо подкупи представителите на 35 национални европейски телевизии? А-а-а-а и другото - нае хакери, които да счупят защитите за да могат неговите хора да гласуват по повече от десет пъти от една карта giggle1

и злощастния Ноам, дето наистина накара публиката да онемее, за да чуят всяка следваща фраза от песента.

Ако публиката е била онемяла по време на песента му, то това е било от скука. На никой не му се е слушало нещо, което с нищо не се отличава от стила на песните, пускани от всяка радиостанция по десетнайсет пъти на ден getout

Не харесвам роми, защото са нахални. Поради тази причина съм скептична към ромската булка Дара.

Е, това обяснява всичко. Не я харесваш не защото не е талантлива и песента ѝ не заслужава победата, а защото мъжът ѝ приличал на ром. Ми страшен критерий имаш.

пп: Мъжът и е с турски произход, а не с ромски.

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Как ги прецака? Маджо подкупи представителите на 35 национални европейски телевизии? А-а-а-а и другото - нае хакери, които да счупят защитите за да могат неговите хора да гласуват по повече от десет пъти от една карта giggle1

Ако публиката е била онемяла по време на песента му, то това е било от скука. На никой не му се е слушало нещо, което с нищо не се отличава от стила на песните, пускани от всяка радиостанция по десетнайсет пъти на ден getout

Е, това обяснява всичко. Не я харесваш не защото не е талантлива и песента ѝ не заслужава победата, а защото мъжът ѝ приличал на ром. Ми страшен критерий имаш.

пп: Мъжът и е с турски произход, а не с ромски.

какъв турски произход, бе, ти ходил ли си в Турция на екскурзия да видиш какви са им бели повечето хора. Не си ли поне за минута се вгледал във филма "Опасни Улици" поне от любопитство, къде видя там такива чернилки да има като мъжа на Дара. Чист турски циганин като Мехмед Гогов -Меди, даже Меди е по-бял от него , че и по-симпатичен за гледане. Ти верно, си много наивен. Половин България вече знае, че Дара е женена за ром, само ти като магаре на лед се запъваш. Половин България вече знае, че вуйчо и е подкупил там всички с огромна сума, понеже е милиардер. Още тука ги подкупи, за да може тя да отиде вместо Миша Маринова. Но нашите си траят, че мафията има уши навсякъде/ . Те, турците, ако изглеждаха като Ервин Иванов, нямаше да водят класациите за най-красиви актьори като Джан Яман, Къванч Татлъту и Бурак йозчивит. Турчин бил той, не ме разсмивай.

преди 54 минути, Веси Филипова написа:

какъв турски произход, бе, ти ходил ли си в Турция на екскурзия да видиш какви са им бели повечето хора. Не си ли поне за минута се вгледал във филма "Опасни Улици" поне от любопитство, къде видя там такива чернилки да има като мъжа на Дара. Чист турски циганин като Мехмед Гогов -Меди, даже Меди е по-бял от него , че и по-симпатичен за гледане. Ти верно, си много наивен. Половин България вече знае, че Дара е женена за ром, само ти като магаре на лед се запъваш.

Той може и извънземен да е, но щом това е твоят критерий за това дали жена му може да пее, значи нещо много сериозно хлопа между ушите ти.

преди 55 минути, Веси Филипова написа:

Половин България вече знае, че вуйчо и е подкупил там всички с огромна сума, понеже е милиардер.

Да. Маджо подкупи тридесет и пет европейски телевизии, но това не е всичко. Освен това плати на хакери за да счупят защитата на Евровизия, за да могат неговите хора да гласуват по повече от позволените десет пъти от един номер и така успя да обърне вота на публиката във цяла Европа, Австралия и целият свят D

Тази "половин България" сте ти, Муца и още няколко завистливи свраки + няколко идиота, които търсят своите пет минутки слава, развиващи конспиративни теории по социалките topsecret

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Той може и извънземен да е, но щом това е твоят критерий за това дали жена му може да пее, значи нещо много сериозно хлопа между ушите ти.

Да. Маджо подкупи тридесет и пет европейски телевизии, но това не е всичко. Освен това плати на хакери за да счупят защитата на Евровизия, за да могат неговите хора да гласуват по повече от позволените десет пъти от един номер и така успя да обърне вота на публиката във цяла Европа, Австралия и целият свят D

Тази "половин България" сте ти, Муца и още няколко завистливи свраки + няколко идиота, които търсят своите пет минутки слава, развиващи конспиративни теории по социалките topsecret

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Това сериозно ли Маджото е вуйчо на Дарчето?................... хахах, е , маджото все пак не е Брендо- да се свети името му, та да държи малките топки на президенти и джентълмени - като ония във влака от киев към варна-хахах. Опоределено маджото ша има пръст да направи таз племенница Набедена местна „селска“ звездна певачка- както си е редно в тези среди по балканите и уж запада. Тъй се правят звезди, ч вижте и онзи некадърник гафа. кога заграчи, кога стана звезда- да питам гтатка му, ма той даде фира!

преди 10 минути, laplandetza написа:

Това сериозно ли Маджото е вуйчо на Дарчето?

Според Веска е така. Ма тя до вчера вярваше и че е видяла в живото предаване грандиозната измама как спират гласовете за еврейчето, докато в същото време за Дара се били покачили до над 500точки 😂

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Щели да ми говорят те за израелска мафия. Има ли поголяма мафия от нашата, бе. Маджовци и БРЕНДОВЦИ, а още и братя Маргини, дето единия се направи на сакат, за да отърве затвора. СЕГА сериозно-няма смисъл да се възмущавате от хейта към Дара. Още като избираха с коя песен да отиде нашето момиче-видях насмешката от страна на цялата комисия. Няма Криско, няма Любо Киров-никой не хареса песента и-само Тонито каза на глас мнението на всички. И щом Фънки, дето е ценител на млади и красиви жени, не и каза нищо добро-значи песента е пълна трагедия.

преди 4 часа, laplandetza написа:

Това сериозно ли Маджото е вуйчо на Дарчето?................... хахах, е , маджото все пак не е Брендо- да се свети името му, та да държи малките топки на президенти и джентълмени - като ония във влака от киев към варна-хахах. Опоределено маджото ша има пръст да направи таз племенница Набедена местна „селска“ звездна певачка- както си е редно в тези среди по балканите и уж запада. Тъй се правят звезди, ч вижте и онзи некадърник гафа. кога заграчи, кога стана звезда- да питам гтатка му, ма той даде фира!

не ми пречи Дара, ни песента. ами пречи на по-кадърните певци и певици В България.И Графа и той не е кой знае какъв талант.Миро Каризмата и Любо-ДА.

преди 3 минути, Веси Филипова написа:

значи песента е пълна трагедия.

Мдааа, така е wub

Исторически успех: DARA влезе в престижната класация на Billboard

По груби сметки "Бангаранга" звучи по около 2 млн. пъти на ден.

Оказва се, че песента „Бангаранга” е най-слушаната в Spotify в 8 държави в Европа. Използващите платформата Apple Music са слушали най-много песента в 11 страни. В YouTube песента е стигнала до четири втори места и две четвърти. В почти всички останали страни в Европа, песента е в топ 10 на най-пусканите. Само за няколко дни общия сбор от слушанията в платформите на YouTube и Spotify надхвърля 51 млн. 

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Според Веска е така. Ма тя до вчера вярваше и че е видяла в живото предаване грандиозната измама как спират гласовете за еврейчето, докато в същото време за Дара се били покачили до над 500точки 😂

Тя знае всичко за всеки, аз съм изумена! 😮

Защо мразим толкова силно - чуйте професионалното мнение на Габриела Симова.

Габриела Симова е криминален психолог с образование по право и криминална психология и професионален опит в сферата на поведенческия анализ.

Тая говори общи приказки, които 100 човека преди нея са говорили по телевизиите. Всеки може да го каже това, не знам от кой университет има диплома.

С това интервю тя самата и този водещ плюят по българите, а се чудят защо "другите българи" хулят другите. 😄

Дара не е чувала за тези, тя има бедна обща култура.

А онзи диджей, когото Бангоица подканяше да работи с нея , явно я е отрязал, щом не се е похвалила по всички социалки.

на 29.05.2026 г. в 8:15, nusho73 написа:

Вокалистът на Duran Duran покани Дара на концерта им в София

Повтарям ви го два пъти,за да го запомните,не кой дае а Дюран ,Дюран .

Очаквам лаешки изказвания.

Ха-Ха, одъртелият Саймън Льо Бон, който има една читава балада и един голям хит" Ноториус", две песни на кръст , от кумова срама е споменал успеха на Дара. много ясно че човекът , за да му купят българите билетите, трябва да каже нещо похвално за нас. Той горкия залезе 2-3 години след хита" Notorius', нито издадоха някакви кой знае какви албуми след тази песен, нито някой ги видя, нито чу. Не можаха да използват таланта си както Мик джагър, Род Стюарт, Айрън Мейдън. Да, талант е Саймън, но след като се ожени за МИС СВЯТ ЯСМИН Льо БОн, акцентира върху семейството си -деца и внуци, а не върху кариерата си. Пък и даже да не е фен на Дара, от кумова срама ще трябва да я похвали.

Ноам пък го похвали Джийн Симънс от Кис-даже се снима с него. И му изказа възхищението си от неговия силен дух по време на бунтовете и освиркванията. ВСЕКИ ЗНАЕ, чр израелчето отстъпи на нашата, за да не стане война. А що се отнася до Михаела Маринова, радвам се, че не се извинява на БЕЗДАРА. Миша пее сто пъти по -добре, по-височка е, и е по-бяла.

на 30.05.2026 г. в 3:50, nusho73 написа:

Няма да поздрави Дара, я. Това е купена победа, а може би и подарена, че нямаше как 2027 година толкова държави да тръгнат към ИЗРАЕЛ ЗА ЕВРОВИЗИЯ. ВОЙНА Е< ВСЕ ПАК. и най-големият глупак знае, че на Ноам му направиха капан в последните минути. Публиката го гледаше като герой от филм-онемяла от таланта му и от движенията на красивите му балерини.Щом толкова години се прекланяхме пред таланта на Ищар-защо да не признаем и гласа на Ноам Беттан.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.