Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За Дара, успехите и думите

Featured Replies

преди 4 часа, Anneliese написа:

Дара е прекрасна, но от видеото ми е мъчно за нейните съученички. Защото те не са ............................... За несправедливия свят, в който реално живеем.

Нека уточним че Дара няма нищо общо с това как другите са устроили живота си и за това че светът е справедлив или несправедлив.

Майка ѝ и баща ѝ се развеждат в ранните детски години на Дара.Основната тежест по отглеждането на трите деца пада върху майка ѝ като самотна майка. В началото баща ѝ не присъства особено активно в живота ѝ.Няма да продължавам защото дори само това ще ви накара да помислите дали и е било леко.Ако е постигнала нещо то е било защото сама си го е постигнала.А когато човек се бори и съдбата и късмета е на негова страна.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

РР. Да припомня неща които хората вероятно не знаят: Милиардер от нищото: ->

Аристотел Онасис - На 17-годишна възраст, през 1923 г., Онасис заминава за Буенос Айрес, Аржентина, в търсене на нов живот. В джоба си има само 250 долара и никакви връзки. Сравнимо към днес богатството му е - 30-40 милиарда долара

Лари Елисън (Съосновател на Oracle) Богатството му се оценява на приблизително 233 милиарда долара Роден е в Ню Йорк от самотна майка тийнейджърка. Даден е за осиновяване на свои леля и чичо.След смъртта на осиновителката си прекъсва колежа, няма пари и години наред работи случайни работи, местейки се в Калифорния.

Опра Уинфри Богатството и се оценява на 3,2 - 5 милиарда долара .Родена е в изключително бедно селско семейство в Мисисипи от самотна майка тийнейджърка.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Господ дава но в кошара не вкарва - Което значи че Господ помага само на упоритите,инициативните и много усърдни хора.

Хората които чакат нещо да се случи от само себе си обикновено са на губещата страна.

Поне аз така мисля.Ако греша опровергайте ме

• Отговори 306
  • Прегледи 6,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нещо в тази тема и коментарите ми се загуби МУЗИКАТА ... По подходящи ще са други раздели на форума. Има -> психология, философия, изповеди и лични драми, празни приказки ... Ако целта на темата е

• Чуйте ,наистина хубавоа песен ,за да може да спите спокойно.Стига с тези евреи,мевреи ,спрете се, темата е за успеха на Дара. И Българския шедьовър.

• България започва подготовката за домакинството на „Евровизия“ 2027

Публикувани изображения

• Автор

А, не, не ги давай тези хора за пример. Грам не вярвам как с честност, почтеност и трудолюбие били успели, това са приказки за наивници.

Не ме интересува Аристотел Онасис как е станал богат. Този човек не е могъл да бъде верен на нито една жена и е съсипал не една жена психически, използвайки я!

Опра ми опротивя рязко с онова интервю със самозабравилите се търтеи Хари и Мегън. Да не говорим самата Опра как лъже, че била отслабнала.

Точно такива хора не са ми за пример. Дарчето - също. Неприятно ми е как лъже, че е от бедно семейство, като абитуриентският тоалет казва нещо съвсем друго. И маймунските и устни хич не ми харесват. Била е красива и естествена, а сега се е съсипала - също като Мария. Мария обаче поне имаше извинението, че не е знаела, че такава естетична услуга не се прави на евтино място, защото резултатът може да не е добър.

А за съученичките и наистина ми е жал, защото са млади и наивни и вярват, че всичко става с много мечти, вяра и надежда. Ами, не е така.

Говоря за в личен аспект.

Не ми хареса как Дара едва ли не се похвали, че е омъжена от вече година. Който не беше и чул, вече разбра. Но е грозно това натякване, при положение, че някои нейни съученички никога няма да имат шанса да се омъжат. За вас това е маловажно, но за мен не е.

Мъчно ми е, че ще си умра без да знам какво е това любов и секс, и без никога да съм била булка.😔🤧

преди 10 минути, fischer_ написа:

Нека уточним че Дара няма нищо общо с това как другите са устроили живота си и за това че светът е справедлив или несправедлив.

Майка ѝ и баща ѝ се развеждат в ранните детски години на Дара.Основната тежест по отглеждането на трите деца пада върху майка ѝ като самотна майка. В началото баща ѝ не присъства особено активно в живота ѝ.Няма да продължавам защото дори само това ще ви накара да помислите дали и е било леко.Ако е постигнала нещо то е било защото сама си го е постигнала.А когато човек се бори и съдбата и късмета е на негова страна.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

РР. Да припомня неща които хората вероятно не знаят: Милиардер от нищото: ->

Аристотел Онасис - На 17-годишна възраст, през 1923 г., Онасис заминава за Буенос Айрес, Аржентина, в търсене на нов живот. В джоба си има само 250 долара и никакви връзки. Сравнимо към днес богатството му е - 30-40 милиарда долара

Лари Елисън (Съосновател на Oracle) Богатството му се оценява на приблизително 233 милиарда долара Роден е в Ню Йорк от самотна майка тийнейджърка. Даден е за осиновяване на свои леля и чичо

Опра Уинфри Богатството и се оценява на 3,2 - 5 милиарда долара .Родена е в изключително бедно селско семейство в Мисисипи от самотна майка тийнейджърка.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Господ дава но в кошара не вкарва - Което значи че Господ помага само на упоритите,инициативните и много усърдни хора.

Хората които чакат нещо да се случи от само себе си обикновено са на губещата страна.

Поне аз така мисля.Ако греша опровергайте ме

Какво достижение и постижение, каква човешка ценност е да се изкачвая по гърба, раменете, вратовете, главите, учите и устите на Другите, по душите на другите за да си Отгоре, отгоре където слънцето е по „божествено„ но ти миришеш все тъй съмнително ! Зачщо Ви е Всичко Това!“ До кога така , дами и господа?, до кога ще си губив Времето с Изкачване.............Изкачване към Къде!? Вие мърдате, пръцкате и мръцкате, правите безброй вълни и тласъци, но „миризливото ви Общо тяло“ бавно се лута „в мъглата“ .

преди 10 минути, Anneliese написа:

А, не, не ги давай тези хора за пример. Грам не вярвам ..........................

Май нищо не сте разбрали от казаното.

Ако човек иска нещо то трябва сам да си го вземе.

Никой на никого не дава нещо ей така.Затова някои се борят със зъби и нокти за да оцелеят или да успеят и се получава.

А дали е по почтен или справедлив начин това е съвсем друго.

Затова който чака и нищо не прави няма как успее. Други хора няма да направят това което човек трябва лично сам да направи.

преди 6 минути, fischer_ написа:

Май нищо не сте разбрали от казаното.

Ако човек иска нещо то трябва сам да си го вземе.

Никой на никого не дава нещо ей така.Затова някои се борят със зъби и нокти за да оцелеят или да успеят и се получава.

А дали е по почтен или справедлив начин това е съвсем друго.

Затова който чака и нищо не прави няма как успее. Други хора няма да направят това което човек трябва лично сам да направи.

Защо човек да иска Нещо, което не му е необходимо? Защо му е на човек, да властва над други хора?, защо му е на човек да „има“ излишаства, защо му е на човек да кара „света да върви“ по неговите искания от които няма нужда? Защо му е на човек да иска Промяна, която да „запазва и опазва“ Исканията на такива като него? Защо му е на човек да оставя света след себе си с други копнеещи да искат? Защо човек не иска да се научи - Да Не иска!?, неща които не са за него и не са нужни.

преди 38 минути, Anneliese написа:

А, не, не ги давай тези хора за пример. Грам не вярвам как с честност, почтеност и трудолюбие били успели, това са приказки за наивници.

Не ме интересува Аристотел Онасис как е станал богат. Този човек не е могъл да бъде верен на нито една жена и е съсипал не една жена психически, използвайки я!

Опра ми опротивя рязко с онова интервю със самозабравилите се търтеи Хари и Мегън. Да не говорим самата Опра как лъже, че била отслабнала.

Точно такива хора не са ми за пример. Дарчето - също. Неприятно ми е как лъже, че е от бедно семейство, като абитуриентският тоалет казва нещо съвсем друго. И маймунските и устни хич не ми харесват. Била е красива и естествена, а сега се е съсипала - също като Мария. Мария обаче поне имаше извинението, че не е знаела, че такава естетична услуга не се прави на евтино място, защото резултатът може да не е добър.

А за съученичките и наистина ми е жал, защото са млади и наивни и вярват, че всичко става с много мечти, вяра и надежда. Ами, не е така.

Не ми хареса как Дара едва ли не се похвали, че е омъжена от вече година. Който не беше и чул, вече разбра. Но е грозно това натякване, при положение, че някои нейни съученички никога няма да имат шанса да се омъжат. За вас това е маловажно, но за мен не е.

Мъчно ми е, че ще си умра без да знам какво е това любов и секс, и без никога да съм била булка.😔🤧

Ако говориш за себе си мисля,че това ще е на доброто ,което се случва на тази планета въобще не ми се мисли ако от някъде се появят двама луди като теб🤐

преди 22 минути, Anneliese написа:

Даже не знам как да го коментирам това.

Дара се е похвалила, че се е омъжила и това те дразни. Нали смяташ брака за нещо добро, защо не можеш да се зарадваш за нея? Завист? 🤔

преди 56 минути, Anneliese написа:

Живота е такъв какъвто си го направиш, докато търсиш оправдания все така ще си бъдеш.

За да успееш се изисква да излезеш от зоната на комфорт, да рискуваш, да се бориш, да жертваш, даром от небето нищо не идва.

На Дара също нищо не е дошло даром, бори се в Хфактор, учила е, трудила се е, от небето е само таланта.

преди 6 минути, Greta Crocheter написа:

Даже не знам как да го коментирам това.

Дара се е похвалила, че се е омъжила и това те дразни. Нали смяташ брака за нещо добро, защо не можеш да се зарадваш за нея? Завист? 🤔

Не е точно завист.

Това се нарича садо-мазо - Изпитваш удоволствие от това да си жертва.

На Дара се е омъжила, ма аз не съм щот съм това, онова, трето, пето...

Много такива хора има.

Тя е единствената болна на тоя свят, нищо не може щото това, онова, другото...

Вижте ме, съжалете ме, ох горката аз...

Жива да я ожалиш.

И що? Щот' така е най лесно.

преди 5 часа, Anneliese написа:

Само като учих в София, за тези 4 години се чувствах нормално.

ето го отговора

щом си можела тогава ще можеш и сега

Аз си мисля туй -Не е въпроса. До къде я докарахме!? , да ни заема „място“ и бъде тема за обсъждане един псевдомузикален конкурс -организиран от „нашите душмани“ с участие и спечелен от българско момиче с умственни възможности на „фен на този псевдоконкурс“ . В същото време- нашето Общо Бъдеще ни се изплъзва измежду болните пръсти, Нас ни Догониха! и ся ни „опъват на Дравника“ , а Татко ви РейБан –реза точи топора!

преди 8 часа, Anneliese написа:

А това съм 10 години след абитуриентския ми бал. Но понеже нито съм с тонове грим, нито силикон, нито хиалурон, нито с огромни гърди, нито секси визия, никой не ме иска. Да, кривогледа съм и не марково облечена. Тук съм на 30 години.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=542144579263818&set=t.100004048428170&type=3

Сега, разбира се, не изглеждам така заради болестта си. Но килограмите не мога да ги сваля. Не е толкова лесно, както се говори. Не става дума за воля и усилия. А за това, че след 2 операции от илеус не смея да отслабвам рязко и да гладувам. На горната снимка съм 35 кг. Сега съм 60. Сигурно не звучи много, но съм 1,57 см. Не смея да се храня еднообразно, защото точно това ми докара илеусите. Движа се колкото мога и колкото ми позволява болестта, но повече от това не мога. Имам и нови болки в корема. Не съм спортна натура, не обичам спорта, а за съжаление вече не чувам и не мога да танцувам. А някога страшно много обичах музиката и танците. Обичах и да пея, въпреки че не мога и не съм талантлива, нещо, за което винаги много съм съжалявала. Не обичам грим, нито секси тоалети. Харесвам спортно - елегантните. Вече и те не са за мен. Вчера си купих дънково елече от "Пепко", но с него приличам на кюфте. Никога няма да бъда отново същото момиче. Никога няма да разбера с какво една Николета е повече от мен.

Да, но има съпруг, а има момичета, които никога няма да се омъжат и да бъдат щастливи в личен план. А това влияе на здравето. Докато такива като Дара са харесвани за съпруги, ще има други момичета с хранителни разстройства, депресии и опити за самоубийства, това исках да кажа.

А и Дара дори не естествена. Вижда се, че си е напълнила устните. И това се смята за естетично и хубаво? За секси? А как ли ще стоят такива устни на 70 - 80 годишна жена един ден?

Освен външния вид, всички търсим и други положителни характеристики. Не можем за обвиняваме другите за нашата лична съдба. Трябва да се приемем и обичаме такива каквито сме - с нашите плюсове и минуси.
На снимката виждам симпатично момиче. Ако и характерът ти е добър, никой няма да забележи кривогледството. А и ние все пак трябва да търсим хора подходящи за нас. Тези които са готини и красиви, трудно биха се вгледали в по-грознички, а и пред тях по-грозничките винаги ще имат комплекси. така че търси някой от твоята черга и на твоето ниво. Със сигурност има много мъже, които също имат някакви недъзи, но са много по-интелигентни от красиви и готини мъже.

Бог е дал на хората свободна воля, но е искал и очаква от тях само да спазват 10-те Божи заповеди.

Останалото е измислено от хора, които не са Бог.

Ако само те спазваха тези 10 заповеди, светът щеше да бъде съвършен и рай на земята, а не на небето.

https://bntnews.bg/news/ostavka-v-moldova-zaradi-evroviziya-1394120news.htm

Какви трусове има в Молдова. Какво нещо.

По традиция журито на Молдова дава максималния брой точки на Румъния, докато този път присъди само три точки на румънската представителка, въпреки че публиката ѝ даде максималния брой точки. Освен това, журито не присъди нито една точка на Украйна.

• Автор
преди 4 часа, Oxiss написа:

Освен външния вид, всички търсим и други положителни характеристики. Не можем за обвиняваме другите за нашата лична съдба. Трябва да се приемем и обичаме такива каквито сме - с нашите плюсове и минуси.
На снимката виждам симпатично момиче. Ако и характерът ти е добър, никой няма да забележи кривогледството. А и ние все пак трябва да търсим хора подходящи за нас. Тези които са готини и красиви, трудно биха се вгледали в по-грознички, а и пред тях по-грозничките винаги ще имат комплекси. така че търси някой от твоята черга и на твоето ниво. Със сигурност има много мъже, които също имат някакви недъзи, но са много по-интелигентни от красиви и готини мъже.

Опитах, но не ми стигнаха търпението и желанието тия 4 години да бъда ходещ тълковен речник на готин съученик от училището в София. Нито желаеше да си обогати речника с нови думи, нито нищо. За отношението му към книгите, списанията и библиотеката да не говорим.

Все харесвам такива, които не ме харесват и предпочитат да са тъпи и част от овчето стадо. Желанието на хората за конформизъм ме побърква.

преди 10 часа, Anneliese написа:

Опитах, но не ми стигнаха търпението и желанието тия 4 години да бъда ходещ тълковен речник на готин съученик от училището в София. Нито желаеше да си обогати речника с нови думи, нито нищо. За отношението му към книгите, списанията и библиотеката да не говорим.

Все харесвам такива, които не ме харесват и предпочитат да са тъпи и част от овчето стадо. Желанието на хората за конформизъм ме побърква.

Който има много претенции и много избира, остава сам. За да имаме определени претенции, трябва и ние да сме идеални, перфектни и безгрешни. Така че трябва да правиш компромиси, ако искаш да не си сама и да имаш приятел/любовник.

Всичко това е много подло, от страна на лицето Дарина Йотова. Не знам как спи тази... това... абе... дай ми сила, Господи... дай ми търпение, великодушие и кротост, и поръси сърцето ми с росата на Твоята благодат. Амин.

Не знам как да помогна, Анче... мога да предложа ена молитва... Много силна молитва ... натисни там плюсчето вдясно...

Много силна молитва (твърди се на/от Св. Йоан Златоуст) срещу тежки магии и демони

Боже вечний, Който си изкупил човешкия род от плена на дявола, избави рабинята Си от всяко въздействие на нечисти духове; заповядай на злите и нечисти духове и демони да отстъпят от душата и тялото на Твоята рабиня и да не останат, нито да се скрият в него /в нея/; нека бягат чрез светото Твое и на единородния Твой Син, и на животворящия Твой Дух име от създанието на ръцете Ти, та, като се очисти от всяка дяволска злина, да заживее свято, праведно и благочестиво, удостоявайки се с пречистите тайни на единородния Твой Син и Бог наш, с Когото си благословен и препрославен, заедно с пресветия, благия и животворящ Твой Дух, сега и винаги, и вовеки веков. Амин. 

или... нали помниш - плюсчето вдясно

КЛЕТВАРКАТА - Йордан Вълчев ( https://litclub.bg/library/izk/vulchev/kletvarkata.htm )

...

- Боже, и ти, Атила, и ти, дядо Кюрто, ето ме пред вазе, чуйте ме, азе ви се представям!
          Колкото повече се върти около мангала, толкова повече й се замайва главата. Но други примират и заспиват, а тя придобива бяс, започва да крещи. Започва да прескача мангала, да разбива пламъците, чака да й запращи косата и да се размирише, за да влезе тогава в разговор с боговете и древните владетели. От тия лудовски скокове съм запомнил един много страшен случай. Тогава баба трябваше да проклина трима души наведнъж. Двойно й бяха платили, за най-страшната клетва - клетва на голо. Съблече се тя, черна и страховита, с разпуснати коси. Когато прескачаше, държеше си ненките в ръце, за да не се спъне. Но ето - рипна, изтърва едната, тя се друсна като топузище между краката й, провеси се и облиза жаравата. Баба беше във въздуха, изпищя неистово, търколи се чак до нощвите, загърчи се като змия и не спираше да пищи. За малко да скочим от комина и да я заливаме с вода. Ала тя не стана. Отиде до тенекето с маста, загреба с цялата шепа и се дебело намаза.
          После продължи клетвата:
          - Вие три панцирина, Бог да ви убие, черве да берете, по гъз да се влачите, сърце да ви изпие и пупък да ви се развие! До девет повоя да платите, да девет повоя да се гърчите и все за мене да питате! Все от мене да се плашите! Ако ли спасение дирите, двойно дайте и предвойно - вазе ще си закрилям, самите ви врази ще прокълна, вие ще си чисти останете!

...

Апропо, никога не съм разбирал, следствие на което винаги съм се съмнявал, как е възможно жените с големи и тежки ненки да са леки...

Дано съм бил полезен...

преди 22 часа, Anneliese написа:

И как да имам, като тука, в града, всички са заети? Особено готините, забавните и умните. Пък и всички искат деца. Аз просто искам една голяма и романтична, и щура любов, това е. Не искам да бъда с някой идиот, не съм учила 12 години и не съм изчела купища книги, за да бъда с някой, чийто интереси са само до футбола, порното и политиката.

Харесвах бивш съученик, защото беше готин, забавен, смятах го и за различен, с характер и умен, защото не беше от стадото съученици, завършило икономика. Е, накрая и той записал икономика. И се оказа, че не харесва хората с увреждания, но е твърде голям лицемер, за да си го признае.

Не искам да съм с поредния идиот с икономическо образование, само защото това беше модерно. Искам някой с интереси, знания, страст към науката и изкуствата. С характер. Не да се води по овчето стадо и тъпите моди.

Какво им е на хората с икономическо образование? 🙄 Не е нужно всички да се интересуват от наука и изкуство, парите също са важна част от живота, която трябва да бъде изучавана.

преди 21 часа, laplandetza написа:

Както казах, ти не можеш да имаш това което магат да получат и да си вземат от живота здравите твои наборки и съученички. няма да имаш истинско свое семейство. Твоето семейство ще бъдат до края или докато рухнат -твоите родители. Те като изпадат зад борда - с теб е само Самота, няма на никой да му пука за теб. Приеми жестоката съдба и изгради Нова Стратегия за да изгориш доволно природоугодно оставащите ти нещастни дни. Никой мъж няма да изпълни обещание, ако даде такова, да е до теб, който бъде за известно време до теб, той е способен да жертва и по-ценни неща от теб- ти няма да си способна да повлияеш.

Приемки платонически връзки, твърдиш , че имаш интелект......................възможно е да привлечеш за „духовна“ връзка някого, вероятно и той с големи проблеми, може и инвалид или пък ............ недай си боже, психично увреден.Възможно и зрял господин , без вече семейство - решен да помогне на „някого“. Направи такава стратегия, търси такива.Както казах, аз съм свободен, полуумрял „господин“ . Все още мърдам и дишам, нямам никакви пари, но някои хора ми дължат „услуги“ а някои имат и „кръвна клетва“ аз ги „притежавам“ ! Мога да изисквам „млади цици“ и като дойда в БГ можем да си направим купон- да погледаш, а може и да участваш🙂

...........

Не се ядосвай, не прахосвай дните си в „напразни надежди“ Хвани бика за.......... рогата , вземи „нещата“ в свои ръце😁 , Какво има Да изгубиш? , не си ли с единия крак в Бездната!? Който играй -пичели................ винаги печели Достойнство.,смелост, уважение.

Ти няма как да знаеш какво може или не може да има тя. Има хора с инвалидност, които са си създали семейства и са по-щастливи от хора без инвалидност. Така че какво ще му се случи или няма да му се случи на човек, знае само Бог.

преди 19 часа, Anneliese написа:

Всеки има право да има устни, каквито иска. Ако някой е решил да си прави интервенции и не пречи на околните, това е негов избор. А относно семейството — според мен никога не е невъзможно. Има хора, минали през какви ли не трудности, които въпреки това са намерили любов и човек до себе си. Животът понякога се променя по много позитивен начин, когато човек най-малко очаква. 😉

Ladyzone.bg
No image preview

Мъж, роден без ръце и крака - рисува, плува, има 4 деца и...

Ник Вуйчич е човекът, който превърна недъзите си в най-голямата си сила
на 19.05.2026 г. в 10:07, Anneliese написа:

И как да имам, като тука, в града, всички са заети? Особено готините, забавните и умните. Пък и всички искат деца. Аз просто искам една голяма и романтична, и щура любов, това е. Не искам да бъда с някой идиот, не съм учила 12 години и не съм изчела купища книги, за да бъда с някой, чийто интереси са само до футбола, порното и политиката.

...

Просто... искам да си го имам...

• Автор

По принцип нищо, ама мразя ужасно хората с овчи акъл и тези, които предпочитат разните там моди и конформизма. Целият ми клас от това училище (учила съм в 3) са завършили икономика! Целият клас!!! А после реват и се оплакват, че не могат да си намерят работа! Хора, които мечтаеха да са учители, лекари и учени, взели, че записали икономика, защото това било модерно и престижно. Целия клас са се вживяли в ролята на бъдещи шефове с огромни заплати! Е, реалността ги приземи и сега са кисели краставици!

И после питате защо няма лекари и учители. Ами няма, щото някой идиот пусна мухата на няколко випуска ученици колко готина е икономиката!!!!!

А човек, за когото смятах, че има характер и мечти, се оказа точно обратното!!!!

преди 9 минути, Anneliese написа:

И после питате защо няма лекари и учители. Ами няма, щото някой идиот пусна мухата на няколко випуска ученици колко готина е икономиката!!!!!

Но ти имаш по-голям шанс да срещнеш доктор, отколкото икономист.

преди 2 минути, Greta Crocheter написа:

Но ти имаш по-голям шанс да срещнеш доктор, отколкото икономист.

Какъв доктор ,зъболекар или гинеколок?

Гинеколог и зъболекар решават да си разменят професиите за един ден. Влиза зъболекарят при пациентката на гинеколога, която лежала готова за преглед, навел се и по навик казал: - Кажете "Ааааа"! Жената сепната стиска крака и изплашено казва на доктора: - Малее, докторе, не я учете да говори, че ще разкаже всичко на мъжа ми!

643737619_2046897236043699_5765326857012

преди 46 минути, Anneliese написа:

А човек, за когото смятах, че има характер и мечти, се оказа точно обратното!!!!

Кой това? Пешо ли?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.