Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За Дара, успехите и думите

Featured Replies

https://gospodari.com/lafove-i-gafove/dara-razmaza-heytarite-i-spasi-evropa-video

Размаза ги !

• Отговори 286
  • Прегледи 4,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нещо в тази тема и коментарите ми се загуби МУЗИКАТА ... По подходящи ще са други раздели на форума. Има -> психология, философия, изповеди и лични драми, празни приказки ... Ако целта на темата е

• Чуйте ,наистина хубавоа песен ,за да може да спите спокойно.Стига с тези евреи,мевреи ,спрете се, темата е за успеха на Дара. И Българския шедьовър.

• България започва подготовката за домакинството на „Евровизия“ 2027

Публикувани изображения

02:57:00 се спира вотът. То бива простотия, бива. Както каза и Елин Пелин. Събирали били още гласове. Абе, как ще събират гласове, след като спряха преди 1 час вота.

Елин Пелин:

Ако в България се роди гений, то това ще бъде геният на завистта.

преди 9 часа, Веси Филипова написа:

накрая като стане 03:59, т. е . 3 часа и 59 минути от почването на клипа

3:59:43 тука вече чакат двамата есемеси и за момчето никой не пуска

точките му си почват на 343 и си остават на 343 , все едно всички израилтяни и негови роднини, а и страните дето гласуваха за него вече нямат нито цент, да изпратят глас за него.

някъде дадоха, че в последната минута им казват , че нямало право Израел да се състезава. Защо бе хора, трябваше след полуфинал и финал чак когато е изправен срещу дара, чак тогва в последните три минути, да му замразят участието.

Конкурсът приключи, приза е даден, победителя е обявен.

Какво искате сега? Да отнемат приза на Дара и домакинството на България? Ще се успокоите ли тогава?

"I guess we'll never know!"

току-що, Greta Crocheter написа:

Конкурсът приключи, приза е даден, победителя е обявен.

Какво искате сега? Да отнемат приза на Дара и домакинството на България? Ще се успокоите ли тогава?

"I guess we'll never know!"

А ,де ,хейтърите още дъвчат .

Нали, знаете на българите им дай да дъвчат. Ако не спечелим плюят и да спечелим пак плюят. Няма угодия и важното че се застъпват за чужди изпълнители и не тачат българско и родно.В никой друга държава, го няма това нещо.

Напълно е възможно този Маджо да е роднина на Дара-Банговица. Еднакъв цвят на кожата и той не прилича на българин като Дара.

Тя не го е отрекла, а се говори от една седмица.

1603madjo.jpg

преди 1 час, Муца Дебелогъзова написа:

Напълно е възможно този Маджо да е роднина на Дара-Банговица. Еднакъв цвят на кожата и той не прилича на българин като Дара.

Тя не го е отрекла, а се говори от една седмица.

1603madjo.jpg

Гледам. изтрили са последните неща, които написах, че вуйчото на Дара Младен Михалев - маджо наистина от няколко години плаща парички насам натам , за да подпомогне кариерата на племенницата си Дара. Щом без никакви заслуги още от малка стана жури в Гласът на България, не ме учудва, че и този път даде колосална сума за да победи повече от 20 човека, от които поне петима минимум бяха с по -ярко участие, глас, и песен като за МТВ. Младен бил брат на майка и наполовина-единият родител им бил общ. И полубратът е брат, понякога даже родствената връзка в такива случаи е по-силна, особено ако сестричката е бедна. Няма лошо, всеки заможен вуйчо би помогнал и нека да е така. Но Защо трябва да се хвалим, все едно е победила с талант и качества, и " ги е размазала" с гениалното си творение. ПО-ДОБРА БИЛА ОТ АВСТРАЛИЙКАТА, ОТ КИПЪРКАТА, ОТ ЧЕХА, ОТ НОРВЕЖЕЦА ЙОНАС, от германката, от люксембургката. За шлифования диамант Ноам, който пее все едно не е само на 28 години, а има стаж в музиката като Хулио Иглесиас пък да не говорим. От самото начало на ГРАНД ФИНАЛ се чу как я толерират водещите, още преди гласуването, после при започване на гласуването се видя, какоще първите представители на чуждото жури изненадващо и даваха 12 точки , все едно никой от тези горните не се е явил-норвежеца, чеха, австралийката, кипърката, израелеца, германката. Как така никой не ги видя, от тия журита, все едно са невидими. Държаха ги са мижави нули,,петици, девятки, зрители и публика пак им даваха едни мижави точки, все едно пеят като Нона Йотова или Джорджано. В началото мислех, че от завист журито ги подценява тези, за да пробият други у1астници. Накрая се оказа, че вуйчо МЛаден е платил победата на нашата хубавица. ВСЕКИ МАЛКО ПО-УМЕН ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЪБЕРЕ ДВЕ И ДВЕ И ДА ВИДИ ИСТИНАТА. Още повече , че Михаела Маринова и Евгени Минчев и до днес не си направиха труда да и се извинят за хейта. ЗАЩО ЛИ? Ами отговорете си сами.

Абе, супер странно е, че всичкото жури от всички страни даваше големи точки за нас. Наистина онези готини песни получиха по веднъж 12 и толкоз. Как така всички са чули нашето Бангче като най-кадърното.

Това никога не помня да е било.

И накрая и зрителите от всичките държави също най-много за Дара. 🤨

А и когато ко-водещата отиде на междинните резултати при Дара, тази такава реч дръпна все едно взима Оскар. Водещата чак гледаше надолу и се чудеше как да я спре. Другите държави само по две думи казаха преди нея. 😄

преди 8 часа, Веси Филипова написа:

Майкъл Джексън и Псай са велики.

Но, Noam Bettan не е!

image.png

Аз такива формати не следя, но поради възникналия спор между другите и теб, то изгледах всичките участващи.

Е, и песента, и визията на представяне (хореографията, движенията и вътрешното ѝ излъчване и прочие) са над нивото на Ноам!

Казваш, че вота е бил манипулира. ) Няма как и журито и публиката да бъдат манипулирани едновременно и то в последния момент!

При журито може да се каже, че бойкота е указал влияние, но при публиката няма как!

Приеми, че ДАРА е своеобразен Давид, а Ноам е своеобразен Голиат!

п.п. Тук говорим за пресяване на участниците. Тук не говорим за величие, а за визия на цялото сценично представяне!

преди 1 час, (:IдioiдI:) написа:

Но, Noam Bettan не е!

image.png

Аз такива формати не следя, но поради възникналия спор между другите и теб, то изгледах всичките участващи.

Е, и песента, и визията на представяне (хореографията, движенията и вътрешното ѝ излъчване и прочие) са над нивото на Ноам!

Казваш, че вота е бил манипулира. ) Няма как и журито и публиката да бъдат манипулирани едновременно и то в последния момент!

При журито може да се каже, че бойкота е указал влияние, но при публиката няма как!

п.п. Тук говорим за пресяване на участниците. Тук не говорим за величие, а за визия на цялото сценично предс

Ха, сега, им го обясни по- бавно ,за да те разберат че парчето не струва,оригинала става .Че замесват и Мачкал Чесън.А Ноам изобщо не трябваше да е там.

преди 1 час, nusho73 написа:

Ха, сега, им го обясни по- бавно ,за да те разберат

Невъзможно е да разберат. Аз опитах но ударих на камък. Обаче пък можеш да се забавляваш с тях.

преди 4 часа, Веси Филипова написа:

ПО-ДОБРА БИЛА ОТ АВСТРАЛИЙКАТА, ОТ КИПЪРКАТА, ОТ ЧЕХА, ОТ НОРВЕЖЕЦА ЙОНАС, от германката, от люксембургката.

Да. Жури и публика казаха точно това!

Ноам изобщо не трябваше да е там.

Какво е Израел?! Изкуствено създадена срана от ционистите която дори не е в Европа!

Ай иде дойде за Австралия ..... Догодина какво, да очакваме Евреин от Германия ли да е техен представител?! )

Свого рода това е реклама на Балканите! Тук не живеят само тъмни балкански субекти!

На ход са Евреите! Да видим какъв субект ще "излъчат" за догодина!

Този успех на България е временен, т.е. това е предизвикателство към музикантските среди в България.

Към ционистите: Изберете за догодина Български евреин или Украински (две в едно)! ) С Френския - не успяхте! )

Някой хора ровят,ровят и хвърлят на гърба си,също като бивола. Да видим каква глупост ще изровят,още от жълтините .

Забъркаха Маджо . Какво ли още може да измислят ?

"Исках да се откажа от "Евровизия". Буквално бях на косъм да не отида. Мъжът ми ме прегърна и ми каза - напротив, ти можеш, отивай и им покажи на какво си способна. Ако не беше той, сигурно нямаше да отпътувам. Сблъсках се с много омраза и страдах от обида", признава Дара.

И не крие, че годините на критика и осъждане са оставили трайни следи в душата ѝ. Тя отправи едно от най-човешките послания: „Бих помолила хората да бъдат малко по-добри и малко по-мили. Не мачкайте. Не е задължително да харесвате музиката ми. Бих помолила само като човек към човека да бъдете по-мили“, апелира изпълнителката.

Източник : вестник труд

Чужденци слушат яко Дара ,ни ровим още по кофите. Кой и бил роднина и прочие ? Българи бива ли да сте толкова плиткоумни ,други я приемат добре песента а ние плюем,голяма нация сме,няма, що .

преди 5 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Абе, супер странно е, че всичкото жури от всички страни даваше големи точки за нас. Наистина онези готини песни получиха по веднъж 12 и толкоз. Как така всички са чули нашето Бангче като най-кадърното.

А и когато ко-водещата отиде на междинните резултати при Дара, тази такава реч дръпна все едно взима Оскар. Водещата чак гледаше надолу и се чудеше как да я спре. Другите държави само по две думи казаха преди нея. 😄

Кои са тези нас? Не си българка, щом не се радваш, че България печели. Относно диарията, която написа, къде видя всички да са давали по 12? 4 бяха държавите, които дадоха на България 12. Малта, Австралия, Литва и Дания.

Любимата Украйна не даде нищо. Италия може да се каже, че не е дала нищо, въпреки българите там. За Румъния също. Хърватия, въобще съседите. Изключвам Сърбия и Гърция.

Някой хора ровят,ровят и хвърлят на гърба си,също като бивола. Да видим каква глупост ще изровят,още от жълтините .

Забъркаха Маджо . Какво ли още може да измислят ?

"Исках да се откажа от "Евровизия". Буквално бях на косъм да не отида. Мъжът ми ме прегърна и ми каза - напротив, ти можеш, отивай и им покажи на какво си способна. Ако не беше той, сигурно нямаше да отпътувам. Сблъсках се с много омраза и страдах от обида", признава Дара.

И не крие, че годините на критика и осъждане са оставили трайни следи в душата ѝ. Тя отправи едно от най-човешките послания: „Бих помолила хората да бъдат малко по-добри и малко по-мили. Не мачкайте. Не е задължително да харесвате музиката ми. Бих помолила само като човек към човека да бъдете по-мили“, апелира изпълнителката.

Източник : вестник труд

Чужденци слушат яко Дара ,ни ровим още по кофите. Кой и бил роднина и прочие ? Българи бива ли да сте толкова плиткоумни ,други я приемат добре песента а ние плюем,голяма нация сме,няма, що .

Не знаех, че Маджо има власт над толкова държави и да каже на журито, как да гласува.

Eвровизия е политико-капиталистически фарс с който европейската бюрокрация и управляваща класа развращават масите , ако някой изобщо смята че таланта може да има нещо общо с този конкурс може да чуе победителя от 2018г представящ еврейското съсловие
Netta barzillai - TOY | Israel Eurovision 2018

преди 11 часа, nusho73 написа:

Престанете да тролите ! Ноам, че Ноам,той е чист патладжан !

а мъжът на Дара не е ли патладжан, и то по-черен от Ноам, доктор по алтернативна медицина. Бивш мъж на внучката на Тодор Колев, Теодора Кулева. ЯВно го усети, че е патладжан, и го разкара момичето. А майката на Дара не е ли изрусена римлянка, да не кажа друга дума.

преди 9 часа, (:IдioiдI:) написа:

Но, Noam Bettan не е!

image.png

п.п. Тук говорим за пресяване на участниците. Тук не говорим за величие, а за визия на цялото сценично представяне!

ти пък голямо натягане пред една малка връзкарка. Къде видя да е по-добра от Ноам. Нито гласът и е глас, нито песента може да се сравни с израелеца. През целия финал я толерираха, все едно вече е взела първото място. Да речем израелецът е персона нон грата. Ами другите участници защо през цялото време има даваха нулеви и мижави точки все едно пеят като Нона Йотова и Джорджано. Виждаше се, че някой е платил. Платено е иза гласовете на зрители и публика да ги изкарат повече за Дара. МАДЖО Е ПЛАТИЛ на всички . от които зависи, и тя беше доста спокойна и предварително си беше подготвила речта , доколкото видяхме. МАДЖО плати, както плати и за нейното журиране на " Гласа На БЪЛГАРИЯ" Още повече че видяхме как медиите в БЪЛГАРИЯ не отразиха толкова възторжено успеха на Саша ВЕЗЕНКОВ и на шахматистката Салимова, не отразиха успеха на двама български малди математика на две световни състезания тази седмица и малко българче-шампион по боен спорт, взело първото място. Как никоя медия не отиде да им се кланя, а се кланят на Дара. Жалко е наистина.

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

Кои са тези нас? Не си българка, щом не се радваш, че България печели. Относно диарията, която написа, къде видя всички да са давали по 12? 4 бяха държавите, които дадоха на България 12. Малта, Австралия, Литва и Дания.

Любимата Украйна не даде нищо. Италия може да се каже, че не е дала нищо, въпреки българите там. За Румъния също. Хърватия, въобще съседите. Изключвам Сърбия и Гърция.

Не знаех, че Маджо има власт над толкова държави и да каже на журито, как да гласува.

Маджо не е казал на публика и зрители как да гласуват, казал е на организаторите как да направят изчисленията и как нашата трябва да победи и е кихнал парите на ЖУРИТАТА. ВИЖДА СЕ>

преди 11 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Напълно съм съгласна с тебе. Песента е толкова слаба, че не се учудвам, че Тони Димитрова я нарече' джиджи-биджи", а Деян Неделчев нарече песента "пръдня" с пословичната си откровеност. ПРЕЦАКАХА НЯКОЛКО КАДЪРНИ УЧАСТНИКА за сметка на нашата връзкарка, да не казвам друга дума.

преди 27 минути, BulgarianYouguart написа:

Eвровизия е политико-капиталистически фарс с който европейската бюрокрация и управляваща класа развращават масите , ако някой изобщо смята че таланта може да има нещо общо с този конкурс може да чуе победителя от 2018г представящ еврейското съсловие
Netta barzillai - TOY | Israel Eurovision 2018

то вече като е имало победител от Израел, са решили този път на някой от БУДАЛЯВАТА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ да дадат, дето ни прекараха за еврото заради продажници като Боко И шиши. Казали са дайте този път да им дадем и на тия дупедавци.

преди 6 часа, nusho73 написа:

Това е вярно. Танцови школи от цял свят вече пускат кратки клипчета с танца. Като скролвам Facebook, Instagram и YouTube, постоянно ми излиза. Младите хора наистина я харесват.

Който е над 40 и не му понася Бангаранга, да си пусне някаква касетка или грамофонна плоча, и да стои далеч от социалните мрежи.

преди 49 минути, Greta Crocheter написа:

Това е вярно. Танцови школи от цял свят вече пускат кратки клипчета с танца. Като скролвам Facebook, Instagram и YouTube, постоянно ми излиза. Младите хора наистина я харесват.

Който е над 40 и не му понася Бангаранга, да си пусне някаква касетка или грамофонна плоча, и да стои далеч от социалните мрежи.

преди 49 минути, Greta Crocheter написа:

ти явно си на 40, щом постяваш тази граница. Трябваше да изпратят Михаела Маринова на Евровизия като по-талантлива, или Дара екимова, но вие като сте свикнали на чалгарство какво друго можете за харесате освен Дара. Победата и е платена и както вече сте видели една от предните победителки Руслана, доста по-кадърна от нашата никъде в МТВ не я видяхме досега така и нашата ще отиде след една година в девета глуха, само в България ще е прочута и ще въздиша как била спечелила евровизия и ще я канят в БТВ тази сутрин или при Гала да я величаят колко е успешна. Хеле ако надуе и корема от мургавия лекар, дотука и беше Бангарангата.

преди 23 минути, Веси Филипова написа:

ти явно си на 40, щом постяваш тази граница. Трябваше да изпратят Михаела Маринова на Евровизия като по-талантлива, или Дара екимова, но вие като сте свикнали на чалгарство какво друго можете за харесате освен Дара. Победата и е платена и както вече сте видели една от предните победителки Руслана, доста по-кадърна от нашата никъде в МТВ не я видяхме досега така и нашата ще отиде след една година в девета глуха, само в България ще е прочута и ще въздиша как била спечелила евровизия и ще я канят в БТВ тази сутрин или при Гала да я величаят колко е успешна. Хеле ако надуе и корема от мургавия лекар, дотука и беше Бангарангата.

Аз съм си написала на профила на колко съм. А по какво съдите че съм свикнала на чалгарство? Аз си харесах французойката, но гласувах за Дара, защото исках да подкрепя българската участничка.

А Вие, като толкова много искате да имате думата в оценяването на песни и изпълнители в международни конкурси - моля, вземете своя шанс, станете влиятелна личност в музикалните среди, пращайте делегати и оценявайте. Тогава и аз ще застана зад Вас, като поддръжник на България. До тогава имате контрол единствено върху собствения си вот.

Всички изпълнители са талантливи и дисциплинирани, просто имат различен стил. Държавите пробват с различни изпълнители и се надяват на най-доброто. На следващата година - пак.

преди 8 минути, Greta Crocheter написа:

Аз съм си написала на профила на колко съм. А по какво съдите че съм свикнала на чалгарство? Аз си харесах французойката, но гласувах за Дара, защото исках да подкрепя българската участничка.

А Вие, като толкова много искате да имате думата в оценяването на песни и изпълнители в международни конкурси - моля, вземете своя шанс, станете влиятелна личност в музикалните среди, пращайте делегати и оценявайте. Тогава и аз ще застана зад Вас, като поддръжник на България.

Всички изпълнители са талантливи и дисциплинирани, просто имат различен стил. Държавите пробват с различни изпълнители и се надяват на най-доброто. На следващата година - пак.

преди 8 минути, Greta Crocheter написа:

А Вие, като толкова много искате да имате думата в оценяването на песни и изпълнители в международни конкурси - моля, вземете своя шанс, станете влиятелна личност в музикалните среди, пращайте делегати и оценявайте. Тогава и аз ще застана зад Вас, като поддръжник на България.

да си дойдем на думата-ХАРЕСАЛИ СТЕ ФРАНЦУЗОЙКАТА. ЗНАЧИ ВСЕ ПАК ИМАТЕ ЗДРАВ РАЗУМ. Това, че като патриоти трябва да подкрепим нашата е друго нещо. ДА, подкрепях я до някакъв момент. До момента в който видях, че всичко е нагласено и имаше по-достойни за първото място. АЗ държах до последно за норвежеца, и като видях, че НОАМ стигна до второто място, чак тогава си спуснах повторение на песента, за да видя за каква песен става въпрос. И ОСТАНАХ изумена. Не мислете, че съм държала за израелеца, държах за ЙОнас от Норвегия , но се учудих, че журито игнорираше всички участници и от самото начало правеше митани на Дара. Не бях се заслушала в песента" Мишел" Пуснах си я, да я видя , и разбрах, че победата на Дара е подарена или ПЛАТЕНа, но не и заслужена. А това, че по телевизиите призовават Мишето Маринова да се извини на Дара е супер подло и тъпо, защото МИхаела Маринова пее по-добре.

преди 2 часа, Веси Филипова написа:

Пуснах си я, да я видя , и разбрах, че победата на Дара е подарена или ПЛАТЕНа, но не и заслужена.

Корупция на всички нива, какво знаете вие. Първо журналистическия вот, след това вота на журито и най-накрая вота на зрителите. Но моля, идете да им направите един одит на броенето, иначе никой няма да Ви повярва.

преди 43 минути, Веси Филипова написа:

А ВИЕ САМА ВЯРВАТЕ ЛИ СИ< ЧЕ НАШАТА ДАРА СЕ ПРЕДСТАВИ НАЙ-ДОБРЕ И ЧЕ Е ПО-КАДЪРНА ОТ ДРУГИТЕ УЧАСТНИЦИ?

706912732_1538391674963868_7766950253479

преди 43 минути, Веси Филипова написа:

А ВИЕ САМА ВЯРВАТЕ ЛИ СИ< ЧЕ НАШАТА ДАРА СЕ ПРЕДСТАВИ НАЙ-ДОБРЕ И ЧЕ Е ПО-КАДЪРНА ОТ ДРУГИТЕ УЧАСТНИЦИ?

Дара е номер 1 в немските класации.

преди 44 минути, Веси Филипова написа:

Да, това, което видях е страхотно.

преди 4 часа, Веси Филипова написа:

Само не и Михаела Маринова. УЖАС!!!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.