Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересно ми хакнаха Фейса

Featured Replies

Meta има два вида блокировки:

1) Identity Verification

Появява се, когато искат документ, селфи, код, потвърждение на име и т.н.

Тогава има меню „Identity“, „Confirm identity“, „Upload ID“.

2) Device Trust Lock ← твоят случай

Появява се, когато:

влизаш от нов браузър

влизаш от нов компютър

изчистил си cookies

сменил си IP

Meta е маркирала мрежата като необичайна

Тогава няма никакво меню за потвърждение, защото Meta не иска документ.

Иска само време.

преди 12 часа, plmen88 написа:

Това получих на 03.06.2026 - необичайна активност от Албания

Екранна снимка (159).png

преди 12 часа, plmen88 написа:

Имам акаунт в М$ към тази поща. Не знам колко е истинско, но нищо не направих. А това е от снощи, след като фейса ми излезна сам до регистрационен екран (начален)

Екранна снимка (162).pngЕкранна снимка (161).pngЕкранна снимка (160).png

Чакай малко, във всички тези имейли трябва да има бутон "Ако не сте направили тази промяна, натиснете тук за да възстановите акаунта си", "Review this change" и подобни. Колкото по-бързо реагираш, толкова по-добре. Освен това, явно отдавна не си се логвал от настоящия браузър и сега фейсбук го отчита като необичайно устройство. Това само затруднява положението. Трябва да минеш по реда с докладване на хакнат акаунт и възстановяване чрез представяне на документ за самоличност.

За сега кажи на повече хора да пращат доклади за хакнат акаунт. От поддръжката на фейсбук ще го блокират. Изсвестно време ти няма да можеш да влезеш, но и този, който го е хакнал, няма да има достъп. Ти по-късно ще можеш да си възстановиш достъпа с документ за самоличност.

На мен ми бяха хакнали фейсбук акаунта преди 2 години. Отне ми 2 седмици да си го върна. Трябва да се изчаква малко между заявките.

• Автор
преди 1 час, Greta Crocheter написа:

Чакай малко, във всички тези имейли трябва да има бутон "Ако не сте направили тази промяна, натиснете тук за да възстановите акаунта си", "Review this change" и подобни.

Сега се сетих, че използвах бутона "Не бях аз". И ме накараха да си сменя паролата, което и направих. Но паролите отиват в чужд имейл. Към този момент фейса работи, но чуждия имейл, "с който съм влязал" е налице.

преди 10 часа, plmen88 написа:

Попълних формуляра за хакнати акаунти показан в твоята тема.

Върнаха ми отговор -

Hi,

We are unable to provide access based on the information provided in the report. If you are still experiencing trouble logging into your account, we recommend reviewing our our self-help resources for Facebook and Instagram and using the self-help recovery flows:

Facebook: https://www.facebook.com/help/105487009541643?ref=cr
Instagram: https://help.instagram.com/374546259294234?ref=cr

Thanks,
Meta Support

преди 1 час, Greta Crocheter написа:

На мен ми бяха хакнали фейсбук акаунта преди 2 години. Отне ми 2 седмици да си го върна. Трябва да се изчаква малко между заявките.

Проблема е че са малко тия които ги връщат.

преди 37 минути, plmen88 написа:

Върнаха ми отговор -

Пробвай каквото може ако не стане нов акаунт и веднага активиране на двуфакторната.

• Автор
преди 5 минути, ммм1 написа:

Пробвай каквото може ако не стане нов акаунт

Това, ако го направа, предполагам всичко ще изчезне като приятели и групи и ще трябва наново да ги търса, така ли е?

преди 3 минути, plmen88 написа:

Това, ако го направа, предполагам всичко ще изчезне като приятели и групи и ще трябва наново да ги търса, така ли е?

Да така е.

В момента ако можеш си ги снимай с телефона групите и приятелите за да си ги добавиш после в новия профил. Ако евентуално този не ти го върнат.

преди 1 час, ммм1 написа:

Проблема е че са малко тия които ги връщат.

Няма никаква причина да не му го върнат, ако се идентифицита с личната си карта. Не е хубаво да оставя дълго време акаунта си в чужди ръце, така недобронамерени хора имат достъп до личните му данни и приятелите му.

• Автор
преди 38 минути, Greta Crocheter написа:

Не е хубаво да оставя дълго време акаунта си в чужди ръце, така недобронамерени хора имат достъп до личните му данни и приятелите му.

Това добре, ама за не мога нищо повече да направа от всичко написано до момента. Остава само да права нов профил, което към момента не ми се иска.

• Автор
преди 2 часа, Gangosa написа:

Добър вечер.

На първия линк ми показва това - имейл адреса е чужд.

Екранна снимка (173).png

На втория линк - нямам втори асоцииран имейл, телефона ми е правилно въведен. Когато въведа facebook.com/login/identify ме праща към началната ми страница на фейса - логнат.

• Автор
преди 42 минути, exHUMR написа:

Честито!

Не можеш да си върнеш профила.

Никога не ползвай ABV за важни неща. Само за спам

Направих нов имейл в Yahoo специално за Фейса, но явно вече е късно.

Какво виждаш на тези места

Where you’re logged in — има ли непознати устройства

Contact info — има ли чужд имейл

Passkeys / Security keys — има ли нещо добавено

това, което описваш, не е нормално поведение и означава, че в акаунта ти все още има остатъчен достъп или активна сесия на нападателя,Не се разлогвай,има още шанс,ако премахнеш на хакера имейл

• Автор
преди 7 часа, nusho73 написа:

Where you’re logged in — има ли непознати устройства

Според мен няма.

Екранна снимка (176).pngЕкранна снимка (174).png

Contact info — има ли чужд имейл

Има.

Екранна снимка (177).png

Passkeys / Security keys — има ли нещо добавено

На пръв поглед не виждам да има нещо добавено, но когато се опитам да променя паролата ми излизат един от двата екрана.

Екранна снимка (180).pngЕкранна снимка (178).png

• Автор
преди 3 часа, nusho73 написа:

Settings → Password & Security → Two‑factor authentication → Additional methods

Ако видиш непознат имейл → изтрий го.

Виждам само собствения си профил там.

преди 50 минути, plmen88 написа:

Виждам само собствения си профил там.

Добре де, а показа ли доказателства, че профила е твой с лична карта и т.н.? Ако да, може би, както писа @Greta Crocheter наистина трябва да изчакаш малко със заявките и ще си го върнеш. Онова от моя линк пробва ли го? (от темата в Reddit)?

• Автор
преди 53 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Добре де, а показа ли доказателства, че профила е твой с лична карта и т.н.?

Не са ми искани от Фейсбук доказателства до момента.

преди 54 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Онова от моя линк пробва ли го? (от темата в Reddit)?

От твоя линк пробвах това с телефона. СМС на телефона не получих, два пъти пробвах (телефонния номер е верен). Двуфакторното удостоверяване го активирах като от Фейса ми пратиха файл с 8 на брой осемцифрени кодове, които въвеждам при влизане от друго устройство (другия компютър или телефона). Нямам доверени контакти, на които да пратя нова парола, след като ползвам опцията "Забарвена парола". Направих акаунт в Мета. Направих двуфакторното удостоверяване в Мета, през телефонен номер отново не ми прати СМС на телефона и ползвах Google Authenticator - стана. Във фейса като влезна в двуфакторно удостоверяване продължава да ми показва това, след обновявавне на страницата или затваряне на фейса

Екранна снимка (182).png

Това са предложенията в Reddit.

Здравейте .

Честито

На финалната права сме.

За да сложим Yahoo трябва да се чете където трябва.

Трябва първо да премахнете имейл адрес, който е свързан с акаунта ви, след което да добавите нов имейл адрес.

преди 15 часа, plmen88 написа:

Направих нов имейл в Yahoo специално за Фейса, но явно вече е късно.

Моля да изпълните всичко от стъпка 1 до стъпка 2 както съм избрал на снимката и всичко ще е добре мисля, освен ако трябва да сменим и тел. номер не знам вашия ли е или са го сменили?

large.facebookcom.png.65e17987970125820d

Снимката е открадната от facebook.com

facebook.com all right reserved original link https://www.facebook.com/help/162801153783275?locale=bg_BG

• Автор
преди 38 минути, Gangosa написа:

Здравейте .

Честито

На финалната права сме.

За да сложим Yahoo трябва да се чете където трябва.

Моля да изпълните всичко от стъпка 1 до стъпка 2 както съм избрал на снимката и всичко ще е добре мисля, освен ако трябва да сменим и тел. номер не знам вашия ли е или са го сменили?

large.facebookcom.png.65e17987970125820d

Снимката е открадната от facebook.com

facebook.com all right reserved original link https://www.facebook.com/help/162801153783275?locale=bg_BG

Здравейте,

След като следвам стъпките и се опитам да изтрия чуждия имейл стигам до този екран.

Екранна снимка (183).png

В обратен ред също пробвах.

Интересна работа. Явно както другите потребители казват по горе фейсбук акаунта ви е с лимитиран достъп и трябва да се логвате и разлогвате от 1 ип адрес известно време за да се върне доверието и докато не стане това съществени промени не може да правите. Изчакайте значи. Това е добре и доказва , че защитата работи . Нито вие нито хакера , който няма достъп до акаунта само до имейла можете да променяте нещо. Ката замразен сте в момента така че споко всичко ще е наред. Успех за напред и пробвайте след 2 дена пак същите линкове да видим дали ще махне имейла ако не след 1 седмица пробвайте. Успех.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.