Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Фолксваген група

Featured Replies

• Автор
преди 9 минути, Dr. Doctor написа:

Статистиката в България сочи, че средната възраст на автопарка е 20 години.

Средната възраст на автомобилния парк в България е между 20 и 21 години. Това поставя страната сред държавите с най-старите и замърсяващи автомобили в Европа, където средното ниво за Европейския съюз е около 12 години. [1, 2, 3]

Основните детайли за състоянието на автопарка у нас включват:

• Над 70% от регистрираните превозни средства са на възраст над 15 години.

• Над половината от автомобилите (около 51%) са на повече от 20 години.

• Делът на сравнително новите коли (между 5 и 10 години) е едва 10% от общия състав.

Какъв е дела на новите коли под 5 години? Близък до 1%...

Аз имам една на 3 години и една на 1 година...

преди 45 минути, AAUUXX написа:

Имаме ли друга алтернатива когато 98% от електрониката идва от там ,телефони, таблети, компютри, телевизори, аудио системи и т.н. Не съм запознат с електрониката в автомобилите как са нещата. Но електрониката която ползваш в домът си са я произвели комунистите в Китай.

И ти ползваш уиндоус, пазаруваш в супермаркет, обуваш си червения задник в дънки, ходиш на брънч, гледаш Харисън Форд, детето ти иска нов смартфон-да продължавам ли-но мразиш АМЕРИКА! И искаш ли да ти кажа защо? Защото ти и останалите като теб сте сбъркани по рождение! Америка е символ на свободата, а думата свобода я няма във вашите речници, обичате империята на злото, защото усещате, че само тя може да ви даде това, за което нямате качества за в свободния свят! Цялото ви гърчене по форуми и медии в стремеж да демонстрирате лоялност предизвиква само съжаление...

преди 14 минути, Paul написа:

И ти ползваш уиндоус, пазаруваш в супермаркет, обуваш си червения задник в дънки, ходиш на брънч, гледаш Харисън Форд, детето ти иска нов смартфон-да продължавам ли-но мразиш АМЕРИКА!

Защо ми е да мразя Америка ,не съм мразил САЩ през соца ,също и сега?

преди 15 минути, Paul написа:

И искаш ли да ти кажа защо? Защото ти и останалите като теб сте сбъркани по рождение! Америка е символ на свободата, а думата свобода я няма във вашите речници, обичате империята на злото, защото усещате, че само тя може да ви даде това, за което нямате качества за в свободния свят! Цялото ви гърчене по форуми и медии в стремеж да демонстрирате лоялност предизвиква само съжаление...

Добре ли си бре човек? ohmy

Ние неможем да бъдем САЩ ,немогат също и САЩ да бъдат като нас ,всяка държава по света е различна по обичай и народопсихология- незнам защо това го дискутираме в тема която няма общо с политика ,но очевидно имаш някаква фобия която споделяш.

Винаги съм харесвал както запада ,така и изтока ,запада е символ на свобода (въпреки че зависи какво влагаш в това ,защото ако е анархия то няма такава на запад) .Изтока пък е типичен пример за дисциплина и ред ( отново с условнисти разбира се). Ти можеш да мразиш когото си искаш ,да виждаш Путин навсякъде и във всичко ,както и комунисти проблема си е твой, аз такъв проблем не съм имал ,нямам и немисля да имам.

преди 19 часа, AAUUXX написа:

Винаги съм харесвал както запада ,така и изтока

Плашиш ме, очевидно нищо не разбираш, май си младо теле, за което всичко, което хвърчи, става за ядене... Аз съм израснал при други обстоятелства, дето съветската власт у нас имаше за главен враг Америка, всички останали несъветски държави принадлежаха на Америка, как не мога да ти пусна едни новини от радио София (разбирай радио коминтерна), да чуеш как и Гърция е вражеска натовска държава и по границата се стреляше... За това ти казвам, че мразиш Америка, не го възприемай буквално, защото това ще е демонстрация на примитивизъм. Колкото до изтока и запада-като бях на работа в Алжир ,в град Сетиф, почивния ден петък ходехме с колите си на плаж на брега на Средиземно море, в град Бежая и всеки път взимахме с нас няколкото лекари- руснаци от окръжната болница в Сетиф, с които бяхме приятели. Те нямаха право да имат коли, само да ги видиш , на плажа, всичките с транзистори Селена, на къси вълни Масква, бяха умряли от страх да не ги усети КГБ, ако пуснат нещо друго. Заплатите си взимаха в рубли, с които нищо не можеха да си купят. Мен тогава в България ми купиха Волга с долари от кореком, като им казах, паднаха на земята, не можеха да повярват , че простосмъртен може да има лека кола Волга. Тогава това беше най-доброто от кореком. А между другото, дядо ми, доктор В----, е завършил медицина в Масква, у нас се говореше на руски, вечер, като пускаха по радиото песента "Подмосковние вечера", той плачеше...От него съм наследил куп руски (не съветски) книги, Гогол, Достоевски и др. Най-обичах да чета "Фрегата Палада" на Тургенев. Онзи руски език беше малко мъчен. Така че, това ,което сега пишем , няма нищо общо с някакъв расизъм. Вземи прочети например "Златния телец", на Иля Илф и Евгени Петров, там извън действието има обширна картина на хората и живота в СССР, не искам такова, нашият народ е по-кадърен и заслужава по-добра съдба, а сегашните радевци искат да ни заведат пак там и тогава, това не бива да става!

Защо те причислявам към тези, дето мразят Америка-много просто, ти , в своите изяви заставаш открито на страната на радевците (т.е. съветската власт), това е съвсем очевидно. Защо същото не може да се каже за мен, а?

На някои хора тука комунизмът им е нанесъл необратими щети в съзнанието.
До последния си дъх ще не напикават нощно време от страх да не се върнел някога пак комунизма.
Абе що не вземеш да се гръмнеш бе, отърваваш се окончателно така от комунизма.
Или поповете са те уплашили че и у гроба пак ще те тормозят гадните комунисти, ха ха ха ...
пийте си ги тия хапчета бе СДС-арчета мамини , няма го вече комунизма бе, изпарил се е като акохола

преди 21 минути, Белгиеца написа:

ДС-арчета мамини

Теб няма ли вече да те върнат в БГ, ако искаш, може да се обадим на някой евродепутат, да ти уреди връщане, няма да казваме на белгийската полиция...

• Автор

@Paul Репортнах ти предпоследните два поста защото няма абсолютно нищо общо със заглавието по темата. Това тук е за автомобили и не за политика изтока запада,комунизма и т.н. глупости!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.