Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ОББ Мобайл 6.6 — блокиран достъп след автоматична актуализация

Featured Replies

Здравейте,

Бивша клиентка на Райфайзен, сега в ОББ. От вчера нямам достъп до ОББ Мобайл след автоматична актуализация до версия 6.6. Приложението ме препраща към страница за сигурност и не ме допуска.

Проверих всичко посочено от банката — Developer Mode, клавиатура, root — нищо от тези три причини не е активно. Направих и фабричен ресет на телефона (Motorola Moto E7 Power, Android 10) — без резултат. Malwarebytes сканира 227 приложения — нищо не намери.

Банката ме пращат от отдел на отдел без конкретно решение. Техническият отдел ще отговори след 7 дни.

Има ли други с този проблем след версия 6.6? Намерихте ли решение?

Андроида е стар може и поради тази причина да не става с новата версия

преди 3 минути, С-600 написа:

Пише ,че поддържа от версия 8 Android, не следва да бъде това причината за приложението.

преди 23 минути, AAUUXX написа:

Пише ,че поддържа от версия 8 Android, не следва да бъде това причината за приложението.

Версия 6.6 въвежда нови проверки за сигурност, които са по‑строги от предишните:

Play Integrity / SafetyNet проверки

Проверка за Developer Mode

Проверка за root / модифицирана система

Проверка за неодобрени клавиатури

Проверка за нестандартни системни библиотеки

Тези проверки са валидни и нормални за банково приложение.

Проблемът е, че някои устройства с Android 10 не минават проверките, въпреки че са напълно легитимни и не са root‑нати.

Това се случва най-често при:

по‑стари телефони с Android 10,

телефони с модифициран Android от производителя (Huawei, Xiaomi, Samsung с One UI 2),

устройства с остарели Google Play Services,

телефони, които са били обновявани многократно и имат „разнородни“ системни библиотеки.

Версия 6.6.6 коригира логиката за сигурност:

намалява фалшивите блокирания,

подобрява съвместимостта с Android 10,

синхронизира проверките с актуалните Play Integrity правила.

Това е причината всички засегнати потребители да съобщават, че обновяването до 6.6.6 възстановява достъпа.Android 10 е официално поддържан.

Версия 6.6 има проблеми с част от устройствата с Android 10 заради прекалено строги проверки за сигурност.

Версия 6.6.6 поправя това.

преди 1 час, С-600 написа:

За приложението пише, че работи на платформа v.6 или по-нова

преди 1 час, Magas написа:

Версия 6.6.6 поправя това

Нали затова предложих да ъпдейтне до 6.6.6...

"Let him that hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is Six hundred threescore and six."

Revelation 13:18

преди 5 часа, d.pangarova написа:

Здравейте,

Банката ме пращат от отдел на отдел без конкретно решение. Техническият отдел ще отговори след 7 дни.

Ами то не е лошо човек да се досети предварително, че телефонът може да спре да работи и да си има резервен вариант.
https://ebb.ubb.bg/help/faq0BG_Re.html

Хардуерен токън може да получите от всеки офис на банката, без предварителна заявка, като се заплаща еднократна такса за ползване съгласно Тарифата за такси и комисионни на ОББ. Активирането на хардуерния токън става през онлайн банкирането от меню „Профил“ с функцията „Активиране на хардуерен токън“, където можете да намерите и подробна инструкция. Ползването на токъна е защитено с ПИН код.

Включването на хардуерния токън в режим за сканиране става с натискане на червения бутон в средата на устройството.

преди 4 часа, цър-вул написа:

За приложението пише, че работи на платформа v.6 или по-нова

Нали затова предложих да ъпдейтне до 6.6.6...

Първо аз не знаех точно защо тая версия поправя нази грешка второ качих коментарът на дигиталниян си помощник зада може ако някой има подобен проблем да знае и причината и трето не съм глупав знам доста за компютрите ,по-една случайност през 2001 получих първия си а от 2005 ползвам интернет и вкъщи,но работата е там,че винаги съм бил любопитен за света около себе си така,че🧠

на 2.08.2026 г. в 9:36, d.pangarova написа:

Здравейте,

Бивша клиентка на Райфайзен, сега в ОББ. От вчера нямам достъп до ОББ Мобайл след автоматична актуализация до версия 6.6. Приложението ме препраща към страница за сигурност и не ме допуска.

Проверих всичко посочено от банката — Developer Mode, клавиатура, root — нищо от тези три причини не е активно. Направих и фабричен ресет на телефона (Motorola Moto E7 Power, Android 10) — без резултат. Malwarebytes сканира 227 приложения — нищо не намери.

Има ли други с този проблем след версия 6.6? Намерихте ли решение?

А каква грешка дава?!

За да работи новата версия ОББ Мобайл 6.6, вашето устройство трябва да използва официална и ненарушена софтуерна защита на операционната система (без root или jailbreak), както и минималните версии Android 8.0 или iOS 14 (или по-високи).

Ако срещате проблем с отварянето или съобщение за грешка при версия 6.6, моля споделете: каква е операционната система на телефона ви има ли устройството активен root/jailbreak или променени системни настройки

Успех!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.